Sosyete

Sosyete

Son dakika sosyete haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan sosyete ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını sosyete haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Sosyete

haberleri sayfasında son dakika yaşanan sosyete gelişmeleri de dahil olmak üzere 883 sosyete haberi bulunmuştur. Tüm sosyete haberleri aşağıda listelenmiştir.
Sosyete torbacısı avukat yakalandı
Sosyete torbacısı avukat yakalandı İstanbul’un sosyetik semtleri Cihangir ve Nişantaşı’nda uyuşturucu satan İstanbul Barosu’na kayıtlı avukat Umut G. ile birlikte hareket ettiği Serdar A. yakalandı.
11.01.2024 Gündem
Sibil Çetinkaya ve Şükrü Özyıldız'ın aşkı belgelendi!
Sibil Çetinkaya ve Şükrü Özyıldız'ın aşkı belgelendi! Geçtiğimiz aylarda sevgilisi Büşra Cebe ile ilişkisini noktalayan oyuncu Şükrü Özyıldız, fenomen Sibil Çetinkaya ile anılıyor. Özyıldız'ın yeni aşkı belgelenirken, romantik kare sosyal medyaya bomba gibi düştü.
7.10.2023 Magazin
Engin Öztürk'ün milyonluk aracı kıskandırdı!
Engin Öztürk'ün milyonluk aracı kıskandırdı! 'Fatmagül'ün Suçu Ne?' dizisi ile çıkış yakalayan ardından 'Muhteşem Yüzyıl', 'Yüksek Sosyete', 'Diriliş: Ertuğrul' ve 'Doğduğun En Kaderindir' gibi projelerde rol alan Engin Öztürk, Çeşme tatilinden sonra İstanbul'a döndü. Oyuncu yeni aracıyla Nişantaşı turu attı.
16.09.2023 Magazin
Aslı Bekiroğlu'dan estetik atlayış! Sezonu açtı
Aslı Bekiroğlu'dan estetik atlayış! Sezonu açtı İlk oyunculuk deneyimini 2015 yılında yayımlanan Adı Mutluluk dizisi ile yaşayan ve daha sonra ''Jet Sosyete'', ''Beni Böyle Sev'', ''Gülümse Yeter'', ''Yol Arkadaşım'', ''Sonsuza Dek Nedime'', ''Jet Sosyete'', ''İkimizin Yerine'' gibi projelerde kamera karşısına geçen Aslı Bekiroğlu, yaz sezonunu açtı. Tatil için Bodrum'u tercih eden oyuncu, denizin tadını çıkardı.
19.06.2023 Magazin
Bakırköy'de yeni sosyete pazarı otoparkını bu bastı!
Bakırköy'de yeni sosyete pazarı otoparkını bu bastı! İstanbul'da gün boyu aralıklarla devam eden yağmur yağışının ardından Bakırköy Sosyete Pazarı otoparkını su bastı.
27.04.2023 Yaşam
Gülse Birsel: Kadın komedyen konusunda Amerika'dan daha iyiyiz!
Gülse Birsel: Kadın komedyen konusunda Amerika'dan daha iyiyiz! Hem senaryosunu yazdığı hem oyuncu kadrosunda yer aldığı ve dijital bir platformda yayınlanacak olan komedi türündeki filmin çekimlerini tamamlayan Gülse Birsel, önceki gün bir yılbaşı etkinliğine katıldı. Gazetecilerle bir araya gelerek kendisine yöneltilen soruları yanıtlayan Birsel, meslektaşı Birce Akalay'ın "Kadın mizahına ihtiyacımız var" sözleriyle ilgili konuştu.
18.12.2022 Magazin
Cedi Osman'dan romantik paylaşım!
Cedi Osman'dan romantik paylaşım! Temmuz ayında iki yıllık ilişkilerini evlilikle taçlandıran Cedi Osman ve Ebru Şahin'in mutlu birliktelikleri devam ediyor. Ünlü çiftten Osman, aktif olarak kullandığı sosyal medya hesabından yaptığı romantik paylaşımla adından söz ettirdi.
7.12.2022 Magazin
Zeynep ve Doruk'un aşkı filizlendi! O Kız  10. bölümde neler oldu?
Zeynep ve Doruk'un aşkı filizlendi! O Kız 10. bölümde neler oldu? Kanal D'nin yeni sezona damga vuran dizisi O Kız, 23 Kasım Çarşamba günü seyircilerle buluştu. Son bölümde Doruk ile Zeynep yakınlaşmaya başladı ve bunu fark eden Ozan ufak çaplı kıskançlık krizine girdi. Peki, O Kız 10. bölümde neler oldu?
24.11.2022 Magazin
Necati Şaşmaz'ı Sarallar grubundan polis kurtardı! Detaylar ortaya çıktı
Necati Şaşmaz'ı Sarallar grubundan polis kurtardı! Detaylar ortaya çıktı Sarallar grubuna yönelik “Demir Yumruk” operasyonunun iddianamesi tamamlandı. İddianameye göre Necati Şaşmaz boşanma aşamasında olduğu eşini tehdit edince kayınpederi Ahmet Kaşıkçı, hemşerisi ve yakın tanıdığı Alaattin Saral’a ulaşıp yardım istedi. Saral da onu Erdal Acar’a yönlendirdi. Saral’ın adamlarının bu konudaki telefon konuşmaları dinlemeye takıldı. Sarallar harekete geçmeden önce operasyon yapılınca Şaşmaz kurtuldu.
