Son Anları

Son Anları

Son dakika son anları haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan son anları ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını son anları haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Son Anları

haberleri sayfasında son dakika yaşanan son anları gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.246 son anları haberi bulunmuştur. Tüm son anları haberleri aşağıda listelenmiştir.
Alanyaspor son dakika golüyle kazandı! Serisini sürdürdü
Alanyaspor son dakika golüyle kazandı! Serisini sürdürdü Alanyaspor, Süper Lig'in 30. haftasında Kayserispor'u konuk etti. Son anları büyük heyecana sahne olan maçta Alanyaspor rakibini 1-0 yenerek 3 puanı hanesine yazdırdı.
16.03.2024 Alanyaspor
ABD polisi hamile kadını silahla vurarak öldürdü! İşte o anlar
ABD polisi hamile kadını silahla vurarak öldürdü! İşte o anlar ABD’nin Ohio eyaletinde polisin emrine uymadığı için aracının içinde polis tarafından öldürülen siyahi hamile kadın Ta’Kiya Young’un son anları, polisin vücut kamerasına yansıdı.
2.09.2023 Dünya
ABD polisi hamile kadını vurarak öldürdü! İşte o anlar
ABD polisi hamile kadını vurarak öldürdü! İşte o anlar ABD’nin Ohio eyaletinde polisin emrine uymadığı için aracının içinde polis tarafından öldürülen siyahi hamile kadın Ta’Kiya Young’un son anları, polisin vücut kamerasına yansıdı.
2.09.2023 Dünya
Masuaku artık Beşiktaş'ta! 200 bin euro indirim yaptılar
Masuaku artık Beşiktaş'ta! 200 bin euro indirim yaptılar Sözleşmesinde '25 maç oynarsa satın alma opsiyonu devreye girer' maddesi bulunan Masuaku 2 milyon euro'ya Beşiktaş'a imza atmış oldu.
17.04.2023 Beşiktaş
Türkiye'ye maça geldi, otelde hayatını kaybetti!
Türkiye'ye maça geldi, otelde hayatını kaybetti! Eczacıbaşı Dynavit ile karşılaştıkları maçın ardından Igor Gorgonzola Novara'nın 18 yaşındaki oyuncusu Ituma, İstanbul'da kaldıkları otelin penceresinden düşerek hayatını kaybetti. Soruşturma devam ediyor.
13.04.2023 Diğer Sporlar
Şanlıurfa'daki sel felaketinde Mahmut İzgördü'nün son anları ortaya çıktı
Şanlıurfa'daki sel felaketinde Mahmut İzgördü'nün son anları ortaya çıktı Deprem felaketinden sonra selin vurduğu Şanlıurfa Abide Köprülü Kavşak Alt Geçidi, en çok etkilenen noktalardan biri oldu. Araçlar mahsur kaldı sele kapıldı, 8 kişi de can verdi. Onlardan biri de Mahmut İzgördü'ydü. Kurtulmak için çabalarken seldeki o anları ortaya çıktı. İşte İzgördü ölüme böyle gitti.
20.03.2023 Gündem
Sel faciasında ölüme gitmeden önceki son anları!
Sel faciasında ölüme gitmeden önceki son anları! Selin vurduğu Şanlıurfa Abide Köprülü Kavşak Alt Geçidi, en çok etkilenen noktalardan biri oldu. Araçlar mahsur kaldı sele kapıldı, 8 kişi de can verdi. Onlardan biri de Mahmut İzgördü'ydü. Kurtulmak için çabalarken seldeki o anları ortaya çıktı. İşte İzgördü ölüme böyle gitti.
20.03.2023 Vatan TV
Atatürk’ün son sözü neydi? Atatürk ölmeden önce ne dedi? İşte Atatürk’ün son anları
Atatürk’ün son sözü neydi? Atatürk ölmeden önce ne dedi? İşte Atatürk’ün son anları Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ün vefatının ardından 84 yıl geçti. Büyük önder, milletinin ve vatanının bağımsızlığı için yılmadan çalışan, gerçekleştirdiği devrimlerle de dâhi bir devlet adamı olarak tarihe geçti. Millet olarak hüzün ve matemi yeniden yaşarken Atatürk’ün pek bilinmeyen son günleri ve son sözlerinin ne olduğu sıklıkla araştırılıyor. Peki, Atatürk’ün son sözü neydi? Atatürk ölmeden önce ne dedi? İşte Atatürk’ün son anları!
10.11.2022 Gündem
Emiliano Sala'nın ölümünden saniyeler önceki ses kayıtlarını ve görüntüleri BBC yayınladı...
