Şube Müdürü

Şube Müdürü

Son dakika şube müdürü haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan şube müdürü ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını şube müdürü haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Şube Müdürü

haberleri sayfasında son dakika yaşanan şube müdürü gelişmeleri de dahil olmak üzere 5.520 şube müdürü haberi bulunmuştur. Tüm şube müdürü haberleri aşağıda listelenmiştir.
Su ürünlerinde endişeye yol açtı! Yapay resiflerde 'istilacı tür' tehlikesi devam ediyor
Su ürünlerinde endişeye yol açtı! Yapay resiflerde 'istilacı tür' tehlikesi devam ediyor Antalya'da son yıllarda balık popülasyonunun azalması ve balıkçıların çözüm beklentisi, yapay resif yapılmasını gündeme getirdi. İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, yapay resif alanında uzman isimlerinden biri olan Ege Üniversitesi Su Ürünleri Fakültesi'nden Prof. Dr. Altan, yapay resiflerde 'istilacı tür' endişesi gündeme gelmesinden sonra açıklamalarda bulundu.
25.04.2024 Gündem
Mersin Adana tren seferleri iptal mi? Açıklama geldi
Mersin Adana tren seferleri iptal mi? Açıklama geldi Mersin Adana tren seferleri iptal mi sorusu, açıklamalar sonrası merak konusu oldu. Mersin-Adana arasında 138 yıl önce hizmete giren demir yolunda yapılacak yüksek hızlı tren (YHT) çalışmaları nedeniyle tren seferlerinin akıbeti sorgulanıyor. Peki, Mersin Adana tren seferleri duracak mı, hızlı tren nedeniyle tren seferleri kapanacak mı?
20.04.2024 Gündem
Müşterilerin hesaplarından 205 milyon lira çaldılar!
Müşterilerin hesaplarından 205 milyon lira çaldılar! Antalya'nın Manavgat İlçesinde özel bir banka şubesinde, müşterilerin hesaplarından 205 milyon lira çalınmasına ilişkin soruşturmada gözaltına alınan şube müdürü Rahşan Eylem Bulut, müdür yardımcısı Utku Erdem ve 2 banka personeli tutuklandığı açıklandı.
18.04.2024 Gündem
Şampiyona altın kemeri vermeyen başkan, hem partisinden hem de koltuğundan oldu
Şampiyona altın kemeri vermeyen başkan, hem partisinden hem de koltuğundan oldu Adana'da Geleneksel Karakucak Güreşleri'ni 3 kez üst üste kazanan pehlivan İbrahim Bölükbaşı'na 910 gramlık 24 ayar altın kemeri vermeyen ve mahkeme sonucu haczedilen Karaisalı Belediyesi'nin başkanı Saadettin Aslan, MHP'den aday gösterilmedi. Aslan, bağımsız girdiği seçimi kaybetti.
3.04.2024 Adana
Yangın tüpü taşıma süsü vererek uyuşturucu taşıdı! "Haberim yok"
Yangın tüpü taşıma süsü vererek uyuşturucu taşıdı! "Haberim yok" Adana'da narkotik ekipleri önünü keserek durdurdukları aracın koltuğunun altından 27 kilo 500 gram metamfetamin ele geçirdi. Aracın sürücüsü ise ifadesinde, ”Yangın tüpü taşıyorum uyuşturucudan haberim yok” dedi.
3.04.2024 Adana
Samsun'da belediyeden ihtiyaç sahiplerine kırmızı et desteği
Samsun'da belediyeden ihtiyaç sahiplerine kırmızı et desteği Samsun Büyükşehir Belediyesi ramazan ayı dolayısıyla belirlenen ihtiyaç sahibi ailelere kırmızı et yardımında bulunuyor.
24.03.2024 Gündem
Ünlü isimleri dolandırmaktan yargılanan Seçil Erzan'a yeni dava şoku!
Ünlü isimleri dolandırmaktan yargılanan Seçil Erzan'a yeni dava şoku! Futbol dünyasının ünlü isimlerini dolandırmaktan 252 yıla kadar hapsi istenen banka şube müdürü Seçil Erzan’a bir dava şoku daha geldi. Müştekiler arasında bulunan Melis Özsüt Şener, hem Erzan’a hem de Denizbank’a 91 bin 654 TL’lik alacak davası açtı.
