Spor Genel Müdürlüğü

Spor Genel Müdürlüğü

Son dakika spor genel müdürlüğü haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan spor genel müdürlüğü ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını spor genel müdürlüğü haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Spor Genel Müdürlüğü

haberleri sayfasında son dakika yaşanan spor genel müdürlüğü gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.449 spor genel müdürlüğü haberi bulunmuştur. Tüm spor genel müdürlüğü haberleri aşağıda listelenmiştir.
11 Nisan Stadyumu nerede, hangi takımın? Galatasaray ile Fenerbahçe maçının oynanacağı 11 Nisan Stadyumu hangi şehirde, kimin, kaç kişilik?
11 Nisan Stadyumu nerede, hangi takımın? Galatasaray ile Fenerbahçe maçının oynanacağı 11 Nisan Stadyumu hangi şehirde, kimin, kaç kişilik? Galatasaray ile Fenerbahçe maçı 7 Nisan 2024 Pazar günü saat 21.30’da 11 Nisan Stadyumu’nda oynanacak. Peki, 11 Nisan Stadyumu nerede, hangi takımın?
6.04.2024 Yaşam
Avukatlık Asgari Ücret Tarifesi Resmi Gazete’de yayımlandı! Avukatlık ücretine zam geldi!
Avukatlık Asgari Ücret Tarifesi Resmi Gazete’de yayımlandı! Avukatlık ücretine zam geldi! Türkiye Barolar Birliği Avukatlık Asgari Ücret Tarifesi Resmi Gazete’de yayımlandı. Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe giren Türkiye Barolar Birliği Avukatlık Asgari Ücret Tarifesi’nde, maktu ücretlere ilişkin önceki Tarife’nin yayımı sonrası oluşan mali tablo dikkate alınarak, çeşitli kalemlerde yüzde 70 ile yüzde 199 arasında olmak üzere ortalama yüzde 110 oranında artış yapıldı. Peki, Avukatlık ücreti ne kadar oldu? İşte davaya göre avukatlık ücretleri!
3.09.2022 Ekonomi
Uçaktan düşen Afgan’ın kimliği belli oldu! Son mesajı yürek burktu
Uçaktan düşen Afgan’ın kimliği belli oldu! Son mesajı yürek burktu Tüm dünya Taliban’ın yönetimini ele geçirdiği Afganistan’dan gelen son dakika haberlerine kilitlenmiş durumda. Kabil Havalimanı'nda ABD'ye ait tahliye uçağının iniş takımlarına binerek kaçmaya çalışırken yere düşerek ölenlerin görüntüleri adeta kan dondurdu. Dünyanın konuştuğu yürek burkan görüntülerdeki bir kişinin kimliği belli oldu. Hayatını kaybeden tanınmış ismin sosyal medya hesabından yaptığı son paylaşım ise dikkat çekti.
19.08.2021 Dünya
Galatasaray Başkanı Burak Elmas'tan önemli açıklamalar!
Galatasaray Başkanı Burak Elmas'tan önemli açıklamalar! Galatasaray Başkanı Burak Elmas, sarı-kırmızılı kulübün başkanlığındaki ilk ayını değerlendirdi. Burak Elmas, geçtiğimiz sezonu Beşiktaş'ta geçiren Rachid Ghezzal ve Valentin Rosier ile görüştüklerini doğrularken, Gedson Fernandes'e Türkiye'den bir takımın teklif yaptığını da belirtti.
19.07.2021 Galatasaray
Metin Sipahioğlu'ndan Galatasaray'a zehir zemberek sözler
Metin Sipahioğlu'ndan Galatasaray'a zehir zemberek sözler Fenerbahçe Yönetim Kurulu Üyesi Metin Sipahioğlu, 11 gün önce oynanan derbi maçından sonra Galatasaray hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.
17.02.2021 Galatasaray
Avukatlık ücretleri belli oldu! Yeni Avukatlık ücret tarifesi!
Avukatlık ücretleri belli oldu! Yeni Avukatlık ücret tarifesi! Türkiye Barolar Birliği Başkanlığı'nın Avukatlık Asgari Ücret Tarifesi Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. Tarifeye geçen yıla oranla ortalama yüzde 20 artış yapıldı. 450 TL olan "Bir saate kadar büroda sözlü danışma" ücreti 540 TL'ye yükseldi. Bu ücrete takip eden her saat için de 325 TL ödenecek. Her türlü dilekçe yazılması, ihbarname, ihtarname ve protesto düzenlemesinde 825 TL alınacak. Peki, Avukatlık ücretleri ne kadar oldu? İşte Yeni Avukatlık Asgari Ücret Tarifesi!
