Suriye Devlet Başkanı

Suriye Devlet Başkanı

Son dakika Suriye Devlet Başkanı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Suriye Devlet Başkanı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Suriye Devlet Başkanı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Suriye Devlet Başkanı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan suriye devlet başkanı gelişmeleri de dahil olmak üzere 5.487 suriye devlet başkanı haberi bulunmuştur. Tüm suriye devlet başkanı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Peskov: Putin ile Esad, Suriye-Türkiye ilişkilerini muhakkak ele alacak
Peskov: Putin ile Esad, Suriye-Türkiye ilişkilerini muhakkak ele alacak Kremlin Sözcüsü Dmitriy Peskov, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile Suriyeli mevkidaşı Beşar Esad’ın bugün gerçekleştireceği görüşmede, Suriye-Türkiye ilişkilerinin ele alınacak konulardan biri olduğunu ifade etti.
15.03.2023 Dünya
Rusya'dan Türkiye ve Suriye açıklaması: Hazırlıklar yapılıyor
Rusya'dan Türkiye ve Suriye açıklaması: Hazırlıklar yapılıyor Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov düzenlediği basın toplantısında Türkiye ve Suriye Savunma Bakanlarının Rusya'nın aracılığıyla görüştüğünü hatırlatarak, "Şimdi de dışişleri bakanlarının bir araya geleceği görüşmenin hazırlıkları yapılıyor" dedi.
18.01.2023 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan operasyon mesajı: Karadan da tepelerine bineceğiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan operasyon mesajı: Karadan da tepelerine bineceğiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti TBMM Grup Toplantısı'nda konuştu. Konuşmasının başında Düzce depremi ile ilgili açıklamalarda bulunan Erdoğan, "Deprem Gölyaka'da çok sayıda binada hasara yol açmakla birlikte hamdolsun vahim bir yıkım ve kayıpla karşılaşmadık" dedi. Suriye'nin kuzeyine düzenlenen hava harekatının sadece başlangıç olduğunu söyleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "En uygun zamanda karadan da teröristlerin tepesine bineceğiz" dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti Grup Toplantısı sonrasında 'Esad ile görüşme olabilir mi?' sorusuna "Olabilir, siyasette küslük ve dargınlık olmaz" yanıtını verdi.
23.11.2022 Siyaset
Mukteda Sadr kimdir, Sadr hareketi nedir? Irak’ta ne oluyor, Sadr ne demek?
Mukteda Sadr kimdir, Sadr hareketi nedir? Irak’ta ne oluyor, Sadr ne demek? Irak’ta Sadr Grubu lideri Mukteda Sadr’ın siyaseti bırakma kararının üzerinden birkaç saat geçmeden, Sadr Grubu destekçileri Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nı bastı. Başkent Bağdat’ta sokağa çıkma yasağı ilan edildi. Söz konusu gelişmenin ardından Mukteda Sadr kimdir, Sadr hareketi nedir? Irak’ta ne oluyor, Sadr ne demek?
30.08.2022 Dünya
Beşar Esad ve eşi koronavirüse yakalandı!
Beşar Esad ve eşi koronavirüse yakalandı! Suriye Devlet Başkanı Beşar Esad ve eşi Esma Esad koronavirüse yakalandı
8.03.2021 Dünya
Esma Esad ve ailesine yeni şok! ABD'den yeni yaptırım kararı...
Esma Esad ve ailesine yeni şok! ABD'den yeni yaptırım kararı... Suriye Devlet Başkanı Beşar Esad'ın eşi Esma Esad'a ve ailesine yönelik yaptırım kararı alındı.
23.12.2020 Dünya
Cemal Kaşıkçı davasında flaş gelişme! Suudi mahkemesi karar verdi
Cemal Kaşıkçı davasında flaş gelişme! Suudi mahkemesi karar verdi Suudi Arabistan'da görülen Cemal Kaşıkçı davasında 8 kişi mahkum edilirken, 5 kişiye 20'şer yıl hapis cezası verildi.
7.09.2020 Dünya
Esad'ın kızına aşkını ilan etti! Ortadan kayboldu
Esad'ın kızına aşkını ilan etti! Ortadan kayboldu Suriye Devlet Başkanı Esad'ın 16 yaşındaki kızına mesaj gönderen Yezin adlı asker "Sen benimsin, ben de senin" ifadelerini kullandı
28.06.2020 Dünya
Golan Tepeleri nerede? Golan Tepeleri 'Trump Tepeleri' mi oluyor? Golan Tepeleri sorunu nedir?
