Suriyeliler

Suriyeliler

Son dakika Suriyeliler haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Suriyeliler ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Suriyeliler haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Suriyeliler

haberleri sayfasında son dakika yaşanan suriyeliler gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.718 suriyeliler haberi bulunmuştur. Tüm suriyeliler haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bakan Şimşek'ten enflasyon açıklaması: Kalıcı olarak düşüreceğiz
Bakan Şimşek'ten enflasyon açıklaması: Kalıcı olarak düşüreceğiz Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, yurt dışı seyahatlerinin neredeyse hepsinde ana gündem maddelerinden birinin yeşil ve dijital dönüşüm olduğunu belirterek, “Biz hiç kimseden kaynak istemedik. Hiç kimseden para istemedik. Türkiye’nin paraya ihtiyacı yok” dedi.
20.12.2023 Ekonomi
Aynı evdeki yabancı uyruklular arasında bıçaklı kavga: 1 ölü, 2 yaralı
Aynı evdeki yabancı uyruklular arasında bıçaklı kavga: 1 ölü, 2 yaralı Bursa'da aynı evde kalan Suriyeliler arasında çıkan kavgada İbrahim Halil Barho (23) bıçaklanarak öldürüldü, 2 kişi de yaralandı. Kaçan 5 şüpheli, polis ekiplerince yakalandı.
21.11.2023 Gündem
İstanbul'daki Suriyeliler için yeni karar: Son tarih 24 Eylül!
İstanbul'daki Suriyeliler için yeni karar: Son tarih 24 Eylül! Son alınan karara göre, İstanbul Göç İdaresi, kayıtları başka şehirde bulunan ancak İstanbul'da yaşayan Suriyelilere 24 Eylül'e kadar şehir değişikliği yapmaları için süre tanıdı.
30.07.2023 Gündem
Vizesiz Avrupa Birliği süreci başlıyor! İşte 6 maddelik yol haritası
Vizesiz Avrupa Birliği süreci başlıyor! İşte 6 maddelik yol haritası AB’nin vize muafiyeti için istediği 72 kriterden 66’sını tamamlayan Türkiye geri kalan 6 kriterin tamamlanması için düğmeye basıyor. En kritik başlıklardan olan ‘terörle mücadele’ konusunda taviz verilmeden ifade özgürlüğü esnetilecek.
22.07.2023 Gündem
AK Parti’de seçim takvimi belli oldu! Yerel seçimlere hazırlık başladı
AK Parti’de seçim takvimi belli oldu! Yerel seçimlere hazırlık başladı AK Parti’de Mart 2024 yerel seçim için adaylık başvurularının kasım ayının ilk haftası, temayül yoklamalarının ise kasım ayının ikinci haftası yapılması planlanıyor. Aday tanıtım ve beyanname toplantısının da ocak ayı sonunda beraber yapılacağı belirtiliyor.
19.07.2023 Gündem
Gören fotoğraf çekiyor! Başta kimse nereden geldiklerini anlayamadı
Gören fotoğraf çekiyor! Başta kimse nereden geldiklerini anlayamadı Depremin vurduğu Hatay’ın Antakya ilçesinde hayvancılıkla uğraşan Mahir Hattapoğlu’nun 2 adet deve kuşu bölge halkının ilgi odağı oldu.
22.06.2023 Yaşam
Bakan Kirişci: 85 milyon bu memleketin evladı, tamamı kazandı
Bakan Kirişci: 85 milyon bu memleketin evladı, tamamı kazandı  Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, seçimlerin esas kazananının millet olduğunu belirterek, "85 milyon bu memleketin evladı, tamamı kazandı. Oyu eriyen HDP kaybetti, PKK kaybetti, PYD kaybetti, YPG kaybetti, millete ihanet edenler kaybetti" dedi.
28.05.2023 Gündem
Erdoğan zaferinin adını koydular: Batı hayal kırıklığına uğrayacak!
Erdoğan zaferinin adını koydular: Batı hayal kırıklığına uğrayacak! İlk turdan önce skandal bir kapakla okurlarının karşısına çıkan The Economist, U dönüşüne imza attı. AFP ise Erdoğan'ın yüzde 80 oya ulaşarak rekor kırdığı şehri haberleştirdi.
27.05.2023 Gündem
Bakan Soylu: 554 bin Suriyeli ülkesine gönüllü döndü
Bakan Soylu: 554 bin Suriyeli ülkesine gönüllü döndü İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, canlı yayında gündeme dair soruları yanıtladı. Bakan Soylu, "554 bin Suriyeli ülkesine gönüllü döndü. Onurlu dönüş için çalışıyoruz. Türkiye’de şu anda 3 milyon 381 bin Suriyeli var. Azalıyor, daha da azalacak" ifadelerini kullandı.
