Sürpriz Ziyaret

Sürpriz Ziyaret

Son dakika sürpriz ziyaret haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan sürpriz ziyaret ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını sürpriz ziyaret haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Sürpriz Ziyaret

haberleri sayfasında son dakika yaşanan sürpriz ziyaret gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.123 sürpriz ziyaret haberi bulunmuştur. Tüm sürpriz ziyaret haberleri aşağıda listelenmiştir.
Gazze'den son dakika haberleri! Lübnan sınırında tansiyon yükseldi, İsrail ordu sözcüsünün sözleri şok etti...
Gazze'den son dakika haberleri! Lübnan sınırında tansiyon yükseldi, İsrail ordu sözcüsünün sözleri şok etti... İsrail Gazze'deki sivillere bomba yağdırmaya devam ederken bölgeden son dakika haberleri gelmeye devam ediyor. ABD'nin önde gelen gazetelerinden New York Times (NYT) ve Wall Street Journal'dan (WSJ) gündeme adeta bomba gibi düşen iki haber geldi. NYT İsrail'in ABD'den talebini yazdı, WSJ ABD'nin İsrail planını deşifre etti. Hamas ise İsrailli esir bir kadının ilk görüntülerini yayınladı. İsrail ordu sözcüsünün röportajdaki sözleri ise şok etkisi yarattı. İsrail hükümetinden yapılan açıklamaya göre Hamas’ın saldırılarında 3 Türk vatandaşı hayatını kaybetti.
17.10.2023 Dünya
Falda Şahmeran Görmek Ne Demek? Kahve Falında Şahmeran Nasıl Yorumlanır?
Falda Şahmeran Görmek Ne Demek? Kahve Falında Şahmeran Nasıl Yorumlanır? Yılanların şahı anlamına gelen Şahmeran, Türk mitolojisinde yer alan bir efsanedir. Çeşitli hikaye ve filmlere konu olan bu efsane fal olarak da yorumlanmaktadır. Şahmeran'ın yarı kadın yarı yılan olması uğursuz ve kötü şans olarak düşünülse de, Anadolu'da kısmet, bereket olarak kabul edilmektedir.
25.07.2023 Gündem
'Veda Mektubu’nda kılıçlar çekiliyor!
'Veda Mektubu’nda kılıçlar çekiliyor! Kanal D’nin; yapımını Most Production, yapımcılığını Gül Oğuz’un üstlendiği dizisi Veda Mektubu heyecan dolu bir bölümle ekrana geliyor. Alanur'un iş yerine iki büyük sürpriz ziyaret gerçekleşiyor.
14.04.2023 Magazin
İnternetten araba kiralayanlar dikkat! Tüm paranız gidebilir
İnternetten araba kiralayanlar dikkat! Tüm paranız gidebilir Araba kiralayanlar dikkat! İnternet üzerinden otomobil kiralıyorsanız sakın bunu yapmayın. Batman’da yaşayan 4 çocuk babası Muhterem Çetin, askerdeki oğluna sürpriz ziyaret gerçekleştirmek için kiraladığı araç şirketi tarafından dolandırıldığını ileri sürdü.
5.09.2022 Yaşam
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sürpriz ziyaret! Vatandaşlarla sohbet etti
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sürpriz ziyaret! Vatandaşlarla sohbet etti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beylerbeyi’nde bir pastanede vatandaşlarla sohbet etti.
27.08.2022 Siyaset
Boris Johnson’dan Ukrayna'ya sürpriz ziyaret!
Boris Johnson’dan Ukrayna'ya sürpriz ziyaret! İngiltere Başbakanı Boris Johnson, Ukrayna'nın 31. Bağımsızlık Günü yıldönümü için geldiği başkent Kiev’de, Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy ile bir araya gelerek Ukrayna için yeni yardım paketi kararını duyurdu.
