Faruk Sabancı

Faruk Sabancı

Son dakika Faruk Sabancı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Faruk Sabancı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Faruk Sabancı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Faruk Sabancı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan faruk sabancı gelişmeleri de dahil olmak üzere 117 faruk sabancı haberi bulunmuştur. Tüm faruk sabancı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Dilay Korkmaz'dan Faruk Sabancı açıklaması!
Dilay Korkmaz'dan Faruk Sabancı açıklaması! Sunucu ve oyuncu Dilay Korkmaz, Tolgahan Sayışman’ın sahibi olduğu şirketin yapımını üstlendiği bir filmin galasına katıldı. Faruk Sabancı ile yaşadığı aşkla gündeme gelen Korkmaz, konuyla ilgili açıklamada bulundu.
29.04.2022 Magazin
Faruk Sabancı şaşırttı! Fiyatı dudak uçuklattı!
Faruk Sabancı şaşırttı! Fiyatı dudak uçuklattı! Ünlü DJ Faruk Sabancı, önceki gece Norm Ender ile kameralara yansıdı. Özel plakalı Lamborghini aracı ile dikkat çeken Sabancı'nın yeni oyuncağının fiyatı, adeta dudak uçuklattı.
25.02.2022 Magazin
Kenan Doğulu'dan duygusal paylaşım
Kenan Doğulu'dan duygusal paylaşım Boşandılar, boşanacaklar derken 7 yılı devirdiler! Kenan Doğulu'dan Beren Saat'e duygusal sözler...
29.07.2021 Magazin
Faruk Sabancı ile spiker Dilay Korkmaz aşkı bitti!
Faruk Sabancı ile spiker Dilay Korkmaz aşkı bitti! Yaz başından beri aşk yaşayan müzisyen Faruk Sabancı ile spiker Dilay Korkmaz ayrıldı. Ayrılık sebebi olarak Dilay Korkmaz’ın, sevgilisinin kıskançlığından bunaldığı iddia edildi.
11.01.2021 Magazin
Faruk Sabancı Maruv'u seçti
Faruk Sabancı Maruv'u seçti DJ ve prodüktör Faruk Sabancı, dünyada Maruv adıyla yıldızı parlayan Ukraynalı şarkıcı Anna Korsun ile iş birliğine imza attı.
28.12.2018 Magazin
Sabancı’nın mısır pazarlığı
Sabancı’nın mısır pazarlığı Merhum iş adamı Mehmet Sabancı’nın oğlu Faruk Sabancı, önceki gün Bebek’te seyyar mısır satıcısıyla sıkı bir pazarlığa girişti.
25.05.2018 Magazin
244 bin’lik altın mont!
244 bin’lik altın mont! Merhum iş adamı Mehmet Sabancı’nın oğlu, DJ Faruk Sabancı, İtalyan motosiklet markası Ducati tarafından özel olarak üretilen monttan satın aldı.
11.04.2018 Magazin
Murat'ı unutturacak ismi buldu!
Murat'ı unutturacak ismi buldu! Murat Dalkılıç'tan boşandıktan sonra kabuğuna çekilen güzel oyuncu Merve Boluğur, önceki akşam gittiği partide Sabancı Ailesi'nin üyelerinden Faruk Sabancı ile yakınlaştı.
31.03.2018 Magazin
Ben zaten markayım!
Ben zaten markayım! Merve Boluğur kendi adını verdiği yeni kozmetik ürünlerini Zorlu Center’da düzenlediği davetle tanıttı. Muhabirlere “Lütfen artık iş kadını ve oyuncu yazarsanız sevinirim, ben zaten bir markayım” dedi
31.03.2018 Magazin
Farklı iki kişi haline geldim!
Farklı iki kişi haline geldim! Aynı anda hem kurumsal hem de müzik kimliğiyle var olan Faruk Sabancı, “İki farklı iş iki farklı kimlik demek. Bir kişinin iki iş kolunda faaliyet göstermesi değil, tamamen farklı iki kişi haline gelmesi durumu söz konusu” dedi.
24.02.2018 Magazin
Sabancı'nın -15 videosu
Sabancı'nın -15 videosu 2004’te hayatını kaybeden Mehmet Sabancı’nın DJ oğlu Faruk Sabancı (25) soğuğa meydan okudu.
22.01.2018 Magazin
Sabancılar’ın müthiş değişimi! 145 kilo verdiler
Sabancılar’ın müthiş değişimi! 145 kilo verdiler Sabancı Grubu’nun iki veliahtı Faruk Sabancı ve Hacı Sabancı geçirdikleri mide ameliyatı sonrası tığ gibi oldu
8.01.2018 Magazin
2017'yi kapalı gişe noktaladı!
2017'yi kapalı gişe noktaladı! Şarkıcı Sıla Gençoğlu, Kerki Production ve Solfej Organizasyon’un 2017 yılında düzenlediği, "ON’dan Kalan" konser serisinin sonuncusunu dün akşam kapalı gişe olarak TİM Show Center’da gerçekleştirdi.
21.12.2017 Kültür Sanat
Örnek davranış
Örnek davranış Merhum iş adamı Mehmet Sabancı’nın oğlu, DJ Faruk Sabancı, önceki gün aranjör arkadaşı Nurettin Çolak ile Bebek’te yürüyüş yaptı.
30.11.2017 Magazin
Lindsay Lohan İstanbul'da o Türk'le gizlice buluştu!
Lindsay Lohan İstanbul'da o Türk'le gizlice buluştu! Geçtiğimiz günlerde Müslüman olduğu iddia edilen ünlü oyuncu Lindsay Lohan, dün akşam İstinye Park’ta bulunan Zuma Restuarant’ta Faruk Sabancı'yla baş başa yemek yedi.
