Ssk Emekli

Ssk Emekli

Son dakika ssk emekli haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ssk emekli ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ssk emekli haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ssk Emekli

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ssk emekli gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.446 ssk emekli haberi bulunmuştur. Tüm ssk emekli haberleri aşağıda listelenmiştir.
SSK, Bağkur ve memur emekli aylıkları için açıklama geldi! Milyonlarca emeklinin maaşlarına ek zam müjdesi
SSK, Bağkur ve memur emekli aylıkları için açıklama geldi! Milyonlarca emeklinin maaşlarına ek zam müjdesi SSK, Bağkur ve memur emekli aylıkları için beklenen açıklama geldi. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, "2024'te bir dezenflasyon yılı, özellikle yıl ortasında belirgin az önce söylediğim gibi bir düşüş bekliyoruz" dedi. Yılmaz emekli maaşlarında yapılacak iyileştirmenin önümüzdeki günlerde kabinede ele alınacağını da belirterek "SSK, Bağkur ve memur emekli aylıklarını dengeye taşıyacağız" dedi.
12.01.2024 Emekli
Bugün emekli olsam kaç para emekli maaşı alırım? Emekli maaşı hesaplama 2024: 4A emekli maaşı ne kadar 2024?
Bugün emekli olsam kaç para emekli maaşı alırım? Emekli maaşı hesaplama 2024: 4A emekli maaşı ne kadar 2024? 4A, 4B, 4C emekli aylık zammıyla SSK, Bağ-Kur ve Emekli Sandığı emeklisi ve yeni emekli olacakların maaş oranları belli olacak. SGK emekli maaşı hesaplama robotu ile aylık hesaplamaları yaparak emekli maaşını öğrenmek mümkün. Emeklilikte prim gün sayısı, sigorta statüsü gibi faktörler de maaşı etkiliyor. Peki, Bugün emekli olsam ne kadar maaş alırım? SSK, Bağkur, Emekli maaşı nereden sorgulanır? 4A, 4B, 4C emekli aylığı sorgulama ekranı ile emekli maaşı hesapla robotu…
4.01.2024 Emekli
Emekli zammı ne kadar oldu? Emekli maaşlarına ne kadar zam geldi, emekli maaş zammı açıklandı mı? En düşük emekli maaşı ne kadar oldu? Emekli zammı 2023 Temmuz!
Emekli zammı ne kadar oldu? Emekli maaşlarına ne kadar zam geldi, emekli maaş zammı açıklandı mı? En düşük emekli maaşı ne kadar oldu? Emekli zammı 2023 Temmuz! Emekli Sandığı, Bağkur ve SSK emekli maaşlarına yılın ikinci altı ayı uygulanacak zam oranı açıklandı. Emekli zammına ilişkin hazırlanan önerge TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu'nda kabul edildi. Torba yasaya emekli maaş zammı da dahil edildi. Hazine ve Maliye Bakanlığı ile Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı tarafından ortaklaşa yürütülen çalışmada kanun teklifinin detayları böylece belli oldu. 6 aylık enflasyon farkına göre refah payı hariç yüzde 19,77 olması beklenen emekli maaş zammında oran da netlik kazandı. Geçtiğimiz ara zamda en düşük emekli aylığı 5 bin 500 liradan 7 bin 500 liraya yükseltilmişti. Peki, Emekli zammı ne kadar oldu? Emekli maaş zammı ne zaman açıklanacak, emekli maaş zammı açıklandı mı? En düşük emekli maaşı ne kadar oldu?