Golan Tepeleri nerede? Golan Tepeleri 'Trump Tepeleri' mi oluyor? Golan Tepeleri sorunu nedir? İsrail 53 yıldır işgal altında tuttuğu Suriye toprağı Golan tepelerinin adını "Trump tepeleri" olarak değiştiriyor. Golan tepelerinde inşa edilecek yerleşim birimine "Trump tepeleri" ismi verilecek. Peki, Golan Tepeleri nerede? Golan Tepeleri sorunu nedir? İşte Golan Tepeleri ile ilgili merak edilenler...
16.06.2020 Gündem
Dolar ne kadar oldu, Merkez Bankası dolar kuru oranı? (28 Şubat 2020 dolar fiyatları)
Dolar ne kadar oldu, Merkez Bankası dolar kuru oranı? (28 Şubat 2020 dolar fiyatları) İstanbul serbest piyasada dolar 6,2340 liradan, avro 6,8590 liradan güne başladı. Kapalıçarşı'da 6,2320 liradan alınan dolar, 6,2340 liradan satılıyor. 6,8570 liradan alınan avronun satış fiyatı ise 6,8590 lira olarak belirlendi. Dünkü kapanışta doların satış fiyatı 6,1720 lira, avronun satış fiyatı ise 6,7760 lira olmuştu. İdlib’den gelen haberlere doların tepkisi ne oldu? Dolar ne kadar oldu, Merkez Bankası dolar kuru oranı? İşte 28 Şubat 2020 dolar, euro ve altın oranları…
28.02.2020 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 120 saat süre verdik
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 120 saat süre verdik Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Dolmabahçe'de yabancı medya temsilcilerini kabulünde gündeme dair açıklamalarda bulundu.Erdoğan Barış Pınarı Harekatı'na verilen 120 saatlik ara ile ilgili olarak"Söz yerine getirilmemiş olursa 120. saatin sona erdiği dakika, harekatımız kaldığı yerden çok daha kararlı bir şekilde devam edecektir." dedi. Erdoğan ayrıca Trump'ın mektubuyla ilgili de, "Trump'ın siyasi nezaketle bağdaşmayan mektubunu elbette unutmadık. Ama karşılıklı sevgi ve saygımız nedeniyle bunları gündemde tutmamamız gerekiyor. Vakti saati geldiğinde bu konuda da gereken yapılacak." diye konuştu.
18.10.2019 Siyaset
Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu BBC'ye konuştu
Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu BBC'ye konuştu Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, BBC'de yayımlanan HARDTalk programında Barış Pınarı Harekâtı ile ilgili soruları yanıtladı. Çavuşoğlu, "Rusya, Şam ve Ankara arasında mesajları iletiyor. Eğer Rusya, YPG unsurlarını Suriye ordusu eşliğinde bölgeden çıkartırsa, buna karşı çıkmayız" dedi.
17.10.2019 Siyaset
ABD,  10 milyon dolara kadar ödül vadetti!
ABD, 10 milyon dolara kadar ödül vadetti! ABD, Hizbullah'ın mali kaynakları hakkında bilgi verecek kişi ya da kurumlara 10 milyon dolara kadar ödül vadetti.
23.04.2019 Dünya
Son dakika... Esad'dan şok! Askıya aldı
Son dakika... Esad'dan şok! Askıya aldı Suriye Devlet Başkanı Beşar Esad, Avrupa Birliği diplomatlarının özel vizelerini askıya aldı.
24.01.2019 Dünya
Son dakika... Esad'la buluştular!
Son dakika... Esad'la buluştular! Rusya'dan temsilciler Suriye Devlet Başkanı Beşar Esad ile görüştü.
20.10.2018 Dünya
HTŞ: Çekiliriz ama silah bırakmayız
HTŞ: Çekiliriz ama silah bırakmayız Suriye’de El Kaide’nin uzantısı ve daha önce Nusra Cephesi olarak bilinen Heyet Tahrir El Şam (HTŞ) örgütü, yürütülen müzakerelerin ardından anlaşmayı kabul ettiğini duyurdu.
15.10.2018 Gündem
Son dakika... 'Esad'ın rüyası sona eriyor!' Türkiye...
Son dakika... 'Esad'ın rüyası sona eriyor!' Türkiye... Suriyeli muhalifler Türkiye-Rusya görüşmesinin ardından açıklama yaptı. Açıklamada "Esad'ın rüyası sona erdi" dediler.
