Süleyman

Süleyman

Son dakika süleyman haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan süleyman ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını süleyman haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Süleyman

haberleri sayfasında son dakika yaşanan süleyman gelişmeleri de dahil olmak üzere 16.742 süleyman haberi bulunmuştur. Tüm süleyman haberleri aşağıda listelenmiştir.
Adana'da Osmanlı mimarisi: Süleyman Kalesi
Adana'da Osmanlı mimarisi: Süleyman Kalesi Adana'daki Süleyman Kulesi, İstanbul’dan güneye giden tüccar kervanlarını ve hac kafilelerini korumanın yanı sıra Akdeniz’i gözlemleyerek olası tehlikeleri önlemek ve korsan saldırılarını o dönemler önemli bir ticaret üssü olan Ayas Limanı’na erkenden bildirmek gibi önemli işlevlerini üstlenmiştir.
27.04.2024 Adana
Adana Demirspor - Galatasaray maçında rekor üstüne rekor! Sarı-kırmızılılar adım adım şampiyonluğa: 0-3
Adana Demirspor - Galatasaray maçında rekor üstüne rekor! Sarı-kırmızılılar adım adım şampiyonluğa: 0-3 Trendyol Süper Lig'in 34. haftasında Galatasaray deplasmanda karşılaştığı Adana Demirspor'u 3-0 mağlup etti. Galatasaray bu galibiyetle Süper Lig’de puanını 93’e çıkardı ve lig tarihinde Fenerbahçe’ye ait olan en fazla puan toplama rekorunu egale ederken Süper Lig'deki yenilmezlik serisini de 22'ye çıkardı. Sarı-kırmızılılar Süper Lig’de üst üste 15. maçından galip ayrıldı ve kendisine ait galibiyet serisi rekorunu da geliştirmiş oldu. Galatasaray’ın Arjantinli futbolcusu Mauro Icardi maçta attığı golle Süper Lig’deki gol sayısını 21’e çıkardı ve yarışta zirveye yerleşti.
26.04.2024 Galatasaray
Adana Demirspor-Galatasaray maçının VAR hakemi belli oldu
Adana Demirspor-Galatasaray maçının VAR hakemi belli oldu Trendyol Süper Lig'in 34. haftasında Adana Demirspor ile Galatasaray karşı karşıya gelecek. Mücadelenini VAR hakemi Portekizli Andre Narciso oldu.
26.04.2024 Galatasaray
Süleyman Hurma'dan Süper Lig için bomba iddia!
Süleyman Hurma'dan Süper Lig için bomba iddia! Fatih Karagümrük Başkanı Süleyman Hurma, gündeme dair çarpıcı açıklamalarda bulunurken Süper Lig için bomba bir iddia ortaya attı.
23.04.2024 Futbol
TFF'den iddialara yanıt: FIFA ve UEFA ile ilişkilerimiz üst düzeyde devam etmektedir
TFF'den iddialara yanıt: FIFA ve UEFA ile ilişkilerimiz üst düzeyde devam etmektedir Türkiye Futbol Federasyonu, Süper Lig'le ilgili bugün gündeme gelen iddialara yanıt verdi.
23.04.2024 Süper Lig
Dengeler 3. bölüm ne zaman? Dengeler Biri Olmak 3. Bölüm fragmanı yayınlandı mı?
Dengeler 3. bölüm ne zaman? Dengeler Biri Olmak 3. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? Cihangir Ceyhan'ın başrolünde olduğu "Dengeler: Biri Olmak" dizisi, yayınlandığı ilk günden itibaren geniş bir hayran kitlesine ulaştı. Peki, Dengeler Biri Olmak 3. Bölüm ne zaman?