8.07.2023 Emekli
En düşük emekli maaşı ne kadar? SSK Bağkurlu emeklilerin maaşı ne kadar oldu, emeklilerin maaşları ne zaman yatacak? Enflasyon sonrası emekli maaşı zammı Temmuz 2023
En düşük emekli maaşı ne kadar? SSK Bağkurlu emeklilerin maaşı ne kadar oldu, emeklilerin maaşları ne zaman yatacak? Enflasyon sonrası emekli maaşı zammı Temmuz 2023 Emekli zammı ne kadar oldu 2023, en düşük emekli maaş zammı belli oldu mu? AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler yaptığı açıklamada 1 Temmuz itibarıyla memur maaşına enflasyon farkı dahil artışa ilave 8 bin 77 TL seyyanen zam yapılacağını duyurdu. Memur maaşlarına yapılan zam oranı belli olurken, gözler en düşük emekli maaşına çevrildi. Peki, En düşük emekli maaşı ne kadar? Emeklilerin maaşı ne kadar oldu, emeklilerin maaşları ne zaman yatacak? SSK emekli zammı ne kadar, SSK emeklisi ne kadar zam alacak? SSK Bağkur emekli maaşı ne kadar oldu?
5.07.2023 Emekli
Emekli maaşları ne zaman yatacak (Haziran 2023)? Emekli maaş zammı ne kadar olacak, emekli maaşı bayram ikramiyesi 2023 ne zaman yatacak?
Emekli maaşları ne zaman yatacak (Haziran 2023)? Emekli maaş zammı ne kadar olacak, emekli maaşı bayram ikramiyesi 2023 ne zaman yatacak? Haziran emekli maaşı ne zaman yatacak, emekli maaşı bayram ikramiyesi ne kadar? 2023 Kurban Bayramı’na az bir süre kala emekli maaşı ve bayram ikramiyelerinin ne zaman hesaplara yatırılacağı merak konusu oldu. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, emekli vatandaşlarının maaş ödemelerini tahsis numarasına göre gerçekleştiriyor. SSK'lı emekliler her ayın 17-26'sı arasında, Bağ-Kur'lular ise her ayın 25-28 arasında emekli maaşı ödemesini alıyor. Peki, emekli maaşı bayram ikramiyesi 2023 ne zaman yatacak? Emekli maaş zammı ne kadar olacak?
16.06.2023 Emekli
Emekli zammı 2023! SGK SSK Bağkur emekli maaşı ne kadar olacak, enflasyon verilerine göre yeni zamlı emekli maaşı kaç TL?
Emekli zammı 2023! SGK SSK Bağkur emekli maaşı ne kadar olacak, enflasyon verilerine göre yeni zamlı emekli maaşı kaç TL? Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), 2022 yılı Aralık ayı enflasyon rakamlarını açıkladı. Buna göre, Tüketici fiyat endeksindeki (TÜFE) değişim 2022 yılı Aralık ayında bir önceki aya göre yüzde 1,18, bir önceki yılın Aralık ayına göre yüzde 64,27, bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 64,27 ve on iki aylık ortalamalara göre yüzde 72,31 olarak gerçekleşti. Enflasyon verileri sonrası memur ve memur emeklileri ocakta %16,48 zam almaya hak kazandı. SSK ve Bağ-Kur emeklileri ise %15,25 zam alacak. Peki, SGK SSK Bağkur emekli maaşı ne kadar olacak, enflasyon verilerine göre yeni zamlı emekli maaşı kaç TL? İşte Emekli zammı 2023…
3.01.2023 Emekli
SSK emekli maaşı ne kadar oldu 2023? SSK emekli zammı yüzde kaç, belli oldu mu, fark ne zaman yatacak? En düşük emekli maaşı kaç TL?
SSK emekli maaşı ne kadar oldu 2023? SSK emekli zammı yüzde kaç, belli oldu mu, fark ne zaman yatacak? En düşük emekli maaşı kaç TL? 2023 ocak SSK/BAĞ-KUR emekli zammı ne kadar olacak, maaş farkı ne zaman yatacak? Sorularına yanıt aranıyor. Emekli zammı için son viraja dönüldü. Enflasyon rakamları emekli maaşı zammının belirlenmesine neden olduğundan gözler bugün açıklanacak aralık ayı enflasyon rakamlarına çevrildi. SSK ve Bağ-Kur zammı bugün açıklanacak olan 6 aylık enflasyon oranıyla belirlenecek. Peki 2023 ocak emekli zammı ne kadar oldu, emekli maaşı ne zaman yatacak? SSK ve Bağ-Kur en düşük emekli maaşı kaç TL?
