Survivor Ekstra

Survivor Ekstra

Son dakika Survivor Ekstra haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Survivor Ekstra ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Survivor Ekstra haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Survivor Ekstra

haberleri sayfasında son dakika yaşanan survivor ekstra gelişmeleri de dahil olmak üzere 47 survivor ekstra haberi bulunmuştur. Tüm survivor ekstra haberleri aşağıda listelenmiştir.
Survivor Sema'dan yorumuna Batuhan Karacakaya'dan olay yanıt!
Survivor Sema'dan yorumuna Batuhan Karacakaya'dan olay yanıt! 'Survivor All Star 2022' olaylı bitti. Batuhan Karacakaya'nın annesi Gülhayat Karacakaya'nın "Oğlumun hakkı yendi' iddiasıyla gözlerin çevrildiği Batuhan Karacaya, 'mektup' tweetiyle çok konuşulmuştu. Yarı finalde elenen yarışmacı, bu kez de aynı yarışmada mücadele ettiği arkadaşının yorumuna verdiği cevapla gündem oldu.
5.07.2022 Magazin
Acun Ilıcalı, Batuhan'ın annesine cevap verdi! 'Kim oğlunun hakkını yemiş?'
Acun Ilıcalı, Batuhan'ın annesine cevap verdi! 'Kim oğlunun hakkını yemiş?' Survivor 2022 All-Star'ın finali dün akşam gerçekleşti. Batuhan Karacakaya'nın finale çıkamamasının yankıları devam etti. Final adaylarından biri olarak görülürken, Survivor'ı 3.olarak tamamlayan Batuhan Karacakaya'nın sevenleri, sosyal medyada adeta çılgına döndü. Survivor Batuhan’ın annesi Acun Ilıcalı’ya ve Acun Medya’ya şok sözlerde bulundu. Acun Ilıcalı, finalin ardından 'Survivor Ekstra' programına konuk oldu. Ünlü televizyoncu, yarı finalde elenen Batuhan Karacakaya'nın annesi Gülhayat Karacakaya'nın kendisi ve Survivor hakkında yaptığı açıklamalara canlı yayında cevap verdi.
1.07.2022 Magazin
Survivor Ekstra yorumcusu Furkan Dede'nin o sözleri Acun Ilıcalı'yı kızdırdı! 'Sorgulama'
Survivor Ekstra yorumcusu Furkan Dede'nin o sözleri Acun Ilıcalı'yı kızdırdı! 'Sorgulama' Survivor Ekstra yorumcusu Furkan Dede, Ogeday'ın sakatlığının gerçek olmadığını ima etti. Furkan'ın bu yorumlarına sinirlenen Acun Ilıcalı canlı yayına bağlanıp tepki gösterdi.
13.06.2022 Magazin
Semih Öztürk, Acun Ilıcalı'dan özür diledi mi?
Semih Öztürk, Acun Ilıcalı'dan özür diledi mi? Survivor Ekstra programından kovulduğu iddia edilen Semih Öztürk hakkında flaş bir iddia ortaya atıldı. Öztürk, Acun Ilıcalı'dan özür diledi mi? İşte yanıtı...
25.03.2022 Magazin
Semih Öztürk'e Demet Akalın desteği! Acun Ilıcalı'dan özür diledi
Semih Öztürk'e Demet Akalın desteği! Acun Ilıcalı'dan özür diledi Semih Öztürk, Survivor Ekstra yorumculuğundan çıkarıldı. Semih Öztürk, Twitter’dan yaptığı paylaşımda “üzgün adam emojisi” paylaşınca Demet Akalın'dan destek gördü. Akalın, Acun Ilıcalı'dan Semih adına özür diledi.
15.03.2022 Magazin
Semih Öztürk Survivor Ekstra'da neden yok, Semih Öztürk kovuldu mu? Furkan Dede merak edilen soruya yanıt verdi!
Semih Öztürk Survivor Ekstra'da neden yok, Semih Öztürk kovuldu mu? Furkan Dede merak edilen soruya yanıt verdi! Survivor All Star’da yaşananların yorumlandığı “Ekstra” bölümlerinde Semih Öztürk’ün olmaması dikkatlerden kaçmadı. Konunun gündeme gelmesinin ardından Semih Öztürk’ün kovulduğu ortaya atıldı. Semih Öztürk konuyla ilgili açıklama yazmazken, Twitter’dan yaptığı paylaşımda “üzgün adam emojisi” koymakla yetindi. Programın bir diğer yorumcusu Furkan Dede ise iddialara son noktayı koydu.
14.03.2022 Televizyon
Survivor Panorama neden yok, yayından kaldırıldı mı? Survivor Panorama saat kaçta? 7 Mart 2022 Pazartesi TV8 yayın akışı
