Dilay Korkmaz

Dilay Korkmaz

Son dakika Dilay Korkmaz haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Dilay Korkmaz ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Dilay Korkmaz haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Dilay Korkmaz

haberleri sayfasında son dakika yaşanan dilay korkmaz gelişmeleri de dahil olmak üzere 14 dilay korkmaz haberi bulunmuştur. Tüm dilay korkmaz haberleri aşağıda listelenmiştir.
Dilay Korkmaz'dan Faruk Sabancı açıklaması!
Dilay Korkmaz'dan Faruk Sabancı açıklaması! Sunucu ve oyuncu Dilay Korkmaz, Tolgahan Sayışman’ın sahibi olduğu şirketin yapımını üstlendiği bir filmin galasına katıldı. Faruk Sabancı ile yaşadığı aşkla gündeme gelen Korkmaz, konuyla ilgili açıklamada bulundu.
29.04.2022 Magazin
Faruk Sabancı ile spiker Dilay Korkmaz aşkı bitti!
Faruk Sabancı ile spiker Dilay Korkmaz aşkı bitti! Yaz başından beri aşk yaşayan müzisyen Faruk Sabancı ile spiker Dilay Korkmaz ayrıldı. Ayrılık sebebi olarak Dilay Korkmaz’ın, sevgilisinin kıskançlığından bunaldığı iddia edildi.
11.01.2021 Magazin
Dilay Korkmaz'a iltifat yağmuru
Dilay Korkmaz'a iltifat yağmuru Dilay Korkmaz, tatil sezonunu Çeşme’de açtı.
18.07.2020 Magazin
"Oyuncak ayılardan nefret ederim!"
"Oyuncak ayılardan nefret ederim!" Magazin D programının sunucusu Dilay Korkmaz evde spor yaparken çektiği fotoğraflarını Instagram hesabına şu notla yükledi:
15.04.2020 Magazin
Dilay Korkmaz: Çalışmaya devam
Dilay Korkmaz: Çalışmaya devam Sunucu ve oyuncu Dilay Korkmaz, geçtiğimiz gün arkadaşı ile birlikte Vadİstanbul'da görüntülendi.
19.02.2020 Magazin
Ödüller sahiplerini buldu
Ödüller sahiplerini buldu Altın Zambak Ödülleri, iş ve sanat dünyasının ünlü isimlerini bir araya getirdi
12.10.2019 Magazin
Magazin D Dilay’a  emanet
Magazin D Dilay’a emanet KANAL D’DE, her cumartesi ve pazar günleri yayınlanan ‘Magazin D’ bundan böyle Dilay Korkmaz’a emanet.
30.08.2018 Magazin
Dilay Korkmaz kimdir?
Dilay Korkmaz kimdir? Dilay Korkmaz kimdir sorusu gündemde sıklıkla araştırılmaya başlandı. Demet Akalın ile polemiğiyle gündeme gelen Dilay Korkmaz'ın hayatı merak edilmeye başlandı. İşte güzel sunucu Dilay Korkmaz'a dair merak edilenler...
29.09.2021 Gündem
Dilay Korkmaz'dan Demet Akalın'a zehir zemberek yanıt!
Dilay Korkmaz'dan Demet Akalın'a zehir zemberek yanıt! Star TV ekranlarında Star Life adlı magazin programını sunan Dilay Korkmaz, kendisi için ''Bu kızı çok mu aradınız?'' diyen şarkıcı Demet Akalın'a sosyal medya hesabından yanıt verdi.
25.12.2017 Magazin
Demet Akalın'dan sunucu Dilay Korkmaz'a büyük ayıp!
Demet Akalın'dan sunucu Dilay Korkmaz'a büyük ayıp! Star Life'ın sunucusu Dilay Korkmaz'ı beğenmeyen Demet Akalın, sosyal medya hesabından "Bu kızı çok aradılar mı?" şeklinde tepki çekecek bir paylaşıma imza attı.
23.12.2017 Magazin
Star TV yayın akışında bugün neler var? 17 Eylül Pazar
Star TV yayın akışında bugün neler var? 17 Eylül Pazar Star TV’de 17 Eylül Pazar günü tarihindeki yayın akışı, İki Aile adlı yerli dizinin tekrar bölümünün saat 07.00’de ekrana gelmesi ile başlayacak. Yayın akışı Müthiş Dadı adlı yabancı sinema, Star Life adlı magazin programı, İstanbullu Gelin ve Fazilet Hanım ile Kızları dizileri ile devam edecek. 19.00’da Star Haber’in yayınlanmasından sonra, akşam kuşağından sonra Çarkıfelek adlı yarışma programı ve Ateşböceği adlı yerli dizi sizlerle olacak.
29.09.2021 Gündem
Star Tv yayın akışında bugün neler var? - 3 Eylül Pazar
Star Tv yayın akışında bugün neler var? - 3 Eylül Pazar Star tv’nin 3 Eylül Pazar gününe ait yayın akışı, yayınlandığı dönem ilgiyle izlenen dizi İki Aile’nin tekrar bölümü ile başlıyor. Sabah kuşağı yayın akışı Babam Söz Verdi adlı yabancı sinema, Star Life adlı magazin programı ve Dolunay dizisinin tekrar bölümü dile devam ediyor. Kiralık Aşk adlı dizi ve Emine adlı yerli sinemadan sonra, akşam kuşağı Çarkıfelek yarışma programı ve Arabesk adlı yerli sinema ile devam edecek.
29.09.2021 Gündem
Bu frikik televizyon tarihine geçer!
Bu frikik televizyon tarihine geçer! Star Life programının sunucusu Dilay Korkmaz'dan televizyon tarihine geçecek dekolte herkesi şaşırttı.
21.01.2022 Magazin
'Oğluma bir şey mi oldu?'
'Oğluma bir şey mi oldu?' Hatay'da şehit olan Jandarma Üsteğmen Aytaç Kaya’nın Elazığ’daki baba evine ateş düştü...
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Dilay Korkmaz ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki dilay korkmaz haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.