Tahıl Gemisi

Tahıl Gemisi

Son dakika tahıl gemisi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan tahıl gemisi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını tahıl gemisi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Tahıl Gemisi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan tahıl gemisi gelişmeleri de dahil olmak üzere 46 tahıl gemisi haberi bulunmuştur. Tüm tahıl gemisi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan memur ve emeklinin beklediği açıklama geldi! "Çalışmalar sürüyor adımları atacağız"
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan memur ve emeklinin beklediği açıklama geldi! "Çalışmalar sürüyor adımları atacağız" Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Macaristan dönüşü uçakta gazetecilerin sorularına cevap verdi. Erdoğan, memur ve emekli zamlarıyla ilgili konuşarak, "Şu anda memurlarla ilgili çalışmayı Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanımız yetkili sendikalarla sürdürüyor. Bu ay sonuna kadar da devam edecek. Nitekim birinci, ikinci, açıklamalar Bakanım tarafından yapıldı. Emeklilerle ilgili de ayrıca Bakanlığımız çalışmalarını sürdürüyor. Memurlarımıza bu zamlar gelirken, emeklilerimize hiçbir şeyin gelmemesi olacak bir şey değil. Onları da inşallah memnun edecek adımları atacağız." dedi.
21.08.2023 Gündem
Marmara denizinde tahıl gemisi karaya oturdu
Marmara denizinde tahıl gemisi karaya oturdu Sudan'dan İstanbul'a ilerleyen tahıl gemisi Balıkçı Adası açıklarında karaya oturdu.
18.11.2022 Yaşam
MSB: Ukrayna limanlarından 1 gemi hareket etti
MSB: Ukrayna limanlarından 1 gemi hareket etti Milli Savunma Bakanlığı, bölgedeki hava durumu nedeniyle 9 geminin Ukrayna limanlarında hareket için beklediğini, 1 geminin seyre çıktığını duyurdu.
3.09.2022 Gündem
MSB: Tahıl yüklü 3 gemi, Ukrayna'dan hareket etti
MSB: Tahıl yüklü 3 gemi, Ukrayna'dan hareket etti Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Ukrayna limanlarından 3 geminin daha tahıl yüklü olarak hareket ettiğini duyurdu.
29.08.2022 Gündem
Tahıl yüklü 5 gemi Ukrayna’ya doğru hareket etti! MSB duyurdu
Tahıl yüklü 5 gemi Ukrayna’ya doğru hareket etti! MSB duyurdu Milli Savunma Bakanlığı (MSB), bugün Ukrayna limanlarından tahıl yüklü 4 geminin daha hareket ettiğini duyurdu.
26.08.2022 Gündem
MSB: Tahıl sevkiyatında 2 gemi daha yola çıktı
MSB: Tahıl sevkiyatında 2 gemi daha yola çıktı Milli Savunma Bakanlığı, tahıl sevkiyatı kapsamında 2 geminin daha Ukrayna'nın Odessa Limanı'ndan hareket ettiğini açıkladı.
24.08.2022 Gündem
MSB: Tahıl sevkiyatında 1 gemi daha yola çıktı
MSB: Tahıl sevkiyatında 1 gemi daha yola çıktı Milli Savunma Bakanlığı, tahıl sevkiyatı kapsamında, Ukrayna'nın Çernomorsk limanından 1 geminin daha hareket ettiğini açıkladı.
23.08.2022 Gündem
F-16'lar için ABD'de kritik toplantı! Türkiye'den dikkat çeken talep
F-16'lar için ABD'de kritik toplantı! Türkiye'den dikkat çeken talep F-16 uçaklarının alımı ile ilgili son dakika gelişmesi! Türkiye'den flaş Viper modeli talebi geldi. ABD ile yapılan F-16 uçağı alımı ve modernizasyonu ile ilgili görüşmelerin dördüncüsü başladı. Milli Savunma Bakanlığından bir heyet ABD'ye gitti. Peki, görüşmenin içeriği ne? Bundan sonra süreç nasıl devam edecek? İşte detaylar...
17.08.2022 Dünya
Ukrayna’dan yola çıkan ilk tahıl gemisi Suriye’ye demirledi
Ukrayna’dan yola çıkan ilk tahıl gemisi Suriye’ye demirledi Ukrayna'dan yola çıkan ilk tahıl gemisi olan Razoni, teslimatın 5 aydan fazla gecikmesini gerekçe göstererek Lübnan’daki alıcı tarafından reddedilmesinin ardından Suriye’nin Tartus kentine demirlediği ortaya çıktı.
