Tablet

Tablet

Son dakika tablet haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan tablet ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını tablet haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Tablet

haberleri sayfasında son dakika yaşanan tablet gelişmeleri de dahil olmak üzere 3.182 tablet haberi bulunmuştur. Tüm tablet haberleri aşağıda listelenmiştir.
Renault'un yeni aracı 'Renault Duster' piyasaya çıktı! Dünyada ilk kez tanıtıldı
Renault'un yeni aracı 'Renault Duster' piyasaya çıktı! Dünyada ilk kez tanıtıldı Türkiye'de Renault markası altında yeni Renault Duster'ı tanıtan Renault Duster tanıtım lansmanında konuşan Mais Genel Müdürü Dr. Berk Çağdaş, Bursa Oyak Renault Otomobil Fabrikaları’nda üretileceğini söyledi. Çağdaş, "Dacia Duster modeliyle efsaneler oluşturduk Türkiye'de" dedi.
26.04.2024 Gündem
Ekrana uzun süre bakmak şaşılık riskini artırıyor
Ekrana uzun süre bakmak şaşılık riskini artırıyor Çocuklarda şaşılık, cep telefonu ve tablet gibi küçük ekranlara bağımlılığa paralel olarak arttırdığı tespit edildi.
28.03.2024 Gündem
Kozan polisi uygulamada ruhsatsız tabanca ele geçirdi
Kozan polisi uygulamada ruhsatsız tabanca ele geçirdi Adana’nın Kozan ilçesinde polis ekipleri tarafından 33 noktada 277 emniyet personeli ile gerçekleştirilen denetimlerde 6 ruhsatsız silah ele geçirilirken, 7 hükümlü yakalandı.
25.03.2024 Adana
Kripto para çetesi çökertildi! Telegram detayı ortaya çıktı
Kripto para çetesi çökertildi! Telegram detayı ortaya çıktı Niğde merkezli 4 ilde düzenlenen nitelikli dolandırıcılık operasyonunda gözaltına alınan 12 şüpheliden 4’ü kadın 7 kişi adliyeye sevk edildi.
25.03.2024 Gündem
Kozan’da polis tarafından huzur güven için uygulama yapıldı! Yakalandılar
Kozan’da polis tarafından huzur güven için uygulama yapıldı! Yakalandılar Kozan İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından bir hafta boyunca yapılan uygulamalarda, çok miktarda uyuşturucu, silah ele geçirilirken, hapis cezasıyla aranan şahıslarda yakalandı.
18.03.2024 Adana
Birleşmiş Milletler’in uyuşturucu raporu korkuttu: Metamfetamin alarm veriyor!
Birleşmiş Milletler’in uyuşturucu raporu korkuttu: Metamfetamin alarm veriyor! Birleşmiş Milletler Uyuşturucu Kontrol Kurulu (INCB) 2023 Raporu yayımlandı. INCB Üyesi ve önceki Başkanı Prof. Dr. Sevil Atasoy tarafından açıklanan raporda Türkiye’ye ilişkin dikkat çekici veriler yer aldı. Özellikle ülkemizin halk sağlığı açısından metamfetamin sorunuyla karşı karşıya olduğunun altını çizen Prof. Dr. Atasoy, Türkiye'de ele geçirilen uyuşturucu maddeleri, kullanım oranları ve atılması gereken adımlara dair önemli bilgiler paylaştı.
11.03.2024 İsmail Sarı
20 bin TL'ye internet sitesinden tablet aldı! Kargoyu açınca hayatının şokunu yaşadı
20 bin TL'ye internet sitesinden tablet aldı! Kargoyu açınca hayatının şokunu yaşadı İnternetten alışveriş yapanların sayısı her geçen gün artarken tüketicilerin güvenlik endişesini haklı çıkaracak olaylar da yaşanıyor. Son olarak Gaziosmanpaşa’da bedensel engelli Sibel Zengin, internet sitesi üzerinden 20 bin lira değerinde tablet sipariş etti. Zengin, kargo paketini açtığında ise hayatının şokunu yaşadı. Pakette tablet yerine taş çıktı. Hayal kırıklığına uğradığını söyleyen Sibel Zengin, "Tüketici hakem heyetine de başvuru yaptık. Mağdur oldum, bu resmen insanları dolandırmak. Avukatımızla hukuki süreci başlattık. Yani taşı görünce şok oldum. Tablet beklerken taş geldi" dedi. Tüketici Konfederasyonu (TÜKONFED) Başkanı Aydın Ağaoğlu ise "Burada taş gönderilmesinin sebebini de savcılık açısından soruşturulduğunda 'depocu karıştırmış bu bir dolandırıcılık değil' demek için bazı açıkgöz satıcılar cep telefonu yerine salatalık, tablet yerine de taş gönderebiliyor" ifadelerini kullandı.
