Gazete Vatan Logo

Batman Filmleri İzleme Sırası...batman Filmleri Hangi Sırayla İzlenmelidir?

Kurgusal bir karakterin oluşumu ile ortaya çıkan ve yaklaşık olarak 6 adet filmden oluşan bir film serisi olarak bilinmektedir. İlk olarak bu filmin hazırlıkları 1979 yılında başlamıştır. Herkesin büyük ilgi gösterdiği ve birçok insan tarafından bilinen bu film serisi herkes tarafından izlenirken fazlasıyla zevk alınmıştır. İçerisinde birçok kurgusal figürlere ve süper kahraman ürünlerine yer verilmiştir. Böylece en iyi film ödülleri arasına girmiştir.

Batman Filmleri İzleme Sırası...batman Filmleri Hangi Sırayla İzlenmelidir?

Batman Filmleri İzleme Sırası...

Sıralamalar konusunda bir inceleme yapıldığı takdirde kesinlikle 1 sıradan son sıraya kadar ilerleyen bir film analizi oluşturulmalıdır. İlk filminde Batman'in tanıtımı kim oldu Nasıl süper kahraman olduğu gibi durumlar anlatılmaktaydı. İlk kez 1939 yılı döneminde Mayıs ayında çizilen ve bitmiş bir Süper kahramanı anlatan film kitle ile buluşmaktaydı. Bu filmin başlangıç yeri Gothem şehri olarak bilinmekteydi.

İlk serisinde Batman haksızlıklara karşı mücadele eden ve joker gibi baş düşmanları yok etme amacıyla kahramanlıklar yapan bir karakterdi. Bundan dolayı kötülerle mücadele eden onları yok eden ve savaşan anlamına gelmekteydi. Büyükten küçüğe herkesin severek izlediği bu filmi ilk sıralaması 1943 yılında sinema izleyicileriyle buluşmaktaydı.

Çok büyük bir hayran kitlesine sahip olan Batman filmleri birçok kötünün korkulu rüyası olduğu için zevk alınarak izlenmekteydi. Diğer bir adı koruyucu Kara şövalye olarak da bilinmekteydi. Batman'in geldiği aile ise milyarder bir aile olarak görülmekteydi. Sıralamaları takip ettikleri zaman kişiler konuları anlayabilmeleri adına muhakkak birinci sıradan başlayarak son seriye kadar filmleri bitirmektedir.

Haberin Devamı

Batman Filmleri Hangi Sırayla İzlenmelidir?

Adaletin olmadığı bir dünyaya Adalet dağıtmaya gelen Batman seneler boyunca aynı bilim kurgu filmi üzerinden yaklaşık olarak 6 seri çekmiştir. Amacı kötülerle mücadele edip ülkesini ve dünyayı en kötü durumlardan kurtarmak olmaktadır. Genellikle filmin en baş serisinde Batman'in nasıl var olduğunu nasıl kendi gücünü farkına vardığı gibi durumlar ele alınmıştır.

İlk filmi Batman, 2. filmi Batman dönüyor ve buna benzer 4 seri ile daha seriyi tamamlamıştır. Bu şekilde bir sıralama takip edildiği takdirde kişinin filmlerde geçen ana karakterleri filmin nasıl bir film olduğunu anlaması çok kolay olmaktadır. Batman'in yanında bazı durumlarda ona eşlik eden arkadaşları ya da diğer süper kahramanlarda bulunabilmektedir.

Bu kahramanların tam olarak takip edilebilmesi adına muhakkak sıralamaya önem verilmesi gerekmektedir. Değişen birçok oyuncu kadrosu ile birlikte her dönem hemen hemen karşımıza çıkmaktadır. En çok yoğun ilgi gören filmlerden birisi de Kara şövalye olduğu görülmektedir. Bu karakterler kötülerle en iyi şekilde mücadele eden ve dünyaya zarar vermelerini istemeyen karakterlerden oluşmaktadır.

Haberin Devamı