Kafe

Kafe

Son dakika kafe haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kafe ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kafe haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kafe

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kafe gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.446 kafe haberi bulunmuştur. Tüm kafe haberleri aşağıda listelenmiştir.
Restoran ve kafelerde fahiş fiyat boykotu! İşte boykotun yansımaları
Restoran ve kafelerde fahiş fiyat boykotu! İşte boykotun yansımaları Türkiye enflasyonla mücadelede yürüttüğü politikaları sürdürüyor. Ancak restoran ve kafelerdeki fahiş artışlar enflasyonun çok ötesine geçmiş durumda. On binlerce vatandaş lokanta ve kafelerdeki fahiş fiyat boykotuna katıldı. İşte detaylar
21.04.2024 Ekonomi
Fahiş fiyatlara karşı yapılan boykot çağrısı Beyoğlu'nda karşılık bulmadı
Fahiş fiyatlara karşı yapılan boykot çağrısı Beyoğlu'nda karşılık bulmadı Restoran ve kafelerdeki fahiş fiyatlara tepki göstermek isteyen bazı vatandaşlar sosyal medyadan boykot çağrısında bulundu. Yapılan çağrının İstiklal Caddesi'nde karşılık bulmadığı görülürken, restoran girişlerindeki kalabalık dikkat çekti. İstiklal Caddesi'nde restoran işleten Sinan Güler, Bizim burada boykot yok, kalabalık ve herkes memnun. Fiyatlarımız orta düzeyde. Fiyat yüksekliği varsa önce buradaki mal sahiplerini boykot etmeleri lazım dedi. Fatma Genç adlı müşteri ise, Boykot çağrısı mantıklı bir çağrı. Fiyatlar gerçekten yüksek. Enflasyona göre de baya fark var, sadece enflasyonla açıklanabilecek bir şey değil bence ifadelerini kullandı.
20.04.2024 Gündem
Osmanlı dönemine ait tarihi bina alevlere teslim oldu
Osmanlı dönemine ait tarihi bina alevlere teslim oldu Kırklareli’nde Geç Osmanlı dönemine ait tarihi binada henüz belirlenemeyen nedenle çıkan yangın itfaiye ekiplerince kontrol altına alındı.
20.04.2024 Gündem
Hafta sonu işletmelere boykot! Vatandaşlar 110 TL'lik kurabiye sonrası harekete geçti
Hafta sonu işletmelere boykot! Vatandaşlar 110 TL'lik kurabiye sonrası harekete geçti Tüketiciler, lokanta ve kafelerdeki yüksek fiyat artışlarına karşı sosyal medyada bir araya geldi ve hafta sonu işletmeleri boykot etme kararı aldı. Bu süreçte tanesi 110 lira olan kurabiye de gündemde yer edinmişti. O fırının sahibi konuştu...
20.04.2024 Ekonomi
ATO Başkanı Baran’dan kafe ve restoranları boykota ilişkin açıklama
ATO Başkanı Baran’dan kafe ve restoranları boykota ilişkin açıklama Ankara Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu Başkanı Gürsel Baran, hafta sonunda yapılacak kafe ve restoranları boykota ilişkin, "Ticaret hayatı bir bütündür ve fiyat artışlarıyla mücadeleye boykot ile değil ancak birlik ve beraberlik içinde katkı sağlanabilir" dedi.
19.04.2024 Ekonomi
Kafe ve restoranlar boykot mu ediliyor, kafe ve restoran boykotu ne zaman?
Kafe ve restoranlar boykot mu ediliyor, kafe ve restoran boykotu ne zaman? Kafe ve restoranlar boykot mu ediliyor, ne zaman? Hafta sonu kafe ve restoranlar için boykot kampanyası başlatıldı. Artan fiyatlar sonucu ailece dışarda yemek yemenin lükse dönüşmesi kafe ve restoranlar boykot kampanyasını başlatılmasına sebep oldu.
19.04.2024 Yaşam
Kafe ve restoranlardaki fahiş fiyatlara boykot çağrısı! Bir kurabiye 100 lira olur mu?