12.11.2022 Gündem
Rıza Pekkutsal kimdir, neden öldü? Sinemanın usta oyuncusu Rıza Pekkutsal nereli, kaç yaşındaydı?
Rıza Pekkutsal kimdir, neden öldü? Sinemanın usta oyuncusu Rıza Pekkutsal nereli, kaç yaşındaydı? Usta Sinema ve Tiyatro oyuncusu, seslendirme sanatçısı Rıza Pekkutsal, İzmir'de hayatını kaybetti. Peki, Rıza Pekkutsal kimdir, neden öldü, kaç yaşındaydı, nereli? İşte, Türk sinema oyuncusu Rıza Pekkutsal'ın hayatı ve biyografisi hakkında ayrıntılı bilgiler…
17.08.2022 Kültür Sanat
Bartu Küçükçağlayan'dan kızıyla poz!
Bartu Küçükçağlayan'dan kızıyla poz! 2019 yılında psikolog Merve Özgüle ile evlenen Bartu Küçükçağlayan, birkaç ay önce kızını kucağına alarak ilk kez baba olmanın sevincini yaşamıştı. Ünlü isim, minik kızıyla verdiği pozu ilk kez takipçileriyle paylaştı.
13.06.2022 Magazin
Aslı Bekiroğlu derin göğüs dekoltesiyle nefes kesti! "İlah mısın silah mısın?"
Aslı Bekiroğlu derin göğüs dekoltesiyle nefes kesti! "İlah mısın silah mısın?" Sosyal medyada çektiği videolar ile ün kazanan Aslı Bekiroğlu oyunculuk projeleriyle adını daha geniş kitlelere duyurmayı başardı. Benim Tatlı Yalanım, Jet Sosyete, Adı Mutluluk gibi projelerde oynayan Aslı Bekiroğlu, son zamanlarda sosyal medya paylaşımlarıyla bir hayli takip ediliyor.
31.05.2022 Magazin
Ünlüleri ve Instagram fenomenlerine milyonlarca liralık dolandırdılar! Geçmişi silme tuzağı
Ünlüleri ve Instagram fenomenlerine milyonlarca liralık dolandırdılar! Geçmişi silme tuzağı Ünlüleri şoke eden dolandırıcılık! 'Hakkınızdaki olumsuz haberi kaldırtacağız' vaadiyle ünlülerden milyonlarca lira alıp, medya kuruluşlarına da sözde mahkemeden çıkarılmış sahte erişim engeli kararı gönderdiği ileri sürülen İlknur Ö. ile Uğur Y. tutuklandı. İşte filmleri aratmayacak dolandırıcılığın hikayesi
31.05.2022 Yaşam
Çarşı ve pazarda Bulgar turist bereketi: Adım atacak yer kalmadı
Çarşı ve pazarda Bulgar turist bereketi: Adım atacak yer kalmadı Soğuk ve yağışlı havanın yerini güneşe bırakmasıyla birlikte Edirne'de Bulgar turist bereketi yaşandı. Gıdadan giyime, ev eşyasından temizlik ürünlerine kadar her türlü ihtiyacını Edirne'den karşılayan komşu ülke Bulgaristan vatandaşları, aldıklarını bavullara doldurdu. Kentte her hafta Cuma günü kurulan ve sosyete pazarı olarak bilinen Ulus Pazarı'nda adım atacak yer kalmazken, Bostan Pazarı esnafının yüzü de yine Bulgar turistlerle güldü.
9.04.2022 Galeri
Bulgar turistler akın etti! Adım atacak yer kalmadı: 'Pazarda fiyatların çok iyi'
Bulgar turistler akın etti! Adım atacak yer kalmadı: 'Pazarda fiyatların çok iyi' Soğuk ve yağışlı havanın yerini güneşe bırakmasıyla birlikte Edirne'de Bulgar turist bereketi yaşandı. Gıdadan giyime, ev eşyasından temizlik ürünlerine kadar her türlü ihtiyacını Edirne'den karşılayan komşu ülke Bulgaristan vatandaşları, aldıklarını bavullara doldurdu. Kentte her hafta Cuma günü kurulan ve sosyete pazarı olarak bilinen Ulus Pazarı'nda adım atacak yer kalmazken, Bostan Pazarı esnafının yüzü de yine Bulgar turistlerle güldü.
9.04.2022 Ekonomi
'Jet Sosyete'nin yıldızı Ecem Uzun evlilik yolundaki ilk adımı attı!
'Jet Sosyete'nin yıldızı Ecem Uzun evlilik yolundaki ilk adımı attı! Jet Sosyete dizisinin yıldızı Ecem Uzun sevgilisi Deniz Şeremetli ile evlilik yolundaki ilk adımı attı. Ecem Uzun önceki akşam nişanlandı. Ünlü çift yaza düğün yapmayı düşünüyor.
