Çağatay Ulusoy'un aldığı arazi fiyatı dudak uçuklattı!
Çağatay Ulusoy'un aldığı arazi fiyatı dudak uçuklattı! Çağatay Ulusoy araziye yatırım yapıyor. Çağatay Ulusoy, Söğüt Köyü'nde aldığı arazinin bitişiğindeki araziyle de ilgili planlar yaptı. 7 bin 750 metrekare büyüklüğündeki araziye 12 milyon TL ödeyen oyuncu şimdi bitişikteki alanı da alacak.
9.05.2022 Magazin
Esra Bilgiç'ten 'Süslü Korkuluk' açıklaması!
Esra Bilgiç'ten 'Süslü Korkuluk' açıklaması! Esra Bilgiç’in Çağatay Ulusoy’un başrolünü üstlendiği ‘Süslü Korkuluk’ isimli diziden ücret nedeniyle ayrıldığı öne sürülmüştü. Çıkan iddiaların ardından Esra Bilgiç, sosyal medya sayfasından bir açıklama yayınladı.
4.04.2022 Magazin
Esra Bilgiç ile ilgili şok iddia! 'Yine Esra yine krizi'
Esra Bilgiç ile ilgili şok iddia! 'Yine Esra yine krizi' Esra Bilgiç, geçtiğimiz yıl final yapan 'Ramo' dizisinin setinde yaşanan gerginliklerle gündeme gelmişti. 'Süslü Korkuluk' dizisinde Çağatay Ulusoy’un partneri olan oyuncunun, yapım şirketiyle anlaştığı şartlardan farklı talepleri ve kaprisleri nedeniyle kadrodan çıkartıldığı öğrenildi.
1.04.2022 Magazin
Süslü Korkuluk dizisine Camdaki Kız'dan bomba transfer!
Süslü Korkuluk dizisine Camdaki Kız'dan bomba transfer! Esra Bilgiç ve Çağatay Ulusoy'un yer aldığı Süslü Korkuluk dizisine, Burcu Biricik ile Feyyaz Şerifoğlu'nun başrolünü paylaştığı Camdaki Kız'ın usta oyuncusu dahil oluyor.
21.03.2022 Magazin