23.04.2024 Magazin
23 Nisan 1920 TBMM Birinci Dönem milletvekilleri || 23 Nisan 1920 Atatürk nerenin milletvekili, nerede milletvekili oldu? İşte İllere göre 23 Nisan 1920 milletvekilleri
23 Nisan 1920 TBMM Birinci Dönem milletvekilleri || 23 Nisan 1920 Atatürk nerenin milletvekili, nerede milletvekili oldu? İşte İllere göre 23 Nisan 1920 milletvekilleri 23 Nisan 1920 yılında Meclis’in açılışı Atatürk tarafından çocuklara armağan edildi. 23 Nisan kutlanırken 23 Nisan 1920 TBMM Birinci Dönem milletvekilleri için araştırmalar devam ediyor. Peki, 23 Nisan 1920 Atatürk nerenin milletvekili, nerede milletvekili oldu? İşte İllere göre 23 Nisan 1920 milletvekilleri…
23.04.2024 Gündem
Tokat'ta depremler durmuyor! Öncü sarsıntıların hafife alınmaması lazım
Tokat'ta depremler durmuyor! Öncü sarsıntıların hafife alınmaması lazım Toka'ta dün meydana gelen ve çevre şehirlerden de hissedilen depreminden ardından ise bölgede 100'e yakın sarsıntı kaydedildi. "Hafife almamak lazım" diyen Prof. Dr. Süleyman Pampal anlattı.
19.04.2024 Gündem
TBMM İliç Maden Kazası Araştırma Komisyonu toplandı!
TBMM İliç Maden Kazası Araştırma Komisyonu toplandı! Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde (TBMM) Erzincan'ın İliç ilçesindeki Maden Kazası Araştırma Komisyonu ilk toplantısını yaptı. Komisyon başkanlığına seçilen AK Parti Antalya Milletvekili Atay Uslu, ihmalleri olanların ortaya çıkması için çalışacağının altını çizdi.
18.04.2024 Gündem
Kartal evinde galibiyete hasret! Beşiktaş-Samsunspor: 1-1
Kartal evinde galibiyete hasret! Beşiktaş-Samsunspor: 1-1 Süper Lig’in 32’nci haftasında Beşiktaş sahasında Samsunspor ile 1-1 berabere kaldı. Siyah-beyazlı ekip 18’inci dakikada Semih Kılıçsoy’un golüyle öne geçerken 68’inci dakikada Emre Kılınç attığı golle skoru belirledi.
13.04.2024 Beşiktaş
Kızıl İnek nedir, yeniden hortlayan Kızıl İnek Kehaneti ne anlama geliyor?
Kızıl İnek nedir, yeniden hortlayan Kızıl İnek Kehaneti ne anlama geliyor? Teksas eyaletinde bulunup İsrail'e getirilen ve antik bir kehaneti gerçekleştirmek iddiasıyla sosyal medyada büyük yankı uyandıran kızıl inekler yeniden gündeme geldi. Üçüncü Tapınak'ın inşasıyla ilgili 2 bin yıllık bir kehanetin gerçekleşmesine yönelik iddialar kızıl ineklerle birlikte sorgulanmaya başlandı. İneklerin yakın zamanda kurban edileceği ve bu durumun Mescid-i Aksa'nın kaderini etkileyebileceği öne sürülüyor. Peki, Kızıl İnek Kehaneti nedir?
12.04.2024 Yaşam
Bakan Bayraktar açıkladı: Gabar’da rekor kıracağız
Bakan Bayraktar açıkladı: Gabar’da rekor kıracağız Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, "Bir dönem adı terörle anılan ve girilmez denilen Gabar çok şükür bugün artık petrolle anılıyor. Artık orası çok daha güvenli ve biz oradan Türkiye'nin en kaliteli petrolünü üretiyoruz. İnşallah üretimde bir rekor kıracağız" dedi.
10.04.2024 Ekonomi
Oktay Kaynarca'dan Süleyman Çakır paylaşımı! '20. yılında unutulmadı'
Oktay Kaynarca'dan Süleyman Çakır paylaşımı! '20. yılında unutulmadı' Kurtlar Vadisinin efsane karakteri Süleyman Çakır ölümünün 20'nci yıl dönümünde unutulmadı. 2003 yılında ilk bölümüyle ekrana gelen ve ilgiyle izlenen Kurtlar Vadisi'nde 'Süleyman Çakır' karakterini canlandıran Oktay Kaynarca, geleneği bozmayarak bu yıl da paylaşım yaptı.
