Süleymani

Süleymani

Son dakika süleymani haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan süleymani ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını süleymani haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Süleymani

haberleri sayfasında son dakika yaşanan süleymani gelişmeleri de dahil olmak üzere 335 süleymani haberi bulunmuştur. Tüm süleymani haberleri aşağıda listelenmiştir.
Firuze Taşı Özellikleri Nelerdir? Firuze Taşının En Bilinen Faydaları...
Firuze Taşı Özellikleri Nelerdir? Firuze Taşının En Bilinen Faydaları... Firuze taşı, turkuaz taşı olarak da bilinen değerli bir taştır. Türkler tarafından eski çağlarda savaş malzemesi olarak da kullanıldığından diğer adı Türk taşı olarak da bilinir.
30.01.2024 Yaşam
Papa Francis, İran’daki patlamaların kurbanları için dua etti
Papa Francis, İran’daki patlamaların kurbanları için dua etti Katolik dininin ruhani lideri Papa Francis, İran’da 3 Ocak bombalı saldırılarında ölen ve yaralananlar için dua etti.
6.01.2024 Dünya
İran’daki terör saldırısını DEAŞ üstlendi
İran’daki terör saldırısını DEAŞ üstlendi İran’ın Kirman kentinde dün düzenlenen terör saldırısını terör örgütü DEAŞ üstlenirken, terör saldırısıyla ilgili yapılan incelemelerde ilk patlamanın canlı bomba tarafından gerçekleştirildiği tespit edildi.
4.01.2024 Dünya
Kasım Süleymani kimdir? İran Kasım Süleymani ne zaman öldü, Süleymani’yi kim öldürdü?
Kasım Süleymani kimdir? İran Kasım Süleymani ne zaman öldü, Süleymani’yi kim öldürdü? İran'da Devrim Muhafızları Kudüs Gücü Komutanı Kasım Süleymani'nin dördüncü ölüm yıl dönümünde, mezarı yakınında düzenlenen tören sırasında art arda iki patlamanın meydana geldiği bildirildi. Patlamada ölü sayısı artarken vatandaşlar Kasım Süleymani’nin kim olduğunu sorguluyor.  Peki, Kasım Süleymani kimdir, ne zaman öldü, Kasım Süleymani’yi kim öldürdü, Süleymani’nin mezarı nerede?
3.01.2024 Gündem
İran'da Kasım Süleymani'nin mezarı yakınında art arda patlama: Çok sayıda ölü!
İran'da Kasım Süleymani'nin mezarı yakınında art arda patlama: Çok sayıda ölü! ABD'nin insansız hava aracı saldırısında öldürülen İslam Devrim Muhafızları Generali Kasım Süleymani'nin ölümünün dördüncü yıldönümü anma töreni sırasında İran'ın Kerman kentindeki mezarlık yakınında iki patlama meydana geldi. En az 103 kişi hayatını kaybetti, onlarca yaralı var. Öte yandan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İran’da gerçekleştirilen terör saldırılarında hayatını kaybedenler için İran'a başsağlığı diledi.
3.01.2024 Dünya
İran'da Kasım Süleymani'nin mezarı yakınında art arda patlama: Çok sayıda ölü var
İran'da Kasım Süleymani'nin mezarı yakınında art arda patlama: Çok sayıda ölü var İran'da Kasım Süleymani'nin mezarı yakınında art arda patlamalar meydana geldi. İlk belirlemelere göre, 20 kişi hayatını kaybetti
3.01.2024 Dünya
Gazze'den son dakika haberleri! Lübnan sınırında tansiyon yükseldi, İsrail ordu sözcüsünün sözleri şok etti...
Gazze'den son dakika haberleri! Lübnan sınırında tansiyon yükseldi, İsrail ordu sözcüsünün sözleri şok etti... İsrail Gazze'deki sivillere bomba yağdırmaya devam ederken bölgeden son dakika haberleri gelmeye devam ediyor. ABD'nin önde gelen gazetelerinden New York Times (NYT) ve Wall Street Journal'dan (WSJ) gündeme adeta bomba gibi düşen iki haber geldi. NYT İsrail'in ABD'den talebini yazdı, WSJ ABD'nin İsrail planını deşifre etti. Hamas ise İsrailli esir bir kadının ilk görüntülerini yayınladı. İsrail ordu sözcüsünün röportajdaki sözleri ise şok etkisi yarattı. İsrail hükümetinden yapılan açıklamaya göre Hamas’ın saldırılarında 3 Türk vatandaşı hayatını kaybetti.
17.10.2023 Dünya
İran’dan İngiltere’ye yaptırım kararı
İran’dan İngiltere’ye yaptırım kararı İran Dışişleri Bakanlığı, terör örgütlerine destek vermek, insan hakları ihlalinde bulunmak ve İran’da kaos çıkartma suçlamasıyla aralarında İranlı komutan Kasım Süleymani suikastı sırasında İngiltere Genelkurmay Başkanı olan General Mark Carleton-Smith gibi isimlerin yer aldığı İngiliz 4 kurum ve 9 yetkili ismi yaptırım listesine aldı.
