Tacizci

Tacizci

Son dakika tacizci haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan tacizci ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını tacizci haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Tacizci

haberleri sayfasında son dakika yaşanan tacizci gelişmeleri de dahil olmak üzere 669 tacizci haberi bulunmuştur. Tüm tacizci haberleri aşağıda listelenmiştir.
Gabonlu üniversite öğrencisi Dina’nın ölümüyle ilgili 2’nci duruşmada sanığın ifadesi ortaya çıktı
Gabonlu üniversite öğrencisi Dina’nın ölümüyle ilgili 2’nci duruşmada sanığın ifadesi ortaya çıktı Karabük'te, Filyos Çayı'nda cesedi bulunan Gabonlu üniversite öğrencisi Jeannah Danys Dinabongho Ibouanga'nın (17) ölümüne ilişkin Dursun Acar’ın tutuklu yargılandığı davanın 2’nci duruşmasında genç kızın aile avukatlarından Gülyeter Aktepe ile mahkeme başkanı arasında ırkçılık tartışması yaşandı. Aktepe, Dina’nın Türkiye’de ırkçılığa maruz kaldığını söyledi. Mahkeme Başkanı ise “Türkiye’de veya Karabük’te ırkçılık olsa 10 bin yabancı öğrenci olmaz. Türkiye’de ırkçılık yoktur” diye cevap verdi.
24.01.2024 Gündem
Fırıncıdan liseli kıza zincirleme istismar! Mahkeme kararını verdi
Fırıncıdan liseli kıza zincirleme istismar! Mahkeme kararını verdi Adana’da işlettiği fırında çalışan lise öğrencisi E.A.’ya (16), cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla tutuklu yargılanan fırıncı R.A. (63), 6 yıl 3 ay hapis cezasına çarptırıldı.
14.12.2023 Gündem
Esenyurt'taki tekel bayi cinayetinde bomba iddia: 3 milyon liraya davadan vazgeçtiler
Esenyurt'taki tekel bayi cinayetinde bomba iddia: 3 milyon liraya davadan vazgeçtiler Esenyurt'ta 28 Temmuz'da tekel bayisine yapılan silahlı saldırıda 20 yaşındaki Batuhan Bayındır ile 24 yaşındaki Yunus Emre Erzen hayatını kaybetmiş, 21 yaşındaki Yusuf Erzen ise yaralanmıştı.
2.12.2023 Gündem
Kadıköy'de tacizci peşine takıldı! Taksideki savcı genç kızı böyle kurtardı
Kadıköy'de tacizci peşine takıldı! Taksideki savcı genç kızı böyle kurtardı Kadıköy'de tacizden kaçan Kübra K. (25) bindiği takside, Kadına Karşı Şiddetin Önlenmesi bürosunda görevli Cumhuriyet Savcısı Ayşe Gül Gürer ile karşılaştı. Olay sonrasında gözaltına alınan şüpheli hakkında soruşturma tamamlandı. Şüpheli Mustafa E. (35) hakkında “Cinsel saldırı" ve “Kişiyi hürriyetinden yoksun kılma" Suçlarından 17 yıl 6 aya kadar hapis cezası ile cezalandırılması isteniyor.
2.12.2023 Gündem
Kadıköy'den Kartal'a kadar bisikletli kadını takip eden tacizci için flaş karar
Kadıköy'den Kartal'a kadar bisikletli kadını takip eden tacizci için flaş karar Kadıköy’de bisiklet süren bir kadının arkasından otomobiliyle Kartal'a kadar takip ederek cinsel tacizde bulunan Ersin Naci K. Tutuklandı.
15.11.2023 Gündem
Fiyatta anlaşamadığı kiracısını sokak ortasında dövdü
Fiyatta anlaşamadığı kiracısını sokak ortasında dövdü Esenyurt’ta kira ücreti konusunda anlaşamadıkları kiracıyı takip eden baba ve oğlu, şahsı sokak ortasında tekme tokat dövdü.
1.10.2023 Yaşam
İlkokulda 28 öğrencisine istismar sanığı öğretmenin 636 yıl hapis kararı, 12 çocuk yönünden bozuldu
İlkokulda 28 öğrencisine istismar sanığı öğretmenin 636 yıl hapis kararı, 12 çocuk yönünden bozuldu Antalya’da öğretmen olarak görev yaptığı ilkokulda 28 öğrencisine cinsel istismarda bulunduğu suçlamasıyla toplam 636 yıl hapis cezası alan Mahmut Aydın Köksar’ın mahkumiyet kararı, Yargıtay tarafından 12 çocuk için bozuldu. Geçen sene 6 çocuk yönünden rapor eksikliğinden bozulan karar ile yeniden yargılanmaya başlayan Köksar’ın davası, Yargıtay’dan dönen 12 çocuğun dosyasıyla birlikte görülecek.
