Survivor Tanıtım

Survivor Tanıtım

Son dakika Survivor tanıtım haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Survivor tanıtım ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Survivor tanıtım haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Survivor Tanıtım

haberleri sayfasında son dakika yaşanan survivor tanıtım gelişmeleri de dahil olmak üzere 94 survivor tanıtım haberi bulunmuştur. Tüm survivor tanıtım haberleri aşağıda listelenmiştir.
Survivor'da Gökhan ile Hikmet arasında tansiyon yükseldi! Yaptığı hareket olay oldu
Survivor'da Gökhan ile Hikmet arasında tansiyon yükseldi! Yaptığı hareket olay oldu Survivor All Star'ın bu akşam ekrana gelecek olan 21'inci yeni bölüm fragmanı yayımlandı. Haftanın ilk dokunulmazlık oyunu için mücadele edildiği esnada gönüllüler takımı yarışmacılarından Hikmet ve Gökhan arasında tansiyon yükseldi. Oyun sırasında Hikmet'in takım arkadaşlarına karşı yaptığı sevinç gösterisi Gökhan'ı rahatsız ediyor. İkilinin arasındaki gerginlik konseyde de kendini gösteriyor.
12.02.2022 Magazin
Survivor'da Kıbrıs'ı garantileyen yarışmacı kim oldu? İlk eleme adayı ise...
Survivor'da Kıbrıs'ı garantileyen yarışmacı kim oldu? İlk eleme adayı ise... Survivor dün akşam da heyecan dolu bir bölümle ekrana geldi. İzlenme rekorları kıran Survivor'da Kıbrıs'a gitmeyi garantileyen yarışmacı belli oldu. Survivor'da eleme adaylarının da ismi açıklandı. Acun Ilıcalı yeni bir sürprizi duyurdu.
21.06.2018 Gündem
Survivor 85. yeni bölümde ödül oyununu hangi takım kazanacak?
Survivor 85. yeni bölümde ödül oyununu hangi takım kazanacak? Survivor 85. yeni bölüm tanıtımı yayınlandı ve izleyicileri oldukça heyecanlandırdı. Reyting rekorları kıran Survivor yarışmasında Ünlüler ve Gönüllüler takımları yine karşı karşıya gelerek büyük mücadele verecek. Peki Survivor'ın bugünkü ödülü ne olacak?
31.05.2018 Gündem
Survivor'da iletişim oyununu hangi takım kazandı? 35. yeni bölüm fragmanı...
Survivor'da iletişim oyununu hangi takım kazandı? 35. yeni bölüm fragmanı... Survivor'da dün akşam iletişim oyunu gerçekleşti. Her iki takımında büyük mücadele gösterdiği Survivor'da kazanan taraf hangisi oldu? Son bölümün hemen ardından Survivor 2018 35. yeni bölüm fragmanı da yayınlandı. İşte yaşanacaklar...
30.03.2018 Gündem
Survivor 2018 34. yeni bölüm tanıtımı yayınlandı! Survivor'da kılıçlar çekiliyor...
Survivor 2018 34. yeni bölüm tanıtımı yayınlandı! Survivor'da kılıçlar çekiliyor... Survivor 2018'in merak edilen 34. yeni bölüm tanıtımı yayınlandı. Bu akşam ekrana gelecek olan Survivor'da gerginlik bitmiyor. Anıl'a cephe almalar başlıyor, kılıçlar çekiliyor. İşte Survivor yeni bölümde yaşanacaklar...
29.03.2018 Gündem
Survivor'da kıyamet kopuyor! İki ünlü birbirine giriyor
Survivor'da kıyamet kopuyor! İki ünlü birbirine giriyor İlk bölümüyle reytingleri alt üst eden Survivor'ın bu akşam yayınlanacak yeni bölümüne Turabi ve Hakan arasındaki kavga damga vuracak.
13.02.2018 Magazin
Survivor Elif Şadoğlu kimdir?
Survivor Elif Şadoğlu kimdir? Elif Şadoğlu Survivor 2017’nin en favori yarışmacılarından biri. Peki, favori olmak Elif için bir birikimin getirisi mi yoksa tamamen şans mı? Özel hayatından ziyade kariyeri ve işi ile anılmayı tercih eden Elif Şadoğlu, survivor tanıtım videosunda “Hayatta hayatı ya en iyi yapacaksın, ya da en iyi yapana bırakacaksın Sözlerine yer vermişti. Peki, bu soru işaretleri ile dolu cümlelerin ardında nasıl bir yaşam var?
29.09.2021 Gündem
Survivor'da Fatih ağladı Asena güldü! Konseyde şaşırtan anlar
Survivor'da Fatih ağladı Asena güldü! Konseyde şaşırtan anlar Survivor 'ünlüler gönüllüler' formatında 'Survivor 2023'te ilginç bir olay yaşandı. TV8'de ekranlara gelen fenomen yarışmanın son bölümünde, gönüllüler adına mücadele eden Fatih ve Asena'nın görüntüsü dikkat çekti.
