Gazete Vatan Logo

TV8 yayın akışında bugün neler var? – 12 Haziran Pazartesi

TV8’in 12 Haziran Pazartesi gününe ait yayın akışı erken saatlerde Günaydın Doktor isimli sağlık programı ile başlıyor ve eğlenceli programlar ile devam ediyor. TV8 akşam kuşağında ise Survivor 2017 yarışmasının yeni bölümü ekranlarda olacak. TV8’in 12 Haziran Pazartesi günü yayın akışı ile ilgili detaylar bu haberimizde…

TV8 yayın akışında bugün neler var? – 12 Haziran Pazartesi

TV8’in 12 Haziran Pazartesi gününe ait yayın akışı saat 07.00’da Günaydın Doktor isimli sağlık programı ile başlıyor. “Her şeyin başı sağlık!” diyenlerin programında, birbirinden başarılı doktorlar ağırlanıyor ve hastalıklara çözümler sunuluyor. Saat 08.00’da ise Maşa ile Koca Ayı TV8 ekranlarında olacak. Çocuklar için vazgeçilmez haline gelen çizgi film saatini bu çizgi film ile değerlendirebilirsiniz.

TV8 YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

Saat 08.15’te ise Oynat Bakalım isimli eğlence programı yayınlanacak. Birbirinden komik videoların yayınlandığı programda gülme garantisi veriliyor. Hemen ardından ise Aramızda Kalmasın isimli magazin programı başlayacak. Ünlülerin hayatlarında meydana gelen olayları yakında takip edebilir ve kim kiminle nerede ne yapıyor sorularını bu magazin programı sayesinde cevaplayabilirsiniz.

Sat 12.30’da ise en çok izlenen stil programlarından olan İşte Benim Stilim yayınlanacak. Yine birbirinden renkli yarışmacılar stillerinin birinci olması için uğraş verecek. Ardından da Survivor Panorama ekranlara gelecek.

Haberin Devamı

Bugünkü akşam kuşağında ise Survivor 2017 yer alıyor. Adada neler olup bittiğini ve ödülleri kimlerin kazanacağını bu programdan öğrenebilirsiniz. Ardından ise Survivor Ekstra ekranlara gelecek. Finale doğru heyecanın daha da arttığı adada sular da ısınmaya başlıyor. Ünlüler ve gönüllülerin kıyasıya yarıştığı yarışmalar sonucunda verilen ödüllerle yarışmacıların günleri biraz da olsun doyurucu geçiyor. Büyük finale günler kala kimler adaya veda edece? Kimler hayallerine ulaşmak için biraz daha yol alacak? Hepsi ve daha fazlası bu akşam TV8’de!

02.00’da İşte Benim Stilim isimli yarışma programının tekrar bölümü yayınlanacak. Stil sahibi olan yarışmacıların bir araya geldiği ve jürinin karşısında yarıştığı programda modaya dair son parçalar tanıtılıyor.