21.03.2024 Gündem
Otomobilinden uyuşturucu, silah ve çelik yelek çıkan şüpheli tutuklandı! Dedektör köpek hepsini buldu
Otomobilinden uyuşturucu, silah ve çelik yelek çıkan şüpheli tutuklandı! Dedektör köpek hepsini buldu Adana’da narkotik polislerinin şüphe üzerine durdurduğu otomobilden çok miktarda uyuşturucu, ruhsatsız tüfek ve çelik yelek çıktı. Gözaltına alınan sürücü çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
15.03.2024 Adana
Tarım ve Orman Bakanlığı görevde yükselme sınavı ne zaman? Tarım Bakanlığı unvan değişikliği sınavı olacak mı?
Tarım ve Orman Bakanlığı görevde yükselme sınavı ne zaman? Tarım Bakanlığı unvan değişikliği sınavı olacak mı? Tarım ve Orman Bakanlığı bünyesinde, Tekniker, Veteriner Hekim ve çeşitli unvanlarda görev yapan personel 14  yıldır görevde yükselme sınavının açılmasını bekliyor. Peki, Tarım ve Orman Bakanlığı unvan değişikliği sınavı ve GYS ne zaman? Bu yıl Tarım Bakanlığı görevde yükselme sınavı yapılacak mı?
14.03.2024 Çalışma Hayatı
MEB sınavsız unvan değişikliği 2024! MEB sınavsız unvan değişikliği sınavı ne zaman yapılacak 2024?
MEB sınavsız unvan değişikliği 2024! MEB sınavsız unvan değişikliği sınavı ne zaman yapılacak 2024? Taşra teşkilatında eğitim öğretim hizmetleri sınıfı dışında diğer hizmet sınıflarında görev yapan personellerin sınavsız unvan değişikliğine ilişkin sınavın ne zaman yapılacağı sorgulanıyor. Peki, 2024 MEB sınavsız unvan değişikliği sınavı ne zaman?
9.03.2024 Gündem
MEB şef atamaları ne zaman? MEB görevde yükselme sınavı 2024 ne zaman? İşte şube müdürlüğü, şeflik, memurluk ve saymanlık atama kılavuzu
MEB şef atamaları ne zaman? MEB görevde yükselme sınavı 2024 ne zaman? İşte şube müdürlüğü, şeflik, memurluk ve saymanlık atama kılavuzu Millî Eğitim Bakanlığınca şube müdürlüğü, şeflik, memurluk ve saymanlık için görevde yükselme sınavı atama duyurusu yayımlandı.  
9.03.2024 Çalışma Hayatı
Seçil Erzan hakim karşısında! Muslera ve Emre Belözoğlu itiraf etti: Ünlü isimler var
Seçil Erzan hakim karşısında! Muslera ve Emre Belözoğlu itiraf etti: Ünlü isimler var Aralarında spor dünyasının ünlü isimlerinin de olduğu toplam 21 kişinin dolandırıldığı iddiasıyla 252 yıla kadar hapsi istenen banka şube müdürü Seçil Erzan, 4. kez hakim karşısına çıktı. Arda Turan, Fernando Muslera ve Emre Belözoğlu duruşmaya geldi. Selçuk İnan ise duruşmaya yine katılmadı. Duruşmada tanık olarak dinlenen Fernando Muslera ifadesinin ardından salondan ayrıldı. Muslera, yatırım yaptıktan sonra bazı ünlü kişilerin de fonda paralarının olduğunu söyleyerek Seçil Erzan'ın kendisini rahatlatmaya çalıştığını ifade ederek "Şikayetçiyim" dedi.
8.03.2024 Gündem
MEB yönetici atama yönetmeliği 2024! Yönetici atama yönetmeliği yayımlandı?
MEB yönetici atama yönetmeliği 2024! Yönetici atama yönetmeliği yayımlandı? MEB yönetici atama yönetmeliği resmi gazetede yayımlandı.