Kafe ve restoranlardaki fahiş fiyatlara boykot çağrısı! Bir kurabiye 100 lira olur mu? Ödedikleri hesapların fişlerini sosyal medyadan paylaşarak duruma isyan eden vatandaşlar, yemek sektöründeki bu kontrolsüzlüğe acil çözüm getirilmesi çağrısında bulunuyor.
18.04.2024 Gündem
Bakan Şimşek açıkladı: KDV oranlarında artış yapmadık
Bakan Şimşek açıkladı: KDV oranlarında artış yapmadık Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "KDV oranlarında artış yapmadık! Suistimalleri engellemeye yönelik tedbir alıyoruz." ifadelerini kullandı.
16.04.2024 Ekonomi
Restoran ve kafelerde servis ücreti kurnazlığı!
Restoran ve kafelerde servis ücreti kurnazlığı! Restoran ve kafelerde fiyat listeleri zorunluluğu getirilmesinin ardından ticaret bakanlığı servis ücretlerini de sıkı denetliyor. İşletmeler kurallara uyuyor ama bazıları yabancı müşterinden servis ücreti almaya devam ediyor.
14.04.2024 Ekonomi
Bakanlık harekete geçti! Fiyat yazmayana ceza yağdı
Bakanlık harekete geçti! Fiyat yazmayana ceza yağdı Ticaret Bakanlığı lokanta, kafe, pastane ve restoranlarda fiyat listelerini görünür şekilde asmayan, müşteriye bildirmeksizin yeme içme ücretlerine ilave ‘servis’ ücreti alan işletmelere ceza yağdırıyor.
8.04.2024 Ekonomi
Adana'da Ramazan Bayramı öncesi gıda denetimi! 30 işletme gezildi
Adana'da Ramazan Bayramı öncesi gıda denetimi! 30 işletme gezildi Adana’da Ramazan Bayramı öncesi gıda denetimi yapıldı. Denetimde ürünlerin son kullanma tarihleri ve ambalajları kontrol edildi.
2.04.2024 Adana
YSK seçim sonuçları ne zaman açıklanacak, YSK seçim sonuçlarını saat kaçta açıklayacak? Seçim sonuçları ne zaman belli olur?
YSK seçim sonuçları ne zaman açıklanacak, YSK seçim sonuçlarını saat kaçta açıklayacak? Seçim sonuçları ne zaman belli olur? YSK seçim sonuçları (31 Mart seçim sonuçları) saat kaçta açıklanacak, YSK tarafından seçim sonuçları ne zaman açıklanacak? 31 Mart seçim sonuçları için araştırmalar hızlandı. Türkiye belediye başkanı ve muhtarlık seçimleri için sandık başlına geçti. Yerel seçim kesin sonuçları YKS tarafından açıklanacak. Oy veren vatandaşlar YSK tarafından seçim sonuçlarının açıklanacağı saati sorgulama başladı. Peki, YSK seçim sonuçları ne zaman açıklanacak, 31 Mart seçim sonuçları saat kaçta açıklanacak?
31.03.2024 Gündem
Seçim günü sokağa çıkma yasağı var mı, piknik yapmak yasak mı? Pazar yerleri, marketler, kafeler, kahvehaneler, AVM’ler 31 Mart’ta açık mı, nereler kapalı?
Seçim günü sokağa çıkma yasağı var mı, piknik yapmak yasak mı? Pazar yerleri, marketler, kafeler, kahvehaneler, AVM’ler 31 Mart’ta açık mı, nereler kapalı? Yüksek Seçim Kurulu (YSK), seçim günü uygulanacak olan yasakları açıkladı. Oy kullanmaya gidecek olan vatandaşlar sokağa çıkma yasağı olup olmadığını sorgularken, kapalı olan mekanları da araştırmaya başladı. Peki, Seçim günü AVM’ler, kahvehaneler, Pazar yerleri, marketler, kafeler açık mı, kapalı mı? 31 Mart’ta nereler kapalı, seçim gününde sokağa çıkma yasağı var mı?
30.03.2024 Gündem
Seçim günü seyahat yasak mı? 2024 seçim yasakları nelerdir, 31 Mart seçim günü şehirler arası otobüsler çalışıyor mu, yolculuk serbest mi?