16.08.2022 Dünya
Ukrayna’dan yola çıkan mısır yüklü ‘Navi-Star’ tahıl gemisi Çanakkale Boğazı’ndan geçti
Ukrayna’dan yola çıkan mısır yüklü ‘Navi-Star’ tahıl gemisi Çanakkale Boğazı’ndan geçti İrlanda’ya gitmek üzere Ukrayna'dan hareket eden ve geçtiğimiz gün İstanbul Boğazı'ndan geçen ‘Navi-Star’ isimli gemi bugün Çanakkale Boğazı’ndan geçti.
9.08.2022 Dünya
Ukrayna’dan Çin’e gidecek olan Star Helena adlı gemi Ahırkapı açıklarına demirledi
Ukrayna’dan Çin’e gidecek olan Star Helena adlı gemi Ahırkapı açıklarına demirledi Ukrayna'dan Çin’e 45 ton ayçiçeği küspesi taşıyan Star Helena adlı gemi İstanbul Boğazı’ndan geçerek Ahırkapı açıklarına demirledi.
9.08.2022 Ekonomi
Ukrayna’dan dün hareket eden üç gemiden 2’ncisi de İstanbul’da
Ukrayna’dan dün hareket eden üç gemiden 2’ncisi de İstanbul’da Tahıl sevkiyatı anlaşması çerçevesinde Çernomorsk Limanından hareket eden mısır yüklü ‘Rojen’ isimli gemi İstanbul açıklarına ulaştı. Gemi; BM, Rusya, Ukrayna ve Türkiye'den heyetler tarafından yapılan denetim sonunda yoluna devam edecek.
6.08.2022 Ekonomi
‘Rus ruleti' oynuyor! Canlı yayında işgali protestosu yapan Rus gazeteciden acı itiraf
‘Rus ruleti' oynuyor! Canlı yayında işgali protestosu yapan Rus gazeteciden acı itiraf Rusya televizyonunda Ukrayna'nın işgalini protesto eden Marina Ovsyannikova sessizliğini bozdu. Rusya'ya geri dönme kararı alan gazeteci, her an tutuklanabileceğini duyurdu. Gazetecinin bu hamlesi, 'Rus ruleti' oynuyor' şeklinde yorumlandı.
5.08.2022 Dünya
İkinci tahıl gemisi yola çıktı! "Navi Star" Odesa'dan hareket etti
İkinci tahıl gemisi yola çıktı! "Navi Star" Odesa'dan hareket etti Milli Savunma Bakanlığı (MSB), İrlanda, İngiltere ve Sakarya'nın Karasu Limanı'na mısır taşıyan 3 geminin, Ukrayna limanlarından hareket ettiğini açıkladı.
5.08.2022 Dünya
Ukrayna Büyükelçisi Bodnar: Amacımız günde 3 gemi çıkarmak
Ukrayna Büyükelçisi Bodnar: Amacımız günde 3 gemi çıkarmak Ukrayna’nın Ankara Büyükelçisi Vasyl Bodnar, şu anda Ukrayna limanlarında 17 geminin yüklendiğini belirterek, "Bunlar çıkmayı bekliyor. Bizim amacımız 1 günde Ukrayna’dan 3 geminin çıkması" dedi.
4.08.2022 Gündem
Tahıl gemisi Çanakkale Boğazı'na ulaştı
Tahıl gemisi Çanakkale Boğazı'na ulaştı Ukrayna'nın Odessa Limanı'ndan tahıl sevkiyat anlaşması kapsamında Lübnan'a 27 bin ton mısır taşıyan Sierre Leone bayraklı 'Razoni' adlı gemi, Çanakkale Boğazı'na giriş yaptı. Geminin boğaz geçişini 1,5 saatte tamamlayarak Ege Denizi'ne açılması bekleniyor.
4.08.2022 Gündem
ABD'den Türkiye’ye 'tahıl' teşekkürü
ABD'den Türkiye’ye 'tahıl' teşekkürü ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken, tahıl gemisi Razoni’nin anlaşma dahilinde ilerleyişini memnuniyetle karşıladıklarını belirterek, çabaları için Türkiye’ye teşekkür etti.
3.08.2022 Dünya
Fiyatlar düşüşe geçti! 25 Temmuz'dan bu yana...
Fiyatlar düşüşe geçti! 25 Temmuz'dan bu yana... Buğday fiyatları Ukrayna'dan ihracatın yeniden başlamasının ardından bir haftanın en düşüğüne indi. Razoni adlı gemi İstanbul Boğazı'nda bulunuyor.
