Stajyer Maaşı

Stajyer Maaşı

Son dakika stajyer maaşı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan stajyer maaşı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını stajyer maaşı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Stajyer Maaşı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan stajyer maaşı gelişmeleri de dahil olmak üzere 62 stajyer maaşı haberi bulunmuştur. Tüm stajyer maaşı haberleri aşağıda listelenmiştir.
17 binin 3'de 1'i kaçtır? Yeni stajyer maaşı: Asgari ücret ile stajyer maaşı ne kadar oldu 2024, stajyer maaşı kaç TL?
17 binin 3'de 1'i kaçtır? Yeni stajyer maaşı: Asgari ücret ile stajyer maaşı ne kadar oldu 2024, stajyer maaşı kaç TL? Yeni asgari ücret 17 bin 2 lira olarak açıklandı. Asgari ücretle işsizlik maaşı, engelli aylığı ve kıdem tazminatı gibi 8 kalemde de ücretler değişti. Yeni asgari ücretle sekiz kalem değişti. Değişen kalemlerden biri de stajyer maaşı oldu. Peki, Asgari ücret ile stajyer maaşı ne kadar oldu 2024, 17 binin 3 de 1 kaçtır?
27.12.2023 Ekonomi
Asgari ücret ile ilgili son dakika açıklaması geldi! Bakan Işıkhan duyurdu, tek tek hesaplandı
Asgari ücret ile ilgili son dakika açıklaması geldi! Bakan Işıkhan duyurdu, tek tek hesaplandı Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, asgari ücret görüşmelerinin aralık ayında başlayacağını söyleyerek, "Sosyal diyaloğu ve taraflar arasındaki maksimum faydayı gözeterek, verimli bir görüşme gerçekleştireceğimize inanıyorum" dedi. Öte yandan asgari ücret zammında olası senaryolar ortaya çıktı. Bunun yanında işsizlik ödeneği, kıdem tazminatı tabanı, Genel Sağlık Sigortası (GSS) primi, 65 yaş aylığı, stajyer maaşı, askerlik ve doğum borçlanması primleri, isteğe bağlı sigorta primi ve engelli aylıklarında değişiklik yaşanacak.
30.11.2023 Ekonomi
Asgari ücrette rakamlar değişti! Büyük zam oranı ve rakamlar tek tek açıklandı
Asgari ücrette rakamlar değişti! Büyük zam oranı ve rakamlar tek tek açıklandı Asgari ücret ile ilgili son dakika açıklaması geldi. Asgari Ücret Tespit Komisyonu mevzuat gereği 1 Aralık'ta çalışmalara başlayacak 'Asgari ücret 2024 yılında ne kadar olacak?' sorusunun cevabı merak ediliyor. Bu kapsamda Asgari Ücret Tespit Komisyonu, yeni yılda geçerli olacak asgari ücret için ilk toplantıyı 1 Aralık'ta yapacak. Öte yandan asgari ücret zammında olası senaryolar ortaya çıktı. Bunun yanında işsizlik ödeneği, kıdem tazminatı tabanı, Genel Sağlık Sigortası (GSS) primi, 65 yaş aylığı, stajyer maaşı, askerlik ve doğum borçlanması primleri, isteğe bağlı sigorta primi ve engelli aylıklarında değişiklik yaşanacak.
30.11.2023 Ekonomi
Asgari ücrete büyük zam! İşsizlik ödeneği, kıdem tazminatı tabanı ve tüm aylıklar değişiyor
Asgari ücrete büyük zam! İşsizlik ödeneği, kıdem tazminatı tabanı ve tüm aylıklar değişiyor Ocak ayı yaklaşırken gözler yeni asgari ücret zammına çevrildi. 'Asgari ücret 2024 yılında ne kadar olacak?' sorusunun cevabı merak ediliyor. Bu kapsamda Asgari Ücret Tespit Komisyonu, yeni yılda geçerli olacak asgari ücret için ilk toplantıyı 1 Aralık'ta yapacak. Öte yandan asgari ücret zammında olası senaryolar ortaya çıktı. Bunun yanında işsizlik ödeneği, kıdem tazminatı tabanı, Genel Sağlık Sigortası (GSS) primi, 65 yaş aylığı, stajyer maaşı, askerlik ve doğum borçlanması primleri, isteğe bağlı sigorta primi ve engelli aylıklarında değişiklik yaşanacak.