3.01.2023 Emekli
2023 memur zammı ne olur? Emekli ve memur enflasyon oranına göre ne kadar zam alacak? 5 aylık enflasyon farkı ne oldu?
2023 memur zammı ne olur? Emekli ve memur enflasyon oranına göre ne kadar zam alacak? 5 aylık enflasyon farkı ne oldu? Kasım ayı enflasyon rakamları TÜİK tarafından açıklandı. TÜİK verilerine göre, kasım ayında TÜFE yüzde 2,88'e geriledi. Yıllık enflasyon yüzde 84,39 oldu. Aylardır merakla beklenen emekli ve memur zammı ile enflasyon farkı ortaya çıktı. Son 5 aylık enflasyon rakamları belli olurken, gözler aralık ayı enflasyonuna çevrildi. Milyonlarca memur ve emekli 2023 maaş zammı için hesaplamalara şimdiden başladı. Peki, 2023 memur zammı ne olur? Emekli ve memur enflasyon oranına göre ne kadar zam alacak? 5 aylık enflasyon farkı ne oldu, memur ve memur emeklisi zam farkı çıktı mı? İşte memur ve emekli maaş zamları ve zam farkları hakkında bilmeniz gerekenler…
5.12.2022 Memur
Emeklileri yakından ilgilendiriyor! Maaşlara çifte zam! Bağ-Kur ve SSK emeklileri ne kadar zam alacak? İşte 2023 Ocak SSK emekli zammı!
Emeklileri yakından ilgilendiriyor! Maaşlara çifte zam! Bağ-Kur ve SSK emeklileri ne kadar zam alacak? İşte 2023 Ocak SSK emekli zammı! Emeklileri yakından ilgilendiriyor! SKK ve Bağ-Kur emeklileri maaş zammı için ocak ayını beklerken maaş zammında etkili olacak enflasyon rakamları TÜİK tarafından açıklandı. Son 4 aylık enflasyon rakamları belli oldu. 2022 Ekim ayı enflasyonu ile birlikte zam şimdiden oluştu. SSK ve Bağ-Kur emeklileri ise 6 aylık enflasyon oranı kadar yeni yılda zam alıyor. Emeklinin alacağı maaş zammı için kesin oran ise kasım ve aralık enflasyonuyla netlik kazanacak. Peki, Emeklinin maaş artışında tahminler ne yönde? Bağ-Kur ve SSK emeklileri ne kadar zam alacak? 2023 Ocak SSK emekli zammı ne kadar olacak? İşte yıl sonu yaklaşırken emekli zam oranlarına ilişkin ortaya çıkan son rakamlar
3.11.2022 Emekli
SSK, BAĞKUR, MEMUR emekli bayram ikramiyesi yattı mı? Emekli ikramiyesi ne zaman yatacak, bayram ikramiyesi saat kaçta, neye göre yatacak?
SSK, BAĞKUR, MEMUR emekli bayram ikramiyesi yattı mı? Emekli ikramiyesi ne zaman yatacak, bayram ikramiyesi saat kaçta, neye göre yatacak? SSK emekli ikramiyesi ne zaman yatacak, emekli bayram ikramiyesi yattı mı? Emeklilerin Ramazan Bayramı ikramiyelerinin ödemeleri bugün başlıyor. İşsizlik sigortası, engelli maaşı ve yaşlılık aylığı ödemeleri ise cuma günü hesaplara yatırılacak. Peki, Emeklilerin bayram ikramiyesi ne kadar? Bayram ikramiyesi neye göre, saat kaçta yatacak? Emeklilere bayram ikramiyesi ne zaman, ne kadar verilecek?
