Stellantis

Stellantis

Son dakika Stellantis haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Stellantis ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Stellantis haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Stellantis

haberleri sayfasında son dakika yaşanan stellantis gelişmeleri de dahil olmak üzere 31 stellantis haberi bulunmuştur. Tüm stellantis haberleri aşağıda listelenmiştir.
Koç Holding ve Migros finansal sonuçlarını açıkladı
Koç Holding ve Migros finansal sonuçlarını açıkladı Koç Holding yılın ilk çeyreğinde karını yüzde 150 oranında artırdı. Migros da 2023’ün ilk çeyreğine ilişkin finansal sonuçlarını açıkladı. Fiziki ve online mağazaları ile beraber yaygınlığını artıran Migros, rekabetçi fiyatları ve güçlenen bilançosuyla yatırımlarını ve pazar payını artırdı.
4.05.2023 Vitrin
Araba satışında yeni dönem başlıyor! Fiyatları bayi belirleyemeyecek
Araba satışında yeni dönem başlıyor! Fiyatları bayi belirleyemeyecek Araba fiyatları ile iligli son dakika açıklaması geldi. Sıfır araç satışında yeni dönem başlıyor. Fiyatlar üretici firma tarafından belirlenecek. Sıfır araç satışında bayilerin rolü değişiyor, yüksek maliyetli yeni plaza yatırımlarının sonuna yaklaşılıyor. Avrupa’da birçok markanın geçtiği ‘online’ satış döneminin ilk örnekleri 2023 itibarıyla Türkiye’de de görülecek. Başta Togg olmak üzere Tesla ve Mercedes-Benz tüketicilerin karşısına farklı satış modelleriyle çıkacak. Bayilerin ise gelecekte teslimat, satış sonrası hizmetler, dijital servislerin satışı, mobilite hizmetleri gibi servislerden yüksek gelirler elde etmesi bekleniyor.
5.12.2022 Ekonomi
Araba satışında flaş gelişme! İkinci el arabalar yenilenip satılacak, tarih verildi
Araba satışında flaş gelişme! İkinci el arabalar yenilenip satılacak, tarih verildi Fabrika çıkışlı ikinci el araç dönemi 2023 yılında resmen başlıyor. Çalışmalarda sona gelindiğini belirten Renault Group Türkiye CEO’su Hakan Doğu, “İşlemler Bursa’daki Renault fabrikasında yapılacak. Başlangıçta 6 yaşına kadar araçlar yenilecek sonrasında bunu 10 yaşa kadar uzatacağız. Motor dahil her şey yenilenebilecek. 2 yıl da garanti sunulacak. 10 yıl boyunca aracı sürekli yenileyip garantiler vererek halkın güvenerek kullanacağı uygun fiyatlı araçlar yapacağız. Türkiye’de ikinci elin kaderini değiştireceğiz” dedi.
24.10.2022 Ekonomi
Mazda’dan düşük emisyonlu dizel motor!
Mazda’dan düşük emisyonlu dizel motor! Geçtiğimiz günlerde emisyonları düşürme ve elektrikleşme hedeflerinin detaylarını paylaşan Japon üretici Mazda, yeni geliştirdiği dizel motorunu tanıttı.
31.07.2022 Otomobil
Stellantis Grubu'nda  65 ülke bir Türk'e emanet
Stellantis Grubu'nda  65 ülke bir Türk'e emanet Peugeot Türkiye Genel Müdürü Anaç MEA Bölgesi’nde 65 Farklı ülkeden sorumlu Başkan Yardımcısı oluyor.
28.07.2022 Otomobil
Stellantis ve Toyota ortaklığı genişletiyor
Stellantis ve Toyota ortaklığı genişletiyor Stellantis ve Toyota Motor Europe (TME), Avrupa pazarına yönelik büyük hacimli ticari araçlar için yeni bir anlaşma yaptıklarını duyurdu.
6.06.2022 Otomobil
Opel’in elektriklileri 2022 sonunda Türkiye’de!
Opel’in elektriklileri 2022 sonunda Türkiye’de! Opel’in Corsa ve Mokka modellerinin elektrikli versiyonları bu yıl sonunda Türkiye’ye geliyor. 2025’te 10 bin elektrikli araç satışı öngörülüyor.