29.11.2023 Ekonomi
Asgari ücret, İşsizlik maaşı, staj ücreti, GSS primi, doğum ve askerlik borçlanması, 65 yaş aylığı, kıdem tazminatı, engelli aylıkları zamlanıyor
Asgari ücret, İşsizlik maaşı, staj ücreti, GSS primi, doğum ve askerlik borçlanması, 65 yaş aylığı, kıdem tazminatı, engelli aylıkları zamlanıyor Asgari ücretli 7 milyon kişiyi ilgilendiren düzenlemeye kısa bir süre kaldı. Ocak ayından itibaren geçerli olacak olan yeni asgari ücret için Asgari Ücret Tespit Komisyonu toplantılarına başlayacak. İşsizlik maaşı, staj ücreti, GSS primi, doğum ve askerlik borçlanması, 65 yaş aylığı, kıdem tazminatı, engelli aylıkları da zamlanmış olacak.
9.11.2023 Ekonomi
Sözleşmeli Er Maaşları 2023: En yüksek, en düşük sözleşmeli er maaşı ne kadar? Sözleşmeli Erler ne kadar maaş alıyor?
Sözleşmeli Er Maaşları 2023: En yüksek, en düşük sözleşmeli er maaşı ne kadar? Sözleşmeli Erler ne kadar maaş alıyor? Türk Silahlı Kuvvetleri ile İçişleri Bakanlığı Jandarma Genel Komutanlığı ve Sahil Güvenlik Komutanlığı bünyesinde hizmet veren sözleşmeli erler, belirli bir ücret karşılığı 6191 Sayılı Sözleşmeli Erbaş ve Er Kanunu esaslarına göre istihdam ediliyor. Maaş hesaplamaları ise SGK’lı çalışan maaşı yani asgari ücret üzerinden ödeniyor. Peki, En yüksek, en düşük sözleşmeli er maaşı ne kadar? Sözleşmeli Erler ne kadar maaş alıyor? Sözleşmeli Er Maaşı 2023’te ne kadar olacak? Sözleşmeli Er Maaşına zam ne kadar olacak? Sözleşmeli Er Maaş zammı ve sözleşmeli er maaşı hesaplama!
19.12.2022 Çalışma Hayatı
Başsavcı Maaşları 2023: En yüksek, en düşük başsavcı maaşı ne kadar? Başsavcılar ne kadar maaş alıyor?
Başsavcı Maaşları 2023: En yüksek, en düşük başsavcı maaşı ne kadar? Başsavcılar ne kadar maaş alıyor? Yargı mensubu başsavcıların devlet adına araştırma, soruşturma, dava açma yetkileri vardır. Ocak ayı yaklaştıkça maaşlar konusu gündem oldu. Başsavcılık maaşları kişinin kademe ve derecesine göre değişiklik göstermektedir. Peki, En yüksek, en düşük başsavcı maaşı ne kadar? Başsavcılar ne kadar maaş alıyor? Başsavcı Maaşları 2023…
19.12.2022 Çalışan Hakları
Stajyer Maaşları 2023: En yüksek, en düşük stajyer maaşı ne kadar? Stajyerler ne kadar maaş alıyor?
Stajyer Maaşları 2023: En yüksek, en düşük stajyer maaşı ne kadar? Stajyerler ne kadar maaş alıyor? Bir kuruluşta iş deneyimi ve çalıştıkları sektör hakkında genel fikir sahibi olarak profesyonel öğrenme deneyimi kazanan stajerler kısa süreli olarak çalışanlar olarak biliniyor. Staja başlayan tüm öğrencilerin yasal hakları gözetilerek, sigorta ve staj ücretleri Mesleki Eğitim Kanunu kapsamında ödeniyor. Ödemeler asgari ücretin yüzde 30'undan az olmamak kaydıyla stajyerlere ödeniyor. Geçtiğimiz aylarda stajyer maaşları ile ilgili açıklama yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023 yılında stajyerlerin maaşlarına yapılacak zam ile ilgili bilgi vermişti. Peki, En yüksek, en düşük stajyer maaşı ne kadar? Stajyerler ne kadar maaş alıyor? Stajyer maaşı 2023’te ne kadar olacak? Stajyer maaşına zam gelecek mi? İşte stajyer ücreti 2023 zammı detayları!
19.12.2022 Çalışma Hayatı
Stajyer maaşı 2023 ne kadar olacak? Lise ve üniversite stajyer maaşı asgari ücret mi olacak?
