Su Aboneliği

Su Aboneliği

Son dakika su aboneliği haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan su aboneliği ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını su aboneliği haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Su Aboneliği

haberleri sayfasında son dakika yaşanan su aboneliği gelişmeleri de dahil olmak üzere 128 su aboneliği haberi bulunmuştur. Tüm su aboneliği haberleri aşağıda listelenmiştir.
İstanbul, Ankara ve İzmir’e talip başkan adayları ve vaatleri...
İstanbul, Ankara ve İzmir’e talip başkan adayları ve vaatleri... Yerel seçimlere sayılı günler kala miting alanları ısındı. Adaylar hemen her gün meydanlara çıkıp sözler veriyor, seçilirlerse yapacakları hizmetleri anlatıyor. Hürriyet, 3 büyük kentin en iddialı adaylarının önemli vaatlerini derledi. İşte İstanbul, Ankara ve İzmir’e talip başkan adayları ve vaatleri...
21.03.2024 Gündem
İstanbul'daki barajlarda tehlike çanları! İSKİ'den aboneliklere geçici durdurma
İstanbul'daki barajlarda tehlike çanları! İSKİ'den aboneliklere geçici durdurma İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi (İSKİ), su tüketimi tasarruf tedbirleri kapsamında yeni bir uygulamaya geçti. İSKİ su tasarrufu tedbirleri kapsamında, İstanbul'daki bahçe ve peyzaj sulama aboneliklerini geçici olarak durdurma kararı aldı.
28.08.2023 Gündem
Ev sahibi ile kiracı arasında zam anlaşmazlığı! Elektrik ve suyu bile kesti
Ev sahibi ile kiracı arasında zam anlaşmazlığı! Elektrik ve suyu bile kesti Sultangazi'de ev sahibi, kiracısının oturduğu evin elektrik ve su aboneliğini iptal ederek, kestirdi. Kiracı Kazım Yıldız'ın iddiasına göre, ev sahibinin zam yapma isteğini kabul etmediği için ev sahibi Ömer Yıldırım dairenin elektrik ve suyunu kestirdi. Annesinin astım hastası olduğunu ve elektrik kesintisinden dolayı oksijen cihazını kullanamadığını belirten Yıldız, ev sahibinden şikayetçi oldu. İddiaları reddeden ev sahibi Ömer Yıldırım ise, evi satmak istediğini, kiracısından dolayı satamadığını bu sebeple, elektrik ve su aboneliği sözleşmelerini iptal ettirdiğini belirtti. Yıldırım, kiracısı Kazım Yıldız'ın annesinin bir başka oğlunun evinde kaldığını ve Kazım Yıldız'ın kendisini tehdit ettiğini, bu nedenle şikayetçi olduğunu da söyledi.
6.05.2023 Yaşam
Araba ve ev sigortası ile ilgili tazminat detayı! Hasar tavan ödemesi netleşti
Araba ve ev sigortası ile ilgili tazminat detayı! Hasar tavan ödemesi netleşti Hayat sigortası, sağlık sigortası, ev sigortası ve araç sigortası ile ilgili son dakika açıklaması! DASK için konut sahiplerinin sigorta için başvuru yapıp prim ödemesi gerekiyor. Ancak alım satım ve elektrik ile su aboneliği yaptırırken sigorta zorunlu olduğundan yaptırmak gerekiyor. Süresi ise 1 yıl. Bu 1 sene sonunda yenileyip yenilememe kararı yine konut sahiplerine ait. Peki olası bir afete karşı hangi sigorta yaptırılmalı, ne kadar ödeniyor?