8.03.2022 Magazin
Jet sosyeteyi 10 ayda böyle çarptı! Özel jetler, lüks restoranlar, yatlar...
Jet sosyeteyi 10 ayda böyle çarptı! Özel jetler, lüks restoranlar, yatlar... Ailesini Almanya'ya taşıyan bir Rus kamyon şoförünün beş parasız kızıydı. Kendini zengin bir varis gibi tanıttı. New York sosyetesine girmek onun için hiç de zor olmadı. Adını değiştirdi, mega kentin elit isimlerini aileden zengin olduğuna ve kendisine bitmek bilmeyen bir servet aktığına inandırdı. Onlarla şehrin en lüks restoranlarında yemek yedi, gözde partilere katıldı, özel jetlerle seyahat etti, yatlarda tatiller yaptı. Bir süre de olsa New York'un zirvesinde yaşayan bu genç kadının gösterişli günleri sona erdi.
15.02.2022 Dünya
Tinder'da tanıştı hayatı karardı! 'Elmas Prensi' kadınları çarptı...
Tinder'da tanıştı hayatı karardı! 'Elmas Prensi' kadınları çarptı... Tinder'da tanıştığı ve kendini bir milyarderin oğlu olarak tanıtan adam tarafından dolandırılan 29 yaşındaki genç kadının hayatı karardı. Beyaz atlı prensi onu yüklü miktarda dolandırdığında, akıl hastanesine yatmak zorunda kalan genç kadının hikâyesi tüyler ürpertecek cinsten.
4.02.2022 Dünya
Altın Kelebek ne zaman? Altın Kelebek adayları kimler? İşte aday listesi!
Altın Kelebek ne zaman? Altın Kelebek adayları kimler? İşte aday listesi! Her yıl gerçekleştirilen Altın Kelebek Ödülleri'nin 2021 yılı final oylamaları başladı. Bu yılın en iyileri seçmek için yapılan final oylama işlemleri devam ederken, kimlerin aday olduğu merak edilmeye başlandı. Ünlü oyuncu Demet Özdemir'in açılış şovu düzenleyeceği Altın Kelebek Ödülleri'nin sahiplerini bulacağı tören için geri sayım başladı. Peki, 47. Altın Kelebek Ödülleri ne zaman verilecek? Altın Kelebek adayları kimler? İşte isim listesi...
27.10.2021 Gündem
Bartu Küçükçağlayan baba oluyor!
Bartu Küçükçağlayan baba oluyor! İki yıl önce Merve Küçükçağlayan ile evlenen Bartu Küçükçağlayan, baba olmaya hazırlanıyor. Müjdeli haberi sosyal medyadan duyuran ünlü oyuncu, eşine, "Seni tanıdığım ilk doğum gününde sevgili olmuştuk, bugünkü doğum gününde nerdeyse anne-babayız" diye seslendi.
4.10.2021 Magazin
Gülse Birsel yeni dizi müjdesi!
Gülse Birsel yeni dizi müjdesi! Avrupa Yakası, Yalan Dünya ve Jet Sosyete dizilerinin senaristi ve oyuncularından olan Gülse Birsel, yeni bir dizi projesi yazmaya başladığını sosyal medyadan açıkladı.
10.09.2021 Magazin
Sosyetede büyük kavga! Ünlü isimler birbirini darp etti
Sosyetede büyük kavga! Ünlü isimler birbirini darp etti Model Dilara Kurşun ve oyuncu sevgilisi Tufan Kılıç, sosyetik Ertan-Sena Uyanık çiftiyle trafikte kavga etti. Sena Uyanık, Dilara Kurşun’u saçından sürükleyip darp etti, Dilara Kurşun da Sena Uyanık’a vurdu. Ertan Uyanık, Tufan Kılıç’a yumruk atarken, Kılıç da ona kafa attı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
17.08.2021 Yaşam
Sosyetede büyük skandal! 'Oğluma içki içirip, yüzüne esrar üflüyor'
Sosyetede büyük skandal! 'Oğluma içki içirip, yüzüne esrar üflüyor' İş insanı Şafak Susamcıoğlu, boşanma davaları devam eden dört yaşındaki oğullarının annesi Alexandra Masis hakkında suç duyurusunda bulundu. Susamcıoğlu, "Eşim telefonla konuşurken oğlumu küvette unuttu, onu boğulmaktan annem kurtardı. Ayrıca oğluma içki içirip, yüzüne esrar dumanı üflüyor." dedi.
11.05.2021 Magazin
Gülse Birsel’den yeni dizi kararı!
Gülse Birsel’den yeni dizi kararı! Avrupa Yakası, Yalan Dünya, Jet Sosyete dizileri ile Aile Arasında isimli sinema filmine de imza atan Gülse Birsel, uzun zamandır yeni bir proje üretmiyor. Senaryolarını yazdığı dizilerle ekrana damgasını vuran bir isim olan Gülse Birsel, unutulmayan, fenomen haline dönüşen pek çok karaktere de imza attı.
20.04.2021 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Sosyete ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki sosyete haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.