Süper Kahraman

Süper Kahraman

Son dakika süper kahraman haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan süper kahraman ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını süper kahraman haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Süper Kahraman

haberleri sayfasında son dakika yaşanan süper kahraman gelişmeleri de dahil olmak üzere 312 süper kahraman haberi bulunmuştur. Tüm süper kahraman haberleri aşağıda listelenmiştir.
Spiderman Filmleri İzleme Sırası...spiderman Filmleri Hangi Sırayla İzlenmelidir?
Spiderman Filmleri İzleme Sırası...spiderman Filmleri Hangi Sırayla İzlenmelidir? Dünya genelinde birçok insanın favori süper kahramanı olarak Örümcek Adam karşımıza çıkar. Çünkü Örümcek Adam veya diğer adıyla Spider-Man birçok macerası ile beyaz perdede yer almıştır. En ilginç detay ise Örümcek Adam karakterinin üç farklı oyunu tarafından, canlandırılmış olmasıdır. İlk Örümcek Adam serisi üç film olarak çekilmiştir. Daha sonra ise farklı aktörler ile yeni bir seri başlamıştır. 
4.02.2024 Gündem
İlk Türk astronot Alper Gezeravcı, Diyarbakırlı öğrencilerin sorularını yanıtladı: Eğer önceden neler olacağını bilmiyor olsam korkabilirdim
İlk Türk astronot Alper Gezeravcı, Diyarbakırlı öğrencilerin sorularını yanıtladı: Eğer önceden neler olacağını bilmiyor olsam korkabilirdim Türkiye'nin ilk astronotu Alper Gezeravcı, Diyarbakırlı öğrencilerin sorularını yanıtladı. Uluslararası Uzay İstasyonu’nda bulunan ilk Türk astronot Alper Gezeravcı, uzay meraklısı öğrencilerle görüntülü görüşmede, soruları cevapladı. Uzaylı görüp görmediğinin sorulması üzerine Gezeravcı, 'Uzaylı henüz görmedim ama görseydim, 'Sana Furkan’ın selamını getirdim' derdim herhalde. Herhangi bir uzaylı ile karşılaşmadım ama ben de merak ediyorum. Varlıklarını öğrenirsem farklı bir şey dönüşte seninle de paylaşacağım muhakkak.' şeklinde yanıt verdi.
31.01.2024 Gündem
Dc Filmleri İzleme Sırası...dc Filmleri Hangi Sırayla İzlenmelidir?
Dc Filmleri İzleme Sırası...dc Filmleri Hangi Sırayla İzlenmelidir? Genişletilmiş evren filmleri 2013 yılında çelik adam adlı yapım ile başlamıştır. En büyük çizgi romanları arasındadır. Süper kahraman filmleri, zaman geçtikçe genişleyen kurgusal evrenin kapılarını meraklı seyircilere açmıştır. 
24.01.2024 Kültür Sanat
Cgı Nedir, Açılımı Ne Demek? Sinemada Cgı Ne İşe Yarar?
Cgı Nedir, Açılımı Ne Demek? Sinemada Cgı Ne İşe Yarar? Yıllardır sinemada var olan ve izlenen birçok filmlerde fazlasıyla kullanılan CGI, yapımların kalitesini ve izlenme konforunu sağlamak için kullanılır. CGI, imgeleme ve görsel efekt oluşturmaya yarayan grafik uygulamasıdır. Bazen yeşil ve mavi perde de, bazen de oyuncular üzerine yerleştirilen sen sör yardımıyla sahneyi farklı boyutlara taşımaktadır. Teknik ekipmanların gelişmesi sonucunda filmlere sunduğu görsel yetkinlik ve görsel şov izleyici kitlesi tarafından tartışılamaz şekilde sevilmektedir. 
24.01.2024 Bilim ve Teknoloji
Batman Filmleri İzleme Sırası...batman Filmleri Hangi Sırayla İzlenmelidir?