15.03.2023 Magazin
Survivor 2023 Asena kimdir, kaç yaşında, ne iş yapıyor? Survivor 2023 yarışmacısı Asena'nın hayatı ve biyografisi!
Survivor 2023 Asena kimdir, kaç yaşında, ne iş yapıyor? Survivor 2023 yarışmacısı Asena'nın hayatı ve biyografisi! Survivor Asena kimdir, Asena Demirbağ ne iş yapıyor, kaç yaşında? Survivor 2023 ilk bölümüyle 15 Ocak Pazar günü TV8 ekranlarında yayınlanacak Survivor 2023 yarışmasında bu sene ünlüler, gönüllüler ve fenomenler yarışacak. Gönüllüler takımında yer alan Asena Demirbağ ise merak konusu oldu. İşte Survivor 2023 Asena'nın hayatı ve biyografisi.
14.01.2023 Televizyon
Acun Ilıcalı 2023 Survivor kadrosunu açıkladı!
Acun Ilıcalı 2023 Survivor kadrosunu açıkladı! Acun Ilıcalı 2023 yılında ekranlarda olacak Survivor yarışmasının kadrosunu açıkladı. Survivor bu sezon "ünlüler ve fenomenler" konsepti ile ekranlarda olacak. Yayın tarihi de belli olan Survivor'ın ünlüler- influencer'lar (fenomenler) kadrosu yayınlanan tanıtımlarla duyuruldu. Peki, yeni sezonun ünlüler ve influencer'lar yarışmacıları kimler? Survivor yeni sezonu ne zaman başlayacak? İşte yanıtı...
1.01.2023 Magazin
Survivor 2023 kadrosu: Barış Telli kimdir? Survivor yarışmacısı Barış Telli kaç yaşında ve nereli?
Survivor 2023 kadrosu: Barış Telli kimdir? Survivor yarışmacısı Barış Telli kaç yaşında ve nereli? Survivor 2023 kadrosu belli oluyor. Acun Ilıcalı kadroda yer alacak isimleri açıkladı. Barış Telli de 2023 Survivor yer alacak. Peki, Barış Telli kimdir? Survivor yarışmacısı Barış Telli kaç yaşında ve nereli? İşte Survivor 2023 kadrosunda yer alan Barış Telli’nin biyografisi…
25.12.2022 Magazin
Taner Tolga Tarlacı, cezaevinden çıkar çıkmaz yaptığı açıklamayla olay oldu
Taner Tolga Tarlacı, cezaevinden çıkar çıkmaz yaptığı açıklamayla olay oldu Taner Tolga Tarlacı, "Tutuklandım" mesajından aylar sonra sosyal medya hesabından yaptığı yeni paylaşımla herkesi şaşkına çevirdi. Cezaevinden çıktığını duyuran eski Survivor yarışmacısı, sevenlerinden acil cep telefonu istedi. Kendine 3T' lakabını takan Tarlacı'nın, cezaevinde intihar girişiminde bulunduğu haberi kısa sürede gündem olmuştu.
9.12.2022 Magazin
Survivor'ın yeni bölüm tanıtımı yayınlandı! 'Bir kez daha bu tarzda konuşma yaparsan....'
Survivor'ın yeni bölüm tanıtımı yayınlandı! 'Bir kez daha bu tarzda konuşma yaparsan....' Survivor All Star devam ediyor. Dokunulmazlık oyununu ünlüler kazandı. Sürgün adasına Gönüllüler takımından Evrim gönderildi. Yeni bölüm tanıtımına Evrim'in gözyaşları damga vurdu. Konseyde Acun Ilıcalı ve Yunus Emre'nin konuşması da olay yarattı. Ilıcalı'nın Yunus Emre'ye söyledikleri "Yunus Emre diskalifiye mi olacak?" sorularını akıllara getirdi.
13.02.2022 Magazin
Survivor 2022 ne zaman başlayacak? Survivor 2022 kadrosu: Ünlüler ve gönüllüler!
Survivor 2022 ne zaman başlayacak? Survivor 2022 kadrosu: Ünlüler ve gönüllüler! Survivor ne zaman başlıyor 2022? Survivor 2022 kadrosu ile başlayacağı tarih merakla sorgulanıyor. Survivor 2022 için geri sayım başladı. All Star kadrosuyla izleyici karşısına çıkacak Survivor'da bu sene de ünlüler ve gönüllüler takımı karşı karşıya gelecek. Survivor yarışmacılarının ilk tanıtım videosu yayınladı. Peki, Survivor 2022 ne zaman başlayacak, 2022 Survivor kadrosunda kimler var? İşte Survivor 2022 yarışmacıları…
10.01.2022 Televizyon
Survivor 2021 Ünlüler Takımı'nda kimler var? Survivor 2021 ne zaman başlıyor? Survivor 2021 yarışmacıları
Survivor 2021 Ünlüler Takımı'nda kimler var? Survivor 2021 ne zaman başlıyor? Survivor 2021 yarışmacıları Survivor 2021 başlıyor. İlk bölüm için nefesler tutuldu. Survivor 2021 ünlüler takımının tanıtımları yayınlanmaya başladı. Birbirinden iddialı isimleri ile sezona damgasını vuracak isimler kameralar karşısına geçti. Peki, Survivor 2021 Ünlüler Takımı kimlerden oluşuyor? Survivor 2021 Ünlüler Takımı'nda kimler var? Survivor 2021 ne zaman başlıyor? İşte Survivor 2021 Ünlüler Takımı...