23.02.2023 Ekonomi
Doğal gaz, elektrik, su ve internet aboneliği ile ilgili son dakika açıklaması! Milyonları kapsıyor, parası iade ediliyor
Doğal gaz, elektrik, su ve internet aboneliği ile ilgili son dakika açıklaması! Milyonları kapsıyor, parası iade ediliyor Doğal gaz, elektrik, su ve internet aboneliği ile ilgili bilinmeyen detay. Milyonlarca vatandaşı yakından ilgilendiriyor. Birçok vatandaş abonelik ile ilgili bu haklara sahip olduğundan haberdar değil. İnternette taahhüdünü bozan abone, cayma bedeli ödemek zorunda. Ancak internet taahhüdü devam ederken başka bir yere taşınan ve yeni adresinde altyapı nedeniyle aynı hızda internetten faydalanamayanlar, sözleşmesini bedelsiz feshedebiliyor. Fiilen elektriği kesilmeyen tüketiciden kesme-bağlama bedeli talep edilmemesi gerekiyor. Tüketiciler, elektriğin kesilmesi ya da elektrik kalitesindeki bozukluk nedeniyle elektronik cihazlarında meydana gelen arızaların bedelini dağıtım şirketlerinden talep edebiliyor. Abonenin, cihazının elektrik kesintisi gibi sebeplerle zarar gördüğünü, bir servis tarafından tespit ettirmesi gerekiyor. Doğal gazda ise gazın kesilmesi durumunda açma-kapama bedeli alınıyor ancak sayacı kapanan müşterilerin sayacı açılırken tekrar bedel istenmesi kanun dışı. Su faturasına kullandığından fazla bedel yansıtıldığını düşünen vatandaşlar 1 yıl içinde itirazda bulunabiliyor. İtirazların, en geç 30 gün içinde sonuca bağlanması gerekiyor. İşte abonelikle ilgili milyonlarca vatandaşı ilgilendiren detaylar...
29.08.2022 Ekonomi
O binaların elektrik ve su fiyatlarıyla ilgili flaş gelişme! Ve değişiyor...
O binaların elektrik ve su fiyatlarıyla ilgili flaş gelişme! Ve değişiyor... Elektrik ve su fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmesi. Faturalara yansıyacak. Meclis'te görüşmeleri süren torba yasada iskansız konutlarla ilgili önemli bir düzenleme var. Teklif olduğu gibi yasalaşırsa iskansız konutlara abonelik hakkı gelecek. Oturulmaya başlanan ancak imar aykırılıkları nedeniyle iskanı olmayan konutlar elektrik ve su aboneliği alabilecek. Bu faturaların düşmesi anlamına geliyor. İşte son dakika haberinin detayları...
30.06.2022 Ekonomi
Bingöl'de 'usulsüz engelli raporu' operasyonunda 18 gözaltı
Bingöl'de 'usulsüz engelli raporu' operasyonunda 18 gözaltı Bingöl'de usulsüz engelli raporu düzenleyerek 'kamu kurum ve kuruluşlarını zarar uğrattıkları iddia edilen kişilere yönelik düzenlenen operasyonda 18 kişi gözaltına alındı.
14.06.2022 Gündem
Fırsatçı ev sahiplerinin elektrik ve su faturası tuzağı! Elektrik ve su abonelikleri neden yapılmıyor?
Fırsatçı ev sahiplerinin elektrik ve su faturası tuzağı! Elektrik ve su abonelikleri neden yapılmıyor? Milyonlarca kişiyi ilgilendiriyor! Yeni ev kiralayacaklar dikkat! Bu detay binlerce lira fatura ödemenize neden olabilir. Yüksek enerji maliyetleri sonrası 'tarifeli' Elektrik Faturası sistemine geçildi. Buna göre meskenlerde belirli bir seviyeye kadar indirimli tarife uygulanıyor. Bu uygulama sadece evlerle ilgili. Sanayi tipi elektrikte ise bu uygulama yok. Ancak, pek çok evde sanayi elektriği kullanılıyor. İskanı alınmamış evleri kiraya veren fırsatçı ev sahipleri, 2-3 aya iskanın alınacağını taahhüt ederek kiralama yapıyor. İskanın alınması 2 yılı bulunca da bu maliyetler kiracılara ödetiliyor. Binlerce lirayı geçen elektrik ve su maliyetleri de hayat pahallılığının arttığı bu günlerde önemli bir gider kalemi haline geliyor. Konuyla ile ilgili başka bir çıkmaz da iskanı alınmamış dairelere doğalgaz aboneliği verilirken su ve elektrik aboneliğinin verilmemesi. Peki, Kiracı bu durumda ne yapmalı? İskani olmayan bir daire kiralanırsa ne olur? İskanı olmayan eve elektrik aboneliği olur mu? Su aboneliği için iskan şart mı? İşte detaylar…
17.04.2022 Ekonomi
Elektrik, doğal gaz, su faturası... Hepsi düşecek
Elektrik, doğal gaz, su faturası... Hepsi düşecek Elektrik, su, doğal gaz… Tüm faturalar düşecek. Herkes için geçerli. Daha düşük faturalar gelecek. Böylece ev ekonomisinden faturalar için ödenen para miktarı azalmış olacak. Özellikle koronavirüs salgını sürecinde, zamanının çoğunu evde geçiren vatandaşlar yüksek faturalar ödemek zorunda kaldı. Kış aylarında doğal gaz ve elektrik tüketiminin de artmasıyla faturalar birçok vatandaşın ödeme güçlüğü çekmesine neden oldu. Elektrik faturası, doğal gaz faturası ve su faturasını daha az ödeyin. Birkaç değişiklikle faturalarınız düşecek.