Survivor Panorama neden yok, yayından kaldırıldı mı? Survivor Panorama saat kaçta? 7 Mart 2022 Pazartesi TV8 yayın akışı Survivor Panaroma programı hafta içi her gün yayınlanıyor. TV8 yayın akışında programın yer almaması, izleyicilerin arama motorlarına yönelerek, Survivor All Star tekrarının ardından yayınlanması beklenen Survivor Panorama neden yok, yayından kaldırıldı mı? sorularına yanıt aranmasına neden oldu. Peki, Survivor Panorama saat kaçta? İşte, TV8 yayın akışı ve Survivor Panorama
7.03.2022 Televizyon
Survivor birleşme partisinde büyük sürpriz! Acun Ilıcalı ismi açıkladı...
Survivor birleşme partisinde büyük sürpriz! Acun Ilıcalı ismi açıkladı... Survivor All Star 2022 birleşme partisinde büyük sürpriz! Acun Ilıcalı, katıldığı bir televizyon programında Survivor birleşme partisinde konser verecek ismi açıkladı. Ilıcalı, ünlü şarkıcı Edis'in konser vereceğini duyurdu. Survivor All Star 2022 birleşme partisiyle ilgili detaylar...
26.02.2022 Magazin
Acun Ilıcalı'dan dikkat çeken açıklamalar: Hayatımın şokunu yaşadım!
Acun Ilıcalı'dan dikkat çeken açıklamalar: Hayatımın şokunu yaşadım! İngiltere Championship ekibi Hull City'nin sahibi Acun Ilıcalı, futbol dünyasındaki hedeflerini ve İngiltere'de yaşadıklarını anlattı.
24.02.2022 İngiltere
Survivor'dan ayrılan Aycan Yanaç'tan Nisa yorumu! Apar topar sildi...
Survivor'dan ayrılan Aycan Yanaç'tan Nisa yorumu! Apar topar sildi... Survivor All Star 2022'ye sağlık sorunları nedeniyle devam edemeyen Aycan Yanaç, yarışmadan kendi isteğiyle çekildi. Sosyal medyayı aktif kullanan isimlerden olan Aycan Yanaç, Twitter hesabından yaptığı Nisa Bölükbaşı paylaşımını apar topar kaldırdı. Yanaç, sözlerinin tepki çekmesi üzerine açıklama yapmak zorunda kaldı.
17.02.2022 Magazin
Bugün TV’de ne var? Bu akşam hangi diziler var? 29 Ocak 2022 Kanal D, Star TV, ATV, Fox TV, TRT1, TV8, Show TV yayın akışı!
Bugün TV’de ne var? Bu akşam hangi diziler var? 29 Ocak 2022 Kanal D, Star TV, ATV, Fox TV, TRT1, TV8, Show TV yayın akışı! TV'de bugün ne var, bu akşam hangi diziler var? 29 Ocak 2022 Kanal D, Star TV, ATV, Fox TV, TRT1, TV8, Show TV yayın akışı araştırması akşam evde olacaklar tarafından sorgulanıyor. 29 Ocak Cumartesi tarihinde yayınlanacak diziler, programlar arama motorları aracılığıyla aranıyor. Peki, bugün TV'de ne var? İşte 29 Ocak 2022 Kanal D, Star TV, ATV, Fox TV, TRT1, TV8, Show TV yayın akışı…
29.01.2022 Televizyon
Furkan Dede neden yok? Survivor ekstra furkan dede neden ayrıldı, kovuldu mu?
Furkan Dede neden yok? Survivor ekstra furkan dede neden ayrıldı, kovuldu mu? Survivor Ekstra sunucularından Furkan Dede hakkındaki araştırmalar Survivor Ekstra'da yer almaması üzerine arttı. Furkan Dede'nin olmayışı üzerine izleyiciler 'Furkan Dede neden yok, neden ayrıldı?'' sorularına yanıt aramaya başladı. Peki, Survivor Ekstra Furkan Dede neden yok?
21.04.2021 Gündem
Survivor Ekstra'nın yeni sunucusu belli oldu!
Survivor Ekstra'nın yeni sunucusu belli oldu! Sevilen yarışma programı Survivor'dan hemen sonra yayınlanan Survivor Ekstra'nın sunucusu belli oldu.
19.04.2021 Magazin
Survivor'a veda eden Hikmet Tuğsuz'dan canlı yayında Yusuf itirafı!
Survivor'a veda eden Hikmet Tuğsuz'dan canlı yayında Yusuf itirafı! Survivor 2019'un şampiyonluk adaylarından olan Hikmet, talihsiz bir sakatlık yaşamış ve yarışmadan ayrılmak zorunda kalmıştı. Dominik'ten Türkiye'ye dönen Hikmet, TV8'de yayınlanan Survivor Ekstra programına katıldı. Hikmet, oyunlarda kimi tuttuğunu da açıkladı.
30.05.2019 Magazin
Survivor'da olay: Sevgili misiniz, kardeş mi?
Survivor'da olay: Sevgili misiniz, kardeş mi? TV8'de yayınlanan 'Survivor Ekstra' programının yorumcuları, aynı takımda yer alan Katerina Dalaka ile Atakan Işıktutan arasındaki ilişkiyi tartıştı.