19.10.2022 Dünya
İran’dan ABD Beyaz Saray yetkilisi Bolton’a yönelik suikast suçlamasına tepki
İran’dan ABD Beyaz Saray yetkilisi Bolton’a yönelik suikast suçlamasına tepki İran Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Nasır Kenani, ABD eski Ulusal Güvenlik Danışmanı John Bolton’a yönelik suikast suçlamasının temelsiz ve hayal ürünü olduğunu belirterek, “Bu temelsiz suçlamalar ile İran vatandaşlarına yönelik atılacak her adıma karşı ABD’yi uyarıyoruz” dedi.
10.08.2022 Dünya
ABD'den İran'a şok suçlama
ABD'den İran'a şok suçlama ABD, İran Devrim Muhafızları Ordusu üyesi olan İranlı bir ajanı, eski Beyaz Saray Ulusal Güvenlik Danışmanı John Bolton'u öldürme planı yapmakla suçladı.
10.08.2022 Dünya
Gadir Hum Bayramı ne zaman 2022,  yarın mı, bugün mü? Gadir-i Hum Bayramı nedir, o gün neler yapılır? 17 Temmuz Gadir-i Hum Bayramı mı?
Gadir Hum Bayramı ne zaman 2022, yarın mı, bugün mü? Gadir-i Hum Bayramı nedir, o gün neler yapılır? 17 Temmuz Gadir-i Hum Bayramı mı? 2022 Gadiri Hum Bayramı ne zaman, bugün mü, yarın mı? Temmuz ayının ikinci haftası geride kalırken Gadiri Hum Bayramı ile ilgili açıklamalar da arttı. Zilhicce Ayı'nın on sekizinci günü kutlanan Gadiri Hum Bayramı vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Peki, Gadiri Hum Bayramı nedir, kimler kutlar ve Gadiri Hum günü nasıl ibadet edilir?
16.07.2022 Gündem
Cinsel ilişki sırasında genç adamı defalarca bıçakladı! İtirafı dünyayı şok etti: 'Kasım Süleymani'nin intikamını aldım'
Cinsel ilişki sırasında genç adamı defalarca bıçakladı! İtirafı dünyayı şok etti: 'Kasım Süleymani'nin intikamını aldım' Amerika Birleşik Devletleri'nde yaşayan Iran asıllı Nika Nikoubin, internet üzerinden tanıştığı ABD'li kişiyle cinsel ilişkiye girdiği sırada genci boynundan bıçaklayarak öldürdü. Olayın ardından açıklama yapan polis ekipleri, Nika'nın otel görevlilerine 'ABD'nin öldürdüğü Kasım Süleymani'nin intikamını aldım' dediğini belirtti.
14.03.2022 Dünya
İran, general Süleymani’nin kızını konuşuyor! Tepkiler çığ gibi büyüyor
İran, general Süleymani’nin kızını konuşuyor! Tepkiler çığ gibi büyüyor ABD tarafından öldürülen babası Kasım Süleymani'nin anma törenine katılan Zeynep Süleymani, çekilen fotoğrafında iPhone 13 Pro Max kullandığının görülmesi üzerine eleştiri oklarının hedefi oldu. İranlı sosyal medya kullanıcıları, “ABD'yi yok etme sözü veren Kasım Süleymani'nin kızı Zeynep Süleymani'nin 'Amerikan yapımı' iPhone ile meydan okuması müthiş bir ironi" ifadelerini kullandı.
5.01.2022 Dünya
Taliban'a karşı 'mor' isyan! Kadınlar direnişe geçti, ortalık karıştı
Taliban'a karşı 'mor' isyan! Kadınlar direnişe geçti, ortalık karıştı Taliban’ın Afganistan’daki yönetimi ele geçirmesinin ardından ülkeden tedirgin eden haberler art arda geliyor. Kabil’den kaçışlar dünyaya damgasını vururken, özellikle kadınlara yönelik izlenen politika endişe yaratıyor. Gerilim devam ederken, flaş bir gelişme daha yaşandı. Baskı ve zulümden bunalan 50 kadın, Taliban yönetimine karşı isyan bayrağını açtı. Yönetim, ‘Taliban bizi evde tutamazsın’ diye slogan atan eylemcileri demir barikat ile durdurmaya çalıştı. Fakat, direnişçileri durduramayan Taliban, daha sert müdahalelere imza attı.
5.09.2021 Dünya
İranlı Süleymani suikastinde bomba gelişme! İlk kez ortaya çıktı
İranlı Süleymani suikastinde bomba gelişme! İlk kez ortaya çıktı İsrail'in, 3 Ocak 2020'de ABD saldırısında öldürülen İranlı General Kasım Süleymani'nin kullandığı telefon numaralarına erişim sağladığı ve bunları suikasttan saatler önce ABD istihbaratına aktararak Süleymani'nin yerinin tespit edilmesine olanak sağladığı savunuldu.