3.03.2024 Gündem
Cep telefonu olanlar dikkat! BTK’dan flaş karar, tek tip olacak
Cep telefonu olanlar dikkat! BTK’dan flaş karar, tek tip olacak Tüketicilerin her telefon ya da tablet aldıklarında ihtiyaçları olsun ya da olmasın kutu içeriğinde satılan, eski cihazlarına uyum sağlamayan bir girişe sahip şarj cihazları artık tarihe karışıyor. Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK), Avrupa Komisyonu tarafından hazırlanan Avrupa Birliği (AB) Ortak Şarj Cihazı Düzenlemesi'ne uyum kapsamında çalışmalarını tamamladı.
11.02.2024 Gündem
4 ilde kar tatili
4 ilde kar tatili Artvin merkez ve 5 ilçesinde olumsuz hava koşulları nedeniyle eğitime 1 gün ara verildi. Van'ın Erciş, Muradiye ve Özalp ilçelerinde yoğun kar yağışından dolayı taşımalı, Saray ilçesinde ise tüm okullarda eğitime 1 gün ara verildi. Ağrı’nın Hamur, Taşlıçay ve Diyadin ilçelerinin genelinde Tutak ve Patnos ilçelerinde ise köy ve taşımalı eğitim gören öğrenciler için çarşamba günü eğitime 1 gün süreyle ara verildi. Ayrıca Ardahan’da etkili olan yoğun kar yağışı nedeniyle il genelinde okullar tatil edildi.
6.02.2024 Gündem
Wps Nedir, Nasıl Kullanılır? Wps Bağlantısı Nasıl Kurulur?
Wps Nedir, Nasıl Kullanılır? Wps Bağlantısı Nasıl Kurulur? Günümüzde kablosuz internet herkesin hayatını kolaylaştıran bir konuma sahiptir. Hemen hemen herkesin evinde, ofisinde ve iş yerlerinde kablosuz internete rastlamak mümkündür. Günden güne gelişen teknoloji ile birlikte elimizde bulunan çoğu cihazı kullanmak için bir internet bağlantısına ihtiyaç duyduğumuz gerçeği ortadır. 
5.02.2024 Gündem
# (Kare, Diyez, Hashtag) İşareti Nedir, Ne İşe Yarar? Klavyede # İşareti Nasıl Yapılır?
# (Kare, Diyez, Hashtag) İşareti Nedir, Ne İşe Yarar? Klavyede # İşareti Nasıl Yapılır? Özellikle bilgisayar üzerinde en çok kullanılan işaretlerden biri olarak Hashtag işareti öne çıkmaktadır. Çünkü genel çerçevede sosyal medya hesaplarında bir durumu belirtmek için paylaşmak amaçlı yazının başına eklenir. Bu durum kare işareti, diyez ya da Hashtag işareti olarak da aynı isim ile anılabilir.
3.02.2024 Yaşam
Alman kadının, uğruna eşinden boşandığı sevgilisine açtığı dolandırıcılık davasında karar çıktı
Alman kadının, uğruna eşinden boşandığı sevgilisine açtığı dolandırıcılık davasında karar çıktı Antalya'da tatil yaparken tanıştığı M.A. (49) ile kiraladığı evde yeni yaşama başlayıp eşinden boşanan Alman uyruklu Simone Sobczynski (65) adlı kadın, evlenmeyi düşündüğü ve sonra kendisini terk eden eski sevgilisi için 20 bin euro masraf yaptığını söyleyip dolandırıldığı iddiasıyla mahkemeye başvurdu. Mahkeme, suçun yasal unsurları oluşmadığından M.A. hakkında beraat kararı verdi.
