Gazete Vatan Logo

Survivor eleme adayları kimler oldu? Turabi ile Adem arasındaki gerginlik...

Survivor son bölümüyle dün akşam yayınlandı ve izleyicileri yine ekrana kilitledi. Survivor eleme adayları belli oldu. Survivor'da Turabi ile Adem arasındaki gerginlik ise bitmek bilmiyor. İşte yeni tanıtım...

Survivor eleme adayları kimler oldu? Turabi ile Adem arasındaki gerginlik...

Survivor'da kıran kırana bir mücadele yaşanıyor. Dün akşam son bölümüyle ekrana gelen Survivor'da eleme adayları belli oldu. Adem ve Turabi'nin tartışması hat safhaya ulaşıyor. İşte Survivor 2018 83. yeni bölüm fragmanı...

BİREYSEL DOKUNULMAZLIK SEMBOLÜ KİMİN OLDU?

Survivor'da dokunulmazlık oyununu kaybeden Gönüllüler takımı bireysel dokunulmazlık oyununda birbirlerine karşı mücadele etti. Gönüllüler arasında oynanan bireysel dokunulmazlık oyununda kazanan isim Damla Can oldu.

SURVİVOR'DA İLK ELEME ADAYI KİM OLDU?

Survivor'da eleme konseyinde gergin anlar yaşandı! Anıl ve Yağmur arasında çekişmeli geçen konseyde 4 kişi tarafından adı yazılan Yağmur Banda ilk eleme adayı oldu. Bireysel dokunulmazlık sembolünü kazanan Damla Can ise ikinci eleme adayı olarak Hakan'ı gösterdi. Böylelikle ilk eleme konseyinde Hakan ve Yağmur ilk eleme adayı oldu!

SURVİVOR'DA 2. DOKUNULMAZLIĞI HANGİ TAKIM KAZANDI?

Survivor 2018'de bu akşam 2. dokunulmazlık oyunu oynandı. İlk dokunulmazlığı Ünlüler takımının kazanmasının ardından büyük bir çekişmeye sahne olan 2. dokunulmazlığı son oyunda kazanan Gönüllüler takımı büyük bir başarıya imza attı.

Haberin Devamı

SURVIVOR'DA SON ELEME ADAYLARI KİMLER OLDU?

Sevilen yarışmadan yapılan konsey sonrası son eleme adayı ise Mustafa Kemal Kurt oldu. Böylelikle eleme adayları Gönüllüler takımından Hakan ve Yağmur, Ünlüler takımından Mustafa Kemal oldu. Bireysel dokunulmazlık oyununu kazanan Adem, Turabi'nin ismini verdi.

SURVİVOR 83. YENİ BÖLÜM TANITIMI