3.08.2022 Ekonomi
Dünyanın gözü İstanbul'da! MSB resmen açıkladı, ilk tahıl gemisi...
Dünyanın gözü İstanbul'da! MSB resmen açıkladı, ilk tahıl gemisi... Dünyanın gözü İstanbul'da. Tahıl sevkiyatı anlaşması çerçevesinde Ukrayna'nın Odessa Limanı'ndan yola çıkarak dün akşam saatlerinde Sarıyer açıklarına demir atan mısır yüklü Razoni isimli gemide bu sabah yapılması beklenen denetim tamamlandı. Geminin incelemelerin ardından İstanbul Boğazı'nı geçerek tekrar yola çıktı.
3.08.2022 Gündem
Razoni Gemisi hangi ülkenin, kimin? Gemi şu an nerede? Tahıl gemisi İstanbul'a geldi mi?
Razoni Gemisi hangi ülkenin, kimin? Gemi şu an nerede? Tahıl gemisi İstanbul'a geldi mi? Milli Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada "Ukrayna’nın Odessa Limanı’ndan hareket eden ve dün akşam İstanbul Boğazı Karadeniz girişine ulaşarak demirleyen mısır yüklü RAZONİ gemisinde denetim faaliyeti saat 10.00’dan itibaren gerçekleştirilecek" ifadeleri kullanıldı. Peki, Razoni Gemisi hangi ülkenin, kimin? Razoni Gemisi nerede?
3.08.2022 Dünya
BM Genel Sekreteri Guterres: Türkiye'ye liderliği için minnettarım
BM Genel Sekreteri Guterres: Türkiye'ye liderliği için minnettarım Birleşmiş Milletler (BM) Genel Sekreteri Antonio Guterres, Rusya'nın Ukrayna'yı işgalinden bu yana Ukrayna'dan ayrılan ilk tahıl gemisi Razoni için, "Bu çabaları takdir ediyorum ve Türkiye'ye liderliği için minnettarım" dedi.
1.08.2022 Dünya
Milli Savunma Bakanlığı'ndan Azerbaycan açıklaması: Tüm imkanlarımızla yanınızdayız
Milli Savunma Bakanlığı'ndan Azerbaycan açıklaması: Tüm imkanlarımızla yanınızdayız Milli Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, "Türkiye olarak her zaman dediğimiz gibi Azerbaycanlı kardeşlerimizi haklı davalarında tüm imkanlarımızda yanındayız. Karabağ Azerbaycan toprağıdır. Bunun dışında bir statükonun dayatılmasını kabul etmiyoruz." denildi.
21.09.2023 Gündem
İngiliz medyası Hakan Fidan'ın sırrını yazdı: Türkiye'yi ciddiye alsalar iyi olur
İngiliz medyası Hakan Fidan'ın sırrını yazdı: Türkiye'yi ciddiye alsalar iyi olur İngiltere merkezli Middle East Eye haber sitesi, yayınladığı Türkiye analizinde Dışişleri Bakanı Hakan Fidan'ın sırrını açıkladı ve mevkidaşlarının Fidan ve Türkiye'yi ciddiye alması gerektiğini yazdı...
5.08.2023 Dünya
Rusya'ya bir şok daha! Bu kez tankeri vurdular
Rusya'ya bir şok daha! Bu kez tankeri vurdular Dün Rus donanmasına saldırı düzenleyen Ukrayna Kuvvetleri bugün de insansız hava araçları ile Rusya'ya ait kimyasal bir tankeri vurdu. Rusya tankerde maddi hasar meydana geldiğini duyururken Kırım Köprüsü'nde trafik bir süre durdu.
5.08.2023 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan:  İstikrar ve güven iklimine sıkı sıkıya sahip çıkmalı
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İstikrar ve güven iklimine sıkı sıkıya sahip çıkmalı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Seddülbahir Kalesi ve Gelibolu-Eceabat Devlet Yolu Açılış Töreni'nde açıklamalarda bulundu. Erdoğan 'Dünyanın yaşadığı krizlerin önümüze çıkardığı fırsatları değerlendirebilmemiz için ihtiyacımız olan tek şey istikrar ve güven iklimine sıkı sıkıya sahip çıkmaktır. Bunu başarırsak Allah'ın izniyle hedeflerimize ulaşmamızı kimse engelleyemez' dedi. Öte yandan Erdoğan tahıl koridoru anlaşmasının süresinin uzatıldığını açıkladı.
18.03.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Tahıl Gemisi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki tahıl gemisi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.