28.04.2022 Emekli
İşçi, işveren, emekli, SSK’lı milyonları ilgilendiriyor! Telafisi yok artık…
İşçi, işveren, emekli, SSK’lı milyonları ilgilendiriyor! Telafisi yok artık… Türk vatandaşı ev kadınları yurtdışında ikamet ettikleri günleri Türkiye’de borçlanma yaparak emeklilik hakkı elde edebiliyor. Sigortalılık başlangıcınıza göre normal emeklilik şartlarınız 46 yaş 5375 prim günüdür. Doğum borçlanması ile 3600 günü tamamlamanız halinde 58 yaşında da 3600 günden emeklilik hakkını kazanabilirsiniz. Banka sandıkları da SGK’ya devredildiğinden eşinizin o süreleri de 4/a kapsamında değerlendirilecektir. Eşinizin sigortalılık başlangıcına göre emeklilik şartları 53 yaş 5900 prim günüdür. Milyonlarca çalışanımız boşta geçen bu sürelerin bir şekilde telafi edilmesini bekliyor. Pek telefi mümkün mü? Ev hanımı olarak emekli olabilir miyim? Gibi çok sayıda soruya İş ve Sosyal Güvenlik Uzmanı Yazarımız Mert Nayır yanıt verdi...
8.03.2022 Uzmana Sor
SGK'dan iki genelge birden! Resmen duyuruldu, tamamen değişiyor, emekli maaşları ve bayram ikramiyeleri...
SGK'dan iki genelge birden! Resmen duyuruldu, tamamen değişiyor, emekli maaşları ve bayram ikramiyeleri... Sosyal Güvenlik Kurumu harekete geçti. Yeni yıl ile birlikte tamamen değişti. SGK iki genelge yayımlayarak yeni uygulamalar ile ilgili kamuoyunu bilgilendirdi. Emekli ikramiyesi ile ilgili yeni bir dönem başlıyor. SSK ve Bağ-Kur emeklileri dışında yetim aylığı alanları da kapsıyor. SSK ve BAĞ-KUR emeklileri, aylıklarını artık hafta sonunda da çekebilecekler. Bayram ikramiyesi alan emeklilerin ölümü veya durum değişikliğinden dolayı mirasçılarına ya da hak sahiplerine borç çıkartma uygulamasına son verilecek. Ayrıca yetim aylığı alan kız çocuğunun evlenmesi gibi durum değişikliği halinde ödenen ikramiye geri alınmayacak.
13.01.2022 Çalışma Hayatı
Zamlı maaşlar ile ilgili flaş detay! SSK, Bağ-Kur, Emekli Sandığı ve tarım emeklileri...
Zamlı maaşlar ile ilgili flaş detay! SSK, Bağ-Kur, Emekli Sandığı ve tarım emeklileri... Zam oranları belli oldu. Yeni maaşlar netleşti. Milyonlarca kişinin maaşına enflasyon zammı dışında ek zam geldi. En düşük emekli aylığı 2.500 liraya çıkarıldı. Herkes kendi maaşının ne kadar artacağını merak ediyor. Kimler ek zam alacak? Memur emeklileri de ek zamdan yararlanacak mı? SSK, Bağ-Kur ve tarım emeklilerinin maaşları ne kadar artacak? En düşük emekli aylığının artırılmasından dul ve yetim aylığı alanlar da yararlanacak mı? İşte zamlar ile ilgili merak edilenler...
5.01.2022 Çalışma Hayatı
Emekli zammında son dakika gelişmesi! Flaş 'ek madde' hamlesi
Emekli zammında son dakika gelişmesi! Flaş 'ek madde' hamlesi Emekli vatandaşlar uzun süredir zam oranlarının netleşmesini bekliyordu. Enflasyon rakamlarının açıklanmasının ardından emekli zammı da netleşti. SSK ve Bağ-Kur mensubu emeklilerin maaşlarına ocak ayında, yılın ilk yarısı için yüzde 23,65 oranında zam yapılacak. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan en düşük emekli maaşının 1500 lira yerine 2500 lira olduğunu duyurdu. Böylece en düşük emekli maaşı yüzde 66 artmış oldu. Emekliler ile dul ve yetim aylığı alanlar zamdan nasıl yararlanacaklarını merak ediyor. Emekli aylığına yapılan bu iyileştirme ile ilgili merak edilen detaylar netleşti . Öte yandan Ak Parti de emekli maaşlarına yapılacak zam ile ilgili harekete geçti. TBMM'de AK Parti grubu, muhalefet partilerini ziyaret ederek, emekli maaşlarının en az 2 bin 500 TL olmasıyla alakalı yasal düzenlemenin, bugün Genel Kurul'da görüşmelerine başlanacak olan teklife madde eklenmesini görüşecek.