25.09.2023 Gündem
Kabus kliniğinden yaşananlar şok etti: “Kızıma ‘Anne-babandan kurtulacağız, az kaldı’ diyormuş”
Kabus kliniğinden yaşananlar şok etti: “Kızıma ‘Anne-babandan kurtulacağız, az kaldı’ diyormuş” Türkiye geçen hafta psikiyatr Prof. Dr. Süleyman Salih Zoroğlu hakkındaki iddialarla sarsıldı. Haberlere göre Zoroğlu çocuklara hafıza kaybına da neden olan bir ilaç veriyor ve cinsel tacize uğradıkları yönünde telkinde bulunuyordu. Zoroğlu’na danışan üç aileye ulaştık, medyada çıkanlarla ilgili yorumlarını ve bu süreçte yaşadıklarını iddia ettikleri ‘inanılmaz’ olayları dinledik.
24.09.2023 Yaşam
Canlı yayında rezalet! Muhabiri böyle taciz etti
Canlı yayında rezalet! Muhabiri böyle taciz etti İspanya’nın başkenti Madrid'de canlı yayın sırasında kadın bir televizyon muhabirini eliyle taciz eden adam polis ekipleri tarafından tutuklandı.
13.09.2023 Dünya
Dünyaca ünlü oyuncuya 13 yaşındaki kızından şok! "Babamdan korkuyorum"
Dünyaca ünlü oyuncuya 13 yaşındaki kızından şok! "Babamdan korkuyorum" Geçtiğimiz hafta sonu magazin gündemine bomba gibi bir haber düştü. Ama bu haber ne bir aşk ve evlilik ya da boşanma ne de ihanet haberiydi. Artık gösteri dünyası için sıradan bir hale gelen bu türden haberlerden biri değildi bu. Örneğine çok fazla rastlanmayan bir gelişmeyle ilgiliydi.
9.06.2023 Magazin
Sarıyer'de motosikletliden kadına taciz! 'Suratıma bakıp gülümsedi'
Sarıyer'de motosikletliden kadına taciz! 'Suratıma bakıp gülümsedi' Sarıyer'de evine yürüyen Asmin K. (27) arkasından yaklaşan motosikletli bir kişi tarafından taciz edildi. Motosikletli tacizci, olay yerinden hızla kaçtı. O anlar çevredeki bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Yaşananları anlatan Asmin K., "Bağırıyorum, insanlara sesleniyorum 'Yardım edin' diye. Birkaç kişi vardı sokakta erkek, onlar da basıp gittiler. Bakmadılar bile suratıma" dedi. Asmin K. olay sonrasında tacizci hakkında suç duyurusunda bulundu, polis ekipleri tacizciyi yakalamak için çalışma başlattı.
3.05.2023 Yaşam
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan seçim mesajı: Meydanların dili 'Bize yürüyün' diyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan seçim mesajı: Meydanların dili 'Bize yürüyün' diyor Cumhurbaşkanı Erdoğan CNN TÜRK-Kanal D ortak yayınında gündeme ilişkin merak edilen soruları yanıtladı. Erdoğan 'Seçimler ilk turda biter mi?' sorusuna "Meydanların dilini en iyi bu fakir anlar. Meydanların dili 'Bize yürüyün' diyor. Meydanlarda bunu görüyorum. Milletimin bu noktada işi zora sokmadan bitireceği inancındayım. Bu kararlılığı Pendik, Bağcılar, deprem bölgesinde gördüm. Milletim işi zora sokmadan bitirecektir diye düşünüyorum." şeklinde cevap verdi. Öte yandan TCG Anadolu ile ilgili eleştirilere sert tepki gösteren Erdoğan, "Şu eseri görüp eleştiri getirmek, yenilir yutulur değil. Herkesin gurur duyması lazım" dedi.
