Esra Bilgiç Kimdir

Esra Bilgiç Kimdir

Esra Bilgiç (d. 14 Ekim 1992; Ankara), Türk oyuncu ve model. 2014-2019 arası 5 sezon yayımlanan TRT 1'in başarılı dizisi Diriliş Ertuğrul ile oyunculuk kariyerine adım atan Bilgiç, dizide Engin Altan Düzyatan ve Hülya Darcan gibi isimlerle başrolde yer aldı. Dizide 4 sezon boyunca Halime Hatun karakterini canlandırarak dünyanın pek çok ülkesinden hayran kitlesi edinen oyuncu, performansıyla Sosyal Farkındalık Ödülleri: En İyi Kadın Dizi Oyuncusu ve Anadolu Medya Ödülleri: Yılın Dizi Oyuncusu ödüllerini kazandı.

Esra Bilgiç Kimdir

haberleri sayfasında son dakika yaşanan esra bilgiç kimdir gelişmeleri de dahil olmak üzere 182 esra bilgiç kimdir haberi bulunmuştur. Tüm esra bilgiç kimdir haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ali Rıza Efendi neden öldü? Ali Rıza Efendi kaç yaşında öldü?
Ali Rıza Efendi neden öldü? Ali Rıza Efendi kaç yaşında öldü? Atatürk filmiyle birlikte Ali Rıza Efendi'nin hayatı da merak konusu oldu. Başrollerinde Aras Bulut İynemli, Mehmet Günsur, Esra Bilgiç'in yer aldığı Atatürk filminde Ali Rıza Efendi'yi Mehmet Günsur canlandırdı. Peki tarihte Ali Rıza Efendi neden öldü?
29.10.2023 Gündem
Esra Bilgiç'in Cannes tarzı olay oldu! Dekoltesi konuşuldu
Esra Bilgiç'in Cannes tarzı olay oldu! Dekoltesi konuşuldu Rol aldığı yapımlarla adından sıkça söz ettiren oyuncu Esra Bilgiç, sosyal medya paylaşımlarıyla da dikkat çekiyor. Cannes Film Festivali'ne katılan oyuncu verdiği pozları paylaşmaya devam ediyor. Güzel isim son olarak iddialı dekoltesiyle olay oldu.
5.06.2023 Magazin
Esra Bilgiç sırt dekoltesiyle sosyal medyayı salladı!
Esra Bilgiç sırt dekoltesiyle sosyal medyayı salladı! Esra Bilgiç, son paylaşımlarıyla dikkatleri üzerine çekti. Tül detaylı elbisesiyle, sırt dekoltesini gösteren Bilgiç'e beğeni ve yorum yağdı.
27.01.2023 Magazin
Esra Bilgiç'in sosyal medya cevabı olay oldu!
Esra Bilgiç'in sosyal medya cevabı olay oldu! Oyuncu Esra Bilgiç, Twitter'da kendisi hakkında konuşanlara verdiği yanıtla sosyal medyada gündemine oturdu. İki sosyal medya kullanıcısının arasında geçen diyaloğu gören Esra Bilgiç, verdiği cevapla magazin gündeminde olay yarattı.
13.12.2022 Magazin
Esra Bilgiç ve Reynmen birlikte mi? Sarmaş dolaş dans...
Esra Bilgiç ve Reynmen birlikte mi? Sarmaş dolaş dans... 'Atatürk' dizisine dahil olduğu konuşulan Esra Bilgiç özel hayatıyla da gündeme geliyor. Dizide Madam Corinne rolüne hayat verecek olan güzel oyuncunun Reynmen ile yakınlaştığı iddia edildi.
5.07.2022 Magazin
Esra Bilgiç'ten 'Süslü Korkuluk' açıklaması!
Esra Bilgiç'ten 'Süslü Korkuluk' açıklaması! Esra Bilgiç’in Çağatay Ulusoy’un başrolünü üstlendiği ‘Süslü Korkuluk’ isimli diziden ücret nedeniyle ayrıldığı öne sürülmüştü. Çıkan iddiaların ardından Esra Bilgiç, sosyal medya sayfasından bir açıklama yayınladı.
4.04.2022 Magazin
Esra Bilgiç ile ilgili şok iddia! 'Yine Esra yine krizi'
Esra Bilgiç ile ilgili şok iddia! 'Yine Esra yine krizi' Esra Bilgiç, geçtiğimiz yıl final yapan 'Ramo' dizisinin setinde yaşanan gerginliklerle gündeme gelmişti. 'Süslü Korkuluk' dizisinde Çağatay Ulusoy’un partneri olan oyuncunun, yapım şirketiyle anlaştığı şartlardan farklı talepleri ve kaprisleri nedeniyle kadrodan çıkartıldığı öğrenildi.
1.04.2022 Magazin
Süslü Korkuluk dizisine Camdaki Kız'dan bomba transfer!