25.05.2023 Gündem
İçişleri Bakanı Soylu: Suriye’nin kuzeyinde 240 bin konutu en geç 3 yıllık süreç içinde tamamlayacağız
İçişleri Bakanı Soylu: Suriye’nin kuzeyinde 240 bin konutu en geç 3 yıllık süreç içinde tamamlayacağız İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Suriye’nin kuzeyinde ilk 5 binlik konutun bugün temelinin atıldığını belirterek, "6 ay içerisinde 5 bin konut bitecek. 2 ay içerisinde 28 bin konut daha başlayacak ve 240 bin konutu inşallah 2,5 yıl, en geç 3 yıllık bir süreç içerisinde tamamlayacağız” dedi.
24.05.2023 Gündem
Bakan Çavuşoğlu: Suriyelileri gönderelim ama insani bir şekilde Türk'e yakışır bir şekilde gönderelim
Bakan Çavuşoğlu: Suriyelileri gönderelim ama insani bir şekilde Türk'e yakışır bir şekilde gönderelim Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Körfez ülkelerinin desteğiyle 1 milyondan fazla Suriyelinin ülkelerine gönderilmesi için altyapı oluşturduklarını belirterek "Biz tüm bu detayları düşünüyoruz. Dönüş böyle olur. Bazıları gibi bağırarak, çağırarak, ırkçılık yaparak, insanlık dışı muamele yapacağım diyerek olmaz arkadaşlar. O zaman bizim ırkçılardan ne farkımız kalır? Evet, gönderelim ama insani bir şekilde gönderelim değil mi? Türk’e yakışır bir şekilde gönderelim değil mi" dedi.
24.05.2023 Gündem
Ümit Özdağ ikinci tur kararını açıkladı
Ümit Özdağ ikinci tur kararını açıkladı Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, 2'nci tur cumhurbaşkanı seçiminde Millet İttifakı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nu destekleyeceklerini açıkladı.
24.05.2023 Gündem
Ümit Özdağ: Suriyelileri ben İçişleri Bakanı olarak yollayacağım
Ümit Özdağ: Suriyelileri ben İçişleri Bakanı olarak yollayacağım Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, CHP Gençlik Kolları üyelerinin duvarlara 'Suriyeliler gidecek' yazdığı anlara ilişkin videoyu Twitter'dan paylaşarak, "Söz, ben İçişleri Bakanı olarak yollayacağım" dedi.
24.05.2023 Gündem
Dünya medyasından ikinci tur analizi: Erdoğan'ın kazanma şansı yüzde 80
Dünya medyasından ikinci tur analizi: Erdoğan'ın kazanma şansı yüzde 80 El Arabiya muhalefet adayı Kılıçdaroğlu'nun milliyetçi bir tona büründüğünü yazdı, Fransız Le Monde 'tehlikeli değişiklik' yorumunu yaptı. AFP ise, 'Erdoğan tarihi ikinci turda üçüncü on yıllık iktidarı gözlüyor' diyor.
21.05.2023 Gündem
CHP'li Öztrak: Bu seçimde 'kırıldım', 'küstüm' yok
CHP'li Öztrak: Bu seçimde 'kırıldım', 'küstüm' yok CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak, "Bu seçimde 'korktum' yok, 'kırıldım' yok, 'küstüm' yok. Biz önce seçimi alacağız. Varsa kırgınlıkları, küskünlükleri ve diğer her şeyi sonra konuşacağız" dedi.
20.05.2023 Gündem
İçişleri Bakanı Soylu: Ülkemizi batının vesayetinden Tayyip Erdoğan kurtardı diyecekler
İçişleri Bakanı Soylu: Ülkemizi batının vesayetinden Tayyip Erdoğan kurtardı diyecekler İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Üsküdar'da Nakkaştepe Millet Bahçesi'nde gençlerle buluştu. Müzik eşliğinde başlayan etkinliğin ardından konuşan Bakan Soylu, "Evet ülkemizi düşman ayağından 1919'da başlayan Kurtuluş Savaşı kurtardı. Gazi Mustafa Kemal önderliğinde ecdadımız kurtardı. Ama ülkemizi Batı'nın vesayetinden de Tayyip Erdoğan kurtardı diyecekler" dedi.
19.05.2023 Gündem
Bakan Çavuşoğlu, CNN TÜRK'e konuştu: Seçim ilk turda bitecek
Bakan Çavuşoğlu, CNN TÜRK'e konuştu: Seçim ilk turda bitecek Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, CNN TÜRK Özel Haberler Şefi Fulya Öztürk'ün sorularını yanıtladı. Bakan Çavuşoğlu, 14 Mayıs seçimlerine ilişkin dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
8.05.2023 Gündem
Bakan Akar: 100 silah arkadaşımızı kaybettik
Bakan Akar: 100 silah arkadaşımızı kaybettik Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar "Şu ana kadar maalesef 100 silah arkadaşımızı kaybettik. 2 arkadaşımıza henüz ulaşılamadı, yoğun çalışmalar var" dedi. Bakan Akar, Kahramanmaraş merkezli depremler sonrası askerin kışladan geç çıktığı iddiasına ilişkinse "Akılla mantıkla izah edilemez. İlk andan itibaren silahlı kuvvetlerimiz seferber oldu. Sadece deprem bölgesindekiler değil, bütün silahlı kuvvetler KKTC'dekiler dahil tüm Mehmetçik seferber oldu" dedi.
