Soruşturma Açıldı

Soruşturma Açıldı

Son dakika soruşturma açıldı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan soruşturma açıldı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını soruşturma açıldı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Soruşturma Açıldı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan soruşturma açıldı gelişmeleri de dahil olmak üzere 3.901 soruşturma açıldı haberi bulunmuştur. Tüm soruşturma açıldı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Yağmur Taktaş öldürüldü mü? Pazartesi günü mezarı açılacak!
Yağmur Taktaş öldürüldü mü? Pazartesi günü mezarı açılacak! Amerika Birleşik Devletleri'nde hayatını kaybeden ve sevgilisi tarafından öldürüldüğü iddia edilen sosyal medya fenomeni Yağmur Taktaş'ın ailesinin avukatı Fethi Öksüz şoke eden açıklamalarda bulundu.
3.05.2024 Gündem
Galatasaray'ın milli futbolcusu Kerem Aktürkoğlu'nun trafikte yolunu kesen şüpheliler yakalandı
Galatasaray'ın milli futbolcusu Kerem Aktürkoğlu'nun trafikte yolunu kesen şüpheliler yakalandı Galatasaray'ın Fatih Karagümrük'e 2-0 yenilip Ziraat Türkiye Kupası'ndan elenmesinin ardından maç sonrası evine giden Galatasaray'ın milli futbolcusu Kerem Aktürkoğlu'nun otomobilinin önünü, yol verme tartışması nedeniyle kesen, Aktürkoğlu ile tartıştıktan sonra kaçan 4 şüpheli, polis tarafından yakalandı. Şüphelilerin daha önceden uyuşturucu kullanmak, trafik güvenliğini tehlikeye sokmak, taksirle adam öldürmek, kasten yaralama gibi suçlardan kayıtları olduğu ortaya çıktı. Şüpheliler adliyeye sevk edildi.
6.03.2024 Gündem
Kargo yalanıyla 3 bin kişiyi dolandırıp günlük 200 lira vurgun yaptılar! Dolandırıcılık şebekesiyle ilgili çarpıcı detaylar ortaya çıktı
Kargo yalanıyla 3 bin kişiyi dolandırıp günlük 200 lira vurgun yaptılar! Dolandırıcılık şebekesiyle ilgili çarpıcı detaylar ortaya çıktı İstanbul’da sahte cinsel içerikli ilaçları internet sitesi üzerinden satışa çıkarıp, sipariş veren kişileri telefonla arayarak 'Kargonuzu teslim almadığınız için hakkınızda icra takibi başlatıldı' mesajıyla yüzlerce kişiyi dolandıran 82 kişilik şebeke hakkında yürütülen soruşturma tamamlanarak, iddianame düzenlendi.
29.02.2024 Gündem
1 yıldır kayıp olarak aranıyordu; cinayete kurban gittiği ortaya çıktı
1 yıldır kayıp olarak aranıyordu; cinayete kurban gittiği ortaya çıktı Çatalca'da yaklaşık 1 yıldır kayıp olarak aranan Mehmet Berberoğlu’nun cinayete kurban gittiği ortaya çıktı. Mehmet Berberoğlu'nun birlikte alkol aldığı arkadaşları tarafından eşlerine sarkıntılık yaptığı iddiasıyla öldürüldüğü öne sürüldü. Gözaltına alınan 4'ü sağır ve dilsiz 5 şüphelinin gösterdiği ıslah edilmiş dere içinde yapılan aramada poşete konularak atılmış Mehmet Berberoğlu’nun cesedi bulundu.
22.02.2024 Gündem
Bir Seçil Erzan vakası daha! Banka müdürünün oyunu böyle ortaya çıktı
Bir Seçil Erzan vakası daha! Banka müdürünün oyunu böyle ortaya çıktı İstanbul'da yüksek kar vaadiyle mağdurlardan para topladığı iddia edilen emekli banka müdürü Müjgan D.'nin (63) aralarında bulunduğu 10 kişi gözaltına alındı. Yapılan soruşturmada şu ana kadar 7 kişiden 11 milyon lira para topladıkları öğrenildi. Müjgan D., oğlu, kızı ve eşinin de aralarında bulunduğu 6 kişi adliyeye sevk edildi. Mağdurlar arasında birçok iş adamının bulunduğu öğrenildi.
