Gazete Vatan Logo

Kanunsuz Topraklar neden yok, final mi yaptı? Kanunsuz Topraklar yeni bölüm ne zaman?

Kanunsuz Topraklar dizisi her hafta Çarşamba günü FOX TV ekranlarında geliyor. Uğur Güneş, Esra Bilgiç ve Necip Memili’linin oyuncu kadrosunda yer alan dizi FOX TV’nin yayın akşında bu hafta da yer almayınca dizi takipçileri Kanunsuz Topraklar neden yok, final mi yaptı? Kanunsuz Topraklar yeni bölümü ne zaman? sorularına yanıt aramaya başladı.

Kanunsuz Topraklar neden yok, final mi yaptı? Kanunsuz Topraklar yeni bölüm ne zaman?

Kanunsuz Topraklar bu hafta da FOX TV ekranlarında olmayacak. FOX TV yayın akışının yayınlanmasıyla dizinin 12. Bölüm tekrarını görünce yeni bölümünün ne zaman olacağını, neden olmadığını sorgulamaya başladı. Peki, Kanunsuz Topraklar yeni bölüm ne zaman

KANUNSUZ TOPRAKLAR NEDEN YOK, FİNAL Mİ YAPTI?

13. bölümün 5 Ocak’ta yayınlanması bekleniyordu ancak 2 haftadır Kanunsuz Topraklar ekranlarda yer almadı. Diğer dizilerde olduğu gibi Kanunsuz Topraklar’ın da reklam bütçelerinin yeniden düzenlenmesi nedeniyle ara verildiği tahmin ediliyor.

KANUNSUZ TOPRAKLAR YENİ BÖLÜMÜ NE ZAMAN?

1939 yılında Zonguldak’ta yaşayan bir maden işçisi olan Davut ve Davut’un haksızlıklara karşı durma ve aşkına sahip çıkma hikayesini anlatan Kanunsuz Toprakların 13. yeni bölümü 19 Ocak Çarşamba akşamı ekranlara gelecek.