12.04.2023 Gündem
Üniversiteli kıza yapay zeka ile taciz! Fotoğraf paylaştı, mailini açınca inanamadı
Üniversiteli kıza yapay zeka ile taciz! Fotoğraf paylaştı, mailini açınca inanamadı İstanbul Sarıyer'de 23 yaşındaki üniversite öğrencisi Aleyna K. sosyal medyada video ve fotoğraflar paylaştı. Genç kız bir hafta önce mail adresine gelen videolar ile hayatının şokunu yaşadı. İğrenç olayın arkasından yapay zeka çıktı. İşte haberin detayları...
31.03.2023 Yaşam
Apartman boşluğunda genç kadına dehşeti yaşattı! İğrenç istismar
Apartman boşluğunda genç kadına dehşeti yaşattı! İğrenç istismar Kağıthane'de, bina girişinde bir kadını taciz ettiği iddia edilen şüpheli, esnaf tarafından yakalanarak tekme tokat dövüldü. Tacizci kaçarken, dayak olayı güvenlik kamerasına yansıdı. Tacize uğradığını söyleyen Cemile T., "Kuaförüme gelirken binanın içine girdim, sonra arkamdan 'şişt' diye bir ses duydum. Arkama baktım, 'Tanıdın mı' dedi. Hayır dedim. 'O zaman tanışalım' dedi. Direkt üstüme saldırdı" dedi.
28.01.2023 Gündem
Sinan Sardoğan tutuklandı mı, gözaltına alınan Sinan itiraf etti mi? Müge Anlı Sinan Sardoğan olayı nedir, Arife Gökçe bulundu mu?
Sinan Sardoğan tutuklandı mı, gözaltına alınan Sinan itiraf etti mi? Müge Anlı Sinan Sardoğan olayı nedir, Arife Gökçe bulundu mu? Müge Anlı Sinan olayı nedir, Sinan itiraf etti mi, Müge Anlı Arife Gökçe bulundu mu? Sorularına aranan yanıtı programı izleyen vatandaşlar tarafından aranıyor. Müge Anlı'da aranan Arife Gökçe olayında şüpheli olan Sinan Sardoğan’ın Arife Gökçe’ye attığı cinsel içerikli mesajların ortaya çıkmasının ardından kayıp kadının kardeşi Hamide Gökçe'ye de mesajlar gönderdiği orta çıktı. Öte yandan Müge Anlı ise Sinan'ın ses kaydını yayınladı. Ses kaydını dileyenler şoke oldu. Hakkında 23 adli işlem olan baş şüpheli Sinan Sardoğan, küçük bir çocuğa cinsel taciz iddiasıyla polis ekiplerince gözaltına alındı.  İşte Müge Anlı Sinan Sardoğan olayının detayları…
7.01.2023 Gündem
İstanbul'da zincirleme taciz: Üstümü açmaya, parçalamaya başladı
İstanbul'da zincirleme taciz: Üstümü açmaya, parçalamaya başladı İstanbul'da seri tacizci paniği yaşandı. Kadıköy'de bir apartmana giren kadını hedef alan tacizci, tacizine asansörde başladı. Durumu fark eden kadının kaçmasına engel olan tacizci, kadının üstünü açmaya parçalamaya başladı. Tacize uğrayan kadın, "Bilincimi kaybetmeye başladım, çok koktum" dedi. Öte yandan tacizcinin aynı gün 1 saat içerisinde 4 kadını daha taciz ettiği ortaya çıktı.
23.12.2022 Yaşam
İnşaatta görünce izlediler: Kız çıplak şekildeydi, şoka girdik
İnşaatta görünce izlediler: Kız çıplak şekildeydi, şoka girdik Diyarbakır'da meydana gelen olay mahalleliyi ayağa kaldırdı. Sokaktan geçen insanlar mide bulandıran anları görünce hemen tepki gösterdi. Şahsı suçüstü yakalayan genç 'Kız çıplak şekildeydi, şoka girdik' diyerek o kan donduran anların detaylarını anlattı.
6.12.2022 Yaşam
Pastane sahibinin kızına taciz! Paranın üstüne bunu yazıp bırakmış
Pastane sahibinin kızına taciz! Paranın üstüne bunu yazıp bırakmış Erzurum'un Yakutiye ilçesinde 46 yaşındaki Rüstem B., müşteri olarak gittiği pastanede, iş yeri sahibinin kızı 18 yaşındaki Yağmur K.'yi taciz etti. Rüstem B. 10 TL'nin üzerine yazı yazıp kalpler çizdi ve bir tespih ile pastaneye bıraktı. Bunun üzerine çalışanlar, Rüstem B.'nin pastaneye gelmesini bekledi ve meydan dayağı attı. İşte olayın detayları...
