Suriye Açıklaması

Suriye Açıklaması

Son dakika Suriye açıklaması haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Suriye açıklaması ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Suriye açıklaması haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Suriye Açıklaması

haberleri sayfasında son dakika yaşanan suriye açıklaması gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.774 suriye açıklaması haberi bulunmuştur. Tüm suriye açıklaması haberleri aşağıda listelenmiştir.
Rusya'dan Türkiye ve Suriye açıklaması: Hazırlıklar yapılıyor
Rusya'dan Türkiye ve Suriye açıklaması: Hazırlıklar yapılıyor Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov düzenlediği basın toplantısında Türkiye ve Suriye Savunma Bakanlarının Rusya'nın aracılığıyla görüştüğünü hatırlatarak, "Şimdi de dışişleri bakanlarının bir araya geleceği görüşmenin hazırlıkları yapılıyor" dedi.
18.01.2023 Dünya
Bakan Çavuşoğlu'ndan Suriye açıklaması
Bakan Çavuşoğlu'ndan Suriye açıklaması Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, "Dışişleri Bakanları teması için ocak ayı erken. PKK/YPG'yi destekleyen ABD ve bazı Avrupa ülkeleri kurduğumuz diyaloğa karşı." dedi. Yunanistan'ı uyaran Çavuşoğlu, "Sonu kötü olur, sahte kahramanlığa gerek yok." ifadelerini kullandı.
29.12.2022 Gündem
AK Parti Sözcüsü Çelik: Seçimler zamanında yapılacak
AK Parti Sözcüsü Çelik: Seçimler zamanında yapılacak AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, seçim takviminde herhangi bir değişiklik olmadığını ifade ederek, “Erken seçim söz konusu değil. Seçimler zamanında yapılacak. Erken seçim spekülasyonunun manası yok" dedi.
23.08.2022 Siyaset
Bakan Çavuşoğlu'ndan flaş Suriye açıklaması: Diyalog için şart olmaz
Bakan Çavuşoğlu'ndan flaş Suriye açıklaması: Diyalog için şart olmaz Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Suriye'deki son durum, İsrail ile normalleşme süreci ve Rumların doğalgaz keşfine dair dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
23.08.2022 Dünya
Dünyanın gözü Soçi'deki kritik zirvede! Kremlin'den son dakika Suriye açıklaması geldi...
Dünyanın gözü Soçi'deki kritik zirvede! Kremlin'den son dakika Suriye açıklaması geldi... Dünya basının gözü kulağı bugün Soçi'de gerçekleşecek kritik zirvede. Cumhurbaşkanı Recep Tayyio Erdoğan, İran'ın başkenti Tahran’da 19 Temmuz’da yapılan üçlü zirvenin ardından bugün Soçi’de Rusya Devlet Başkanı Putin’le bir araya gelecek. Başta Suriye’nin kuzeyine olası operasyon olmak üzere tahıl koridoru, Ukrayna savaşı gibi konuların masaya yatırılacağı görüşme dünya basınında geniş yer buldu.
Soçi'de yapılacak zirve ile ilgili Kremlin'den açıklama geldi. Açıklamada, 'Bugünkü görüşmede Suriye konusu ele alınacak. Türkiye'nin güvenlik endişelerini dikkate alıyoruz' ifadelerine yer verildi.
5.08.2022 Dünya
Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu'ndan flaş Suriye açıklaması!
Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu'ndan flaş Suriye açıklaması! Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Bakan Çavuşoğlu Suriye meselesiyle ilgili konuşarak, "Elimiz kolumuz bağlı kalamayız. Bugüne kadar yaptığımız harekatlarda kimseden icazet almadık doğrusu. Almayız da" dedi.
21.07.2022 Siyaset
Türkiye'den flaş Suriye açıklaması: Şiddetle reddediyoruz
Türkiye'den flaş Suriye açıklaması: Şiddetle reddediyoruz Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Tanju Bilgiç, "Suriye halkını hiçbir şekilde temsil etmeyen, demokratik meşruiyetten yoksun Halk Meclisi'nin ülkemizin toprak bütünlüğünü hedef alan hadsiz ve hukuksuz açıklamasını şiddetle reddediyoruz" dedi.