Seçim günü seyahat yasak mı? 2024 seçim yasakları nelerdir, 31 Mart seçim günü şehirler arası otobüsler çalışıyor mu, yolculuk serbest mi? Türkiye 31 Mart 2024 tarihinde seçimlere gidiyor. Seçim günü seyahat edecek vatandaşlar seçim yasakları ile ilgili aramalar arttı. Propaganda serbestliği 30 Mart Cumartesi saat 18.00'de, seçim yasakları ise 31 Mart saat 23.59'da sona erecek. İşte 31 Mart seçim günü şehirler arası otobüsler çalışıyor mu, yolculuk serbest mi? sorusunun yanıtı...
26.03.2024 Gündem
Kurtuluş parkı yeniden restore edildi, halkın hizmetine sunuldu! "Hayırlı olsun"
Kurtuluş parkı yeniden restore edildi, halkın hizmetine sunuldu! "Hayırlı olsun" Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, Kurtuluş Parkı’nı yeniden restore ettirerek Kurtuluş Mahallesi’nin çocuklarına hediye etti. Akay, “Siz istediniz, biz yaptık. Çocuklarımız için bundan sonra daha güvenli daha ferah bir park var. Güle güle bu parkta oynayacaklar” dedi.
25.03.2024 Adana
Atatürk Cumhuriyet Kulesi giriş ücreti! 21 yıl sonra açıldı: Atatürk Cumhuriyet Kulesi nerede, içinde neler var?
Atatürk Cumhuriyet Kulesi giriş ücreti! 21 yıl sonra açıldı: Atatürk Cumhuriyet Kulesi nerede, içinde neler var? Keçiören’de yapımı tamamlanan Atatürk Cumhuriyet Kulesi’nin açılışını gerçekleştiren Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, kulenin Keçiörenlilerin sahip çıkması sayesinde ayakta kaldığını söyleyerek, “Kulemiz aslında başlı başına bir azim abidesidir” dedi. Peki, Atatürk Cumhuriyet Kulesi giriş ücreti ne kadar, Atatürk Cumhuriyet Kulesi giriş nerede, içinde neler var?
20.03.2024 Gündem
AK Parti Şişli Belediye Başkan Adayı Gökhan Yüksel projelerini anlattı
AK Parti Şişli Belediye Başkan Adayı Gökhan Yüksel projelerini anlattı AK Parti Şişli Belediye Başkan Adayı Gökhan Yüksel, düzenlediği basın toplantısıyla Şişli için gerçekleştireceği 37 projenin detaylarını anlattı. Yüksel, göreve geldiklerinde en fazla bütçeyi otopark yapımına ayıracaklarını belirterek, "Senelerdir Şişli'ye bütün aday olan arkadaşlarımız, seçilen ve aday olanların her birinin ortak söylemi 'otopark konusunu çözeceğim'. Fakat çivi çakılmadı. Ben bu konuda çok iddialıyım. Diyorum ki 5 yıl içerisinde İstanbul'un Şişli ilçesi en fazla zemin altı otoparkına sahip ilçemiz olacak" ifadelerini kullandı.
6.03.2024 Gündem
Servis Varank'tan hesap Aktaş'tan! Gençlerin gözdesi oldu
Servis Varank'tan hesap Aktaş'tan! Gençlerin gözdesi oldu TBMM Sanayi Komisyonu Başkanı Mustafa Varank ile Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Tarihi Çarşıbaşı Meydanında hizmete sunulan Burfaş Kafe’de barista önlüğü giyerek tezgahının başına geçti ve gençlere kahve ikram etti. Varank, kahveleri hazırlarken Aktaş ise hem sipariş aldı hem de hesabı ödedi.
6.03.2024 Gündem
Aziz Yeniay saldırı anını ilk kez CNN Türk'te anlattı: Bana 'sizi vuracaklar' dediler
Aziz Yeniay saldırı anını ilk kez CNN Türk'te anlattı: Bana 'sizi vuracaklar' dediler AK Parti Küçükçekmece Adayı Aziz Yeniay seçim çalışmasına silahlı saldırıda yaşananları CNN Türk'te anlattı. Yeniay saldırıdan bir önce yanına gelen biri tarafından 'Lütfen dikkat edin, sizi vuracaklar' diye uyarıldığını açıkladı.
