Son Dakika Yasak Kararı

Son Dakika Yasak Kararı

Son dakika son dakika yasak kararı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan son dakika yasak kararı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını son dakika yasak kararı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Son Dakika Yasak Kararı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan son dakika yasak kararı gelişmeleri de dahil olmak üzere 133 son dakika yasak kararı haberi bulunmuştur. Tüm son dakika yasak kararı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Almanya'dan otomotiv devine son dakika yasak kararı!
Almanya'dan otomotiv devine son dakika yasak kararı! Almanya, internet bağlantısı özelliği olan Ford otomobillerine ülke çapında satış ve üretim yasağı getirdi.
21.05.2022 Dünya
Yasak kararı! Bugün başladı, artık kullanılmayacak
Yasak kararı! Bugün başladı, artık kullanılmayacak Akülü araç kullanımıyla ilgili son dakika yasak kararı! Adalar ilçesinde bugünden itibaren akülü araç kullanımı yasaklandı. Karar sonrası Adalar'da ulaşımlarını kolaylaştırmak isteyenler bisikletlere yoğun ilgi gösterdi.
5.10.2021 Gündem
Milyonlarca öğrenciyi ilgilendiren yasak kararı! Yeni dönem resmen başladı, o ürünler...
Milyonlarca öğrenciyi ilgilendiren yasak kararı! Yeni dönem resmen başladı, o ürünler... Milyonlarca öğrenciyi ilgilendiren son dakika yasak kararı! Üç bakanlık protokol imzaladı. Tamamen değişti, artık zorunlu olacak. Yüz yüze eğitimin başlamasıyla uygulamaya start verildi. Cips, meyve suyu, kızartma... Uygulama resmen başladı ama kantinler hala bu kurala uymuyor. Listedeki ürünleri tek tek sayan uzmanlar ve sektör temsilcileri, dikkat çeken tespitlerde bulundu.
1.10.2021 Eğitim
İstanbul için flaş yasak kararı! Vali Yerlikaya duyurdu, 30 Eylül'e kadar...
İstanbul için flaş yasak kararı! Vali Yerlikaya duyurdu, 30 Eylül'e kadar... İstanbul için son dakika yasak kararı! İstanbul Valisi Ali Yerlikaya duyurdu. Yasak kararı 30 Eylül'e kadar uzatıldı. Yerlikaya, "İstanbul'umuzda orman yangınlarıyla mücadele kapsamında ormanlara girme, orman çevresinde ve içinde mola verme, piknik yapma yasakları 30 Eylül 2021 Perşembe günü saat 24.00’e kadar uzatılmıştır." açıklamasını yaptı.
1.09.2021 Gündem
Son dakika yasak kararı! Perşembe başlıyor, 6 Eylül'e kadar...
Son dakika yasak kararı! Perşembe başlıyor, 6 Eylül'e kadar... Son dakika yasak kararı! İstanbul'da Bakırköy Kaymakamlığı'ndan yapılan açıklamada 02-06 Eylül 2021 tarihleri arasında her türlü toplantı ve gösteri yürüyüşü, basın açıklaması, oturma eylemi vb. faaliyetlerin yasaklandığı açıklandı.
31.08.2021 Gündem
Yasak kararı! Valilik duyurdu, 15 gün boyunca...
Yasak kararı! Valilik duyurdu, 15 gün boyunca... Son dakika yasak kararı! 15 gün boyunca yapılamayacak. Valilikten açıklama geldi. Mardin Valiliği, koronavirüs salgını ve kaos ortamı oluşturmak için farklı görüşteki grupların karşı karşıya getirilerek kargaşa ortamı yaratılmasının önüne geçilmesi ve kamu düzeninin korunması amacıyla cuma gününden başlamak üzere toplantı ve gösteri yürüyüşü gibi etkinliklerin 15 gün süreyle yasaklandığını duyurdu.
19.08.2021 Gündem
Hafta sonu hafta içi sokağa çıkma yasaklarıyla ilgili son dakika gelişmesi! Kafe, restoran tüm kapalı alanları kapsıyor! Eylül ayı itibarıyla...
Hafta sonu hafta içi sokağa çıkma yasaklarıyla ilgili son dakika gelişmesi! Kafe, restoran tüm kapalı alanları kapsıyor! Eylül ayı itibarıyla... Hafta sonu hafta içi sokağa çıkma yasaklarıyla ilgili flaş gelişme! Yasakların geri dönmesi öngörülüyor. 'Sokağa çıkma yasakları geri dönecek mi?' sorusu Kabine toplantısında cevabını bulacak. Başta koronavirüs pandemisi olmak üzere Türkiye gündeminde yer alan birçok konuyla ilgili alınacak kararlara ilişkin gözler kabine toplantısı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a çevrildi. Toplantıda koronavirüste artan vaka sayıları hastaneye yatış ve ölüm sayılarıyla birlikte değerlendirilerek nihai karar alınacak. Bunun yanında uzmanlar eylül ayı itibarıyla yasakların geri dönebileceğini belirtiyor. Aşı olmayanların kafe, restoran, lokanta, sinema, konser, tiyatro vb. gibi kapalı alınmaması gündemde. İşte hafta içi ve hafta sonu sokağa çıkma yasaklarıyla ilgili tüm gelişmeler...