23.02.2023 Gündem
Suriyeliler 'deprem' izni ile ülkelerine gidiyor
Suriyeliler 'deprem' izni ile ülkelerine gidiyor Kahramanmaraş merkezli 2 depremin yıkıma yol açtığı Suriye'de hayatını kaybedenlerin Türkiye'de yaşayan yakınları, izinle Suriye'ye gidiyor.
19.02.2023 Gündem
Deprem felaketinde 5. gün! Son durum açıklandı
Deprem felaketinde 5. gün! Son durum açıklandı Kahramanmaraş'ta 7,7 ve 7,6 büyüklüğünde iki deprem meydana geldi. Deprem; Kahramanmaraş, Kilis, Diyarbakır, Adana, Osmaniye, Gaziantep, Şanlıurfa, Adıyaman, Malatya ve Hatay'da büyük yıkıma yol açtı. 10 ilde toplam can kaybı 17 bin 674’e yükseldi. Öte yandan deprem bölgelerindeki arama kurtarma çalışmalarından peş peşe mucize haberleri geliyor. İşte haberin detayları...
10.02.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Putin ve Zelenskiy ile görüşecek
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Putin ve Zelenskiy ile görüşecek Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın katıldığı canlı yayında dış politikaya dair merak edilenleri yanıtladı. Kalın Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yarın Rusya Lideri Putin ve Ukrayna Lideri Zelenskiy ile görüşeceğini açıkladı.
3.01.2023 Gündem
Her emlakçıyım diyene kanmayın! Yabancı ve kayıt dışı emlakçılar yüzünden sahte satışlar ve mağduriyetler arttı!
Her emlakçıyım diyene kanmayın! Yabancı ve kayıt dışı emlakçılar yüzünden sahte satışlar ve mağduriyetler arttı! İstanbul’da ev fiyatları ve kiralar artarken yabancı ve kayıt dışı emlakçılar ile ilgili sorunlar da başladı. Kendilerini sözde emlakçı diye tanıtanlar hem yüksek hizmet bedeli alıyor hem de sahte satış yapıyor. En büyük problem ise büyük projelerden yapılan satışlar. Ev satın almak isteyenlerin düştüğü tuzakları anlatan Tüm Girişimci Emlak Müşavirleri Derneği (TÜGEM) Başkanı Hakan Akdoğan yetki belgesiz aracılık faaliyetleri yapan yabancı emlakçılara karşı uyardı.
16.10.2022 Ekonomi
Bakan Çavuşoğlu: Elimiz kolumuz bağlı kalmayız
Bakan Çavuşoğlu: Elimiz kolumuz bağlı kalmayız Denizli'de basın toplantısı gerçekleştiren Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Yunanistan'ın uluslararası hukuka aykırı şekilde silahsızlandırılmış adaların statüsünü ihlal etmesiyle ilgili, "Biz de elimiz kolumuz bağlı kalmayız, tedbirleri alacağız. ABD tarafsızlık politikasını bozarak Yunanistan lehine adımlar atıyor. Gerek Ege'de, gerek Kıbrıs'ta biz de kendi güvenliğimizi tesis etmek için ve Kıbrıs Türkü'nün güvenliğini korumak için gerekli adımları kararlılıkla atacağız" dedi.
29.09.2022 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan AB'ye net mesaj: Hesap verecek değiliz
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan AB'ye net mesaj: Hesap verecek değiliz Birleşmiş Milletler 77'inci Genel Kurulu çerçevesinde ABD’nin New York kentinde bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Amerikan PBS kanalına önemli açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Rusya-Ukrayna savaşıyla ilgili olarak, "200 rehinenin takası konusunda mutabakat sağlandı. Bu güzel bir gelişme. Çünkü bu rehinelerle birlikte orada çok çok önemli bir adım atılmış oluyor." ifadelerini kullandı. F-16 konusuna da değinen Erdoğan, "F-16 konusunda eğer biz Amerika’dan istediğimiz neticeyi alamazsak ne yapacağız? Başımızın çaresine bakacağız." açıklamasında bulundu. Öte yandan Erdoğan, Avrupa Birliği'ne "Hesap verecek değiliz" diyerek tepki gösterdi.
20.09.2022 Siyaset
Suriyelilerin ülkelerine gönülle geri dönüşleri sürüyor
Suriyelilerin ülkelerine gönülle geri dönüşleri sürüyor İç savaştan kaçarak Türkiye'ye sığınan Suriyelilerin, ülkelerine gönüllü geri dönüşleri sürüyor. Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından düzenlenen sınır ötesi harekatlar ile güvenli hale getirilen bölgelere bugüne kadar 521 bin 39 kişi, gönüllü geri dönüş yaptı.
19.09.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Suriyeliler ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki suriyeliler haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.