Yetenek Kapısı nedir, nasıl üye olunur? Yetenek Kapısı staj ve iş ilanlarına başvuru nasıl yapılır? İşte Yetenek Kapısı iş ve staj ilanları!
Yetenek Kapısı nedir, nasıl üye olunur? Yetenek Kapısı staj ve iş ilanlarına başvuru nasıl yapılır? İşte Yetenek Kapısı iş ve staj ilanları! Üniversite öğrencisi ve mezunlarının kariyerleri için yeni iş imkanlarından hemen haberdar olduğu, kamuda staj olanağı da sağlayan Yetenek Kapısı iş ve staj ilanlarının yanı sıra, kariyer danışmanlığı, kariyer fuarları, etkinlikler ve çok daha fazlasına sahip platformlardan biri. İş ve staj anlamında pek çok hizmeti gibi çok sayıda fırsatlar içeren Yetenek Kapısı büyük ilgi görüyor. Peki, Yetenek Kapısı nedir, nasıl üye olunur? Yetenek Kapısı staj ve iş ilanlarına başvuru nasıl yapılır? İşte Yetenek Kapısı iş ve staj ilanları!
18.10.2022 Çalışma Hayatı
Yüz binleri kapsıyor! 480 bin kişiye iş fırsatı!
Yüz binleri kapsıyor! 480 bin kişiye iş fırsatı! Öğrenci, mezun ve işverenleri buluşturmak için kurulan Yetenek Kapısı’na, dünyanın dört bir yanından rekor başvuru geldi. Sisteme 480 bin genç kayıt olurken, 2 bin 552 işveren personel talep etti.
28.08.2020 Çalışma Hayatı
Yetenek kapısı nedir? Yetenek kapısı platformuna kimler başvuru yapabilecek? Yetenek kapısı kariyer platformu giriş ve staj seferberliği 2020
Yetenek kapısı nedir? Yetenek kapısı platformuna kimler başvuru yapabilecek? Yetenek kapısı kariyer platformu giriş ve staj seferberliği 2020 Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi Başkanlığı koordineliğinde üniversite öğrencilerine yönelik hazırlanan Staj Seferberliği Programı, "www.yetenekkapisi.org" adresi üzerinden resmen duyuruldu. Üniversite öğrencilerine yönelik hazırlanan Staj Seferberliği Programı, "www.yetenekkapisi.org" adresi üzerinden açıklandı. Peki, Yetenek Kapısı nedir? İşte Yetenek kapısı platformu giriş hakkında merak edilenler…
20.07.2020 Eğitim