8.12.2020 Gündem
Memurların zam ve tazminat kararnamesi yayımlandı!İki değişiklik var...
Memurların zam ve tazminat kararnamesi yayımlandı!İki değişiklik var... Milyonlarca memur bekliyordu. Memurların zam ve tazminat kararnamesi yayımlandı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzalı kararda 2006 yılında Bakanlar Kurulu kararı ile yürürlüğe konulan Devlet Memurlarına Ödenecek Zam ve Tazminatlara İlişkin Karar ve eki cetvellerin uygulanacağı belirtildi. Kararda zam ve tazminatların ödenmesine esas olmak üzere;karar ve eki cetvellerin uygulanmasından doğacak her türlü sorunu çözüme bağlamaya, uygulamayı yönlendirmeye ve uygulama birliğini sağlamaya; Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ile Strateji ve Bütçe Başkanlığının görüşü üzerine, Hazine ve Maliye Bakanlığı yetkilidir. Karar 1 Ocak 2020'den itibaren geçerli.
Mehmet Baykan, Spor Genel Müdürlüğü'ne atandı
Mehmet Baykan, Spor Genel Müdürlüğü'ne atandı Spor genel müdürlüğü görevini 2011 yılından beri vekaleten sürdüren Mehmet Baykan, bu göreve resmen atandı.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Türkiye Futbol Federasyonu 42. başkanı Nihat Özdemir!
Türkiye Futbol Federasyonu 42. başkanı Nihat Özdemir! Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Olağan Seçimli Genel Kurul Toplantısı Ankara’da yapıldı. Genel kurula tek aday olarak giren Nihat Özdemir, oyların 179'unu alarak federasyon başkanlığına seçildi, 4 oy ise geçersiz sayıldı. Bu seçim öncesinde Yıldırım Demirören ve Hüsnü Güreli dönemi mali ve idari açıdan oy birliğiyle ibra edildi.
1.06.2019 Futbol
Koşu yaparken keşfedildi! Hedefi madalya...
Koşu yaparken keşfedildi! Hedefi madalya... Erzurum’da 7 yıl önce koşu yaparken antrenörü tarafından keşfedilerek atletizme başlayan ve şu ana kadar yarıştığı müsabakalarda 38 madalya kazanan Onur Aras, Hollanda’da yapılacak Avrupa Kros Şampiyonası'nda kürsüye çıkmak için ter döküyor.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Wimbledon provası Antalya’da yapılıyor
Wimbledon provası Antalya’da yapılıyor Kaya Palazzo Resort Belek Oteli’nin ev sahipliğinde düzenlenen ATP World Tour 250 Turkish Airlines Antalya Open’da final heyecanı bugün oynanacak. Wimbledon öncesi son büyük turnuva Turkish Airlines Antaya Open’da kupa mücadelesi nefes kesecek.
29.06.2018 Arşiv
Gençlerbirliği'nde kayyum kapıda!
Gençlerbirliği'nde kayyum kapıda! Her 3 senede toplanması gereken Olağan Genel Kurul toplanmadı. Kanun ve yönetmeliklere aykırı hareket eden Gençlerbirliği'nde bundan sonraki süreci mahkemeler belirleyebilir.
1.06.2018 TFF 1.Lig
"EURO 2024 için güçlü adayız"
"EURO 2024 için güçlü adayız" Bu yıl ikinci kez düzenlenen Sportup Konferansı'nda konuşan Spor Genel Müdürlüğü Genel Müdür Yardımcısı Dr. Veli Ozan Çakır, Türkiye'nin 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası ve 2026 Kış Olimpiyatları'ndaki adaylık süreçleriyle ilgili, "İki organizasyon için de güçlü bir adayız. Türkiye'ye yakın dönemde bu tür bir organizasyon mutlaka gelecek" dedi.
24.05.2018 Futbol
Milyonlarca vatandaşa müjde! Resmen kabul edildi
Milyonlarca vatandaşa müjde! Resmen kabul edildi Yurt dışından getirilen varlığa ilişkin vergi düzenlemesi, vergi ve prim borçlarının yapılandırılması, emeklilere bayram ikramiyesi ödenmesi, imar barışı, yaşlılık aylığının 500 liraya çıkarılması gibi düzenlemeleri de içeren kanun tasarısı, TBMM Genel Kurulunda kabul edilerek yasalaştı
11.05.2018 Ekonomi
Prensten şimdi de ‘yaşam tarzı’ atılımı