3.01.2021 Gündem
Kırmızı Oda dizisi oyuncuları kim? Kırmızı Oda dizisi konusu ne?
Kırmızı Oda dizisi oyuncuları kim? Kırmızı Oda dizisi konusu ne? TV8 ekranlarında izleyici karşısına çıkacak olan 'Kırmızı Oda' dizisinin ikinci tanıtımı yayınlandı. Acun Ilıcalı'nın Survivor'un finalinde tanıttığı Kırmızı Oda dizisinin başrolünde Binnur Kaya yer alıyor. Peki, Kırmızı Oda dizisi oyuncuları kim? Kırmızı Oda dizisi konusu ne? İşte Kırmızı Oda dizisi ile ilgili merak edilenler...
9.08.2020 Gündem
Survivor Hakan Kanık kimdir? Kaç yaşında?
Survivor Hakan Kanık kimdir? Kaç yaşında? MasterChef Türkiye yarışmasıyla ismini duyuran Hakan Kanık, Survivor 2019'un ilk yarışmacısı oldu. Acun Ilıcalı bu haberi Twitter üzerinden duyurdu.
10.01.2019 Televizyon
Şeyma Subaşı, Survivor'ın yakışıklısıyla görüntülendi
Şeyma Subaşı, Survivor'ın yakışıklısıyla görüntülendi Geçtiğimiz günlerde Acun Ilıcalı ile evliliğini bitiren Şeyma Subaşı, eski Survivor yarışmacısıyla birlikte paylaştığı fotoğraf ile kafaları karıştırdı.
30.11.2018 Magazin
Survivor son bölümde sembol kimin oldu? Survivor 2018 104. yeni bölüm tanıtımı
Survivor son bölümde sembol kimin oldu? Survivor 2018 104. yeni bölüm tanıtımı Survivor son bölümde sembol kimin oldu? Sorusunun merak edilen yanıtını haberimizde derledik. Kıyasıya mücadelenin yaşandığı Survivor'da sembol oyunlarını kim kazandı? Survivor'ın yayınlanan yeni tanıtımında Hakan ile Hilmicem arasındaki tartışma dikkat çekiyor.
20.06.2018 Gündem
Survivor'da kim elendi? İşte veda eden isim
Survivor'da kim elendi? İşte veda eden isim Survivor'da kim elendi sorusunun yanıtı belli oldu. İşte Survivor 2018 97. son bölümde adaya veda eden isim.
14.06.2018 Gündem
Survivor'da kim kazandı? Ödül oyununun sahibi...
Survivor'da kim kazandı? Ödül oyununun sahibi... Survivor 2018'de nefes kesen bir mücadele yaşandı. Dün akşam Ünlüler ve Gönüllüler arasında ödül oyunu oynandı. Peki kazanan taraf hangi takım oldu? İşte Survivor'da zipline ve nefis yemeklerin sahibi olan takım...
1.06.2018 Gündem
Survivor eleme adayları kimler oldu? Turabi ile Adem arasındaki gerginlik...
Survivor eleme adayları kimler oldu? Turabi ile Adem arasındaki gerginlik... Survivor son bölümüyle dün akşam yayınlandı ve izleyicileri yine ekrana kilitledi. Survivor eleme adayları belli oldu. Survivor'da Turabi ile Adem arasındaki gerginlik ise bitmek bilmiyor. İşte yeni tanıtım...
28.05.2018 Gündem
Survivor'da bu akşam kim elenecek? İşte eleme adayları...
Survivor'da bu akşam kim elenecek? İşte eleme adayları... Survivor'da bu akşam kim elenecek? Sorusunun yanıtı merak ediliyor. Dün heyecanlı bir bölümle izleyicileri ekrana kilitleyen Survivor'da gergin anlar da yaşandı. Peki Survivor'da bu hafta eleme adayları olan isimler hangileri...
21.05.2018 Gündem
Survivor'da sinirler iyice geriliyor! İşte 74. yeni bölüm fragmanı...
Survivor'da sinirler iyice geriliyor! İşte 74. yeni bölüm fragmanı... Survivor'da dün akşam iletişim oyunu oynandı. Kıyasıya mücadelenin yaşandığı Survivor son bölümde Mustafa Kemal ile Hilmicem arasında büyük bir kavga yaşandı. Diğer yarışmacılar da bu duruma dahil oldu. Yayınlanan Survivor 2018 74. yeni bölümde de gergin olaylar devam ediyor. İşte yaşanacaklar...
18.05.2018 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Survivor Tanıtım ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki survivor tanıtım haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.