Stajyer maaşı 2023 ne kadar olacak? Lise ve üniversite stajyer maaşı asgari ücret mi olacak? Asgari ücretin yüzde 30’u olarak kabul edilen stajyer maaşı hakkında yeni düzenleme yapılacak. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından verilen müjdede Erdoğan “Yaz stajları için ödediğimiz asgari ücretin yüzde 30'una tekabül eden rakamı, 2023'ten itibaren asgari ücret seviyesine yükseltiyoruz” dedi. Peki, stajyer maaşı 2023 ne kadar olacak, stajyer maaşı belli oldu mu? Stajyer maaşı asgari ücret mi olacak?
19.10.2022 Çalışma Hayatı
2023 yaz staj ücreti ne kadar olacak? Stajyer maaşı arttı mı? Staj ücreti kaç lira olacak?
2023 yaz staj ücreti ne kadar olacak? Stajyer maaşı arttı mı? Staj ücreti kaç lira olacak? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan duyurdu! Staj ücretleri artıyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın e-İnsan Programında staj ücretlerinin asgari arttırılacağının müjdesini verdi. Peki, Yaz staj ücreti ne kadar olacak? Stajyer maaşı arttı mı? Yaz staj ücreti asgari ücret mi olacak? İşte detaylar…
20.10.2022 Çalışma Hayatı
MEB yeni gelişmeyi resmen duyurdu! Flaş değişiklik, yüzde 209...
MEB yeni gelişmeyi resmen duyurdu! Flaş değişiklik, yüzde 209... Milli Eğitim Bakanlığı harekete geçti. MEB son dakika olarak duyurdu. Yeni gelişmenin detayları ortaya çıktı. Geçen yıla göre yüzde 209 arttı. 2022 yılının ilk ayı için gelen güzel haber Bakan Özer tarafından duyuruldu. Meslek liselerinin ocak ayı üretim kapasitesi geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 209 arttı. Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer konu ile ilgili yaptığı açıklamada, "Döner sermaye kapsamında yapılan üretimden elde edilen gelir, 2021 yılında bir önceki yıla göre %131 artarak 1 milyar 162 milyon liraya yükselmişti. 2022 yılında hedefimiz, 1,5 milyar liralık üretim ve hizmet sunumu kapasitesine ulaşmak. 2022 yılının ilk ayı sonuçları, bu hedefe de kolay bir şekilde ulaşacağımızı gösteriyor. 2022 yılı Ocak ayı gelirler toplamı, 2021 yılının aynı ayına göre %209 artarak 101 milyon 307 bin liraya yükseldi.” diye konuştu.
18.02.2022 Eğitim
Zam geldi! Aylık 2.126 lira! Öğrenciye güzel haber
Zam geldi! Aylık 2.126 lira! Öğrenciye güzel haber Yüz binlerce öğrenciyi ilgilendiriyor. Paralar hesaba yatacak. Staj yapan üniversite ve lise öğrencilerine güzel haber. Milyonlarca gence 2022 staj sigortası rehberi. İşletmelerde staj yapan üniversiteli, meslek lisesi öğrencisinin staj ücreti de asgari ücretle birlikte arttı. Buna göre Staj yapan gençler mesleğe ilk adımda 1.275 lira harçlık alacak. Kalfalar 2.126 lira alacak. Staj ücretine devlet katkısı 5 yıl sürecek. Ayrıca stajla emeklilik düşecek. İşte düzenlemeye ilişkin önemli notlar, destek ücretleri ve alınacak paraların şartlarına ilişkin önemli son dakika detayları...
Stajyer maaşı 2022 asgari ücret zammıyla ne kadar oldu? Yeni asgari ücret stajyer maaşı
Stajyer maaşı 2022 asgari ücret zammıyla ne kadar oldu? Yeni asgari ücret stajyer maaşı Stajyer maaşı asgari ücret zammıyla ne kadar oldu, stajyer maaşı asgari ücretin kaçta kaçı? İşçi, işveren ve hükümet temsilcilerinden oluşan Asgari Ücret Tespit Komisyonu, 2022'de geçerli olacak asgari ücret rakamını belirledi. Yeni asgari ücret, Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından açıklandı, asgari ücret 4 bin 253 lira oldu. Böylelikle asgari ücretteki artış yüzde 50,54 oldu. Asgari ücrette gelir ve damga vergisi de kaldırıldı. İşte asgari ücret zamkıyla birlikte stajyer maaşı…
16.12.2021 Çalışma Hayatı
Asgari ücret 2022 ne kadar olacak, 4 bin TL olur mu? 2022 asgari ücret tahmini…
Asgari ücret 2022 ne kadar olacak, 4 bin TL olur mu? 2022 asgari ücret tahmini… Asgari ücret 2022 ne zaman belli olacak? Asgari Ücret Tespit Komisyonu, 2022 asgari ücret görüşmelerinin ilkini dün yaptı. 7 milyona yakın çalışanı etkileyecek yeni asgari ücreti belirleme çalışmaları dün başladı. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığının ev sahipliğinde yapılan toplantıda işveren tarafını Türkiye İşveren Sendikaları Konfederasyonu (TİSK), işçi tarafını ise en fazla üyeye sahip konfederasyon olduğu için Türk-İş temsil etti. Aralık ayı boyunca yapılacak görüşmelerin sona ermesiyle 2022 yılı için uygulanacak olan zam miktarı belli olacak. Peki, 2022 yılında asgari ücret ne kadar olacak, 4 bin TL mi, kaç para olacak? Asgari ücret hangi tarihte açıklanacak? İşte Asgari ücret görüşmeleri, 2022 asgari ücret tahmini ve yıllara göre asgari ücret...