4.01.2022 Emekli
2022 SSK ve Bağkur emeklisi ile dul-yetim maaşı ne kadar oldu? İşte Dul yetim, Bağkur, işçi emekli maaşları 2022 zamları!
2022 SSK ve Bağkur emeklisi ile dul-yetim maaşı ne kadar oldu? İşte Dul yetim, Bağkur, işçi emekli maaşları 2022 zamları! Yaklaşık 8,5 milyon emekli ile dul ve yetim aylığı alanları ilgilendiriyor. TÜİK, aralık ayı enflasyonunu açıkladı. Aralık ayı enflasyon verilerinin açıklanmasıyla birlikte ikinci 6 aylık enflasyon oranı da ortaya çıktı. Son verilerle birlikte emeklinin beklediği zam oranı da belli oldu. Memur ve memur emeklisinin yanı sıra SSK ve Bağkur emeklisi ile dul-yetim aylığı alanların da maaşları artacak. Peki, 2022 SSK ve Bağkur emeklisi ile dul-yetim maaşı ne kadar oldu? İşte Dul yetim, Bağkur, işçi emekli maaşları 2022 zamları!
3.01.2022 Emekli
Emekli zammı ne kadar olacak 2022? Ocak 2022 Bağkur SSK emekli maaşı ne zaman açıklanacak, emekli zammı 2022 tahini yüzde kaç?
Emekli zammı ne kadar olacak 2022? Ocak 2022 Bağkur SSK emekli maaşı ne zaman açıklanacak, emekli zammı 2022 tahini yüzde kaç? Emekli zammı 2022 ne kadar olacak, ne zaman açıklanacak? Milyonlarca SSK, Bağkur ve memur emeklisinin gözü kulağı aralık ayı enflasyon rakamlarında. Aralık ayı enflasyon rakamlarının açıklanmasıyla zamlı emekli maaşları da netleşecek. İşte emekli zammı 2022 hakkındaki son durum…
28.12.2021 Çalışan Hakları
Emekliye 3 müjde birden! Hesaplara yatacak
Emekliye 3 müjde birden! Hesaplara yatacak Emekli ve memur maaşlarına zam geliyor. Temmuz ayının 1'i ile 5'i arasında hesaplara yatıyor. Emekli maaşına yüzde 7.67 oranında zam yapılması bekleniyor. Ayrıca emeklilere verilen ek ödeme sınırının da yükselmesi bekleniyor. Ayrıca emeklilere Kurban Bayramı sebebiyle erken maaş ödemesi de söz konusu. İşte emekli maaşlarıyla ilgili son dakika gelişmeleri.