15.08.2021 Gündem
Yasaklarla ilgili son dakika gelişmesi! AVM, maç, tiyatro, sinema, düğün, kına, konser, kongre, dernek toplantısı... Hepsini kapsıyor, yasaklar bugün...
Yasaklarla ilgili son dakika gelişmesi! AVM, maç, tiyatro, sinema, düğün, kına, konser, kongre, dernek toplantısı... Hepsini kapsıyor, yasaklar bugün... Yasaklar ile ilgili son dakika gelişmesi. AVM, maç, tiyatro, sinema, düğün, kına, konser, kongre, dernek toplantısı... Hepsini kapsıyor, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan açıklayacak. Vaka sayılarının yeniden artması ile birlikte tekrar gündemde. Koronavirüs salgını ile ilgili alınacak yeni tedbirler ve aşı olmayanlara kısıtlama getirip getirilmeyeceği belli oluyor.
2.08.2021 Gündem
Yasaklarla ilgili son dakika gelişmesi! Kamu kuruluşları, AVM, restoran, kafe, bar, gece kulübü, spor salonu, konser, sinema, tiyatro, hepsini kapsıyor... Cumhurbaşkanı Erdoğan duyurdu! Yasaklar...
Yasaklarla ilgili son dakika gelişmesi! Kamu kuruluşları, AVM, restoran, kafe, bar, gece kulübü, spor salonu, konser, sinema, tiyatro, hepsini kapsıyor... Cumhurbaşkanı Erdoğan duyurdu! Yasaklar... Yasaklar geliyor. Yasaklarla ilgili son dakika açıklaması... Kamu kuruluşları, AVM, restoran, kafe, bar, gece kulübü, spor salonu, konser, sinema, tiyatro, hepsini kapsıyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan sinyali verdi. Artan vaka sayılarıyla birlikte yasaklar tekrar gündeme geliyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan artan vakalara, yeni tedbirlere ve aşı olmayanlara kısıtlama getirilip getirilmeyeceğine sorulara yanıt vererek, ilk kabine toplantısında aşısızlara kısıtlama ve yeni tedbirlerin ele alınacağını söyledi. Öte yandan, İstanbul, Çanakkale, Gaziantep, Batman, Aydın, Kocaeli, Niğde, Balıkesir, Denizli, Bursa, Batman, Hatay, Konya, Gümüşhane, Çankırı, Antalya, Edirne, Mersin, Şanlıurfa, Isparta, Tekirdağ, Sivas, Yozgat ve İzmir'den de peş peşe ormanlara giriş yasak kararları geldi. İşte yasaklarla ilgili tüm detaylar...
31.07.2021 Gündem
Yasak kararı! Tek tek açıklandı, en az 15 gün...
Yasak kararı! Tek tek açıklandı, en az 15 gün... Son dakika yasak kararı! Tek tek açıklandı. En az 15 gün boyunca bu illerde artık girilmesi yasak. Balıkesir Valiliği tarafından alınan karar ile yangınların önlenmesi için belirlenen mesire alanları haricinde il genelindeki tüm ormanlık alanlara giriş yasaklandı. Gaziantep Valisi Davut Gül, kent genelindeki ormanlara girişlerin 15 gün süreyle yasaklandığını duyurdu. Çanakkale Valiliği'nce il genelinde ormanlık alanlara giriş yasaklandı. Kocaeli'nde il genelinde ormanlık alanlara girilmesinin yasaklandığı açıklandı. İstanbul'dan da son dakika yasak kararı geldi. 1 ay boyunca ormanlık alanlara girmek yasaklandı. İşte yasak kararı alınan diğer iller...
30.07.2021 Gündem
Hafta içi hafta sonu yasakları ile ilgili yeni gelişme! Bağıra bağıra geliyor...