Batman Filmleri İzleme Sırası...batman Filmleri Hangi Sırayla İzlenmelidir? Kurgusal bir karakterin oluşumu ile ortaya çıkan ve yaklaşık olarak 6 adet filmden oluşan bir film serisi olarak bilinmektedir. İlk olarak bu filmin hazırlıkları 1979 yılında başlamıştır. Herkesin büyük ilgi gösterdiği ve birçok insan tarafından bilinen bu film serisi herkes tarafından izlenirken fazlasıyla zevk alınmıştır. İçerisinde birçok kurgusal figürlere ve süper kahraman ürünlerine yer verilmiştir. Böylece en iyi film ödülleri arasına girmiştir.
23.01.2024 Eğitim
Avengers Filmleri İzleme Sırası...avengers Filmleri Hangi Sırayla İzlenmelidir?
Avengers Filmleri İzleme Sırası...avengers Filmleri Hangi Sırayla İzlenmelidir? Tüm dünyada izlenme rekorları kıran en önemli yapılardan birisi Avengers olarak bilinmektedir. Türkçeye 'Yenilmezler' olarak geçen yapımın geniş bir oyuncu kadrosu olduğu da bilinir. Tabi bu yapımın ilk çıktığı günden beri büyük bir hayran kitlesi olmuştur. Birçok halka ile seri şekilde devam eden Avengers'ı doğru sıralama ile izlemek gerekir. 
22.01.2024 Eğitim
Avatar uygulaması çılgınlığı sürüyor! Uzmanlar uyardı sakın bunu yapmayın
Avatar uygulaması çılgınlığı sürüyor! Uzmanlar uyardı sakın bunu yapmayın Sosyal medyada yeni bir akım daha başladı. Yüklediğiniz selfieleri avatarlara dönüştüren uygulama Lensa, son haftalarda sosyal medyada yeni bir trend haline geldi. Yapay zeka fotoğraf uygulaması Lensa AI'ı kısa sürede milyonlarca kişi telefonuna indirdi. Peki bu yapay zeka uygulamaları ne kadar güvenli? Paylaşım rekoru kıran uygulamada kişisel bilgileriniz sızabilir mi? Tehlike çanları çalıyor mu? İşte detaylar...
22.12.2022 Bilim ve Teknoloji
Stephen Twitch Boss neden öldü? 'Ellen DeGeneres Show'da DJ'lik yapan Stephen Boss kimdir, kaç yaşında öldü?
Stephen Twitch Boss neden öldü? 'Ellen DeGeneres Show'da DJ'lik yapan Stephen Boss kimdir, kaç yaşında öldü? Talk show programı 'Ellen DeGeneres Show'da DJ'lik yapan Stephen Boss, 40 yaşında yaşamını yitirdi. Peki, Stephen Boss kimdir, neden öldü?
15.12.2022 Dünya
Scarlett Johansson: Kışkırtıcı roller için eğitildim
Scarlett Johansson: Kışkırtıcı roller için eğitildim Scarlet Johansson, güzelliğiyle, çekiciliğiyle ve oyunculuğuyla herkesin hayran olduğu bir isim. Genç yaşına rağmen uzun bir kariyer yolculuğu olan ve sayısız başarıya imza atarak büyük bir servete kavuşan güzel yıldız, yürüdüğü bu yolun nasıl zorluklarla dolu olduğunu samimi bir şekilde anlattı.
14.12.2022 Magazin
Özge Borak'tan tekne pozları! 'Süper kahraman edasıyla dalarım"
Özge Borak'tan tekne pozları! 'Süper kahraman edasıyla dalarım" Oyuncu Özge Borak, son güneşlerin tadını çıkartıyor. Ünlü isim şimdilerde Muğla'da tatil yapıyor. Siyah mayosu ile objektif karşısına geçen güzel oyuncu, dalış öncesi teknede verdiği pozları Instagram hesabından paylaştı.
28.09.2022 Magazin
Prof.Dr. Özlem Türeci ve Prof. Dr. Uğur Şahin'e 'İnsanlığa Üstün Hizmet' ödülü
Prof.Dr. Özlem Türeci ve Prof. Dr. Uğur Şahin'e 'İnsanlığa Üstün Hizmet' ödülü Koronavirüs salgınında ilk aşıyı duyuran ve geliştiren Prof. Dr. Özlem Türeci ve Prof. Dr. Uğur Şahin'e Vehbi Koç Vakfı tarafından 'İnsanlığa Üstün Hizmet' ödülü verildi. 