26.06.2021 Emekli
SSK emekli maaşı zammı 2021 ne kadar, yüzde kaç oldu? En düşük ve en yüksek 2021 SSK emekli maaşı kaç TL? Ocak 2021 emekli zammı ve zamlı emekli maaşları
SSK emekli maaşı zammı 2021 ne kadar, yüzde kaç oldu? En düşük ve en yüksek 2021 SSK emekli maaşı kaç TL? Ocak 2021 emekli zammı ve zamlı emekli maaşları SSK emekli maaş zammı belli oldu. Türkiye İstatistik Kurumu Aralık ayına ilişkin tüketici ve üretici fiyat endekslerini açıkladı. Verilerin açıklanmasıyla salgının etkileri altında geçen 2020 yılına ilişkin enflasyon tablosu da ortaya çıkmış oldu. Türkiye'de 2020'de enflasyon yüzde 14,6 oldu. Türkiye İstatistik Kurumu verilerine göre Aralık ayında tüketici fiyat endeksi bir önceki yılın aynı dönemine göre yüzde 14,6, bir önceki aya göre yüzde 1,25 arttı. Aralık'ta üretici fiyat endeksi yıllık bazda yüzde 25,15, aylık bazda ise yüzde 2,36 arttı. Enflasyon oranlarının belli olmasıyla SSK ve Bağkur emeklilerine yapacak zam da belli oldu. Peki, SSK emekli maaşı ne kadar, kaç TL 2021? En düşük emekli maaşı ne kadar? SSK emekli zammı 202 yüzde kaç?
4.01.2021 Emekli
Emekli bayram ikramiyeleri ne zaman ödenecek? SSK, BAĞKUR, Memur emekli bayram ikramiyesi ödeme tarihleri...
Emekli bayram ikramiyeleri ne zaman ödenecek? SSK, BAĞKUR, Memur emekli bayram ikramiyesi ödeme tarihleri... Emekliler için temmuz ayı, cebe en çok para giren aylardan biri oldu. Zam, ikramiye, enflasyon farkı... Üstelik tüm bu ödemeler tek kalemde yapılıyor. SSK’lı emekliler yüzde 5.75 zamlı maaşlarıyla birlikte ikramiyelerini de çekiyor. Memur emeklileri ise ikramiye, enflasyon farkı alacak. Peki, SSK, BAĞKUR, Memur emekli bayram ikramiyesi ne zaman ödenecek? SSK ve BAĞKUR emekli bayram ikramiyeleri ne zaman yatacak? Memur emekli bayram ikramiyesi ne zaman ödenecek? İşte SSK, BAĞKUR, Memur emekli bayram ikramiyesi ödeme tarihleri...
25.07.2020 Emekli
Emekliye müjde! Emekli maaşlarına zam geliyor! Emekli maaşı temmuz zammı ne kadar olacak? Kim ne kadar emekli maaşı alacak?
Emekliye müjde! Emekli maaşlarına zam geliyor! Emekli maaşı temmuz zammı ne kadar olacak? Kim ne kadar emekli maaşı alacak? 2020 yılına ocak ayında zam alan milyonlarca emekli corona virüs nedeniyle erken aldıkları bayram ikramiyelerinin ardından maaşlara yapılacak zamlara odaklandı. SSK, Bağ- Kur ve memur emeklilerinin gözü temmuzda açıklanacak emekli maaşı zamlarında. Peki, Emekli maaşı temmuz zammı ne kadar olacak? Kim ne kadar emekli maaşı alacak? İşte SSK, Bağ-Kur ve memur maaşı zammı ile ilgili detaylar...
17.05.2020 Emekli
Emekliye ek ödeme ve zam! 600 liraya kadar...
Emekliye ek ödeme ve zam! 600 liraya kadar... Milyonlarca emekliyi çok yakından ilgilendiriyor. SSK ve Bağ-Kur emekliler için harekete geçildi. Düzenleme ile emekliler aldıkları maaşa göre 120 ile 600 lira arasında zam alacak. Emeklilerin dört gözle sonucu bekliyor. Türkiye Emekliler Derneği (TÜED), "Yeni oran yüzde 8-10 olarak belirlensin" çağrısını yapıyor. Talep hayata geçerse, SSK ve Bağ-Kur emeklilerinin gelirinde en az 120 lira en yüksek 600 liraya varan artış yaşanacak. 6 bin 28 lira olan en yüksek maaşı alan emekliye 241,15 lira yerine 482,30 lira ya da 602,87 lira ek ödeme verilecek.
16.05.2020 Emekli
Emekli maaşları ne zaman ödenecek? Cumhurbaşkanı açıkladı! İşte emekli maaşlarının ödeneceği tarih!