31.01.2024 Gündem
FETÖ ile irtibatta olduğu tespit edilen 445 aktif emniyet mensubu açığa alındı
FETÖ ile irtibatta olduğu tespit edilen 445 aktif emniyet mensubu açığa alındı Emniyet Genel Müdürlüğü KOM Başkanlığının dijital materyaller üzerinde yaptığı geriye dönük çalışmalar kapsamında FETÖ ile irtibat ve iltisaklı olduğu tespit edilen 445 aktif emniyet mensubu açığa alındı.
28.12.2023 Gündem
Bakan Tunç'tan net mesaj: Vekiller terörü desteklerse konu yargıya gelir
Bakan Tunç'tan net mesaj: Vekiller terörü desteklerse konu yargıya gelir Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, 'Terörle mücadelemiz kararlı bir şekilde devam edecek. Vekiller terörü desteklerse konu yargıya gelir.' dedi.
26.12.2023 Gündem
Savcı odasındaki avukat pozlarına çifte soruşturma açıldı
Savcı odasındaki avukat pozlarına çifte soruşturma açıldı Avukatın bir savcının makamından “Ben asla kaybetmem. Ya kazanırım ya da öğrenirim” mesajıyla paylaştığı fotoğraflar yargıyı karıştırdı. Hem savcı hem de avukat hakkında soruşturma başlatıldı. Ayrıca savcının görev yeri de değiştirildi.
15.12.2023 Gündem
Bakan Tunç'tan sporda şiddet açıklaması!
Bakan Tunç'tan sporda şiddet açıklaması! 'Yedinci Yılında İstinaf Kanun Yolu Değerlendirme Toplantısı'na katılan Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, “Türkiye yüzyılında, herkes için daha güven veren, herkes için daha erişilebilir olan güçlü bir adalet sistemini hayata geçireceğiz“ ifadelerine yer verdi.
14.12.2023 Gündem
Kadıköy canisini mahkemede kendini böyle savundu
Kadıköy canisini mahkemede kendini böyle savundu İstanbul'un Kadıköy ilçesinde kız arkadaşı ile sokakta yürürken çıkan tartışmada öldürülen Davut Atakov (23) cinayeti ile ilgili soruşturma tamamlandı. Cinayet zanlısı Ali Kumsal Şallı'nın müebbet hapis cezasıyla cezalandırılması istendi. Cani Ali Kumsal Şallı ifadesinde Atakov’un elini beline attığını ve silah çıkaracağını sandığını kendisinin de bıçağı korkutmak için sağa sola salladığını söyledi.
8.12.2023 Gündem
10 yaşındaki Tunahan'a köpekler saldırdı! Bakan Yerlikaya'dan açıklama: Soruşturma açıldı
10 yaşındaki Tunahan'a köpekler saldırdı! Bakan Yerlikaya'dan açıklama: Soruşturma açıldı Ankara'da okula giderken sokak köpeklerinin saldırısına uğrayan 4'üncü sınıf öğrencisi Tunahan Yılmaz (10), ağır yaralandı. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada "Olayın, Mülkiye Müfettişlerince tüm yönleri ile araştırılması için soruşturma açılmıştır" dedi.
8.12.2023 Gündem
Hangi fenomenlere soruşturma açıldı? Fenomenlere yurt dışı yasağı mı konuldu?
Hangi fenomenlere soruşturma açıldı? Fenomenlere yurt dışı yasağı mı konuldu? Dilan - Engin Polat çifti davasının ardından diğer fenomenler de mercek altına alındı. Özlem ve Tayyar Öz çifti hakkında Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma başlatıldı. Yurt dışı yasağı getirilen isimler de belli oldu. Öte yandan Yurt dışı yasağına dahil edildiğini öğrenen Eylül Öztürk sosyal medya hesabında paylaşım yaptı. Öztürk, "Evet şu anda bana geldikleri kesinleşti anladığım kadarıyla. Ben buradan bunu anlıyorum. Demek ki soruşturmaya veya incelemeye dahil olduk. Bu beni çok mutlu etti. Demek ki sona yaklaşıyoruz. Hep bir belirsizlik vardı. Ama ben zaten yurt dışındayım, o nasıl olacak anlamadım. Neyse bunu avukatıma sorayım." şeklinde yazdı.
