Son Yolculuğu

Son Yolculuğu

Son dakika son yolculuğu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan son yolculuğu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını son yolculuğu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Son Yolculuğu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan son yolculuğu gelişmeleri de dahil olmak üzere 872 son yolculuğu haberi bulunmuştur. Tüm son yolculuğu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Yargı'da Pars'a veda! Yargı 58. bölümde neler oldu?
Yargı'da Pars'a veda! Yargı 58. bölümde neler oldu? Pazar akşamlarına damga vuran Yargı son bölümüyle nefes kesti. Dizinin yeni bölümünde; Uzun süren araştırmaların sonucunda Pars Başsavcı'nın katilleri yakalandı. Ilgaz ise yeni bir oyunun içine çekildi.
27.03.2023 Magazin
Nalan annesinin ölümünü kabullenemiyor! Camdaki Kız 64. bölümde neler oldu?
Nalan annesinin ölümünü kabullenemiyor! Camdaki Kız 64. bölümde neler oldu? Kanal D'nin perşembe akşamlarına damga vuran dizisi Camdaki Kız, yeni bölümü ile seyirciyle buluştu. Duygusal bir bölüm olan Camdaki Kız'ın 64. bölümüne Nalan'ın annesi Feride'nin ölümü damga vurdu.
13.01.2023 Magazin
Atatürk'ün son yolculuğuna ait fotoğraflar! Atatürk’ün cenaze töreni nasıl yapıldı?
Atatürk'ün son yolculuğuna ait fotoğraflar! Atatürk’ün cenaze töreni nasıl yapıldı? Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk vefatının 84. yılında anılıyor. Cenaze töreninde çekilen fotoğraflar o gün bir milletin matemini gözler önüne koyuyor. Peki, Atatürk'ün son yolculuğu nasıldı, cenaze töreni nasıl yapıldı? Atatürk’ün son yolculuğundan tarihe not düşen fotoğrafları derledik. İşte Atatürk cenaze töreni fotoğrafları!
10.11.2022 Gündem
Mezarlıkta dehşete düşüren anlar! Bir anda tabutun içinden fırladı 200 kişi şok oldu...
Mezarlıkta dehşete düşüren anlar! Bir anda tabutun içinden fırladı 200 kişi şok oldu... Dünya İngiltere'de yaşanan olayı konuşuyor. 60 yaşındaki adam hayatının en zor günlerinden birini yaşıyordu. Cenaze töreninin sonlarına yaklaşılmıştı. Karısının cansız bedeni bir tabut içindeydi ve birazdan bu tabut önceden kazılmış derin çukura yerleştirilecekti. Ancak yolunda gitmeyen bir şeyler vardı. Cenazedeki 200 kişi birazdan hayatları boyunca unutamayacakları bir görüntüyle karşı karşıya kalacaklardı.
18.06.2022 Dünya
Genç mühendis Tarık Kesekçi son yolculuğuna uğurlandı
Genç mühendis Tarık Kesekçi son yolculuğuna uğurlandı Bursa'da otomobilin TIR'a çarptığı kazada 3 arkadaşıyla birlikte hayatını kaybeden uçak mühendisi Tarık Kesekçi (26), memleketi Nevşehir'de, Adalet Bakanı Abdulhamit Gül ve T3 Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Selçuk Bayraktar'ın da katıldığı cenaze töreniyle son yolculuğuna uğurlandı. Selçuk Bayraktar, Baykar'da çalışan Kesekçi için "Son haftalarda kendisiyle görüştüğümüzde büyük işler başarmıştı, görüştüğümüzde daha da önemli bir projeyi söylemiştim" dedi.
28.11.2021 Gündem
İlk kez sergilenecek! "Dolmabahçe'den Anıtkabir'e"
İlk kez sergilenecek! "Dolmabahçe'den Anıtkabir'e" Cumhurbaşkanlığı Devlet Arşivleri Başkanlığı ve Anıtkabir Komutanlığınca, 10 Kasım'da Anıtkabir Komutanlığı Müzesi'nde "Dolmabahçe'den Anıtkabir'e" sergisi açılacak.
8.11.2019 Gündem
Brezilya'da uçak düştü, ünlü şarkıcı hayatını kaybetti
Brezilya'da uçak düştü, ünlü şarkıcı hayatını kaybetti Brezilya'da Piper PA-28-180 tipi küçük uçak düştü. Uçakta bulunan 28 yaşındaki ünlü şarkıcı Gabriel Diniz ve 2 kişi hayatını kaybetti.