5.02.2021 Ekonomi
Yeşilyurt Apartmanı davasında yeni gelişme! Belediyede görev yapan...
Yeşilyurt Apartmanı davasında yeni gelişme! Belediyede görev yapan... İstanbul Kartal'daki Yeşilyurt Apartmanı'nın çökmesine ilişkin, binanın yapı ruhsatının alındığı tarihten yıkıldığı tarihe kadar olan dönemde Kartal Belediyesinde görev yapan 31 kişi hakkında, on beşer yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı.
8.12.2020 Gündem
Elektrik, su, doğalgazda yeni dönem! 5 binden fazla...
Elektrik, su, doğalgazda yeni dönem! 5 binden fazla... Türkiye'de yaşayan herkesi çok yakından ilgilendiriyor. Elektrik, su, doğal gazda yeni dönem başladı. Herkesi bezdiren işlemler artık tek tıkla yapılabiliyor. Bu işlemlerle uğraşmak istemeyen kişilerin yıllar sonra karşısına sürpriz faturalar çıkıyordu. Artık elektrik, doğal gaz, su abonelik ve fesih başvurusu ile mobil hat abonelik başvuruları e-devlet üzerinden yapılıyor. Televizyon, internet, telefon gibi abonelik sözleşmelerinin iptali için istenen faks, imzalı dilekçe ve kimlik ibrazı dönemi de bir süre sonra sona erecek. Çalışmalar tamamlanınca bu işlemler de e-devlet üzerinden yapılacak.
13.10.2020 Ekonomi
Kırıkkale'de şehit aileleri ve gazilerden su abonelik ücreti  alınmayacak
Kırıkkale'de şehit aileleri ve gazilerden su abonelik ücreti alınmayacak Kırıkkale Belediye Meclisi, şehit aileleri ve gazilerden su abonelik ücreti alınmamasına karar verdi.
3.07.2020 Gündem
Zorunlu deprem sigortası nedir? Zorunlu deprem sigortası yaptıranların hasar alacakları...
Zorunlu deprem sigortası nedir? Zorunlu deprem sigortası yaptıranların hasar alacakları... Türkiye'de, son günlerde meydana gelen depremler sonrası zorunlu deprem sigortasına talep arttı. , Manisa, Elazığ, Malatya'da meydana gelen ve yurdun diğer illerinde de hissedilen depremlerin ardından vatandaşlar sigorta şirketlerine koştu. Deprem sigortası yaptıranlar poliçelerini kontrol etmesi gerekiyor. Hasarınız ödenmeyebilir.
17.02.2020 Ekonomi
Kentsel dönüşüme DASK desteği
Kentsel dönüşüme DASK desteği Eylül ayında detaylı bir kentsel dönüşüm planı açıklanacak. 35 milyar liralık sigorta güvencesi sağlayan DASK’ta ise halen iki konuttan biri sigortasız ve zorunluluğun dışında düzenli sigorta yaptıranların oranı sadece yüzde 4’ler civarında. Kentsel dönüşüm planı ile DASK birlikte yürütülebilir. Hatta bu konuda hazırlanmış proje de var.
19.08.2019 Ekonomi
Mobil İSKİ 300 bin vatandaşa hizmet verdi
Mobil İSKİ 300 bin vatandaşa hizmet verdi İstanbul Büyükşehir Belediyesinin (İBB), su aboneliği, isim değişikliği, sözleşme iptali gibi işlemleri şubeye gitmeden halleden "Mobil İSKİ" uygulamasını, 4 yılda yaklaşık 300 bin vatandaş kullandı.
22.05.2019 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hesabını soracağız!