Hafta içi hafta sonu yasakları ile ilgili yeni gelişme! Bağıra bağıra geliyor... Hafta içi ve hafta sonu yasaklarının kaldırılmasının ardından herkes rahat nefes aldı. 1 Temmuz’da biz, bizden biraz önce de dünya ülkeleri öyle bir açılmaya gitti ki henüz birinci ayı devirmemişken kısıtlamaların yeniden geleceği konuşulmaya başlandı. Maske ve mesafenin neredeyse sıfırlandığı şu günler ‘karanlık’ bir sonbahara gebe gibi! Uzmanlar ‘4. dalga sonbaharı beklemeden ağustosta bile kapımızı çalabilir’ uyarısı yapıyor. Gençler arasında hayli popüler bir söylemde olduğu gibi; ‘Geliyor gelmekte olan...’ Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Twitter'dan son koronavirüs sayılarını paylaşarak uyarılarda bulundu. Bakan Koca "Bayram artan vaka sayılarını kontrol altına alabilmek için son derece önemli. Aşı olup tedbirlere uyarak toplumsal bağışıklık sağlanırsa salgın biter. Aksi kısır döngü. Tedbirlere uyun, aşınızı olun" dedi...
22.07.2021 Gündem
Hafta içi ve hafta sonu sokağa çıkma yasaklarıyla ilgili flaş gelişme! Yeni yasaklar, ek tedbirler yolda
Hafta içi ve hafta sonu sokağa çıkma yasaklarıyla ilgili flaş gelişme! Yeni yasaklar, ek tedbirler yolda Hafta içi ve hafta sonu sokağa çıkma yasaklarıyla kritik gelişme. Vaka sayıları yükseldi. Bazı illerin renkleri değişti. Yeni yasaklar ve ek tedbirler gelebilir.
18.03.2021 Gündem
Rekabet Kurumu: Kırmızı et piyasasına sektör incelemesi başlatıldı
Rekabet Kurumu: Kırmızı et piyasasına sektör incelemesi başlatıldı Rekabet Kurumu, sektördeki yapısal sorunların derinlemesine incelenmesi ve çözüm önerileri getirilmesi amacıyla kırmızı et piyasasına yönelik sektör incelemesi başlatıldığını açıkladı.
6.12.2023 Ekonomi
Fırtına alarmı! Tüm plajlar kapatıldı
Fırtına alarmı! Tüm plajlar kapatıldı Tekirdağ'ın Şarköy ilçesinde 'fırtına' uyarısı sonrası tüm plajlar halka kapatıldı. Ayrıca Sarıyer Kaymakamlığı tarafından yapılan açıklamada denize girmenin yasaklandığı bildirildi.
13.08.2023 Gündem
Eski güzellik kraliçesinin kiralık katil planı şok etti! Flaş yasak aşk detayı
Eski güzellik kraliçesinin kiralık katil planı şok etti! Flaş yasak aşk detayı Üç çocuk annesi bir kadın, eşi ona boşanma davası açınca cinayet planına başvurdu. Eski bir güzellik kraliçesi olan 36 yaşındaki kadının sevgilisiyle birlikte kurduğu plan, polis tarafından tesadüfen fark edildi.
31.07.2023 Gündem
Bir dolandırıcının itirafları: Adamı aynı arabayla 3 kez dolandırdım
Bir dolandırıcının itirafları: Adamı aynı arabayla 3 kez dolandırdım Ev, araba ve akıllara gelebilecek her konuda dolandırıcılık olayları her geçen gün artmaya başladı. Farklı farklı yöntemlerle insanları tuzağa düşüren fırsatçılar, akılalmaz oyunlarla vatandaşı mağdur ediyor. Son yaşanan olayda sesi kaydedilen dolandırıcının itirafları şoke etti.
21.07.2023 Yaşam
Yeni hayat için 1 saat vakitleri var!
Yeni hayat için 1 saat vakitleri var! Adıyaman’da ayakta kalan binalar için hasar tespit çalışmaları sona ermek üzere. Ancak bu binaların durumu o kadar kötü ki çoğunluğu için yıkım kararı çıkıyor. Ev sahiplerine ise tam 1 saat eşyalarını alma süresi veriliyor. Bir saati bir dakika bile geçmek yasak ve riskli. Nakliyeciler eşyaların başında bağırıyor: “Son 25 dakika, son 15 dakika, son 9 dakika..."
17.02.2023 Gündem
5 bin kadın ile ilişki yaşayan Kral ülkede infial yarattı
5 bin kadın ile ilişki yaşayan Kral ülkede infial yarattı İspanya'nın eski kralı Juan Carlos'un çapkınlığı ülkede infial yaratmıştı. 5 bin kadın ile ilişki yaşadığı ifade edilen eski kral tahtan çekilmesine rağmen gündemde kalmaya devam ediyor. Şimdi Birleşik Arap Emirlikleri'nde sürgün hayatında olan Kral'ın eski sevgilisinin ürkütücü iddiaları var. İşte dikkat çeken detaylar...