24.08.2022 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sürpriz ziyaret! Çay davetini geri çevirmedi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sürpriz ziyaret! Çay davetini geri çevirmedi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, toplu açılış töreni sonrasında bir ailenin çay davetini kabul ederek evine konuk oldu.
31.07.2022 Siyaset
Pazar'ın galibi yine Yargı oldu!
Pazar'ın galibi yine Yargı oldu! Kanal D’nin, Ay Yapım imzalı sürükleyici hikayesiyle çok konuşulan dizisi Yargı’nın yeni bölümü yine seyirciden tam not alarak tüm kategorilerde birinci oldu.
16.05.2022 Televizyon
Bakan Koca'dan hastanelere gece yarısı sürpriz ziyaret
Bakan Koca'dan hastanelere gece yarısı sürpriz ziyaret Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, gece yarısı İstanbul'da bazı hastanelerin acil servislerini ziyaret ederek sağlık çalışanlarının ve hastaların Ramazan Bayramı'nı kutladı.
3.05.2022 Siyaset
ABD Temsilciler Meclisi Başkanı Pelosi’den Kiev’e sürpriz ziyaret
ABD Temsilciler Meclisi Başkanı Pelosi’den Kiev’e sürpriz ziyaret ABD Temsilciler Meclisi Başkanı Nancy Pelosi, Ukrayna’nın başkenti Kiev’e sürpriz bir ziyaret düzenledi.
1.05.2022 Dünya
Bakan Karaismailoğlu'ndan Ekrem İmamoğlu'na 250 bin liralık tazminat davası
Bakan Karaismailoğlu'ndan Ekrem İmamoğlu'na 250 bin liralık tazminat davası Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, bir televizyon programındaki sözleri nedeniyle İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı (İBB) Ekrem İmamoğlu'na 250 bin liralık manevi tazminat davası açtı.
11.04.2022 Siyaset
Dışişleri Bakanlığı'ndan İsrail'e kınama
Dışişleri Bakanlığı'ndan İsrail'e kınama Dışişleri Bakanlığı'nca Batı Şeria'nın Beytüllahim kentinde Filistinli sivil kadının İsrail güvenlik kuvvetlerince herhangi bir uyarıda bulunulmadan vurularak öldürülmesi kınandı.
11.04.2022 Siyaset
Bakan Soylu: Kılıçdaroğlu yine saçmalamış
Bakan Soylu: Kılıçdaroğlu yine saçmalamış İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Göç İdaresi Başkanlığı'ndan randevu talep edeceğini açıklamasıyla ilgili, "Kılıçdaroğlu her zamanki gibi saçmalamış yine. Ömrü saçmalamakla devam ediyor" dedi.
11.04.2022 Siyaset
Fatih'te 5 katlı binanın bodrum katındaki daire alev alev yandı
Fatih'te 5 katlı binanın bodrum katındaki daire alev alev yandı Fatih'te 5 katlı binanın bodrum katındaki dairede çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü. Yangının çıktığı dairede yaşayan bir kişi, sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı. Alev alev yanan daire ise çevredekilerin cep telefonu görüntülerine yansıdı.
11.04.2022 Yaşam
TBMM Başkanı Şentop’tan karakola sürpriz ziyaret
TBMM Başkanı Şentop’tan karakola sürpriz ziyaret TBMM Başkanı Mustafa Şentop, 10 Nisan Polis Bayramı’nda gece yarısı nöbet başındaki polislere sürpriz ziyarette bulundu. 
11.04.2022 Siyaset
Uraz Kaygılaroğlu'na kızı Ada'dan sürpriz ziyaret!
Uraz Kaygılaroğlu'na kızı Ada'dan sürpriz ziyaret! Üç Kuruş dizisiyle ekranlara dönen oyuncu Uraz Kaygılaroğlu koronavirüse yakalandı. Ünlü isim bir süredir evinde karantinada. Süreci hafif geçiren Kaygılaroğlu'nu kızı ziyaret etti. Baba kızın buluşması duygulandırdı.
21.01.2022 Magazin
Uraz Kaygılaroğlu'na kızı Ada'dan sürpriz ziyaret!