29.04.2019 Magazin
"Hikmet'in Survivor hayatı bitebilir!"
"Hikmet'in Survivor hayatı bitebilir!" TV8'de ekranlara gelen 'Survivor Ekstra' programında, adada mücadelede eden yarışmacılarından Hikmet'in diskalifiye edilebileceği konuşuldu.
23.04.2019 Magazin
Birleşme partisinde hangi ünlüler var?
Birleşme partisinde hangi ünlüler var? Ilıcalı, Survivor 2019 ile ilgili merak edilenleri ve birleşme partisindeki sürprizleri açıkladı.
17.04.2019 Televizyon
Acun Ilıcalı: Çocuğunu göremeyince hüngür hüngür ağladı
Acun Ilıcalı: Çocuğunu göremeyince hüngür hüngür ağladı Acun Ilıcalı, TV8'de yayınlanan 'Survivor Ekstra' programında flaş açıklamalarda bulundu.
17.04.2019 Magazin
Survivor Nagihan ile Sema arasında gerginlik!
Survivor Nagihan ile Sema arasında gerginlik! Acun Ilıcalı'nın yapımcısı olduğu 'Survivor' yarışmasında geçtiğimiz sezon birlikte mücadele eden eski milli atletler Nagihan Karadere ile Sema Aydemir arasında canlı yayında tartışma yaşandı.
15.02.2019 Magazin
İşte dün gecenin şampiyonu!
İşte dün gecenin şampiyonu! İddialı yapımların boy gösterdiği pazartesi akşamının reyting galibi Söz dizisi oldu. Çukur'un ikinci sırada yer aldığı listede üçüncülük koltuğuna Survivor oturdu.
1.05.2018 Televizyon
Acun Ilıcalı, Survivor'da Adem-Turabi tartışmasının detaylarını anlattı!
Acun Ilıcalı, Survivor'da Adem-Turabi tartışmasının detaylarını anlattı! TV8'de yayınlanan 'Survivor Ekstra' programına konuk olan Acun Ilıcalı, 'Survivor 2018'de All Star takımında yaşanan Adem-Turabi gerginliğine açıklık getirdi.
27.03.2018 Magazin
TV8 yayın akışında bugün neler var? - 16 Şubat Cuma
TV8 yayın akışında bugün neler var? - 16 Şubat Cuma 16 Şubat Cuma gününe ait olan TV8 yayın akışı, sabah 06:45’de “Günaydın Doktor” adlı sağlık programının yeni bölümü ekranlara gelecek. Sağlıklı yaşama özgü tüyoların anlatıldığı renkli yayını izlerken diyetten beslenmeye, spordan çeşitli hastalıklara kadar daha pek çok konuda bilgiler edinebileceksiniz. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Survivor 2018” adlı yeni sezon yarışmasının yeni bölümünü seyredebileceksiniz. Ada hayatını gözler önüne seren ve yarışmacıların renkli anlarını ortaya koyan programı tüm ailece seyrederek güzel bir akşam geçirebilirsiniz. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizi takip etmeniz yeterli.
16.02.2018 Gündem
TV8 yayın akışında bugün neler var? – 12 Haziran Pazartesi
TV8 yayın akışında bugün neler var? – 12 Haziran Pazartesi TV8’in 12 Haziran Pazartesi gününe ait yayın akışı erken saatlerde Günaydın Doktor isimli sağlık programı ile başlıyor ve eğlenceli programlar ile devam ediyor. TV8 akşam kuşağında ise Survivor 2017 yarışmasının yeni bölümü ekranlarda olacak. TV8’in 12 Haziran Pazartesi günü yayın akışı ile ilgili detaylar bu haberimizde…
29.09.2021 Gündem
Acun Ilıcalı, canlı yayına bağlanıp sunucuyu azarladı
Acun Ilıcalı, canlı yayına bağlanıp sunucuyu azarladı TV8 ve TV8,5'da ortak yayınlanan "Survivor Ekstra" programının yorumcusu Furkan Dede'nin ünlüler takımının yarışmacısı İlhan Mansız hakkındaki yorumu Acun Ilıcalı'yı kızdırdı.
24.05.2017 Magazin
Acun Ilıcalı Furkan Dede'yi fena fırçaladı!
Acun Ilıcalı Furkan Dede'yi fena fırçaladı! "Survivor" sonrası ekrana gelen "Survivor Ekstra" programında yapılan bir yorum, Acun Ilıcalı'yı kızdırdı. Ilıcalı, programa telefonla bağlanarak müdahale etti.
24.05.2017 Sinema-Dizi

Benzer Haber Etiketleri

Survivor Ekstra ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki survivor ekstra haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.