Emiliano Sala'nın ölümünden saniyeler önceki ses kayıtlarını ve görüntüleri BBC yayınladı... 2018/19 sezonunun devre arasında Emiliano Sala, Fransa Ligue 1 ekibi Nantes'tan o dönem İngiltere Premier Lig ekibi Cardiff City'ye transfer olmuştu. Kulüplerin anlaşması sonucu yeni takımına katılmak için Fransa'dan Galler'e gitmesi gereken Sala, menajerinin ayarladığı özel uçağa bindi. 21 Ocak günü, Sala'nın tek başına bindiği The Piper Malibu model uçak Manş Denizi'ne düşmüş ve Arjantinli futbolcu 28 yaşında hayatını kaybetmişti.
22.09.2022 İngiltere
Sarıyer'de denizde dalgalara kapılan baba boğuldu oğlu kayıp
Sarıyer'de denizde dalgalara kapılan baba boğuldu oğlu kayıp Sarıyer'de denize giren Muzaffer Erbaş ile oğlu Burak Erbaş dalgalara kapılarak gözden kayboldu. Boğulan baba denizden çıkarılırken, suda kaybolan 10 yaşındaki oğlunun arama çalışmaları sürüyor. Baba oğlun son anları cep telefonu kamerasına yansıdı.
25.08.2022 Yaşam
Dalgalarla suya kapılıp, boğulan İlayda'nın son anları ortaya çıktı
Dalgalarla suya kapılıp, boğulan İlayda'nın son anları ortaya çıktı Sakarya'nın Karasu ilçesinde, sahile vuran dalgalara kapılıp, denizde boğulan İlayda Eren'in (13) son anlarının, cep telefonu kamerası görüntüleri ortaya çıktı. İlayda'nın arkadaşları ile kıyıda oynadığı anlar, görüntülerde yer aldı.
11.08.2022 Yaşam
Şişli'deki otelde sır ölüm! O kadın Rus model çıktı, itiraf etti
Şişli'deki otelde sır ölüm! O kadın Rus model çıktı, itiraf etti Şişli'de önceki gün otelde kalan yabancı uyruklu bir kadın yüksekten düşerek hayatını kaybetti. Talihsiz kadının Rus model Sofia Olifrenko (24) olduğu ortaya çıktı. Otele birlikte geldikleri tespit edilen F.K. , "Rum mezarlığının orada gördüm. Yürüyecek durumda değildi. Birlikte otele gittik. Odada uyuduk... Sonra çatıya gidip kendini aşağı bıraktı" dedi. Olifrenko'nun eşinin paylaşımı ise dikkat çekti. Olaydan sonra gözaltına alınan F.K. ise emniyetteki ifadesinin ardından serbest bırakıldı. Olifrenko'nun otele girdiği anlara ait görüntüler ortaya çıktı.
20.07.2022 Gündem
Arkadaşının uyarısını dinlemedi, canından oldu! Son anları böyle görüntülendi...
Arkadaşının uyarısını dinlemedi, canından oldu! Son anları böyle görüntülendi... Bursa’da serinlemek için gölete giren Sinan Güler, boğuldu. Güler’i suya girmeden önce cep telefonu kamerasıyla görüntüleyen arkadaşının, “Burada kimse yüzme bilmiyor. Oğlum gelsene buraya. Bu kafayı yemiş. Laf da dinlemiyor” dediği görüldü.
6.06.2022 Yaşam
Trabzonlu bakanlar şampiyonluk maçında takımlarını yalnız bırakmadı
Trabzonlu bakanlar şampiyonluk maçında takımlarını yalnız bırakmadı İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Ticaret Bakanı Mehmet Muş, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu ve Teknoloji ve Sanayi Bakanı Mustafa Varank; Trabzon'da oynanan ve 2-2'lik sonucun ardından bordo-mavililerin şampiyonluğunu ilan ettiği maçta tribündeki yerlerini aldı.
30.04.2022 Siyaset
Ünlü oyuncu Alec Baldwin Rust filminin setinde katil olmuştu! Yeni görüntüler ortaya çıktı
Ünlü oyuncu Alec Baldwin Rust filminin setinde katil olmuştu! Yeni görüntüler ortaya çıktı Ünlü aktör Alec Baldwin'in 'yanlışlıkla' filminin görüntü yönetmeni Halyna Hutchins'i öldürmesinin yankıları sürerken, Santa Fe İlçesi Şerif Ofisi, Rust soruşturmasına ait görüntüleri ilk defa yayınladı. Görüntülerde kazada hayatını kaybeden Hutchins'in ölmeden önceki son anları da yer aldı.
26.04.2022 Dünya
Teravih namazında kalp krizinden öldü
Teravih namazında kalp krizinden öldü Sinop'ta Selahattin Özcan (69), camide teravih namazı kılarken kalp krizi geçirip yaşamını yitirdi. Özcan'ın kalp krizi geçirme anı, güvenlik kamerasına yansıdı.