1.03.2024 Çalışma Hayatı
TCDD Genel Müdürü Veysi Kurt kimdir? TCDD Genel Müdürü kim oldu, değişti mi, nereli, kaç yaşında? Veysi Kurt’un özgeçmişi
TCDD Genel Müdürü Veysi Kurt kimdir? TCDD Genel Müdürü kim oldu, değişti mi, nereli, kaç yaşında? Veysi Kurt’un özgeçmişi Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın imzasıyla yayımlanan Resmi Gazete kararıyla Veysi Kurt TCDD Genel Müdürlüğüne atandı. Peki, TCDD Genel Müdürü Veysi Kurt kimdir, nereli, kaç yaşında? TCDD Genel Müdürü kim oldu? İşte Veysi Kurt’un özgeçmişi…
23.02.2024 Gündem
Doğal yollarla yetişen organik yer inciri şifa dağıtıyor
Doğal yollarla yetişen organik yer inciri şifa dağıtıyor Sinop'un Karakum yolu ve Adabaşı mevkii üzerinde ve dağlık alanlarında yetişen bir 'kaktüs' türü olan 'yer inciri', 'dikenli incir' adıyla da biliniyor. İnsan vücuduna oldukça yararı olan yer incirinin, şeker hastalarına, grip-nezle, kabızlık, çeşitli enfeksiyonlara ve bağırsakların çalışmasına olan etkisiyle fazla kilolardan kurtulmaya da yararı oldukça büyük olduğu söyleniyor. Günde 5 adetten fazla tüketilmesinin mideye zarar verdiği belirtiliyor.
15.02.2024 Gündem
Seçil Erzan'ın tutukluluk halinin devamına karar verildi
Seçil Erzan'ın tutukluluk halinin devamına karar verildi Yüksek kar getirili "Fatih Terim Fonu" vaadiyle aralarında Arda Turan, Fernando Muslera ve Emre Belözoğlu gibi isimlerin de bulunduğu pek çok kişiyi dolandırdığı iddia edilen banka şube müdürü Seçil Erzan'ın dosya üzerinden yapılan tutukluluk incelemesinde tutukluluk halinin devamına hükmedildi.
9.02.2024 Gündem
Diyarbakır ve İzmir'de dolandırıcılara 'Paydos' operasyonu: 12 gözaltı
Diyarbakır ve İzmir'de dolandırıcılara 'Paydos' operasyonu: 12 gözaltı Diyarbakır ve İzmir'de, sosyal medyada oluşturdukları kariyer platformlarından iş arayanları dolandıran ve paralarını alıp kamuda iş vaadinde bulunan 12 şüpheli, 'Paydos' adlı operasyonla yakalandı. Şüphelilerin aldıkları paraları, farklı hesaplara yatırıp 'türbülans' ismi verdikleri yöntemle izini kaybettirmeye çalıştığı ortaya çıktı.
20.01.2024 Gündem
Bu ormana bilim adamı olmayan giremez
Bu ormana bilim adamı olmayan giremez Samsun'un Çarşamba ilçesinde bulunan ve 'doğal sit ormanı' olarak koruma altında olan 'Hacıosman Ormanı'na sadece bilim adamları girebiliyor. İçerisinde pek çok hayvan türü ve endemik bitkinin bulunduğu orman, Avrupa çapında önemli bir alana sahip olarak dikkat çekiyor.
7.01.2024 Gündem
Bitlis'te kar nedeniyle 60 köy yolu ulaşıma kapandı
Bitlis'te kar nedeniyle 60 köy yolu ulaşıma kapandı Bitlis'te 2 gün boyunca aralıklarla devam eden kar yağışı nedeniyle 60 köy yolu ulaşıma kapandı. Karla mücadele ekipleri, kapanan yollarının açılması için çalışmalarını sürdürüyor.
6.01.2024 Gündem
Seçil Erzan olayında yeni mesajlar ortaya çıktı: Yeni kurbanlar, pardon yeni müşteriler buldunuz mu?