15.02.2024 Gündem
Antalya'da yabancı nüfus 40 bin azaldı! Kiralarda düşüş başladı
Antalya'da yabancı nüfus 40 bin azaldı! Kiralarda düşüş başladı Rusya ve Ukrayna savaşı sonrası bu iki ülkeden yoğun göç alan Antalya'daki yerleşik yabancı nüfusu, son 1 yılda 40 bin azaldı. Oturum izinlerinin uzatılmaması, yeni gelenlere izin verilmemesi, konut ve kira fiyatlarındaki yüksek artış nedeniyle Antalya'dan Dubai ve Sırbistan'a yoğun göç yaşanıyor. Konut fiyatları ve kiralarda da yüzde 15- 25 civarında düşüş başladı.
10.02.2024 Ekonomi
'Palalı Sabri' cinayeti soruşturmasında yeni gelişme: 8 şüpheli gözaltına alındı
'Palalı Sabri' cinayeti soruşturmasında yeni gelişme: 8 şüpheli gözaltına alındı Gezi Parkı olaylarında göstericilere pala ile saldırması nedeniyle "Palalı Sabri" adıyla tanınan Sabri Çelebi, Beyoğlu Talimhane'de aracının içindeyken gerçekleşen silahlı saldırıda hayatını kaybetti. Polis silahla ateş eden Çetin G.'nin de aralarında olduğu 8 şüpheliyi gözaltına aldı.
3.02.2024 Gündem
MHP lideri Devlet Bahçeli: CHP zihniyeti hepten çuvallamıştır
MHP lideri Devlet Bahçeli: CHP zihniyeti hepten çuvallamıştır MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Başarısızlar gönderilmeli, başaracak olan vatan, millet ve Mersin sevdalıları şehremini vazifesini üstlenmelidir. Artık beceriksizlere kapıyı göstermeliyiz. İş bilmeyenlere, üretmeyenlere, insanımıza dokunamayanlara, Mersin'i tanımayanlara, akıntının tersine kürek çekenlere 'uğurlar olsun' demeliyiz. Gün doğmuş, vakit gelmiştir. Mersin için ümitler yeşermiş, huzur meşalesi yakılmıştır. Mersin bizim, Türkiye hepimizindir" dedi. 
28.01.2024 Gündem
Fiyat kargaşası ortadan kalkacak! Artık zorunlu, 1 hafta süresi var
Fiyat kargaşası ortadan kalkacak! Artık zorunlu, 1 hafta süresi var Adana’da zabıta ekiplerinin kafe ve restoranlara yönelik uyguladığı ‘fiyat listesi’ denetimi sürüyor. İş yerinin önüne liste asmayanlara işlem yapılırken, liste asan esnaf ve vatandaşlar uygulamadan memnun olduklarını söyledi. Liste asmayanlar ise fiyat tabelası sipariş verdiklerini ancak siparişin kendilerine ulaşmadığını söyledi.
18.01.2024 Gündem
Kafe ve restoranlarda artık zorunlu olacak! Uygulamaya sokuldu
Kafe ve restoranlarda artık zorunlu olacak! Uygulamaya sokuldu Eskişehir’de esnaf ile vatandaşlar, bugün yürürlüğe giren restoran ve kafelerde fiyat listesi asma zorunluluğundan memnun kaldıklarını söyledi.
2.01.2024 Ekonomi
Ticaret Bakanlığı harekete geçti: Yeni yılda fahiş fiyatın önüne geçecek
Ticaret Bakanlığı harekete geçti: Yeni yılda fahiş fiyatın önüne geçecek Ticaret Bakanlığı, fahiş fiyat artışlarının önüne geçmek, tüketici mağduriyetlerini engellemek, üretici-tedarikçi ve perakende işletmeler arasındaki ticari faaliyetleri ve iç piyasayı düzenlemek amacı ile bir dizi düzenlemeyi yeni yılda yürürlüğe koyacak, bazılarının da yürürlük süresini uzatacak.
30.12.2023 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Kafe ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kafe haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.