29.05.2022 Otomobil
Fiat 500’e Bocelli versiyonu!
Fiat 500’e Bocelli versiyonu! Tamamen elektrikli Fiat 500’ün, sınırlı sayıda üretilecek olan “La Prima by Bocelli” versiyonu tanıtıldı.
16.05.2022 Otomobil
2024 Opel’in dönüm noktası olacak!
2024 Opel’in dönüm noktası olacak! Bu yıl kuruluşunun 160. yılını kutlayan Alman marka 2024’te önemli hedefleri ortaya koyacak. Opel, 2024 yılına kadar tüm modellerini elektrikli versiyonla sunma kararı aldı.
6.05.2022 Otomobil
Yerli araba Togg'dan heyecanlandıran görüntüler! Bakan Nebati ile Varank direksiyona geçti
Yerli araba Togg'dan heyecanlandıran görüntüler! Bakan Nebati ile Varank direksiyona geçti Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank ile Hazine ve Maliye Bakanı Nurettin Nebati, Togg’un direksiyonuna geçerek deneme sürüşü yaptı.
6.04.2022 Otomobil
Stellantis batarya fabrikası kuruyor!
Stellantis batarya fabrikası kuruyor! ACC; İtalya,Termoli’deki Stellantis tesisinde üçüncü bir üretim tesisi kurmayı planlıyor. Ortaklık, 2030 yılına kadar en az 120 gigawatt saat hücre kapasitesi hedefliyor.
4.04.2022 Otomobil
Araba alacaklara kötü haber geldi! Yeni kriz! Araba fiyatlarına zam
Araba alacaklara kötü haber geldi! Yeni kriz! Araba fiyatlarına zam Araba almak isteyen milyonlara kötü haber geldi. Rusya ile Ukrayna arasında yaşanan kriz araba fiyatlarını vurdu. Araba fiyatlarına yeni zamların geleceği ifade ediliyor. Rusya-Ukrayna savaşı, otomotiv sektöründe yakından takip ediliyor. Rusya'nın önemli bir hammadde tedarikçisi olması son bir yıldır çip krizi ile boğuşan sektörde yeni krizlerin kapısını aralarken, şimdi ise Ukrayna'da bombaların hedefi olan fabrikaların sektörde yeni bir sıkıntıya yol açma ihtimali üzerinde duruluyor. Raporlar, Ukrayna'da kablo üreten fabrikalarda üretimin durmasının, otomotivde yeni bir krizi tetikleyerek dünya otomotiv endüstrisinde 700 bin adetlik üretim kaybının yaşanabileceğini ortaya koyuyor.
18.03.2022 Ekonomi
Rusya-Ukrayna savaşında son durum... Kiev yakınlarına gelen Rus tankları pusuya düşürüldü...
Rusya-Ukrayna savaşında son durum... Kiev yakınlarına gelen Rus tankları pusuya düşürüldü... Ukrayna ile Rusya arasında yaşanan kanlı savaşta 15. güne girildi. Bölgeden çatışma haberleri gelmeye devam ediyor. Ukrayna, Mariupol çocuk hastanesine yapılan saldırıda aralarında çocukların da bulunduğu üç kişinin hayatını kaybettiğini duyurdu. IMF, Ukrayna'ya 1.4 milyar dolar tutarındaki acil durum finansmanını onaylarken ABD'den korkunç bir uyarı geldi.. Kiev yakınlarına kadar gelen Rus konvoyu ise göstere göstere pusuya düşürüldü.
10.03.2022 Dünya
Altıncı nesil Astra'nın tarihi belli oldu
Altıncı nesil Astra'nın tarihi belli oldu Opel’in altıncı nesli ile dünya prömiyerini gerçekleştirdiği kompakt modeli Yeni Astra 2022’de yollara çıkacak.
10.12.2021 Otomobil
Otomotiv Ar-Ge’sinde istihdam artıyor!
Otomotiv Ar-Ge’sinde istihdam artıyor! Tofaş, “Otomotiv Ar-Ge Merkezleri” arasında en üst sırada yer aldı.
16.11.2021 Otomobil
Stellantis ve Samsung batarya üretecek
Stellantis ve Samsung batarya üretecek 2025’te devreye alınacak Samsung SDI ortaklığı ile hayata geçirilecek batarya tesisinin 2025'de devreye alınması hedefleniyor.
8.11.2021 Otomobil
Araba alacaklara kötü haber! Yeni kriz kapıda, artık eskisi gibi olmayacak
