Tahıl Sevkiyatı

Tahıl Sevkiyatı

Son dakika tahıl sevkiyatı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan tahıl sevkiyatı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını tahıl sevkiyatı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Tahıl Sevkiyatı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan tahıl sevkiyatı gelişmeleri de dahil olmak üzere 147 tahıl sevkiyatı haberi bulunmuştur. Tüm tahıl sevkiyatı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Türkiye ile ABD'den ortak açıklama: Terörle mücadele istişareleri yeniden başlatıldı
Türkiye ile ABD'den ortak açıklama: Terörle mücadele istişareleri yeniden başlatıldı Türkiye ve ABD'nin terörizme karşı iş birliğini artırmak, organize suç ve uyuşturucu kaçakçılığına karışan şebekeleri ele almak amacıyla Türkiye- ABD terörle mücadele istişarelerinin yeniden başlatılması kararlaştırıldı.
9.03.2024 Gündem
Erdoğan’dan emeklilerin beklediği mesaj: Fazla uzamaz, en kısa zamanda!
Erdoğan’dan emeklilerin beklediği mesaj: Fazla uzamaz, en kısa zamanda! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, New York'ta düzenlenen 78'inci Birleşmiş Milletler Genel Kurulu sonrası Türkevi'nde gazetecilerin gündeme dair sorularını yanıtladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, emeklilerin ücretlerinde ne zaman artış olacağıyla ilgili olarak, "Fazla uzamaz. Yani en kısa zamanda. Uyguladığımız Orta Vadeli Programın başarıya ulaşmasıyla birlikte oluşacak refah artışında toplumun tüm kesimleri gibi tabii ki emeklilerimiz de payını alacaktır" ifadelerini kullandı.
21.09.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan ekonominin yol haritasını açıkladı: Türkiye’ye kredi akışı başlıyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan ekonominin yol haritasını açıkladı: Türkiye’ye kredi akışı başlıyor Hindistan'daki G20 Liderler Zirvesi'ne katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yurda dönüşte uçakta gazetecilerin sorularını yanıtladı. Enaflasyonla mücadelede atılacak adımları açıklayan Erdoğan, "Atacağımız yeni adımlarla kalıcı çözümleri hayata geçireceğimize inanıyorum. Türkiye Yüzyılı vizyonumuz ve ona ulaşmak için atacağımız nice adımlar Türkiye’nin ekonomik alanda da yıldızını parlatacak." dedi.
11.09.2023 Gündem
Putin'den şartlı tahıl anlaşması onayı
Putin'den şartlı tahıl anlaşması onayı Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Karadeniz Tahıl Koridoru Anlaşması’na ilişkin “Yükümlülükler gerçek anlamda yerine getirilirse tahıl anlaşmasına geri dönmeye hazırız.” dedi.
22.08.2023 Dünya
Milli Güvenlik Kurulu toplantısı başladı! İşte masadaki konular
Milli Güvenlik Kurulu toplantısı başladı! İşte masadaki konular Milli Güvenlik Kurulu toplantısı başladı. Yüksek Askeri Şura'da emekliye sevk edilen Kara ve Hava Kuvvetleri komutanları toplantıya son kez katılacak.
9.08.2023 Gündem
Bakan Güler'den İsveç ve NATO açıklaması
Bakan Güler'den İsveç ve NATO açıklaması Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, İsveç'in NATO katılımıyla ilgili olarak "İsveç’in de Üçlü Muhtıra'da kayıtlı taahhütlerini somut şekilde yerine getirmesi halinde Finlandiya gibi NATO üyesi olabileceğini müttefiklerimize beyan ettik" dedi.
17.06.2023 Gündem
Yeni MİT Başkanı İbrahim Kalın'ın makam odasından ilk fotoğraf
Yeni MİT Başkanı İbrahim Kalın'ın makam odasından ilk fotoğraf Milli İstihbarat Teşkilatı Başkanlığı'na atanan İbrahim Kalın'ın makam odasından ilk fotoğraf paylaşıldı. MİT'in internet sitesindeki 'MİT Başkanı' bölümü de güncellendi.
10.06.2023 Gündem
MİT'in yeni başkanı İbrahim Kalın oldu
MİT'in yeni başkanı İbrahim Kalın oldu MİT'in yeni başkanı İbrahim Kalın oldu. İletişim Başkanlığı'nın sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, "Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, Milli İstihbarat Teşkilatı Başkanlığı’na Sayın İbrahim Kalın’ı atamıştır" ifadelerine yer verildi.