Süslü Korkuluk dizisine Camdaki Kız'dan bomba transfer! Esra Bilgiç ve Çağatay Ulusoy'un yer aldığı Süslü Korkuluk dizisine, Burcu Biricik ile Feyyaz Şerifoğlu'nun başrolünü paylaştığı Camdaki Kız'ın usta oyuncusu dahil oluyor.
21.03.2022 Magazin
Kanunsuz Topraklar'ın Gülfem'i Esra Bilgiç iç çamaşırı reklamı ile olay yarattı!
Kanunsuz Topraklar'ın Gülfem'i Esra Bilgiç iç çamaşırı reklamı ile olay yarattı! Kanunsuz Topraklar'ın Gülfem'i Esra Bilgiç bir markanın iç çamaşırı reklamı için kamera karşısına geçti. İç çamaşırı tanıtımı yapan Esra Bilgiç'in kombini sosyal medyada dalga konusu oldu. Sütyen üstü ceket giyen Esra Bilgiç'i görenler "Bu ceket reklamı mı?" diye sordu.
21.03.2022 Magazin
Kanunsuz Topraklar neden final yapıyor? 9 Şubat’ta Kanunsuz Topraklar dizisi bitiyor mu?
Kanunsuz Topraklar neden final yapıyor? 9 Şubat’ta Kanunsuz Topraklar dizisi bitiyor mu? Kanunsuz Topraklar final mi olacak? Fox TV Kanunsuz Topraklar için de final yapma kararı verirdi. Kanunsuz Topraklar'ın final tarihi ise 9 Şubat olarak belirlendi.
9.02.2022 Televizyon
Kanunsuz Topraklar neden yok, final mi yaptı? Kanunsuz Topraklar yeni bölüm ne zaman?
Kanunsuz Topraklar neden yok, final mi yaptı? Kanunsuz Topraklar yeni bölüm ne zaman? Kanunsuz Topraklar dizisi her hafta Çarşamba günü FOX TV ekranlarında geliyor. Uğur Güneş, Esra Bilgiç ve Necip Memili’linin oyuncu kadrosunda yer alan dizi FOX TV’nin yayın akşında bu hafta da yer almayınca dizi takipçileri Kanunsuz Topraklar neden yok, final mi yaptı? Kanunsuz Topraklar yeni bölümü ne zaman? sorularına yanıt aramaya başladı.
12.01.2022 Televizyon
Kanunsuz Topraklar dizisi çekimleri durdu! Koronavirüs paniği...
Kanunsuz Topraklar dizisi çekimleri durdu! Koronavirüs paniği... Camdaki Kız setindeki korona paniği Kanunsuz Topraklar'a da sıçradı. Başak Parlak ve Doğaç Yıldız'dan sonra Hazar Motan'ın da koronavirüs testi pozitif çıkınca dizinin çekimleri durdu. Kanunsuz Topraklar yeni bölüm çarşamba günü yayınlanmayacak.
26.12.2021 Magazin
Esra Bilgiç toz toprak içinde paylaştı!
Esra Bilgiç toz toprak içinde paylaştı! Kanunsuz Topraklar dizisinde canlandırdığı Gülfem karakteriyle hayranlarının karşısına çıkan Esra Bilgiç, son paylaşımıyla şaşırttı. Dizinin setinden paylaşım yapan Esra Bilgiç’in toz toprak içindeki hali takipçilerinde merak uyandırdı.
19.12.2021 Magazin
Uğur Güneş'in partneri belli oldu!
Uğur Güneş'in partneri belli oldu! Ramo'nun başrol oyuncusu Esra Bilgiç, dizi final yapar yapmaz yeni projesiyle gündeme geldi. Bilgiç'in Kanunsuz Topraklar dizisinde başrol olarak yer alacağı ve Uğur Güneş ile partner olacağı öğrenildi.
18.04.2021 Magazin
Ramo dizisi final mi yapıyor? Ramo dizisi bitiyor mu?
Ramo dizisi final mi yapıyor? Ramo dizisi bitiyor mu? Ramo final mi yapıyor 2021? Ekranların aksiyon dolu dizisi Ramo, final kararı aldığı iddia edildi.
1.04.2021 Gündem
Murat Yıldırım isyan etti! 'O hakaret ettiğiniz kadın 5 kez bebek kaybetti'
Murat Yıldırım isyan etti! 'O hakaret ettiğiniz kadın 5 kez bebek kaybetti' Oyuncu Murat Yıldırım, es¸i I·man Elbani'ye sosyal medya hesaplarından gelen ve hakaret içeren yorumlara isyan etti.
3.03.2021 Magazin
Ramo'nun Sibel'i Esra Bilgiç Hollywood projesinde!