2.12.2021 Gündem
BM'den son dakika Suriye açıklaması: Hayal kırıklığıyla sonuçlandı
BM'den son dakika Suriye açıklaması: Hayal kırıklığıyla sonuçlandı Birleşmiş Milletler (BM) Suriye Özel Temsilcisi Geir O. Pedersen, Suriye Anayasa Komitesi toplantılarının altıncı turunun hayal kırıklığıyla sonuçlandığını ve Komite toplantılarına bu şekilde devam edemeyeceklerini belirterek, "Elde etmeyi umduğumuz şeyi başaramadık. Yeni bir metin sunmamaya karar veren hükümet (Beşşar Esed rejimi) delegasyonuydu." dedi.
22.10.2021 Dünya
Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu’ndan Suriye açıklaması: ABD ve Rusya sözünde durmadılar gereken yapılacak...
Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu’ndan Suriye açıklaması: ABD ve Rusya sözünde durmadılar gereken yapılacak... Son dakika haberine göre; Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Suriye'deki terör örgütleri YPG/PKK saldırıları ile ilgili konuştu. Çavuşoğlu, “Teröristlerin temizlenmesi için gerekeni yapacağız” dedi. "Saldırılarda Rusya'nın da ABD'nin de sorumluluğu var" diyen Çavuşoğlu, "ABD ve Rusya bize verdiği sözü tutmadı, güvenlik için gereğini yaparız" dedi.
13.10.2021 Gündem
Dışişleri Bakanlığı'ndan Suriye açıklaması
Dışişleri Bakanlığı'ndan Suriye açıklaması Dışişleri Bakanlığı Suriye’deki seçimler ile ilgili açıklamada bulundu. Bakanlık, “Suriye rejimi tarafından bugün düzenlenen seçimler halkın hür iradesini yansıtmayan gayrimeşru bir nitelik taşımaktadır” ifadeleri kullanıldı.
26.05.2021 Gündem
Türkiye dünyaya ilan etti: Her an müdahale edilebilir!
Türkiye dünyaya ilan etti: Her an müdahale edilebilir! Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, katıldığı televizyon programında gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Kalın, Suriye konusuyla ilgili olarak, 'Bizim oralara bir gece ansızın kaç defa geldiğimizi gördüler. Saldırılar devam ederse Türkiye oralara her an müdahale edebilir. Bu hem o örgütlere bir uyarıdır hem de onların destekçisi olan ülkelere bir uyarıdır' dedi.
4.10.2020 Siyaset
ABD'den flaş Suriye açıklaması: Masada Türkiye olmalıdır
ABD'den flaş Suriye açıklaması: Masada Türkiye olmalıdır ABD'nin Suriye Özel Temsilcisi James Jeffrey ve beraberindeki heyet, resmi temaslarda bulunmak üzere Ankara'ya geldi.
26.08.2020 Dünya
Dışişleri Bakanlığı'ndan, 'Suriye' açıklaması
Dışişleri Bakanlığı'ndan, 'Suriye' açıklaması Dışişleri Bakanlığı, kuzeybatı Suriye'ye yönelik BM sınırötesi insani yardım mekanizmasının uzatılmasına ilişkin, "Söz konusu BM mekanizması kuzeybatı Suriye'deki yaklaşık 2.8 milyon ihtiyaç sahibine acil insani yardım götürülmesinde hayati bir rol oynamaktadır. Bu bakımdan, tek sınır geçişine indirilerek de olsa, mekanizmanın muhafaza edilmiş olması önemli görülmektedir." açıklamasını yaptı.
12.07.2020 Gündem
İran'dan flaş Suriye açıklaması
İran'dan flaş Suriye açıklaması İran Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Seyyid Abbas Musevi, "Astana süreci ülkelerinin Suriye devletinin geleceğiyle ilgili karar aldığına" ilişkin haberleri yalanladı.
10.05.2020 Dünya
ABD, İngiltere, Almanya ve Fransa'dan ortak Suriye açıklaması
ABD, İngiltere, Almanya ve Fransa'dan ortak Suriye açıklaması ABD, İngiltere, Fransa ve Almanya, Suriye krizinin 9'uncu yılı dolayısıyla yaptığı ortak açıklamada, Beşşar Esed rejimine ve onu destekleyen İran ile Rusya'ya, Suriye'deki katliamları durdurma çağrısında bulundu.