25.06.2022 Gündem
Sosyal medya uzmanlığı mesleği gelecek vaat ediyor
Sosyal medya uzmanlığı mesleği gelecek vaat ediyor Yeni bir alan olduğu için herkes tarafından dile getirilen sosyal medya uzmanlığı, gelecek vaat eden bir meslek olarak kabul ediliyor. Görev tanımını netleştiren bir sistemin var olmadığına dikkat çeken uzmanlar, bir sosyal medya uzmanının her şeyden önce birçok konuya hakim olması ve süreci doğru yönetmesi gerektiğini ifade ediyor. Uzmanlar; sosyal medya uzmanlarının sadece içerik paylaşan bir çalışan olmadığını, gerektiğinde fenomenlere veya herhangi bir sosyal medya içeriği hazırlayanlara sanatsal destek sağlayan bir menajer görevi üstlendiklerini belirtiyor.
18.01.2022 Gündem
'Yargı' dizisinin İnci'si Ece Yüksel: 'Ölmeyi hak etmiş' dediler
'Yargı' dizisinin İnci'si Ece Yüksel: 'Ölmeyi hak etmiş' dediler Kanal D'nin pazar günleri yayınlanan ve ilgiyle izlenen dizisi 'Yargı'da İnci karakterini canlandıran Ece Yüksel, diziyle ilgili merak edilenleri yanıtladı. İnci’nin yaptığı hataların ilerleyen bölümlerde ortaya çıkmasıyla izleyici tarafından eleştiriler de aldığını belirten oyuncu, "Hiçbir kadın ölmeyi hak etmez" dedi.
7.11.2021 Magazin
NASA paylaştı! Uzaydaki en çılgın Cadılar Bayramı
NASA paylaştı! Uzaydaki en çılgın Cadılar Bayramı Cadılar Bayramı yalnızca Dünya’da değil, uzayda da ilginç kutlamalara sahne oluyor. Uluslararası Uzay İstasyonu’nda (UUİ) görev alan mürettebat, her yıl 31 Ekim’de Dünya’da düzenlenen kostümlü kutlamalardan eksik kalmıyor.
1.11.2021 Bilim ve Teknoloji
Banksy'nin parçalanan eseri 18,5 milyon  sterline satıldı
Banksy'nin parçalanan eseri 18,5 milyon sterline satıldı İngiliz sokak sanatçısı Banksy'nin 2018'de satıldıktan sonra parçalanan "Kırmızı Balonlu Kız" adlı eseri, 18,5 milyon sterline alıcı buldu.
14.10.2021 Dünya
Tozkoparan İskender ne zaman başlayacak? Tozkoparan İskender yeni sezon tarihi ne zaman?
Tozkoparan İskender ne zaman başlayacak? Tozkoparan İskender yeni sezon tarihi ne zaman? Tozkoparan İskender'in yeni sezonu için nefesler tutuldu. Kısa sürede büyük bir izleyici kitlesine ulaşan Tozkoparan İskender’in yeni sezon tarihi merak ediliyor. Peki, Tozkoparan İskender ne zaman başlayacak? Tozkoparan İskender yeni sezon tarihi ne zaman? İşte , Tozkoparan İskender ile ilgili merak edilenler…
29.09.2021 Gündem
Dijital eğitim için dev iş birliği!
Dijital eğitim için dev iş birliği! Kolay Kampüs ve Da Vinci Kids eğitimde güçlerini birleştirdi! Çocuklar için kolay ve eğlenceli öğrenme sunan dünya devi Da Vinci Kids, artık yeni nesil dijital eğitim platformu Kolay Kampüs’te.