28.05.2019 Magazin
CHP Edirne Milletvekili Erdin Bircan hayatını kaybetti
CHP Edirne Milletvekili Erdin Bircan hayatını kaybetti CHP Edirne Milletvekili Erdin Bircan, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.
18.11.2018 Gündem
Kahraman şehidin naaşı son yolculuğu öncesi baba evine getirildi
Kahraman şehidin naaşı son yolculuğu öncesi baba evine getirildi İzmir Adliye Sarayı önünde teröristlerle girdiği çatışmada şehit düşen ve büyük bir faciayı önleyen kahraman polis memuru Fethi Sekin’in (44) naaşı helallik için baba evine getirildi.
29.09.2021 Gündem
Kusuru ezen minibüsçüde değil ölen yolcuda buldular
Kusuru ezen minibüsçüde değil ölen yolcuda buldular İstanbul Ayazağa’da dolmuştan inen 3 çocuk annesi Müzeyyen Demirtaş, ezilerek hayatını kaybetti. Kaza tespit tutanağında kusurlu kişi de Müzeyyen Demirtaş gösterildi
24.03.2016 Yaşam
Leyla Abla’yı uğurladık
Leyla Abla’yı uğurladık Türk basınının duayeni ‘röportajın kraliçesi’ Leyla Umar, Teşvikiye Camii’ndeki cenaze töreninin ardından toprağa verildi. Umar’ı son yolculuğuna çalışma arkadaşları, meslektaşları gazeteciler, iş, sanat ve siyaset dünyasından birçok isim uğurladı.
18.11.2015 Yaşam
Erol Büyükburç'un cenazesinde gerginlik
Erol Büyükburç'un cenazesinde gerginlik Büyükburç’un cenazesi Levent Camisi’nde kılınacak öğlen namazının ardından Zincirlikuyu Mezarlığı’nda toprağa verilecek
14.03.2015 Magazin
Yaşar Kemal son yolculuğuna uğurlandı
Yaşar Kemal son yolculuğuna uğurlandı 14 Ocak 2015'de solunum yetmezliği nedeniyle İstanbul Üniversitesi Çapa Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılan Yaşar Kemal yoğun bakımda tedavi altına alınmıştı. Yapay solunum desteği uygulanan Kemal'in, çoğul organ yetersizliği de ortaya çıkmıştı. Kemal tedavi altına alındıktan 1.5 ay sonra dün 92 yaşında hayatını kaybetti.
29.09.2021 Gündem
Müzeyyen Senar son yolculuğuna uğurlandı
Müzeyyen Senar son yolculuğuna uğurlandı Tedavi gördüğü hastanede pazar günü hayatını kaybeden Türk sanat müziğinin en duayen ismi Müzeyyen Senar, son yolculuğuna uğurlandı.
10.02.2015 Magazin
Tuğçe'nin son yolculuğu canlı yayınlandı
Tuğçe'nin son yolculuğu canlı yayınlandı Almanya 'nın Offenbach kentinde, 15 Kasım Cumartesi günü bir restoranda taciz edilen iki genç kızı korumak isterken uğradığı saldırıda ağır yaralanan ve 28 Kasım Cuma günü yaşamını yitiren Tuğçe Albayrak (23) son yolculuğuna uğurlanıyor.
3.12.2014 Dünya
İlhan Söyler son yolculuğuna uğurlandı
İlhan Söyler son yolculuğuna uğurlandı Bakırköy Acıbadem Hastanesi'nde tedavi gören ve dün hayatını kaybeden Hürriyet Gazetesi yazarı İlhan Söyler son yolculuğuna uğurlandı.
23.09.2014 Futbol
Uğur Kurt'u vuran polis tespit edildi
Uğur Kurt'u vuran polis tespit edildi Okmeydanı Cemevi’nde katıldığı bir cenazede vurularak hayatını kaybeden Uğur Kurt’u öldüren kurşunun bir polisin silahından çıktığı tespit edildi...
29.09.2021 Gündem
Sarıgül'ün aracına taş yağmuru!
Sarıgül'ün aracına taş yağmuru! Okmeydanı'nda gergin gün. Burak Can Karamanoğlu'nun cenazesine katılan bir grup Mustafa Sarıgül'ün seçim otobüsünü taş yağmuruna tuttu.
29.09.2021 Gündem
İmralı’ya yaslı gelmiş şen gitmiş!
İmralı’ya yaslı gelmiş şen gitmiş! Kosterin kaptanı Mudanyalı Nail Ayanoğlu anlattı
29.09.2021 Gündem
'Teşekkürler ustam'
'Teşekkürler ustam' Erol Günaydın, son yolculuğuna uğurlanıyor
17.10.2012 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Son Yolculuğu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki son yolculuğu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.