Prensten şimdi de ‘yaşam tarzı’ atılımı Suudi Arabistan, Veliaht Prens Muhammed bin Salman’ın modernleşme hamlesinin parçası olarak 2020 yılına kadar eğlence, sağlık, spor ve eğitime 13 milyar doları aşkın yatırım yapılmasını planlıyor
5.05.2018 Dünya
Dedemizin izinde...
Dedemizin izinde... Çanakkale Kara Savaşları’nın 103’üncü yıl dönümünde üniversite, askeri lise ve harp okulu öğrencileri ile izciler ve vatandaşlardan oluşan yaklaşık 10 bin kişi, 57’nci Alay Vefa yürüyüşü gerçekleştirdi
25.04.2018 Gündem
Sabah namazını kılıp yürüyüşe geçtiler
Sabah namazını kılıp yürüyüşe geçtiler Çanakkale Kara Savaşları'nın 103'üncü yıldönümü anma törenleri kapsamında üniversite, askeri lise ve harp okulu öğrencileri ile izciler ve vatandaşlardan oluşan yaklaşık 10 bin kişi, 57.nci Alay Vefa yürüyüşü gerçekleştirdi.
25.04.2018 Gündem
Triatlon Federasyonu'na kayyum atandı
Triatlon Federasyonu'na kayyum atandı Ankara 22'nci Asliye Hukuk Mahkemesi, Türkiye Triatlon Federasyonu'nun taslak ana statüsünü iptal etmiş ve ardından 6 Kasım 2016 tarihinde yapılan Türkiye Triatlon Federasyonu Olağan Genel Kurulu'nda oy kullanan 204 delegeden 84 tanesi, noter kanalı ile federasyona imza göndererek yasa gereği seçim kararı alınmasını istemişlerdi.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Erdoğan onayladı! Vergide yeni dönem
Erdoğan onayladı! Vergide yeni dönem Cumhurbaşkanı Erdoğan, 7103 sayılı "Vergi Kanunları ile Bazı Kanun ve Kanun Hükmünde Kararnamelerde Değişiklik Yapılması Hakkında Kanun"u onayladı.
27.03.2018 Ekonomi
'Torba tasarı'nın 2. bölümünde yer alan maddeler kabul edildi
'Torba tasarı'nın 2. bölümünde yer alan maddeler kabul edildi Vergi Kanunları ile Bazı Kanun ve KHK'lerde Değişiklik Yapılması Hakkında Kanun Tasarısı'nın 2. bölümünde yer alan maddeler kabul edildi
15.03.2018 Siyaset
Ben Amazon savaşçısıyım başarım tesadüf değil
Ben Amazon savaşçısıyım başarım tesadüf değil “Genç kızlar: Hayal edin, hedef koyun ve korkmayın. Başaracaksınız!” Bu sözler 17 yaşında Avrupa Şampiyonu olan milli eskrimcimiz Deniz Selin Ünlüdağ’a ait. Sochi’deki eskrim şampiyonasında yıldız kadınlar kılıç kategorisinde tarih yazan Deniz Selin ile başarısının şifrelerini konuştuk.
10.03.2018 Arşiv
Suudi Arabistan'da kadınlar ilk defa maratona katıldı
Suudi Arabistan'da kadınlar ilk defa maratona katıldı Suudi Arabistan'ın El-Ahsa ilinde ilk defa kadınların da katıldığı bir maraton düzenlendi.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Havuz sistemi geri dönüyor...
Havuz sistemi geri dönüyor... 13 devlet üniversitesi ile YÖK, ÖSYM, TÜBİTAK, Savunma Sanayii Müsteşarlığı, DSİ, GAP, ÖİB gibi kurumların da aralarında bulunduğu 45 kamu kuruluşunun parası Hazine’de toplanacak.
4.02.2018 Ekonomi
Federasyonlar artık e-devlet sisteminde
Federasyonlar artık e-devlet sisteminde Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın, Sporda Digital Dönüşüm Projesi kapsamında federasyonlarda e-devlet dönemi başladı.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Spor Güvenliği Çalıştayı başladı
Spor Güvenliği Çalıştayı başladı Kulüpler Birliği Vakfı ve Emniyet Genel Müdürlüğünün ev sahipliğinde gerçekleştirilen Spor Güvenliği Çalıştayı, İstanbul'da Haliç Kongre Merkezi'nde başladı. Çalıştaya Emniyet Genel Müdürlüğü, Spor Genel Müdürlüğü, Türkiye Futbol Federasyonu, Süper Lig kulüplerinin yetkilileri katıldı.
13.01.2018 Futbol

Benzer Haber Etiketleri

Spor Genel Müdürlüğü ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki spor genel müdürlüğü haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.