26.01.2023 Dünya
Site ve apartmanda oturan herkesi ilgilendiriyor! 'Yasaklanamaz'
Site ve apartmanda oturan herkesi ilgilendiriyor! 'Yasaklanamaz' Site ve 7/24 kamera ile izlenen apartmanlarda oturanların tercihlerini belirleyen en önemli etken güvenlik oluyor. Özellikle çocuklar site ve apartman bahçelerinde serbestçe oyun oynayabiliyor. Ancak kimi aileler çocuklarının izlenmesinden rahatsız olabiliyor. Peki site yöneticilerinin kameradan site sakinlerini ve çocuklarını izleme yetkisi var mı? Blok girişinde çocuklar oturup cips yedikleri ve etrafı kirlettikleri için suçlu gibi başlarını eğdirerek fotoğraflarını çekebilir mi? Bu fotoğrafları da ekleyip ailelerine uyarı yazısı gönderebilir mi? Ceza hukukçusu Prof. Dr. Devrim Güngör, “Yöneticinin insanları hizaya getirme yetkisi yoktur. Güvenlik kamera kayıtlarını kendi telefonu veya bilgisayarı üzerinden anlık olarak takip etmesi, kişilerin özel hayatının gizliliğini ihlal etmektir ve suçtur” uyarısında bulundu.
9.01.2023 Ekonomi
Ev sahibi- kiracı herkes için geçerli! Yargıtay'dan yasak kararı
Ev sahibi- kiracı herkes için geçerli! Yargıtay'dan yasak kararı Yargıtay site ve apartmanda yaşayanları doğrudan ilgilendiren bir karar imza attı. Kapı önüne ayakkabı ve ayakkabılık ile bisiklet, spor aleti gibi eşyalar koymak ve geçişi engellemek Yargıtay içtihatları ışığında yasak. Uyarınıza rağmen kapı önüne ayakkabı, eşya koyan kiracı ya da ev sahibi komşunuza dava açmak mümkün.
21.11.2022 Gündem
Avrupa'dan flaş altın kararı! Resmen yasakladılar
Avrupa'dan flaş altın kararı! Resmen yasakladılar Avrupa harekete geçti. Son dakika altın kararı. Resmen yasakladılar. Avrupa Birliği (AB) üyesi ülkeler, Rusya'nın Ukrayna'ya yönelik saldırılarına cevap olarak Rusya’dan altın alımına yasak getiren yeni yaptırım paketini onayladı. İşte haberin detayları...
20.07.2022 Dünya
Baltık Denizi'nde tansiyon yükseliyor! Rus savaş gemilerinden füzeler ateşlendi: Litvanya ve Estonya'da panik...
Baltık Denizi'nde tansiyon yükseliyor! Rus savaş gemilerinden füzeler ateşlendi: Litvanya ve Estonya'da panik... Rusya'nın Ukrayna topraklarına girmesiyle Avrupa'da başlayan savaş korkusu Litvanya ve Estonya'ya yayılıyor. Kaliningrad gerilimi Litvanya'dan Estonya'ya sıçradı, Rus ordusuna ait bir helikopter iki dakika boyunca sınırı aştı. Putin ise, alev topuna dönen Baltık Denizi'nde savaş gemilerinden füze ateşledi.
22.06.2022 Dünya
Zam yapılmayan, eksik ücret ödenen ya da ücreti düşürülen çalışanları ilgilendiriyor! Flaş karar, 4 maaş...
Zam yapılmayan, eksik ücret ödenen ya da ücreti düşürülen çalışanları ilgilendiriyor! Flaş karar, 4 maaş... Milyonlarca çalışanı ilgilendiren tazminat kararı! Zam yapılmaması, eksik ücret ödenmesi ya da ücretin düşürülmesi durumunda tazminat hakkı doğuyor. Yargıtay son noktayı koydu. İş mevzuatında kadınların çalışma hayatında daha fazla yer bulabilmesi için pek çok avantaj sağlanıyor. Birçok kadın anne olduktan sonra iş hayatını bırakıyor. Bunun önlenmesi için hamilelik döneminde ve sonrasında kadınlara önemli haklar tanınıyor. Doğum ve süt izni gibi haklarla çalışanın hamilelik ve doğum sonrası dönemde de çalışabilmesi sağlanıyor. Ancak bazı işverenler hamile çalışanı işten çıkarma yoluna gidebiliyor ya da ücretini düşürebiliyor. Zam yapılmaması da hamile çalışanların karşılaştığı durumlar arasında bulunuyor. Ancak işverenin tüm çalışanlara eşit davranma yükümlülüğü bulunuyor. Hamile çalışanın işten çıkarılması durumunda 4 aylık ücret tutarında hamilelik tazminatı ödenmesi gerekiyor.
30.05.2022 Çalışan Hakları

Benzer Haber Etiketleri

Son Dakika Yasak Kararı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki son dakika yasak kararı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.