Araba alacaklara kötü haber! Yeni kriz kapıda, artık eskisi gibi olmayacak Araba almayı planlayanları ilgilendiriyor. Uzun süredir devam eden çip krizi otomotiv sektöründe üretimin durmasına neden oldu. Dev firmalar belirli tarihler arasında üretim yapamayacaklarını duyurdu. Üretimde yaşanan aksama sıfır arabalarda tedarik sorununa bu durum da fiyat artışlarına neden oldu. Sıfır araçların fiyatlarındaki yükseliş ikinci ele de yansıdı. Fiyat artışları artarak devam etti. Bu süreçte BMW ile ilgili şaşırtan bir iddia ortaya atıldı. BMW'nin çip krizi nedeniyle bazı donanımları kaldırmaya karar verdiği ileri sürüldü. Son günlerde otomotiv devlerinin magnezyum kriziyle karşı karşıya kalabileceği haberleri gündeme geldi. Avrupalı otomobil üreticilerinden bazıları, magnezyum kıtlığının şimdilik bir risk olmadığını belirterek, hissedarlarına güvence verdi. Ancak Avrupa Otomobil Üreticileri Birliği Başkanı, magnezyum sıkıntısı konusunda endişeli olduklarını belirtti.
8.11.2021 Otomobil
Opel tamamen elektrikleniyor
Opel tamamen elektrikleniyor Alman marka 2028 yılından itibaren Avrupa’da tamamen batarya elektrikli araçlara odaklanacak.
2.08.2021 Otomobil
Bu arabayı Türkiye'den sadece 25 kişi alabilecek
Bu arabayı Türkiye'den sadece 25 kişi alabilecek Stellantis Gubu markalarından DS Automobiles, yeni modellerini Türkiye'ye getirmek için gün sayıyor. Fransız üreticiden yapılan açıklamaya göre, DS 7 Crossback'in sınırlı üretim Louvre özel serisi yılın son çeyreğinde Türkiye'de satışa sunulacak. Louvre müzesine ait detaylar barındıran otomobile, Türkiye’den sadece 25 kişinin sahip olabileceği belirtildi.
25.07.2021 Otomobil
Stellantis elektrikliye 30 milyar euro harcayacak!
Stellantis elektrikliye 30 milyar euro harcayacak! Stellantis Grubu 2025 yılına kadar elektrikliye geçişe ve yazılıma 30 milyar Euro’nun üzerinde yatırım yapacak.
16.07.2021 Otomobil
Oto servislerine ilgi artıyor!
Oto servislerine ilgi artıyor! Kısıtlamaların kademeli olarak kaldırılmasıyla birlikte özellikle mekanik bakım hizmeti veren özel oto servislerinde gözle görülür hareketlilik yaşanmaya başladı.
14.06.2021 Otomobil
Opel’den hidrojenli ticari Vivaro!
Opel’den hidrojenli ticari Vivaro! Opel, şarj edilebilir yakıt hücresi teknolojisine sahip yeni nesil hafif ticari araç modeli Vivaro-e HYDROGEN’i tanıttı.
2.06.2021 Otomobil
Opel’den hidrojenli ticari Vivaro
Opel’den hidrojenli ticari Vivaro Opel, şarj edilebilir yakıt hücresi teknolojisine sahip yeni nesil hafif ticari araç modeli Vivaro-e HYDROGEN’i tanıttı.
1.06.2021 Otomobil
Stellantis Avrupa’da liderliği ele geçirdi
Stellantis Avrupa’da liderliği ele geçirdi Stellantis, 2021 yılının ilk çeyreğinde %23,6 oranındaki pazar payıyla Avrupa binek ve hafif ticari araçlarda ilk sırada yer aldı.
3.05.2021 Otomobil
118 bin araçla 10.8 milyar TL’lik ihracat yaptı!
118 bin araçla 10.8 milyar TL’lik ihracat yaptı! Tofaş, 2020’de 250 bin 630 adetlik üretim ve 118 bin adetlik ihracat gerçekleştirdi. Firma sektörün toplam üretiminin yüzde 19,3’ünü; ihracatının yüzde 12,8’ini gerçekleştirdi.
7.02.2021 Otomobil

Benzer Haber Etiketleri

Stellantis ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki stellantis haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.