Gazete Vatan Logo

Survivor Elif Şadoğlu kimdir?

Elif Şadoğlu Survivor 2017’nin en favori yarışmacılarından biri. Peki, favori olmak Elif için bir birikimin getirisi mi yoksa tamamen şans mı? Özel hayatından ziyade kariyeri ve işi ile anılmayı tercih eden Elif Şadoğlu, survivor tanıtım videosunda “Hayatta hayatı ya en iyi yapacaksın, ya da en iyi yapana bırakacaksın Sözlerine yer vermişti. Peki, bu soru işaretleri ile dolu cümlelerin ardında nasıl bir yaşam var?

Survivor Elif Şadoğlu kimdir?

Survivor Ünlüler kadrosunda; İlhan Mansız, Serhat Akın, Tarık Mengüç, Çılgın Sedat, Furkan Kızılay ve dem Kılıççı, Şahika Ercümen, Berna Öztürk, Sema Apak, Pınar Saka, Seda Demir, Sabriye Şengül yer alıyor.

Survivor Elif Şadoğlu Kimdir? Tıkla Öğren!

Survivor 2017 “Gönüllüler” Kadrosu

Eser West, Ogeday Girişken, Burçak Tuncer, Volkan Çetinkaya, Gökhan Gözükan, Elif Şadoğlu, Fulya Şahin, Deniz Gültekin, Tuğçe Melis Demir, Berna Keklikler ve Erdi Ünver.

(300 binden fazla başvuru arasından seçilen gönüllüler takımı bu sene fark yaratacak birçok isim ile önemli beklentiler oluşturmaktadır)

Elif Şadoğlu Kimdir?

1992 doğumlu olan genç yarışmacımız Elif Şadoğlu tam bir spor tutkunu ve spor aşığı. Ataşehir'de bir spor merkezinde Fitness Eğitmenliği yapan Elif, 2014 TVG ve Fitness şampiyonasında mücadele göstererek “Avrupa Vücut Geliştirme Fitness Şampiyonu” olmuştur. Sporu hayatının büyük bir zaman dilimine yaymış olan Elif Şadoğlu bu sene ki survivor’a kabul edildikten sonra çekilen tanıtım videosu için aynen şu cümleleri kurmuştur; “Hayatta hayatı ya en iyi yapacaksın, ya da en iyi yapana bırakacaksın”.

Haberin Devamı

Yaptığı bu açıklama ile iddiasını herkese gösteren Elif sosyal medya hesabından paylaştığı çeşitli fotoğraflar ile de tüm dikkatleri üzerine çekmiş, kaslı vücudu ile verdiği başarılı pozlar ile de sportmen kişiliğini en iyi ve profesyonel şekilde yansıtmıştır.

Sportif kişilik Elif, yarışma adasına gitmeden önce yakın çevresi ve sosyal medya takipçilerine duygusal ve bir o kadar umut ve sevgi dolu bir mesaj yayınlamıştır. Elif’in yaptığı bu paylaşımda yer alan sözler ise aynen şu şekildedir; “Buraya ne yazılır kelimelere dökmek çok zor. Ailem, canım arkadaşlarım… En motivasyon dolu günlerimdiniz. Zor bir savaş ama eminim üstesinden gelebilirim, gelebiliriz. Yanımda olduğunuz için teşekkür ederim. Her zaman kalbimdesiniz, aklımdasınız. Hepinizi çok seviyorum. İyi ki varsınız. Dualarınızı eksik etmeyin.”