Gazete Vatan Logo

Survivor'da bu akşam kim elenecek? İşte eleme adayları...

Survivor'da bu akşam kim elenecek? Sorusunun yanıtı merak ediliyor. Dün heyecanlı bir bölümle izleyicileri ekrana kilitleyen Survivor'da gergin anlar da yaşandı. Peki Survivor'da bu hafta eleme adayları olan isimler hangileri...

Survivor'da bu akşam kim elenecek? İşte eleme adayları...

Survivor son bölümünün ardından eleme adayları da kesinleşmiş oldu. Adadan bir yarışmacının gideceği Survivor Gönüllüler takımında sinirler iyice gerildi. İşte Survivor yeni bölüm tanıtımı ve yaşanacaklar...

SURVİVOR 2018 77. YENİ BÖLÜM TANITIMI

DOKUNULMAZLIK OYUNLARININ KAZANANI HANGİ TAKIM OLDU?

Survivor'da ilk dokunulmazlık oyununun galibi Ünlüler takımı oldu. Ünlüler farklı galibiyetler 10-3 skorla kazanmayı başardı.

İkinci dokunulmazlıkta ise kazanan taraf yine Ünlüler takımı oldu. Yine 10-3 skorla dokunulmazlığı kazanan Ünlüler takımından bu hafta kimse elenmeyecek.

SURVİVOR'DA KİM BU AKŞAM KİM ELENECEK?

Survivor'da ilk dokunulmazlığı kaybeden Gönüllüler takımında bireysel dokunulmazlığı alan isim Hilmicem oldu. Konseyde en fazla adı çıkan kişi Yağmur olurken ikinci aday olarak Hilmicem, Birsen'in adını verdi. İkinci dokunulmazlık sonrası ise Damla ve Nagihan'ın adı eşit sayıda çıkınca ikisi birden aday oldu.

Gönüllüler takımı bu hafta potaya dört isim birden çıkardı. Yağmur, Birsen, Nagihan ve Damla eleme potasında. Bu hafta Gönüllüler takımından bir kadın yarışmacı adaya veda edecek.

Haberin Devamı