29.11.2023 Gündem
Mehmet Berzan İlhanlı kimdir? Tuzlaspor Kulübü Başkanı Mehmet Berzan İlhanlı kaç yaşında, nereli, Mehmet Berzan İlhanlı'ya neden soruşturma açıldı?
Mehmet Berzan İlhanlı kimdir? Tuzlaspor Kulübü Başkanı Mehmet Berzan İlhanlı kaç yaşında, nereli, Mehmet Berzan İlhanlı'ya neden soruşturma açıldı? Tuzlaspor Kulübü Başkanı Mehmet Berzan İlhanlı hakkında Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından ‘Malvarlığı değerlerini aklama’, ‘7258 sayılı kanuna muhalefet’, ‘Malvarlığı değerlerinin gayrimeşru kaynağını gizlemek’ ve ‘suç işlemek amacıyla örgüt kurmak’ suçlarından soruşturma başlatıldı. Peki, Mehmet Berzan İlhanlı kimdir? Tuzlaspor Kulübü Başkanı Mehmet Berzan İlhanlı kaç yaşında, nereli, Mehmet Berzan İlhanlı'ya neden soruşturma açıldı?
9.11.2023 Gündem
Dilan Polat ve Engin Polat'a  4 ayrı suçtan soruşturma açıldı, tüm mal varlıklarına el konuldu! Yeni detaylar ortaya çıktı
Dilan Polat ve Engin Polat'a 4 ayrı suçtan soruşturma açıldı, tüm mal varlıklarına el konuldu! Yeni detaylar ortaya çıktı Yayınladığı sosyal medya içerikleri ve 'Vergi kaçırma' iddialarıyla tanınan Dilan Polat ve eşi Engin Polat hakkındaki soruşturmada dikkat çeken detaylar ortaya çıktı.
15.10.2023 Gündem
Fethiye Belediye başkanı hangi partiden, Alim Karaca kimdir? Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca Türk Bayrağı olayı nedir, Karaca’ya neden soruşturma açıldı?
Fethiye Belediye başkanı hangi partiden, Alim Karaca kimdir? Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca Türk Bayrağı olayı nedir, Karaca’ya neden soruşturma açıldı? Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca hangi partiden, Fethiye Belediye Başkanı kimdir? Muğla'nın Fethiye ilçesinde, üzerinde belediye başkanının adı ile belediye logosunun yer aldığı Türk bayraklarının tasarlanıp, reklam panolarına asılması tepki çekti. Yaşanan olay sonrası belediye başkanına yönelik adli ve idari işlem başlatıldı. Konuya ilişkin Fethiye Belediyesi yaptığı açıklamada "İlgili reklam şirketiyle herhangi bir görsel ve tasarımı paylaşılmamış, jest amacıyla yapılan bayrak görselleri için asılmadan önce tarafımızdan onay istenmemiştir." İfadeleri kullanıldı. Bu gelişmenin ardından Fethiye Belediye başkanı hangi partiden, Alim Karaca kimdir? Sorularına yanıt aranırken, Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca Türk Bayrağı olayı detayları ile soruşturmanın nedeni sorgulanmaya başlandı. Peki, Fethiye Belediye başkanı hangi partiden, Alim Karaca kimdir, hangi partili?
28.08.2023 Gündem
İstanbul'da banka bilgilerini ele geçirip ek kart çıkardılar! Büyük vurgun
 İstanbul'da banka bilgilerini ele geçirip ek kart çıkardılar! Büyük vurgun İstanbul'da banka müşterilerine ait kart bilgilerini ele geçirerek çıkarttıkları ek kartlarla nakit avans çeken 2 şüpheli gözaltına alındı. Şüphelilerin bu yolla 2 milyon liralık vurgun yaptıkları belirlendi. Biri telefoncu, diğeri tekstilci iki şüpheli adliyeye sevk edildi.
21.06.2023 Yaşam
'Eski kocamla buluşmaya gidiyorum' diyerek sığınma evinden çıktı, cesedi bulundu
'Eski kocamla buluşmaya gidiyorum' diyerek sığınma evinden çıktı, cesedi bulundu Tuzla'da çalılık alanda cesedi bulunan Dilek Kayacan (33)'ın, 4 ay önce boşandığı eski eşi tarafından öldürüldüğü tespit edildi. 4 çocuk annesi  Dilek Kayacan'ın olay günü yaşadığı sığınma evinden "Eski kocamla buluşmaya gidiyorum" diyerek ayrıldığı belirlenirken şüpheli eski koca Tuzla'da yakalandı. Cinayet Büro Amirliğinde suçlamaları kabul etmeyen Medeni Aydın adliyeye sevk edildi.