25.01.2017 Magazin
Türkiye'nin en zenginin serveti ne kadar? İbrahim Erdemoğlu kimdir, ne iş yapar, nerelidir? FORBES 2023 Milyarder Listesi’ne göre Türkiye’nin en zengini İbrahim Erdemoğlu...
Türkiye'nin en zenginin serveti ne kadar? İbrahim Erdemoğlu kimdir, ne iş yapar, nerelidir? FORBES 2023 Milyarder Listesi’ne göre Türkiye’nin en zengini İbrahim Erdemoğlu... Forbes Dünya Milyarderleri Listesi’nde bu yıl 2 bin 640 kişi yer alıyor. Listeye, Türkiye’den 26 kişi girerken 516. sırada yer alan Erdemoğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Erdemoğlu, 5.1 milyar dolar serveti ile Türkiye’nin en zengin iş insanı oldu. Peki, İbrahim Erdemoğlu kimdir, serveti ne kadar? FORBES 2023 Milyarder Listesi’ne göre Türkiye’nin en zengini İbrahim Erdemoğlu nereli, kaç yaşında, mesleği ne, ne iş yapar?
6.04.2023 Ekonomi
Esmaü’l Hüsna ve Kalaylı Cevher Bakır sergileri İstanbul’da açılıyor
Esmaü’l Hüsna ve Kalaylı Cevher Bakır sergileri İstanbul’da açılıyor İstanbul Beylerbeyi Sabancı Olgunlaşma Enstitüsü tarafından hazırlanan “En Güzel İsimler: Esmaü’l Hüsna” Sergisi Esmaü’l Hüsna’yı oluşturan Yüce Allah’ın 99 adının ebru, seramik ve el nakışı sanatlarıyla yazılarak tamamlandı. Sergi, İstanbul Lale Vakfı’nda 24 Mart – 2 Nisan tarihleri arasında gezilebilecek.
22.03.2023 Kültür Sanat
Özge Ulusoy'dan Hacı Sabancı'ya olay gönderme!
Özge Ulusoy'dan Hacı Sabancı'ya olay gönderme! Özge Ulusoy sosyal medya hesabından takipçilerinin sorularını yanıtladı. Manken Ulusoy, Faruk Çolakoğlu sorusuna yanıt verirken Hacı Sabancı'ya göndermede bulundu.
29.03.2022 Magazin
Akıncı Üssü darbe girişimi davasında karar açıklandı
Akıncı Üssü darbe girişimi davasında karar açıklandı FETÖ'nün darbe girişimi sırasında komuta merkezi olarak kullanılan Akıncı Üssü'ndeki eylemlere ilişkin, "sivil imamlar" ile Ankara'ya bomba yağdıran pilotların da arasında bulunduğu 365'i tutuklu 475 sanıklı davada karar açıklandı.
26.11.2020 Gündem
Otomobil ağaca çarparak ortadan ikiye ayrıldı!
Otomobil ağaca çarparak ortadan ikiye ayrıldı! Antalya’da makas olarak tabir edilen zikzak çizerek seyreden sürücünün kontrolünden çıkan otomobil, yol kenarındaki ağaca çarparak ortadan ikiye ayrıldı. Araçta bulunan ve kimlikleri belirlenemeyen kişilerden biri yaşamını yitirirken diğeri ağır yaralandı. Kaza alanını cep telefonu ile görüntüleyen iki kişiye ise maske takmadıkları gerekçesiyle 900’er lira idari para cezası kesildi.
12.11.2020 Yaşam
Türkiye şehitlerini son yolculuğa uğurladı!
Türkiye şehitlerini son yolculuğa uğurladı! İdlib'deki hain saldırıda 33 askerimiz şehit oldu. Şehit askerlerimiz memleketlerinde son yolculuklarına uğurlandı. Törenlere binlerce kişi katıldı. Şehit Uzman Onbaşı Emre Baysal için Pendik'te bulunan 15 Temmuz Şehitler Camii'nde tören düzenlendi. Törene Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da katıldı. Törende konuşan Erdoğan "Şehitler Tepesi boş kalmayacak" dedi.
29.02.2020 Yaşam
Şehit Sözleşmeli Er Metin Yıldız son yolculuğuna uğurlandı
Şehit Sözleşmeli Er Metin Yıldız son yolculuğuna uğurlandı Hakkari'nin Çukurca ilçesinde PKK'lı teröristlerin saldırısı sonrasında çıkan çatışmada şehit düşen Piyade Sözleşmeli Er Metin Yıldız, son yolculuğuna uğurlandı.
27.07.2019 Gündem
Özge Ulusoy ve Faruk Çolakoğlu'nun aşkı belgelendi!
Özge Ulusoy ve Faruk Çolakoğlu'nun aşkı belgelendi! Özge Ulusoy ile işadamı Faruk Çolakoğlu’nun 1 aylık ilişkisi, belgelendi. Geçtiğimiz hafta sonu Barcelona’da aşk tatiline çıkan ikilinin baş başa yemek yerken çekilen fotoğrafı dün ortaya çıktı.
19.12.2018 Magazin
Ünlü iş adamı Şarık Tara son yolculuğuna uğurlandı
Ünlü iş adamı Şarık Tara son yolculuğuna uğurlandı Tedavi gördüğü hastanede önceki gün hayatını kaybeden Enka İnşaat ve Sanayi AŞ Kurucusu ve Onursal Başkanı Şarık Tara (88) son yolculuğuna uğurlandı.
30.06.2018 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Faruk Sabancı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki faruk sabancı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.