27.10.2022 Yaşam
Tacize uğrayan kadın o anları ağlayarak anlattı
Tacize uğrayan kadın o anları ağlayarak anlattı Muğla’nın Datça ilçesinde yürüyüş yaptığı esnada bir kadını taciz etmeye çalışan D.A. (17) isimli genç, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderilirken, talihsiz kadın ise yaşadığı anları gözyaşları içinde anlatarak, "Hayatımı bitirdi, korkudan dışarı çıkamıyorum" dedi.
18.10.2022 Yaşam
Üniversitede taciz iddiasına dayak!
Üniversitede taciz iddiasına dayak! Bir grup kadın, tacizci olduğunu iddia ettikleri üniversite öğrencisi Ö.Ç.’ye internette fotoğrafı ve ismiyle ifşa ettikten sonra Kadıköy’de meydan dayağı attı. Hukukçular, yapılanın 4 ayrı suç oluşturduğu konusunda hemfikir.
15.10.2022 Yaşam
Tacizci kadın müdüre dava açtı! 'Daha fazla dayanamadım'
Tacizci kadın müdüre dava açtı! 'Daha fazla dayanamadım' Mühendis Ç.D.’ye sözlü ve fiziksel olarak cinsel tacizde bulunduğu iddiasıyla kadın müdür H.C. hakkında 5 yıl 3 aya kadar hapis talebiyle dava açıldı. Ç.D. şikâyet dilekçesinde “H.C. tarafından şahsıma yapılan, fiziksel ısrarcı tacizlere ve tehditlere dayanamadığım için psikolojik olarak buhrana sürüklendim” dedi.
12.09.2022 Yaşam
Beylikdüzü’nde taciz şüphelilerine pusu kurup dövdüler
Beylikdüzü’nde taciz şüphelilerine pusu kurup dövdüler Beylikdüzü’nde minibüste başlayan taciz tartışması minibüsten inince de devam etti. Kadınlara karşı argo kelime kullandıkları iddia edilen 2 kişi, ertesi gün aynı yerde kadının yakınları tarafından tekme tokat dövüldü. O anlar güvenlik kamerasına yansıdı.
31.07.2022 Yaşam
Evlilikten sıkılan babaanne torunları dahil 12 kişiyi öldürdü!
Evlilikten sıkılan babaanne torunları dahil 12 kişiyi öldürdü! ABD'de Nannie Doss isimli babaanne neredeyse tüm ailesini katletti. 4 eşini, 2 çocuğunu, 2 kız kardeşini, annesini, kayınvalidesini ve torunlarını öldüren kadın, sebebi sorulduğunda ise "Evlilikten sıkılmıştım" dedi.
13.06.2022 Dünya
Duş alan kadını dikizlerken yakalandı! Kadının kocasından tacizciye meydan dayağı
Duş alan kadını dikizlerken yakalandı! Kadının kocasından tacizciye meydan dayağı Maltepe’de evinde duş alan kadını pencereden izleyen taciz şüphelisi şahıs 22 yaşındaki Muhammed Ç., kadının kocası tarafından sokak ortasında yakalanarak darp edildi. Tacizci şahıs, öfkeli kocanın elini öperek, “Abi elini ayağını öpeyim, vallahi aklım başımda değil, yemin ediyorum. Abi ne olur polise verme abi “ diye yalvardı. O anlar cep telefonu kamerasına yansırken, tacizci şahıs polis ekiplerine teslim edildi.
8.06.2022 Yaşam
İETT otobüsünde kadınların fotoğrafını çeken şahıstan pişkin savunma: Ben mühendisim, 2 çocuk babasıyım
İETT otobüsünde kadınların fotoğrafını çeken şahıstan pişkin savunma: Ben mühendisim, 2 çocuk babasıyım Ataşehir’de İETT otobüsünde kadın yolcunun fotoğrafını çektiği iddia edilen şahıs, otobüsteki yolcular tarafından fark edildi. Yolcuların tepkisi sonrası fotoğrafı çeken şahıs, “ Kaçmam, Mühendisim ben, 2 çocuk babasıyım, özür dilerim“ demesi dikkat çekti. Öte yandan tacizci şahıs yolcular tarafından polis ekiplerine teslim edildi.
6.06.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Tacizci ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki tacizci haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.