4.05.2023 Yaşam
Sünnet yerine 'bademcik' ameliyatı yaptılar! Doktorlara soruşturma açıldı
Sünnet yerine 'bademcik' ameliyatı yaptılar! Doktorlara soruşturma açıldı Diyarbakır'ın Ergani ilçesinde, sünnet için hastaneye götürülen B.Y.'nin (2,5) bademciklerinin ameliyatla alınmasıyla ilgili incelemede, aralarında doktorların da olduğu 12 personel hakkında idari soruşturma başlatıldı.
14.03.2023 Gündem
Büyük vurgundan büyücüler çıktı! Sahte avukat ve icra oyunu da var
Büyük vurgundan büyücüler çıktı! Sahte avukat ve icra oyunu da var Aradıkları kişilere kendilerini avukat olarak tanıttılar, icra takibi ile korkutup tüm paralarını aldılar. Polis adım adım takip ettiği çeteyi çökertti, büyük vurgun böyle ortaya çıktı. Dolandırıcıların büyücülük yöntemi ise polisi şoke etti.
2.03.2023 Gündem
Fahiş fiyat uygulayan firmaya soruşturma açıldı
Fahiş fiyat uygulayan firmaya soruşturma açıldı Kahramanmaraş merkezli deprem bölgelerinde Denizlili bir firma tarafından uçuk fiyatlarda depremzedelere battaniye satışı yapılmasının üzerine başsavcılık harekete geçti.
2.03.2023 Gündem
Kripto paracılar dikkat! Soruşturma açıldı
Kripto paracılar dikkat! Soruşturma açıldı ABD sermaye piyasası otoritesi SEC, kripto faaliyetleri için Robinhood'a soruşturma daveti gönderdi.
28.02.2023 Ekonomi
Rekabet Kurulu'ndan Google'a soruşturma
Rekabet Kurulu'ndan Google'a soruşturma Rekabet Kurulu tarafından Alphabet Inc., Google LLC, Google International LLC, Google Ireland Limited ve Google Reklamcılık ve Pazarlama Ltd. Şti. hakkında soruşturma açıldı.
2.02.2023 Ekonomi
Bakan Koca: SMA Bilim Kurulu 31 Ocak'ta toplanacak
Bakan Koca: SMA Bilim Kurulu 31 Ocak'ta toplanacak Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, SMA Bilim Kurulu'nun 31 Ocak Salı günü toplanacağını açıkladı.
24.01.2023 Gündem
Gianni Infantino'dan Nusret Gökçe hamlesi! FIFA da devreye girdi
Gianni Infantino'dan Nusret Gökçe hamlesi! FIFA da devreye girdi Dünya Kupası'nda Arjantin-Fransa finalinin ardından sahaya girerek Arjantinli futbolcularla ve Dünya Kupası'yla fotoğraf çektiren Nusret Gökçe için FIFA Başkanı Gianni Infantino'dan flaş bir hamle geldi.
25.12.2022 Şampiy10
Uğur Kutay kimdir, Yıldız Teknik Uğur Kutay ne dedi? Hz. Muhammed’e ve İslam’a hakaretler ettiği iddiasıyla soruşturma açıldı!
Uğur Kutay kimdir, Yıldız Teknik Uğur Kutay ne dedi? Hz. Muhammed’e ve İslam’a hakaretler ettiği iddiasıyla soruşturma açıldı! Yıldız Teknik Üniversitesi’ndeki bazı öğrenciler, Peygamber Efendimize hareket ettiği iddiasıyla YTÜ Öğretim Üyesi Uğur Kutay’ı hedef aldı. Söz konusu gelişmelerin ardından Uğur Kutay ne dedi, Yıldız Teknik Üniversitesi Öğretim Üyesi Uğur Kutay kimdir, aslen nerelidir, kaç yaşında, Peygamberimize hakaret mi etti? Sorularına yanıt aramaya başladı.
19.12.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Soruşturma Açıldı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki soruşturma açıldı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.