5.06.2023 Gündem
İbrahim Kalın: Olumlu katkı yapılmaz ise tahıl sevkiyatı durabilir
İbrahim Kalın: Olumlu katkı yapılmaz ise tahıl sevkiyatı durabilir Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, tahıl koridoru anlaşmasının uzatılmasıyla ilgli, "5 Mayıs’ta yapılacak toplantı son derece önemli. Çünkü eğer bir olumlu katkı yapılmaz ise 18 Mayıs’ta tahıl sevkiyatı durabilir" dedi.
3.05.2023 Gündem
Bakan Çavuşoğlu'ndan sert tepki: Hava sahamızı kapattık
Bakan Çavuşoğlu'ndan sert tepki: Hava sahamızı kapattık Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, dış politika başlıklarına ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, Rusya, İran ve Esed rejimi ile dışişleri bakanları düzeyindeki toplantının 10 Mayıs'ta Moskova'da olabileceğini söyledi. Öte yandan Çavuşoğlu, teröristler için Nemesis anıtının yapılması konusunda, "Ermenistan uçaklarına hava sahamızı kapattık." dedi.
3.05.2023 Gündem
Bakan Akar'dan Ramazan Bayramı mesajı:
Bakan Akar'dan Ramazan Bayramı mesajı: Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, "Milletçe hepimizi derinden etkileyen büyük deprem felaketi ve diğer doğal afetler nedeniyle bu Ramazan Bayramı’nı buruk bir halde geçiriyoruz. Tarih boyunca maruz kaldığımız tüm felaket ve zorlukları milletçe nasıl bir ve beraber olarak aşmayı başardıysak bu felaketin ortaya çıkardığı olumsuzlukları da aynı şekilde birlik ve beraberlik içerisinde aşmaktayız" dedi.
20.04.2023 Gündem
Bakan Akar'dan Rus mevkidaşına Suriye mesajı: Tek amacımız terörle mücadele
Bakan Akar'dan Rus mevkidaşına Suriye mesajı: Tek amacımız terörle mücadele Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Rusya Federasyonu Savunma Bakanı Sergey Şoygu ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi.
22.03.2023 Gündem
Bakan Akar: Yıl başından itibaren 306 terörist etkisiz hale getirildi
Bakan Akar: Yıl başından itibaren 306 terörist etkisiz hale getirildi Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, "24 Temmuz 2015'ten bugüne kadar yurt içinde, Irak ve Suriye'nin kuzeyinde toplam 37 bin 647, sadece bu yılın başından itibaren ise 306 terörist etkisiz hale getirilmiştir" dedi.
17.03.2023 Gündem
Tahıl koridorundan 501 gemi ile 12 milyon tondan fazla tahıl taşındı
Tahıl koridorundan 501 gemi ile 12 milyon tondan fazla tahıl taşındı Rusya-Ukrayna savaşı nedeniyle yaşanan "gıda krizi" riskinin ortadan kaldırılmasına yönelik Türkiye'nin çabalarıyla oluşturulan 'tahıl koridoru'ndan bugüne kadar 501 gemi ile 12 milyon tondan fazla tahıl taşındı.
29.11.2022 Dünya
Bakan Akar: Bu yılın başından itibaren 3 bin 585 terörist etkisiz hale getirildi
Bakan Akar: Bu yılın başından itibaren 3 bin 585 terörist etkisiz hale getirildi Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, bu yılın başından itibaren 3 bin 585 terörist etkisiz hale getirildiğini belirtirken "TSK, egemenlik ve bağımsızlığımız için; ‘hudut namustur’ anlayışıyla hudutlarımızın güvenliğini sağlamakta. Terörü kaynağında yok etme stratejisi ile yurt içinde ve sınır ötesinde tüm terör örgütlerine karşı mücadele etmekte." dedi.
22.11.2022 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Karadeniz Tahıl Koridoru Anlaşması 120 gün süreyle uzatılmıştır
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Karadeniz Tahıl Koridoru Anlaşması 120 gün süreyle uzatılmıştır Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Karadeniz Tahıl Koridoru Anlaşması'nın 120 gün süreyle uzatıldığını duyurdu.
17.11.2022 Siyaset
MSB: Tahıl anlaşmasında 'süre' görüşmeleri devam ediyor
MSB: Tahıl anlaşmasında 'süre' görüşmeleri devam ediyor Milli Savunma Bakanlığı'nca, tahıl anlaşmasının süresinin uzatılmasına ilişkin görüşmelerin sürdüğü açıklandı.
17.11.2022 Gündem
Ukrayna duyurdu: Tahıl sevkiyatı anlaşması uzuyor
Ukrayna duyurdu: Tahıl sevkiyatı anlaşması uzuyor Ukrayna Altyapı Bakanlığından yapılan açıklamada, 19 Kasım'da sona erecek Karadeniz tahıl sevkiyatı anlaşması 120 gün daha uzatılacak.
