Gazete Vatan Logo

Yetenek Kapısı nedir, nasıl üye olunur? Yetenek Kapısı staj ve iş ilanlarına başvuru nasıl yapılır? İşte Yetenek Kapısı iş ve staj ilanları!

Üniversite öğrencisi ve mezunlarının kariyerleri için yeni imkanlarından hemen haberdar olduğu, kamuda staj olanağı da sağlayan Yetenek Kapısı iş ve staj ilanlarının yanı sıra, kariyer danışmanlığı, kariyer fuarları, etkinlikler ve çok daha fazlasına sahip platformlardan biri. İş ve staj anlamında pek çok hizmeti gibi çok sayıda fırsatlar içeren Yetenek Kapısı büyük ilgi görüyor. Peki, Yetenek Kapısı nedir, nasıl üye olunur? Yetenek Kapısı staj ve iş ilanlarına başvuru nasıl yapılır? İşte Yetenek Kapısı iş ve staj ilanları!

Yetenek Kapısı nedir, nasıl üye olunur? Yetenek Kapısı staj ve iş ilanlarına başvuru nasıl yapılır? İşte Yetenek Kapısı iş ve staj ilanları!

Kamudan ve özel sektöre pek çok alanda ve staj fırsatı sunan Yetenek Kapısı binlerce işverenle üniversite öğrencisi ve mezunlarına buluşturan önemli platformalardan biri. Kariyer yönetimi ve iş arama süreçlerine yönelik pek çok desteğin yanı sıra, güncel iş ve staj ilanlarının bulunduğu Yetenek Kapısı pek çok kişi tarasından sıklıkla araştırılıyor.

Yetenek Kapısı nedir, nasıl üye olunur?

Binlerce işverenin üniversite öğrenci ve mezunlarına yönelik kariyer imkânlarından hemen haberdar olmak ve üniversite kariyer merkezinin sunduğu hizmetlerden kolayca yararlanmasını sağlamak amacıyla üniversitelerin kariyer merkezleri tarafından yönetiliyor. Üyelik için https://www.yetenekkapisi.org/ adresi üzerinden kayıt olup, kayıt bilgileri ile platforma giriş yapılabiliyor. Öncelikle 'Kayıt Ol' butonuna tıkla, bilgilerini doldurmanız, e-posta adresine gelen aktivasyon linkine tıklayarak hesabını aktifleştirip ve giriş yap yapmanız gerekiyor.

Yetenek Kapısı staj ve iş ilanlarına başvuru nasıl yapılır?

Haberin Devamı

Yetenek Kapısı’na üye olduktan sonra iş/staj ilanları, etkinlikler, kariyer fuarları, kariyer danışmanlığı ve daha birçok fırsattan yararlanabilir, iş ilanlarına başvuru yapabilirsiniz.