Uraz Kaygılaroğlu'na kızı Ada'dan sürpriz ziyaret! Üç Kuruş dizisiyle ekranlara dönen oyuncu Uraz Kaygılaroğlu koronavirüse yakalandı. Ünlü isim bir süredir evinde karantinada. Süreci hafif geçiren Kaygılaroğlu'nu kızı ziyaret etti. Baba kızın buluşması duygulandırdı.
5.01.2022 Magazin
Emenike'den Aziz Yıldırım'a sürpriz ziyaret
Emenike'den Aziz Yıldırım'a sürpriz ziyaret Fenerbahçe'nin eski golcülerinden Emenike'nin Aziz Yıldırım'ı ziyareti bir hayli dikkat çekti.
29.12.2021 Fenerbahçe
Bahar öğretmenden kahreden haber! Öğretmenler günü sürprizi acı sonla bitti
Bahar öğretmenden kahreden haber! Öğretmenler günü sürprizi acı sonla bitti Manisa'nın Akhisar ilçesinde Dağdere İlkokulunda ücretli öğretmenlik yapan Bahar Zeybek (24), okuldan dönerken meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybetti, 3 kardeşi ise ağır yaralandı. Kardeşlerinin Öğretmenler Günü dolayısıyla Bahar Zeyrek'e sürpriz ziyaret yaptıkları ve birlikte eve giderken kazanın meydana geldiği öğrenildi.
24.11.2021 Yaşam
Acun Ilıcalı'dan Naciye Teyze'ye sürpriz ziyaret!
Acun Ilıcalı'dan Naciye Teyze'ye sürpriz ziyaret! Acun Ilıcalı, 'Var mısın Yok musun' yarışmasıyla tanınan Mevlüt Acaroğlu'nun annesi Naciye Acaroğlu'nu Konya'daki evinde ziyaret etti.
9.09.2021 Magazin
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Çengelköy'deki restorana sürpriz ziyaret
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Çengelköy'deki restorana sürpriz ziyaret Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Üsküdar'da bir restorana uğradı.
21.08.2021 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Bahçeli'ye sürpriz ziyaret
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Bahçeli'ye sürpriz ziyaret Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi evinde ziyaret etti.
4.08.2021 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sürpriz ziyaret! Aracını durdurdu ve...
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sürpriz ziyaret! Aracını durdurdu ve... Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beylerbeyi'ndeki bir dondurmacıda dondurma yedi ve vatandaşlarla sohbet etti.
5.06.2021 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan AKM ve Taksim Camii'ne sürpriz ziyaret
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan AKM ve Taksim Camii'ne sürpriz ziyaret Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yapımı devam eden Atatürk Kültür Merkezi'nde (AKM) incelemelerde bulundu. Erdoğan AKM'ye yaptığı sürpriz ziyaretin ardından Taksim Camii'ne geçti. Taksim Meydanı'nı yürüyerek geçen Cumhurbaşkanı Erdoğan, Meşhur Beyoğlu Kestanecisi'nden alışveriş yaptı.
20.03.2021 Siyaset
Bakan Ersoy'dan 'Five Eyes' film setine sürpriz ziyaret
Bakan Ersoy'dan 'Five Eyes' film setine sürpriz ziyaret Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Antalya'da çekimleri devam eden 'Five Eyes' film setine sürpriz ziyarette bulundu. Bakan Ersoy, filmde rol alan dünyaca ünlü aktör Jason Statham, yönetmen Guy Ritchie ve film ekibiyle bir araya gelip, İngilizce sohbet etti.
29.01.2021 Kültür Sanat

Benzer Haber Etiketleri

Sürpriz Ziyaret ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki sürpriz ziyaret haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.