8.04.2024 Magazin
Belediye Başkanı davullu zurnalı sevgi gösterileriyle karşılandı
Belediye Başkanı davullu zurnalı sevgi gösterileriyle karşılandı Geçmiş dönem Belediye Başkanı Kazım Özgan’ın devir teslime katılmaması üzerine Atlı, görevi Belediye Başkan Yardımcısı Süleyman Şenoğul'dan devraldı. Atlı, Kozan Belediyesinde düzenlenen törenle kapıda davul zurnalarla yüzlerce kişi tarafından karşılanarak makamında görevi dualarla başladı.
8.04.2024 Adana
Eylem Tok, oğlunu Amerika'ya kaçırmıştı! Oğuz Murat Aci’nin babası konuştu: Belki içinde çok önemli deliller var
Eylem Tok, oğlunu Amerika'ya kaçırmıştı! Oğuz Murat Aci’nin babası konuştu: Belki içinde çok önemli deliller var Eyüpsultan'da yazar Eylem Tok’un 16 yaşındaki oğlunun karıştığı kaza sonucu Oğuz Murat Aci’nın hayatını kaybetmesine ilişkin soruşturma sürerken, baba Özer Aci CNN TÜRK'e konuştu.
7.04.2024 Gündem
Şebeke kurdular! Milyonlarca liralık dolandırıcılığa imza attılar
Şebeke kurdular! Milyonlarca liralık dolandırıcılığa imza attılar İstanbul'un Bakırköy İlçesinde bulunan Bakırköy Adalet Sarayı'nda görevli zabıt katibi Süleyman D., aralarında eski eşi, annesi ve babasının da bulunduğu bir şebeke kurdu. Yüksek oranda kar payı ve faiz vadeden şebeke iddiaya göre çok sayıda kişiyi yaklaşık 80 milyon lira dolandırdı. İddianamede Süleyman D.'nin 5 ayrı suçtan toplamda 40 yıldan 144 yıla kadar hapsi ve 130 bin gün adli para cezasına çarptırılması talep edildiği belirtildi.
7.04.2024 Gündem
Şebeke kurdular! Milyonlarca liralık dolandırıcılığa imza attılar
Şebeke kurdular! Milyonlarca liralık dolandırıcılığa imza attılar İstanbul'un Bakırköy İlçesinde bulunan Bakırköy Adalet Sarayı'nda görevli zabıt katibi Süleyman D., aralarında eski eşi, annesi ve babasının da bulunduğu bir şebeke kurdu. Yüksek oranda kar payı ve faiz vadeden şebeke iddiaya göre çok sayıda kişiyi yaklaşık 80 milyon lira dolandırdı. İddianamede Süleyman D.'nin 5 ayrı suçtan toplamda 40 yıldan 144 yıla kadar hapsi ve 130 bin gün adli para cezasına çarptırılması talep edildiği belirtildi.
8.04.2024 Vatan TV
İlk durak Adana olacak: Anadolu’nun renklerine unutulmaz bir yolculuk başlıyor
İlk durak Adana olacak: Anadolu’nun renklerine unutulmaz bir yolculuk başlıyor Türkiye Kültür Yolu Festivali, ilk durağı Adana’da 13 Nisan’da başlayacak 21 Nisan'a kadar devam edecek.
4.04.2024 Adana
Sıcaklıklar arttı, gençlerin sulama kanalında tehlikeli serinliği başladı! "Korkunun ecele faydası yok"
Sıcaklıklar arttı, gençlerin sulama kanalında tehlikeli serinliği başladı! "Korkunun ecele faydası yok" Adana’da havaların ısınmasıyla birlikte çocukların sulama kanallarında tehlikeli serinliği başladı. Sulama kanalına giren bir gencin, ‘Korkunun ecele faydası yok’ diyerek kanala atlaması pes dedirtti.