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hesabını soracağız! Van'da polisin kolunu ısıran HDP'li vekile sert tepki gösteren Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Terör örgütünün mensuplarından bir milletvekili bayan benim bayan polisimin elini ısırıyor. Bunların bedelini ödeyecekler" dedi. Peribacalarının dibinde inşa edilen otelle ilgili de konuşan Erdoğan, "O bölgedeki tüm kaçak yapıların yıkılması için talimat verdim" ifadesini kullandı.
15.02.2019 Siyaset
PKK'lı teröristler ağaçta brandayla gözetleme kulesi yapmış
PKK'lı teröristler ağaçta brandayla gözetleme kulesi yapmış Diyarbakır'ın Lice ve Hani ilçelerinde terör örgütü PKK'ya yönelik 15 Ekim'de başlatılan operasyonda 15 sığınak ve 2 barınak kullanılamaz hale getirildi, yol kenarına tuzaklanan 20 kilogram patlayıcı ve bir el yapımı patlayıcı imha edildi, 536 kök Hint keneviri ile 487 kilogram esrar ele geçirildi. Teröristlerin, güvenlik güçlerini gözetlemek için ağaçta çalı ve branda kullanarak hazırladıkları yer de tespit edildi.
19.10.2018 Gündem
Oyuncu Oktay Kaynarca'ya "kaçak su kullanma" cezası
Oyuncu Oktay Kaynarca'ya "kaçak su kullanma" cezası İSKİ ekiplerince yapılan denetimde teknesinde kaçak su kullandığı gerekçesiyle yargılanan oyuncu Oktay Kaynarca'ya 4 bin lira para cezası verildi
1.03.2018 Gündem
Türkiye'de yaklaşık 10 milyon konutun deprem sigortası yok
Türkiye'de yaklaşık 10 milyon konutun deprem sigortası yok Büyük can ve mal kaybına neden olan 17 Ağustos 1999'daki Marmara Depremi'nin ardından zararların en aza indirilmesi amacıyla getirilen Zorunlu Deprem Sigortası'nda hedeflere hala ulaşılamadı. Depremin 18'inci yılında, Türkiye'deki 17 milyon 661 bin 690 konuttan sadece yüzde 45,50'sinin Zorunlu Deprem Sigortası bulunuyor.
29.09.2021 Gündem
4 kişiyi öldüren zanlı: "Olan oldu"
4 kişiyi öldüren zanlı: "Olan oldu" Adana'nın Ceyhan ilçesinde su aboneliği yüzünden tartıştığı 2 kardeşi ile onların eşlerini tabancayla öldürdüğü, 9 yaşındaki yeğenini de yaraladığı iddiasıyla gözaltına alınan zanlı adliyeye sevk edildi. Çelik yelek giydirilen zanlı, "Söyleyecek bir şey yok, olan oldu" dedi.
1.05.2017 Yaşam
Su yüzünden cinayet!
Su yüzünden cinayet! Aydın'ın Nazilli ilçesinde kahvehanede su aboneliği meselesi nedeniyle çıkan silahlı kavgada 1 kişi öldü, 2 kişi yaralandı...
8.03.2016 Yaşam
İSKİ'den flaş karar! Bundan sonra...
İSKİ'den flaş karar! Bundan sonra... İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi'ne (İSKİ) ait başta yeni abonelik ve mevcut abonelik iptali işlemleri olmak üzere, daha önce şube müdürlüklerine gidilerek yapılan tüm işlemler internetten gerçekleştirilebilecek.
29.09.2021 Gündem
Dikkat! Adınız bu listede olabilir
Dikkat! Adınız bu listede olabilir Maliye, 3 ve daha fazla elektrik-gaz aboneliği bulunan 30 bini aşkın kişiyi takibe aldı. Kapanmayan abonelikler, olmayan evlerin vergisini çıkarıyor
25.01.2014 Ekonomi
Otomatik ödeme talimatına dikkat!
Otomatik ödeme talimatına dikkat! Başkasının faturası olabilir
29.09.2021 Gündem
Sigortalı Konut Oranı Yüzde 35
Sigortalı Konut Oranı Yüzde 35 2012 yılının sonunda Sigortalı Konut sayısı 4,8 milyon, sigortalılık oranı ise yüzde 28 oldu.
23.10.2013 Arşiv

Benzer Haber Etiketleri

Su Aboneliği ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki su aboneliği haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.