31.01.2024 Gündem
Ip Nedir, Ne İşe Yarar? Ip Adresi Nasıl Bulunur, Nasıl Öğrenilir?
Ip Nedir, Ne İşe Yarar? Ip Adresi Nasıl Bulunur, Nasıl Öğrenilir? Bir cihazın internet ve ağ üzerinde tanımlayan adrese IP adresi denmektedir. IP açılımı, internet protokolü adresidir. Bir ağ üzerinde iki veya birden fazla cihazın aralarında bilgilerin gönderilmesine yardımcı olmaktadır. IP adresi hem sayılardan hem de karakterlerden oluşmaktadır. Bilgisayarda, telefonlarda ve tabletlerde kullanılmaktadır. Her bir cihazın IP adresi birbirinden farklıdır. 
29.01.2024 Gündem
MİT ve polisten ortak operasyon: 193 bin uyuşturucu hap ele geçirildi
MİT ve polisten ortak operasyon: 193 bin uyuşturucu hap ele geçirildi Gaziantep'te MİT ve polis ekiplerinin ortak operasyon düzenlediği depoda 193 bin uyuşturucu hap ve 79 kilo 350 gram kimyasal madde ele geçirildi.
26.01.2024 Gündem
Discord Nedir, Ne İşe Yarar? Discord Nasıl Kullanılır?
Discord Nedir, Ne İşe Yarar? Discord Nasıl Kullanılır? Discord, internet üzerinden konuşabilme olanağı veren bir sohbet programıdır. Discord programı sayesinde sesli ve yazılı olarak iletişim kurulabilmektedir. Kullanıcılar akıllı telefonunda Discord iletişimi kurabilmek için, kurulum yapması gerekmektedir. MacOS- Windows, Android, İpad ya da İphone program kurulumu yapılarak program indirilir.
25.01.2024 Gündem
Belirtisiz İsim Tamlaması Nedir, Özellikleri Nelerdir? Belirtisiz İsim Tamlaması Örnekleri...
Belirtisiz İsim Tamlaması Nedir, Özellikleri Nelerdir? Belirtisiz İsim Tamlaması Örnekleri... İsim tamlamaları, Türkçe'nin en önemli dil bilgisi konularından biridir. İsim tamlamaları, belirtili ve belirtisiz olarak ikiye ayrılır. Belirtisiz isim tamlamalarını bulmak için cümleye soru yöneltilir ve karşılığı cümle içerisinde belirtisiz isim tamlaması olarak işaretlenir. Gündelik hayatta da pek farkına varmasak da aslında birçok kez konuşma içerisinde belirtisiz isim tamlamalarını kullanırız.
23.01.2024 Eğitim
Vergisiz telefon almak isteyen öğrenciye poşet şoku
Vergisiz telefon almak isteyen öğrenciye poşet şoku Tüketici Dernekleri Federasyonu Başkanı Sıtkı Yılmaz, üniversite öğrencilerine vergisiz telefon ve bilgisayar satışını düzenleyen Cumhurbaşkanlığı Kararı'nın yürürlüğe girmesiyle öğrencilerin, satın aldıkları bilgisayar ve telefonları koymak için aldıkları 21 kuruş tutarındaki poşet yüzünden mağdur olduğunu söyledi.
10.01.2024 Gündem
“Reçetesiz ve kolay ulaşılan soğuk algınlığı ilaçları tehlikeli sonuçlara yol açabiliyor”
“Reçetesiz ve kolay ulaşılan soğuk algınlığı ilaçları tehlikeli sonuçlara yol açabiliyor”  Soğuk algınlığı ilaçlarının reçetesiz alınabilmesinin ve kolay ulaşılmasının tehlikeli sonuçlara yol açabildiğini söyleyen Prof. Dr. Şehmus Özmen, “Bu ilaçlar kalp hızını arttır, kaygı ve uykusuzluğa neden olur. Kalp ve damar hastalığı, hipertansiyon, diyabet, anjina ve çarpıntı sorunu olan hastalarda ise durumu kötüleştirebilir” uyarısında bulundu.    