15.03.2020 Dünya
ABD'den Çin'e corona virüs suçlaması: Örtbas ettiler
ABD'den Çin'e corona virüs suçlaması: Örtbas ettiler ABD Ulusal Güvenlik Danışmanı Robert O'Brien, dünyayı etkisi altına alan yeni tip corona virüs (covid-19) salgınına ilişkin, "Vuhan'da en iyi uygulamaları kullanmak yerine salgın örtbas edildi. Bu da dünya toplumunun virüse vereceği cevapta belki de iki ayına mal oldu." açıklamasında bulundu.
11.03.2020 Dünya
NATO'dan flaş Suriye açıklaması
NATO'dan flaş Suriye açıklaması NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg, Esed rejimi ve Rusya'nın Suriye'deki saldırılara bir an önce son vermesi çağrısında bulunarak Suriye'deki soruna siyasi bir çözüm bulunması gerektiğini ifade etti.
4.03.2020 Dünya
Türkiye'den flaş Suriye açıklaması!
Türkiye'den flaş Suriye açıklaması! Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "Türkiye’nin Suriye’nin toprağında gözü yoktur. Askerimiz orada Soçi Mutabakatı çerçevesinde bulunmaktadır" ifadelerini kullandı.
19.02.2020 Siyaset
BM'den Suriye açıklaması
BM'den Suriye açıklaması Birleşmiş Milletler (BM) Güvenlik Konseyi üyesi 4 Avrupa Birliği ülkesi Belçika, Estonya, Fransa ve Almanya ile konseyin eski üyelerinden Polonya tarafından yapılan ortak açıklamada 1 Aralık 2019'dan itibaren ülkenin kuzeybatısında 800 binden fazla kişinin yerinden edildiği Suriye'de devam eden 'askeri gerilimden derinden endişe duyulduğu' bildirildi.
15.02.2020 Dünya
Rusya'dan flaş Suriye açıklaması!'Çekilme neredeyse tamamlandı'
Rusya'dan flaş Suriye açıklaması!'Çekilme neredeyse tamamlandı' Rusya Dışişleri Bakanı Sergei Lavrov, Ankara’nın Suriye’de yeni bir askeri operasyon düzenlemeyi düşünmediğini söyledi.
20.11.2019 Dünya
ABD'den Suriye açıklaması! '500-600 askerimiz...'
ABD'den Suriye açıklaması! '500-600 askerimiz...' ABD Savunma Bakanı Mark Esper, Asya turu çerçevesinde Güney Kore'ye giderken gazetecilere yaptığı açıklamada, ABD askerlerini Suriye'nin kuzeydoğusundan çıkarma sürecinin devam ettiğini belirterek, "Günün sonunda orada 500-600 askerimiz olacak." dedi.
14.11.2019 Dünya
ABD'den flaş 'Suriye' açıklaması!
ABD'den flaş 'Suriye' açıklaması! ABD Genelkurmay Başkanı Mark Milley, Suriye'de 500 ila 600 Amerikan askeri bırakacaklarını bildirdi.
10.11.2019 Dünya
AK Parti Sözcüsü Çelik'ten Suriye açıklaması: Kaynaklara el koydu
AK Parti Sözcüsü Çelik'ten Suriye açıklaması: Kaynaklara el koydu AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, sosyal medya hesabından Suriye konusu ile ilgili açıklamalarda bulunarak, "Terör örgütleri, Suriye halkına ait kaynaklara el koydu." ifadelerini kullandı.
9.11.2019 Siyaset
Rusya'dan 'Suriye'de gizli anlaşmalara bakmaya gerek yok' açıklaması
Rusya'dan 'Suriye'de gizli anlaşmalara bakmaya gerek yok' açıklaması Rusya Dışişleri Bakanı Lavrov "Türkiye ile Rusya arasında Soçi'de varılan mutabakat muhtırası dışında gizli anlaşmalara bakmak için herhangi bir neden görmüyorum. Mutabakat muhtırası çok net şekilde uygulanmaktadır." dedi
5.11.2019 Dünya
Trump'tan Suriye açıklaması
Trump'tan Suriye açıklaması 120 saatlik sürenin dolmasının ardından Trump Suriye açıklamasında bulundu. ABD Başkanı Donald Trump, "Türkiye, Suriye ve Orta Doğu'ya ilişkin iyi haberler geliyor gibi. Daha başka bilgiler de gelecek"dedi.
23.10.2019 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Suriye Açıklaması ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki suriye açıklaması haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.