Emekli maaşları ne zaman ödenecek? Cumhurbaşkanı açıkladı! İşte emekli maaşlarının ödeneceği tarih! Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, video konferans yöntemiyle toplandı. Toplantıda normalleşme adımları ve 19 Mayıs haftasında 4 günlük sokağa çıkma kısıtlaması konuları ve normalleşme adımları ele alındı. Toplantının ardından açıklşamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan emekli maaşlarına ilişkin müjdeyi de verdi. Peki, Emekli maaşları ne zaman ödenecek? İşte emekli maaşlarının ödeneceği tarih ile ilgili detaylar...
12.05.2020 Gündem
Yıllık enflasyona göre 2020 yılında emekliye verilen zam yüzde kaç? Emekli maaşı ne kadar (2020)?
Yıllık enflasyona göre 2020 yılında emekliye verilen zam yüzde kaç? Emekli maaşı ne kadar (2020)? Emeklilere ne kadar zam geldi? SSK emekli maaşı ne kadar? BAĞ-KUR emekli maaşı ne kadar? Aralık ayı enflasyon oranı yüzde kaç? gibi sorulara dünden beri yoğun olarak cevap aranıyor. Türkiye İstatistik Kurumu’nun (TÜİK) dün açıkladığı aralık ayı verisiyle temmuz-aralık dönemini kapsayan son 6 aylık enflasyon rakamı belli oldu. 6 aylık enflasyon oranı yüzde 6,49 olarak gerçekleşti. Enflasyon verilerinin açıklanmasından sonra emekliler ile memurun alacağı zam da ortaya çıkmış oldu. İşte 2020 emekli maaş oranları hakkında merak edilenler…
4.01.2020 Emekli
SSK robotuna göre ne kadar emekli maaşı alırım? 2020 emekli maaş hesaplama (ssk.gov.tr)
SSK robotuna göre ne kadar emekli maaşı alırım? 2020 emekli maaş hesaplama (ssk.gov.tr) Ne kadar emekli maaşı alırım? Enflasyon aralık verilerinin açıklanmasından sonra merakla araştırılıyor. 2019 aralık ayı enflasyon rakamlarının belli olmasıyla, 2020 emekli zammı oranı da belli oldu. Emekli zam oranının belli olmasından sonra, milyonlarca emekli ‘’Ne kadar emekli maaşı alırım?’’ hesaplamasına girişti. SSK ve BAĞ-KUR emeklileri arama motorlarından emekli maaş hesabı yapmaya başladı. Bizde sizler için SSK robotuna göre 2020 emekli maaş hesaplaması nasıl yapılır? sorusunu derledik. İşte 2020 emekli maaş hesaplama robotu…
3.01.2020 Emekli
Yüzde 6,5 zamla SSK emekli maaşı ne kadar oldu? 2020 SSK emekli maaşı sorgula!
Yüzde 6,5 zamla SSK emekli maaşı ne kadar oldu? 2020 SSK emekli maaşı sorgula! Milyonlarca vatandaşın sabırsızlıkla beklediği zam haberi nihayet geldi. TÜİK tarafından açıklanan aralık ayı enflasyonu ile birlikte memur ve emekli maaş zammı gibi SSK, BAĞ-KUR emekli maaşları da belli oldu. 2019 Aralık ayında TÜFE yüzde 0,74 ÜFE 0,69 olarak açıklandı. 2019 Aralık ayında TÜFE yüzde 0,74 ÜFE 0,69 olarak açıklandı. Aralık ayını enflasyon oranı yüzde 11,84 gerçekleşti. Temmuz- Aralık ayı enflasyon rakamı sonu işçi emeklikleri yüzde 6,5 zamla alacak. Peki, SSK emekli maaşı ne kadar oldu? 6.5 zammıyla SSK emeklisinin maaşı kaç lira oldu? İşte 2020 SSK emekli maaşları...
3.01.2020 Emekli

Benzer Haber Etiketleri

Ssk Emekli ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ssk emekli haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.