Ramo'nun Sibel'i Esra Bilgiç Hollywood projesinde! Ramo dizisinde yer alan Esra Bilgiç Hollywood'un dikkatini çekmeyi başardı. Esra Bilgiç, dünyaca ünlü yıldız Orlando Bloom'un rol alacağı yabancı bir projeye dahil oldu. Sosyal medyanın konuştuğu Esra Bilgiç karakterine ilişkin herhangi bir bilgi paylaşılmazken, güzel oyuncunun ününün Türkiye sınırlarını aşması takdir topladı.
21.02.2021 Magazin
Ramo ne zaman başlıyor? Ramo dizisi yeni bölüm ne zaman? Yeni sezon fragmanı yayınlandı!
Ramo ne zaman başlıyor? Ramo dizisi yeni bölüm ne zaman? Yeni sezon fragmanı yayınlandı! Ramo ne zaman başlıyor, Ramo dizisi yeni bölüm ne zaman soruları dizi takipçileri tarafından merak edilen soruların başında geliyor. Ramo'nun suç dünyasında yükselişi ve sıradışı hikayesinin anlatıldığı dizi ile ilgili gelişmeler yakından takip ediliyor. Ramo dizisinin ilk fragmanı bugün yayınlandı. Peki, Ramo ne zaman başlıyor? Ramo dizisi yeni bölüm ne zaman? İşte Ramo dizisi ile ilgili merak edilenler...
11.08.2020 Gündem
Ramo dizisi ne zaman başlıyor? Ramo dizisi yayınlanacak mı, yeni bölümü ne zaman?
Ramo dizisi ne zaman başlıyor? Ramo dizisi yayınlanacak mı, yeni bölümü ne zaman? Ramo dizisi yeni bölüm ne zaman? Ramo dizisi ne zaman başlayacak? Soruları dizi setlerinin verilen aranın ardından başlamasıyla merak ediliyor. Adana'nın Seyhan ilçesinde bulunan Hürriyet mahallesinde gerçekleştirilen dizide Ramo'nun suç dünyasında yükselişi ve hikayesi izleyiciye aktarılıyor. BKM film imzalı, ilk bölümü 14 Ocak 2020 tarihinde yayımlanan dizinin yönetmen koltuğuna Yağız Alp Akaydın oturuyor. Senaryosunu Yılmaz Şahin'in kaleme aldığı aksiyon ve dram türündeki dizinin başrol oyuncusu Murat Yıldırım'ın canlandırdığı Ramo, gerçek bir karakterden kurgulanmıştır. Peki, Ramo dizisi ne zaman yayınlanacak? Ramo dizisi yeni bölüm ne zaman?
15.06.2020 Gündem
Ramo ne zaman başlayacak? Ramo bu akşam var mı, yeni bölüm (12. Bölüm) ne zaman? Corona virüsü nedeniyle Ramo bugünde mi yok?
Ramo ne zaman başlayacak? Ramo bu akşam var mı, yeni bölüm (12. Bölüm) ne zaman? Corona virüsü nedeniyle Ramo bugünde mi yok? Salı günlerinin sevilen dizilerinden Ramo hakkında araştırmalar arttı. Corona nedeniyle setlere ara verilinde en son 11. Bölümü ile ekranlara gelen Ramo dizinin 12. Bölümü merak ediliyor. Başrollerinde Murat Yıldırım ile Esra Bilgiç'in yer aldığı Ramo dizinin son bölümünde köstebeği bulmak için her şeyi yapılırken, aşkları intikamlarından ağır gelecek ve Sibel ile Ramo kavuşacaktı. Ramo ne zaman başlayacak? Ramo bu akşam var mı, yeni bölüm (12. Bölüm) ne zaman? Corona virüsü nedeniyle Ramo bu akşam da mı yok?
21.04.2020 Gündem
Ramo 11. bölüm bu akşam var mı? Ramo yeni bölüm ne zaman? İşte Ramo 11. Bölüm fragmanları…
Ramo 11. bölüm bu akşam var mı? Ramo yeni bölüm ne zaman? İşte Ramo 11. Bölüm fragmanları… Salı günleri izleyici ile buluşan Ramo dizisinin yeni bölümü merakla bekleniyor. Corona virüsten dolayı bazı diziler çekimlere ara verme kararı aldı. Bu karar sonrasında izleyiciler Ramo’nun yayınlanıp yayınlanmayacağını merak ediyor. Peki Ramo 11. bölüm bu akşam var mı? Ramo yeni bölüm ne zaman? İşte Ramo 11. Bölüm fragmanları…
24.03.2020 Gündem
Gökhan Töre, Buket Büyükdere ile gizlice evlendi!
Gökhan Töre, Buket Büyükdere ile gizlice evlendi! Yeni Malatyaspor'un futbolcusu Gökhan Göre, kız arkadaşı Buket Büyükdere ile gizlice evlendi.
22.03.2020 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Esra Bilgiç Kimdir ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki esra bilgiç kimdir haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.