3 bin lira maaşla stajyer arıyorlar! Binlerce başvuru var...
3 bin lira maaşla stajyer arıyorlar! Binlerce başvuru var... Okullar uzaktan eğitime geçti, stajlar da iptal oldu. Bir dijital ajans "3 bin lira maaş"la stajyer arıyor. Peki koşulları ne? Kaç kişi başvurdu?
17.09.2020 Personel Alımı
Her kesime destek! Ödemeler attı
Her kesime destek! Ödemeler attı Hükümet; işçiden esnafa, dar gelirliden ev hanımına, işsize kadar toplumun tüm kesimlerini rahatlatacak adımlar attı. Gelirler artacak, faturalar düşecek, borçlar kolay ödenecek, destekler artacak...
14.01.2019 Ekonomi
Kültür ve Turizm Bakanlığı'ndan öğretmenlere müjde
Kültür ve Turizm Bakanlığı'ndan öğretmenlere müjde Kültür ve Turizm Bakanlığı, öğretmenlerin müzelere ücretsiz gireceğini duyurdu.
25.09.2018 Gündem
Yasalaştı! Maaşlar devletten
Yasalaştı! Maaşlar devletten Stajyerler için devlet katkısı yasalaştı. 2017’de tüm öğrenciler 421.21 TL’den az maaş alamayacak
25.03.2017 Ekonomi
Stajyer çalıştırmanın bir bedeli var!
Stajyer çalıştırmanın bir bedeli var! Stajyer çalıştıran şirketlere yönelik bazı düzenlemeler getirildi. Yeni sistemde neler olacak?
23.02.2017 Ekonomi
Şimşek'i tehdit eden öğrenci: Bakan bey beni affetsin
Şimşek'i tehdit eden öğrenci: Bakan bey beni affetsin İZMİR'de lise son sınıf öğrencisi O...
29.09.2021 Gündem
4 bin 500 liraya çalışacak stajyerler aranıyor!
4 bin 500 liraya çalışacak stajyerler aranıyor! Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğü taşrada istihdam edilmek üzere 5 asistan, 60 stajyer hava trafik kontrolörü alacak. Stajyer maaşı ilk etapta 4500 lira olacak.
14.04.2016 Ekonomi
'Sigorta ve maaş hakkınızı bırakmayın'
'Sigorta ve maaş hakkınızı bırakmayın' Stajyerler dikkat! Artık 'getir-götür' elemanı ya da 'boş kadro doldurmak' için istihdam edilen 'bedava' personel değilsiniz. Sigorta ve maaş hakkınız var. Maaşınızı da sigortanızı da kimseye bırakmayın.
15.03.2014 Ekonomi
Dudak uçuklatan stajyer maaşı
Dudak uçuklatan stajyer maaşı Çoğu daha 25 yaşını bile geçmedi ama...
30.12.2013 Arşiv
‘Mesajı alır almaz aradım, çok geçti’
‘Mesajı alır almaz aradım, çok geçti’ Sır intiharıyla şoke eden Botaş’ın başmüfettişi Özbalcı’nın son mesajını gönderdiği çocukluk arkadaşı “Mesajı alınca hemen aradım, ulaşamadım. O sırada intihar etmiş” dedi
29.09.2021 Gündem
Asgari ücret zammı belli oldu! Uzmanlardan ilk yorum geldi
Asgari ücret zammı belli oldu! Uzmanlardan ilk yorum geldi Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, yeni yılda geçerli olacak asgari ücreti açıkladı. 1 Ocak 2024'ten itibaren asgari ücret yüzde 49 zamla 17 bin 2 liraya çıkacak. Peki yeni zam oranı için uzman isimler ne dedi? İşte detaylar...
27.12.2023 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Stajyer Maaşı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki stajyer maaşı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.