6.04.2024 Ceyhan
31 Mart Keçiören ilçe seçim sonuçları 2024: Keçiören ilçesinde kim kazandı? 2024 Keçiören belediyesinde hangi aday yüzde kaç oy aldı?
31 Mart Keçiören ilçe seçim sonuçları 2024: Keçiören ilçesinde kim kazandı? 2024 Keçiören belediyesinde hangi aday yüzde kaç oy aldı? 31 Mart 2024 yerel seçimleri bugün yapılıyor. Milyonlarca seçmen sandık başına gidecek. Yüksek Seçim Kurulu'nun seçim yasaklarını kaldırmasının ardından sayılan oylar canlı olarak aktarılmaya başlanacak. İstanbul'un 39 ilçesinde seçim sonuçları da merakla takip edilecek. Özellikle Keçiören ilçe seçim sonuçları seçmenlerin takibinde olacak. Keçiören belediye başkan adayları önümüzdeki 5 yıl boyunca başkanlık için yarışacak. Oy verme işleminin bitmesinin ardından sandık kurulları oy sayma işlemine geçecek. Büyükşehir belediye başkanlığı, il genel meclisi, ilçe belediye başkanı ve muhtar adayları için pusulular zarfa konacak. Peki Keçiören ilçe seçim sonuçları belli oldu mu? Keçiören ilçesinde hangi aday yüzde kaç oy aldı? İşte 31 Mart Keçiören ilçe seçim sonuçları...
1.04.2024 Gündem
Özgür Özel hangi takımlı? CHP Genel Başkanı Özgür Özel hangi takımı tutuyor?
Özgür Özel hangi takımlı? CHP Genel Başkanı Özgür Özel hangi takımı tutuyor? Özgür Özel hangi takımı tutuyor sorusunun yanıtı merak ediliyor. 31 Mart 2024 yerel seçimlerinin ardından CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in Beşiktaş'ın eski başkanı Süleyman Seba hakkında yaptığı açıklama dikkat çekti. Peki ''Ben her zaman Süleyman Seba’yı rehber olarak aldım" diyen Özgür Özel hangi takımlı? İşte detaylar...
31.03.2024 Gündem
Diş teknisyeni Nurşah'ın korkunç ölümü! Kaza anı görüntüleri ortaya çıktı
Diş teknisyeni Nurşah'ın korkunç ölümü! Kaza anı görüntüleri ortaya çıktı Kağıthane'de sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil bariyerleri aşıp elektrik direğine çarptı. Kazada otomobil sürücüsü Nurşah Kılınç (26) hayatını kaybetti. Kaza anı güvenlik kamerasına yansıdı.
30.03.2024 Gündem
Mahzen-21 operasyonlarında 'Alevler' suç örgütü çökertildi
Mahzen-21 operasyonlarında 'Alevler' suç örgütü çökertildi İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Hatay'da düzenlenen 'Mahzen-21' operasyonu ile göçmen kaçakçılığı yapan organize suç örgütünün çökertildiğini ve 13 şüphelinin yakalandığını duyurdu.
27.03.2024 Gündem
"Bence Katil Öldürdü" seyircisi ile buluştu
"Bence Katil Öldürdü" seyircisi ile buluştu Senaryosunu Mehmet Kurtcebe Turgul'un kaleme aldığı "Bence Katil Öldürdü" adlı tiyatro eseri, Mecidiyeköy Büyük Sahne'de seyircinin beğenisine sunuldu.
24.03.2024 Yaşam
Tahkim Kurulu'ndan Caner Erkin kararı! Cezası değişti
Tahkim Kurulu'ndan Caner Erkin kararı! Cezası değişti Tahkim Kurulu'ndan yapılan açıklamada onaylanan cezalar ve indirimler belli oldu. Kararda dikkat çeken ise Caner Erkin'in cezası oldu.
22.03.2024 Fenerbahçe

Benzer Haber Etiketleri

Süleyman ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki süleyman haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.