9.05.2021 Dünya
İran'da gerilim artıyor! Hamaney devreye girdi
İran'da gerilim artıyor! Hamaney devreye girdi İran'ın ruhani lideri Ali Hamaney, Dışişleri Bakanı Muhammed Cevad Zarif'in sızdırılan ses kaydında kullandığı ifadelerini eleştirerek, "İnsan bu sözleri duyunca üzülüyor. Bu sözlerin bazıları düşmanlarımızın konuşmalarının tekrarıdır. Bunlar ABD'nin sözlerinin tekrarıdır" dedi.
2.05.2021 Dünya
İran'dan flaş nükleer anlaşma açıklaması! Ses kaydı ortaya çıktı
İran'dan flaş nükleer anlaşma açıklaması! Ses kaydı ortaya çıktı İran Dışişleri Bakanı Muhammed Cevad Zarif, ABD ile İran arasındaki nükleer anlaşmanın sonuca ulaşmaması için Rusya'nın "maksimum çaba gösterdiğini", ABD tarafından öldürülen Kasım Süleymani'nin de bu amaçla Moskova'ya davet edildiğini iddia etti.
25.04.2021 Dünya
Twitter'dan bomba İran hamlesi! Askıya alındı
Twitter'dan bomba İran hamlesi! Askıya alındı Twitter, Trump’ı tehdit eden İran Lideri Hamaney’in bir hesabını askıya aldı.
22.01.2021 Dünya
Dünyada ses getiren tehdit! Hamaney’den Trump’a ölüm mesajı!
Dünyada ses getiren tehdit! Hamaney’den Trump’a ölüm mesajı! İran dini lideri Ali Hamaney, resmi Twitter hesabından, eski ABD Başkanı Donald Trump'a benzeyen ve golf oynayan bir kişinin insansız hava aracı tarafından hedef alındığını gösteren fotoğraf paylaştı.
22.01.2021 Gündem
Trump veda konuşmasında Biden yönetimine 'başarı' diledi
Trump veda konuşmasında Biden yönetimine 'başarı' diledi ABD Başkanı Trump, yaptığı veda konuşmasında, "Bu hafta, yeni bir yönetim yemin ederek görevine başlayacak ve biz Amerika'nın güvenli ve refahının korunmasında başarılı olunması için dua ediyoruz." açıklamasında bulundu.
19.01.2021 Dünya
İran'dan flaş yaptırım kararı! Trump ve Pompeo listeye alındı
İran'dan flaş yaptırım kararı! Trump ve Pompeo listeye alındı İran Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Said Hatibzade, başkanlık görevini yarın devredecek olan ABD Başkanı Donald Trump ve ABD Dışişleri Bakanı Mike Pompeo'nun da aralarında olduğu 9 ABD'li üst düzey yöneticinin İran'ın yaptırım listesine dahil edildiğini açıkladı.
19.01.2021 Dünya
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ekibini yıkan haber! Ünlü oyuncunun beyninde tümör çıktı...
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ekibini yıkan haber! Ünlü oyuncunun beyninde tümör çıktı... Ekranlarının fenomen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın başrol oyuncusunun beyninde tümör çıkınca acil olarak ameliyata alındı. Makedonya Sağlık Bakanı Venko Filipce'nin yaptığı ameliyat sonrası Sabina Toziya'yı evine getirmek için özel uçak ayarlandı. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin yeni bölümü bu hafta yayınlanacak. Dizinin ekranlara geleceği yeni bölüm fragmanında sürpriz olaylar yaşanıyor.
18.01.2021 Magazin
ABD öncülüğündeki  uluslararası koalisyon güçlerine bombalı saldırı
ABD öncülüğündeki uluslararası koalisyon güçlerine bombalı saldırı Irak'ın başkenti Bağdat yakınlarında ABD öncülüğündeki uluslararası koalisyon güçlerinin ekipmanlarını taşıyan kamyon konvoyuna bombalı saldırı düzenlendi.
8.01.2021 Dünya
Ömer Çelik'ten çok sert tepki: 2020 yılının en aptalca şakası!
Ömer Çelik'ten çok sert tepki: 2020 yılının en aptalca şakası! AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, AK Parti MYK Toplantısı sonrası açıklamalar yaptı.Çelik, "Türkiye'nin Azerbaycan'a verdiği destekten dolayı Paşinyan şöyle bir açıklama yapmış; 'Biz Türkiye'ye ambargo uyguladık, Azerbaycan'a verdiği destek yüzünden. O yüzden Türk ekonomisini felce soktuk. Eğer Türkiye bu destekten vazgeçerse Türk ekonomisinin düzelmesine yeniden katkı sağlarız.' diye. Bunu da 2020 yılının en aptalca şakası olarak değerlendirmek mümkündür." dedi.
4.01.2021 Siyaset
ABD "USS Nimitz" uçak gemisinin Orta Doğu'da kalmasına karar verdi
ABD "USS Nimitz" uçak gemisinin Orta Doğu'da kalmasına karar verdi ABD Savunma Bakanlığı (Pentagon), İran'ın muhtemel saldırılarından etkilenmemesi için bölgeden çekeceğini açıkladığı "USS Nimitz" uçak gemisinin, Orta Doğu'da kalmasına karar verdi.
4.01.2021 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Süleymani ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki süleymani haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.