Seçil Erzan olayında yeni mesajlar ortaya çıktı: Yeni kurbanlar, pardon yeni müşteriler buldunuz mu? Seçil Erzan davasında yeni detaylar ortaya çıkmaya devam ediyor. Aralarında ünlü futbolcuların ve iş insanlarının da olduğu 21 kişiyi milyonlarca dolar dolandırdığı iddiasıyla tutuklu yargılanan banka müdürü Seçil Erzan’ın kırık olan telefonunun bilirkişi incelemesi tamamlandı. İncelenen telefonda Seçil Erzan’ın 74 farklı kişiyle 181 bin 538 adet mesajlaşması bilirkişi raporuna yansıdı. Raporda, bir dönem Galatasaray’da tercümanlık yapan Musa Mert Çetin ve eski sevgilisi olduğu iddia edilen Avukat Candaş Gürol ile konuşmaları tespit edildi. Erzan’ın Mert Çetin’e Muslera’yı ikna etmesi için mesajlar attığı, Çetin’in de Muslera ve Podolski’yi ikna etmek için konuştuğunu söylediği mesajlar yer aldı.
3.01.2024 Gündem
Fatih Terim ile Seçil Erzan arasındaki mesajlaşmalar ortaya çıktı! Dikkat çeken detaylar
Fatih Terim ile Seçil Erzan arasındaki mesajlaşmalar ortaya çıktı! Dikkat çeken detaylar Yüksek kar getirili özel fon vaadiyle aralarında Arda Turan, Fernando Muslera ve Emre Belözoğlu gibi isimlerin de bulunduğu pek çok kişiyi dolandırdığı iddia edilen Seçil Erzan davasında bilirkişi raporu hazırlandı. Erzan'ın telefon ve sim kartının incelenmesiyle hazırlanan raporda, Fatih Terim ile arasındaki mesaj kayıtları yer aldı.
2.01.2024 Gündem
Bitlis'te 49 köy yolu kardan kapandı
Bitlis'te 49 köy yolu kardan kapandı Bitlis ve ilçelerinde 3 gündür aralıklarla yağan kar nedeniyle 49 yerleşim yerinin yolu ulaşıma kapandı. Kentin yüksek kesimlerinde ise kar kalınlığının yaklaşık 70 santimetreye ulaştığı belirtildi.
25.12.2023 Gündem
Seçil Erzan vurgununda dikkat çeken detaylar ortaya çıktı! Çekmecesinden büyü ve enerji yazısı çıktı
Seçil Erzan vurgununda dikkat çeken detaylar ortaya çıktı! Çekmecesinden büyü ve enerji yazısı çıktı Özel bir bankanın şube müdürü Seçil Erzan, tarihi bir vurguna imza attı. Arda Turan, Emre Belözoğlu, Selçuk İnan ve Galatasaraylı kaleci Muslera'nın da aralarında olduğu futbolcuları ve iş adamlarını özel fon vaadiyle kandırdı. Milyonlarca dolarlık vurgun yaptı. Soruşturma sürerken ortaya çıkan detaylar şok etkisi yarattı! Seçil Erzan'ın bankadaki çekmecesinden
22.12.2023 Gündem
Seçil Erzan soruşturmasında yeni gelişme! Savcılıktan Fatih Terim kararı
Seçil Erzan soruşturmasında yeni gelişme! Savcılıktan Fatih Terim kararı Aralarında Arda Turan, Fernando Muslera ve Emre Belözoğlu gibi isimlerin de bulunduğu pek çok kişiyi yaklaşık dolandırdığı iddia edilen banka şube müdürü Seçil Erzan'ın soruşturmasında yeni bir gelişme yaşandı.
15.12.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan asgari ücret mesajı: Bir kez verilecek zamla bu iş biter
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan asgari ücret mesajı: Bir kez verilecek zamla bu iş biter Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Dubai'de, Birleşmiş Milletler İklim Değişikliği Çerçeve Sözleşmesi 28'inci Taraflar Konferansı kapsamında düzenlenen Dünya İklim Eylemi Zirvesi'ne katıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan zirve sonrasında gazetecilerin sorularını yanıtlayarak kritik asgari ücret mesajı verdi. Öte yandan Erdoğan gündemden düşmeyen fenomenlere soruşturma ve fon vurgunuyla ilgili de önemli açıklamalarda bulundu.
2.12.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Şube Müdürü ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki şube müdürü haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.