Gazete Vatan Logo

2023 yaz staj ücreti ne kadar olacak? Stajyer maaşı arttı mı? Staj ücreti kaç lira olacak?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan duyurdu! Staj ücretleri artıyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın e-İnsan Programında staj ücretlerinin asgari arttırılacağının müjdesini verdi. Peki, Yaz staj ücreti ne kadar olacak? Stajyer maaşı arttı mı? Yaz staj ücreti asgari ücret mi olacak? İşte detaylar…

2023 yaz staj ücreti ne kadar olacak? Stajyer maaşı arttı mı? Staj ücreti kaç lira olacak?

Yaz staj ücretleri artıyor! Müjdeyi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan verdi. Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi'nde "e-İnsan Programı"nda konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, yaz staj ücretinin 2023 yılında yükseltileceğini duyurdu.

YAZ STAJ ÜCRETİ NE KADAR OLACAK?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi'nde "e-İnsan Programı"nda konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan yaz stajı yapacak öğrencilere stajyer maaşı ile ilgili müjdeyi verdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan şunları söyledi:

“Gençlerimize bir de müjde vermek istiyorum. Ulusal Staj programlarının 2023 yılı başvurularını bugün itibariyle açıyoruz. Yaz stajları için ödediğimiz asgari ücretin yüzde 30'una tekabül eden miktarı 2023'den itibaren asgari ücret seviyesine yükseltiyoruz. Staj sonrası öğrencilerimizin yarı zamanlı çalışmalarını temin etme amacıyla yetenek yönetim modelini de yaygınlaştırıyoruz.”