18.09.2018 Dünya
Çavuşoğlu: Washington müttefiklerinin kim olduğuna karar vermeli
Çavuşoğlu: Washington müttefiklerinin kim olduğuna karar vermeli Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, "Suriye'nin müttefiki YPG'yi ABD'nin desteklediği atlanıyor" dedi.
14.09.2018 Dünya
53 kişinin katili Esad’ın kalesinde paketlendi!
53 kişinin katili Esad’ın kalesinde paketlendi! 53 kişinin hayatını kaybettiği Reyhanlı saldırısında, failleri yönlendiren ve Suriye istihbaratıyla irtibatı sağlayan Yusuf Nazik, MİT tarafından Suriye’nin Lazkiye kentinde yakalanarak, Türkiye’ye getirildi
12.09.2018 Gündem
Bir şehir katliama hazırlanıyor
Bir şehir katliama hazırlanıyor İdlib halkı yaklaşan operasyona karşı kendilerince hazırlanmaya başladı. Kimyasal saldırıdan endişelenen İdlibliler, ev yapımı gaz maskesi hazırlıyor, sığınaklara da yiyecek depoluyor
6.09.2018 Dünya
'Tek umudumuz Türkiye!' İki aydır toprak kazıyorlar...
'Tek umudumuz Türkiye!' İki aydır toprak kazıyorlar... Reuters haber ajansı İdlib'de sivillerin Suriye hükümetinin olası askeri harekâtı öncesinde gıda va sığınak hazırlığı yaptığını ve harekâtı engellemesi için Türkiye'ye umut bağladıklarını yazdı.
6.09.2018 Dünya
Çok konuşulacak kitap! "Trump Esad'ın öldürülmesini istedi"
Çok konuşulacak kitap! "Trump Esad'ın öldürülmesini istedi" ABD'de eski başkan Richard Nixon'ı istifaya götüren Watergate skandalını ortaya çıkaran gazeteci Bob Woodward yeni kitabını ABD Başkanı Donald Trump hakkında yazdı. Kitapta, Trump'ın 'Suriye Devlet Başkanı Beşar Esad'ın öldürülmesini istediği' iddiasından, Beyaz Saray'da 'ulusal güvenlik kaygısıyla' Trump'ın önünden belgelerin çalındığına dair birçok iddia var. Kitapta ayrıca Trump'ın eski avukatının, Rusya soruşturmasında ifade vermesi durumunda 'hapse girebileceği' uyarısında bulunduğu da öne sürülüyor.
5.09.2018 Dünya
İdlib’i Rusya havadan Esad karadan vuruyor!
İdlib’i Rusya havadan Esad karadan vuruyor! Günlerdir gerilim konusu olan İdlib’e harekat başladı. Lazkiye’deki Hmeymim askeri üssünden kalkan Rus savaş uçakları İdlib’e bomba yağdırdı. Hava saldırılarının düzenlendiği bazı bölgeler de Esad rejimine ait tanklarla karadan ateş altına alındı
4.09.2018 Gündem
Son dakika... Rus savaş uçakları İdlib'i vurdu! İlk açıklama geldi...
Son dakika... Rus savaş uçakları İdlib'i vurdu! İlk açıklama geldi... Suriye İnsan Hakları Gözlemevi'nden gelen son dakika haberlerine göre, Rus savaş uçakları İdlib'i 22 gün sonra vurdu. Hımeymim askeri üssünden kalkan 3 Rus savaş uçağı şu ana kadar 20 saldırı düzenledi. Saldırı üzerine Türkiye sınırındaki güvenlik önlemleri artırıldı. Rus savaş uçaklarının düzenlediği hava saldırısında Cisir Eş Şuğur ilçesinde 5'i çocuk 9 sivil, Keferyedin köyünde bir sivil hayatını kaybetti, diğer bölgelerde ise 20 sivil yaralandığı belirtiliyor.Öte yandan, Rusya’nın İdlib’e yönelik hava saldırısının 40’a yükseldiği kaydedildi. Hava saldırısı sonrası Kremlin'den yapılan ilk açıklamada, "Trump'ın açıklamaları sorunun çözümü için yardımcı değil. İdlib'deki teröristler Rus üsleri için tehdit. Militanlar üslerimizi tehdit ediyor" denildi.
4.09.2018 Dünya
Türkiye teyakkuza geçti, saldırı an meselesi!
Türkiye teyakkuza geçti, saldırı an meselesi! Dünya kamuoyunun son günlerde yakından takip ettiği Esad rejiminin İdlib'e yönelik olası operasyonu, Türkiye'yi alarma geçirdi.
30.08.2018 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Suriye Devlet Başkanı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki suriye devlet başkanı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.