21.12.2023 Yaşam
Fazla ekran maruziyeti depresyona neden olabiliyor
Fazla ekran maruziyeti depresyona neden olabiliyor Artık herkesin günlük hayatta kullandığı dijital ekranlar sonucu fazla ekran maruziyetinin birçok probleme neden olabileceğini söyleyen Doç. Dr. Cafer Tanrıverdi, “Özellikle göz sağlığı açısından birçok soruna neden olabilen fazla ekran maruziyetinin hastaları depresyona kadar sürükleyebilir” dedi.
21.12.2023 Gündem
İş insanını soyan özel şoförü çıktı! Polisler tek tek yakalandı
İş insanını soyan özel şoförü çıktı! Polisler tek tek yakalandı Kağıthane’de İran uyruklu bir iş kadınına ait eve giren 4 hırsız, evdeki kasayı alarak gözden kayboldu. Kasanın içinde bulunan yaklaşık 40 milyonluk ziynet eşya ve parayı alan şüpheliler, soygundan bir kaç gün sonra kasayı boş bir araziye attı. Polis ekipleri tarafından kimlikleri tespit edilen 4 şüpheli, tutuklanarak cezaevine gönderildi. Şüphelilerden biri, genç kadının özel şoförü çıktı.
26.11.2023 Gündem
Bin polisle helikopter destekli narkotik operasyonu: 122 gözaltı
Bin polisle helikopter destekli narkotik operasyonu: 122 gözaltı Bursa’da uyuşturucu satıcılarına yönelik şafak vakti bin polisin katılımıyla helikopter destekli düzenlenen operasyonda 122 şüpheli gözaltına alındı. Evlerin teraslarında saklanan şüpheliler, termal dronla tespit edilip yakalandı.
23.11.2023 Gündem
Uyuz vakalarıyla ilgili korkutan açıklama geldi! Defalarca bulaşabiliyor, tek çaresi var
Uyuz vakalarıyla ilgili korkutan açıklama geldi! Defalarca bulaşabiliyor, tek çaresi var Türkiye’de son dönemde artan uyuz vakalarıyla ilgili uyarı yapan Dermatoloji Uzmanı Doç. Dr. Sıla Kılıç Sayar, “Ailede bir kişi hastalandıysa, şikayeti olmasa bile evdeki herkes eş zamanlı tedavi olmalı. Ailede herkes tedavi olmazsa yeniden bulaşabilir” dedi.
16.11.2023 Yaşam
Milli muharip uçakta geri sayım başladı! İşte Kaan'ın uçuş tarihi
Milli muharip uçakta geri sayım başladı! İşte Kaan'ın uçuş tarihi Bartın Üniversitesi tarafından gerçekleştirilen ve Anadolu’nun en büyük teknoloji festivali olarak bilinen Arge Proje Pazarı’nın ödül törenine katılan TUSAŞ Genel Müdürü Temel Kotil, Türk mühendislerinin başarısındaki sırrı açıklayarak, milli muharip uçağı Kaan’ın yıl sonuna kadar ilk uçuşunu gerçekleştireceğini duyurdu.
4.11.2023 Gündem
İstanbul'da sahte ve kaçak ilaç operasyonu! Polis baskın düzenledi
İstanbul'da sahte ve kaçak ilaç operasyonu! Polis baskın düzenledi İstanbul’da yasadışı yollarla ele geçirdikleri çok sayıda kaçak veya sahte ilacı el altından sattıkları belirlenen şüphelilere operasyon düzenlendi. Operasyonda 1 kişi gözaltına alındı.
26.10.2023 Yaşam
Cezaevinde intihar etti! Çamaşır makinesinden 2 milyon TL çıkmıştı
Cezaevinde intihar etti! Çamaşır makinesinden 2 milyon TL çıkmıştı Bursa'nın İnegöl ilçesi merkezli 4 ilde Terkinler çetesine yönelik operasyonda tutuklanan 16 şüpheliden kamu görevlisi İsmail Hakkı Erdem'in (53), dün gece kaldığı cezaevinde yaşamına son verdiği belirtildi.
30.09.2023 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Tablet ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki tablet haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.