17.11.2022 Ekonomi
Bahçeli'den Kılıçdaroğlu'na tepki: Birleşik Krallığın sokaklarında kendisini ve partisini rezil etmiştir
Bahçeli'den Kılıçdaroğlu'na tepki: Birleşik Krallığın sokaklarında kendisini ve partisini rezil etmiştir Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında konuştu. Bahçeli, "Kılıçdaroğlu kayıp 8 saatin hemen ardından Birleşik Krallığın sokaklarında kendisini ve partisini rezil etmiştir." dedi.
8.11.2022 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Putin'i nasıl ikna etti? İbrahim Kalın krizi çözen görüşmeyi CNN Türk'te anlattı
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Putin'i nasıl ikna etti? İbrahim Kalın krizi çözen görüşmeyi CNN Türk'te anlattı Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın CNN TÜRK'te Gece Görüşü programında gündeme dair merak edilen soruları yanıtladı. Kalın, Rusya ve Ukrayna savaşı devam ettiği sürece nükleer tehdidin de var olacağını söyledi.
3.11.2022 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Zelenskiy ile görüştü
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Zelenskiy ile görüştü Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ukrayna Devlet Lideri Zelenskiy ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi.
2.11.2022 Siyaset
Putin'den flaş 'tahıl sevkiyatı' açıklaması!
Putin'den flaş 'tahıl sevkiyatı' açıklaması! Moskova'nın geri döndüğü Türkiye'nin aracı olduğu tahıl sevkiyat anlaşmasından tekrar çekilme hakkını saklı tuttuğunu, ancak bunu yapması halinde Ukrayna'dan Türkiye'ye tahıl sevkiyatını engellemeyeceğini söyledi.
2.11.2022 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Sergimiz futbol kardeşliktir temasıyla oluşturuldu
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Sergimiz futbol kardeşliktir temasıyla oluşturuldu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhuriyet'in 100'üncü Yılı Etkinlikleri kapsamında açılan 'Şut ve Gol: Türk Futbol Tarihi Sergisi'nde açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Milli takımımızın dünya üçüncülüğünün başarılarını gösteren malzemeler var. Hafızamızda unutulmayacak hatıralar bırakan futbolcularımızla ilgili eserler var. Sergimiz futbol kardeşliktir temasıyla oluşturulmuştur." dedi.
2.11.2022 Siyaset
Rusya'dan Karadeniz tahıl anlaşmasına devam kararı geldi
Rusya'dan Karadeniz tahıl anlaşmasına devam kararı geldi Rusya Savunma Bakanlığı, daha önce Ukrayna'nın Kırım'daki Sivastopol kentinde bulunan Rus savaş ve sivil gemilerine yönelik saldırısı sonrası askıya aldığı Karadeniz tahıl anlaşmasının yeniden başlatıldığını duyurdu.
2.11.2022 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan müjdeyi duyurdu: Tahıl sevkiyatı devam edecek
Cumhurbaşkanı Erdoğan müjdeyi duyurdu: Tahıl sevkiyatı devam edecek Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda açıklamalarda bulundu. Erdoğan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun uyuşturucu iddiası hakkında tepki göstererek 'Bu iftiranın hesabını hukuk önünde soracağız' dedi. Erdoğan, 'Anayasa değişikliği teklifimiz milletimizin de taleplerine uygun şekilde hayata geçmesini ümit ediyoruz. Şayet böyle bir tablo oluşmazsa bir teklifim var. Halk oylaması dahil diğer adımları atmaya hazırız' ifadelerini kullandı. Erdoğan, başörtüsüyle ilgili anayasa değişikliği hakkında "Sıkıysa önümüzdeki seçimde başörtülü adayları koy" dedi. Erdoğan ayrıca, ''Dün sayın Putin ile görüşmem vardı, bugün de sayın Zelenski ile görüşeceğim. Rusya Savunma Bakanı Şoygu, Milli Savunma Bakanı Akar'ı arayarak bugün saat 12:00'den itibaren tahıl sevkiyatının eskiden olduğu gibi devam edeceğini bildirdi'' açıklamasında bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, grup toplantısından sonra gazetecilerin sorularını yanıtladı. Erdoğan, tahıl krizinin nasıl aşıldığıyla ilgili olarak "Onu bana bırakın, önce Biden'a sonra size anlatacağım" dedi.
2.11.2022 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Tahıl Sevkiyatı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki tahıl sevkiyatı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.