16.07.2021 Eğitim
TRT Genel Müdürü Eren, sosyal medyadan izleyiciye müjdeyi verdi
TRT Genel Müdürü Eren, sosyal medyadan izleyiciye müjdeyi verdi TRT Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü İbrahim Eren, TRT 1’in yeni yayın döneminde ekrana getireceği yapımlarla ilgili sosyal medyada yaptığı paylaşımla izleyiciye müjdeyi verdi. Eren yaptığı paylaşımda, “Yeni sezonda birbirinden kaliteli yapımlar yine TRT ekranlarında olacak. Barbaros’tan Sultan Alparslan’a, Mevlânâ’dan Hacı Bayram-ı Veli’ye, Trablusgarp Savaşı’ndan Mehmet Akif Ersoy’un hayatına özenle hazırlanmış güçlü yapımlar TRT 1’de yayınlanacak” ifadelerini kullandı.
8.07.2021 Kültür Sanat
Akıncı kostümü merak ediliyor! Akıncı kostümünü kim tasarladı, nerede kim tarafından üretildi?
Akıncı kostümü merak ediliyor! Akıncı kostümünü kim tasarladı, nerede kim tarafından üretildi? Şükrü Özyıldız’ın canlandırdığı Akıncı karakteri kısa sürede dikkatleri çekti. Akıncı karakterinin kostümü, motosikleti, silahları uzun ve titiz bir çalışma sürecinden geçti. Kostümün arkasında ise ilgi çekici bir hikaye yer alıyor. Akıncı kostümü hakkında merak edilenler…
15.01.2021 Gündem
Wakanda nedir, ne demek? Survivor Steven’in kullandığı Wakanda Forever ne anlama geliyor, Wakanda ülkesi nerede?
Wakanda nedir, ne demek? Survivor Steven’in kullandığı Wakanda Forever ne anlama geliyor, Wakanda ülkesi nerede? Survivor tanıtımında dikkat çeken ayrıntılardan biri de 'Wakanda Forever' sözleri oldu. Gönüllüler takımında yer alan Steven Salam'ın konuşmasını 'Wakanda Forever' diyerek sonlandırması dikkat çekerken, Survivor’da Steven Salam’la eski futbolcu Barış Özbek arasında yaşanan ‘Vakanda' polemiği sonrası Wakanda’nın anlamı merak edilemeye başlandı. Survivor Extra programına da konu olan Wakanda’nın anlamı ise belli oldu. Peki, Wakanda Forever ne demek? Wakanda Forever kelimesinin anlamı nedir? Wakanda ülkesi neresi?
12.01.2021 Gündem
Safiye Soyman gündem yarattı! Gören inanamıyor...
Safiye Soyman gündem yarattı! Gören inanamıyor... Sosyal medyadaki paylaşımlarıyla güldüren Safiye Soyman, 'Batman' oldu. Soyman'ın eğlenceli makyajı takipçileri tarafından binlerce yorum aldı.
8.01.2021 Magazin
Sağlıkçılar süper kahraman oldu
Sağlıkçılar süper kahraman oldu Yalova Devlet Hastanesi Reanimasyon Yoğun Bakım Ünitesinde görev yapan ve pandemiden etkilenen hastaların tedavisinde görev alan sağlıkçıların sosyal medyada paylaştıkları fotoğraflar, tıklanma rekoru kırdı.Tulumlarına süper kahraman armaları çizen sağlıkçılar, çizdikleri tablo ile de corona virüsü nasıl yendiklerini resmettiler.
2.07.2020 Sağlık
Süper Kahraman Bile Olsan, Evde Kal!
Süper Kahraman Bile Olsan, Evde Kal! Tüm dünyayı etkisi altına alan korona virüs salgınını Türkiye’de önleme mücadelesi devam ediyor.
29.03.2020 Gündem
Engellilerin sosyal hayata katılımı yeni teknolojilerle artıyor
Engellilerin sosyal hayata katılımı yeni teknolojilerle artıyor Yeni teknolojiler sayesinde engellilerin sosyal hayata katılmaları günden güne kolaylaşıyor.
3.12.2019 Bilim ve Teknoloji
Gören telefona sarılıyor!
Gören telefona sarılıyor! Antalya'da yaşayan Burak Soylu (26), 'Spiderman' kostümü ile kentin maskotu oldu. Trafikte motosikletini dahi kostümüyle kullanan Soylu, otellerde gösteri yapıp, çocukları eğlendirerek, para kazanıyor.
5.11.2019 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Süper Kahraman ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki süper kahraman haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.