20.04.2022 Gündem
Antalyaspor - Fenerbahçe maçına damga vurdu! İlk maçtan çıldırdı! Büyük şok, herkes bunu konuşuyor! Mesut Özil kenara gelince İsmail Kartal...
Antalyaspor - Fenerbahçe maçına damga vurdu! İlk maçtan çıldırdı! Büyük şok, herkes bunu konuşuyor! Mesut Özil kenara gelince İsmail Kartal... Spor Toto Süper Lig'in 21'inci haftasında Antalyaspor ile Fenerbahçe karşı karşıya geldi. Kritik mücadele Antalya Stadyumu'nda oynandı. Karşılaşmanın son anları müthiş bir heyecana sahne olurken, Fenerbahçe'nin genç file bekçisi Berke Özer yaşadığı sakatlık sonrası korkuttu. Maçın 64. dakikasında Mesut Özil'in kenara gelirken İsmail Kartal ile yaşadığı o an dikkatlerden kaçmadı. İşte son dakika haberinin ayrıntıları...
15.01.2022 Fenerbahçe
Rus öğrenci İstanbul'da kayıplara karıştı! Konsolosluk devreye girdi
Rus öğrenci İstanbul'da kayıplara karıştı! Konsolosluk devreye girdi Rus öğrenci 20 yaşındaki Makar Fedorovich Ragin, 5 gün önce Fatih'te kaldığı otelden ayrıldıktan sonra kayıplara karıştı. Ragin'i bulmak için ailesi İstanbul'a gelirken, otelden çıktığı son görüntüleri güvenlik kamerasına yansıdı.
1.08.2021 Gündem
İşte EURO 2020 sürprizleri ve çeyrek finale kalan takımlar
İşte EURO 2020 sürprizleri ve çeyrek finale kalan takımlar Dün akşam Fransa karşısında tarih yazan İsviçre çeyrek finale adını yazdırırken, 8 golün atıldığı maçta İspanya sürprize yer vermedi.
29.06.2021 Futbol
Ülkeyi sarsan dram! Koronaya yakalanan annesinin ölümünü böyle izledi...
Ülkeyi sarsan dram! Koronaya yakalanan annesinin ölümünü böyle izledi... Koronavirüs salgınını en ağır geçiren ülkelerden olan İngiltere'de yaşanan bir aile dramı ülkede manşetlerde üst sıralarda yer aldı. Kendisi de koronavirüse yakalanan kadın annesiyle paylaştığı son anları virüse karşı bilinçlendirme yaratmak için herkesle paylaştı.
6.01.2021 Dünya
Sahte içkiden ölen kişinin son anları! Satıcıyı 'Etilci' diye kaydetmiş
Sahte içkiden ölen kişinin son anları! Satıcıyı 'Etilci' diye kaydetmiş Bursa’da sahte içkiden yaşamını yitiren 4 kişiden biri olan Mehmet Süpürgeci'nin (62), zehirlendikten sonra esnaftan yardım istediği ve hastaneye kaldırıldığı anlar, güvenlik kameralarına yansıdı. Öte yandan Süpürgeci'nin sahte içki satın aldığı Uğur Kökkoparan'ı, cep telefonunun rehberine 'Etilci' diye kaydettiği ortaya çıktı.
22.12.2020 Haber
Sahte içkiden ölen kişinin son anları! Satıcıyı 'Etilci' diye kaydetmiş
Sahte içkiden ölen kişinin son anları! Satıcıyı 'Etilci' diye kaydetmiş Bursa’da sahte içkiden yaşamını yitiren 4 kişiden biri olan Mehmet Süpürgeci'nin (62), zehirlendikten sonra esnaftan yardım istediği ve hastaneye kaldırıldığı anlar, güvenlik kameralarına yansıdı. Öte yandan Süpürgeci'nin sahte içki satın aldığı Uğur Kökkoparan'ı, cep telefonunun rehberine 'Etilci' diye kaydettiği ortaya çıktı.
22.12.2020 Gündem
9 katlı apartmanın çatısından atlayan kadın öldü
9 katlı apartmanın çatısından atlayan kadın öldü KOCAELİ'nin İzmit ilçesinde, bir kadın, 9 katlı apartmanın çatısından atlayarak yaşamına son verdi. Kadının, apartmana gelişi ve yangın merdivenlerinden çatıya çıkması apartmanın güvenlik kameralarına yansıdı.
16.04.2020 Yaşam
Kasım Süleymani'nin son anları! Trump ölümü canlı takip etti
Kasım Süleymani'nin son anları! Trump ölümü canlı takip etti ABD Başkanı Donald Trump'ın, İranlı General Kasım Süleymani'nin öldürüldüğü saldırının son anlarına ilişkin detayları anlattığı konuşması ilk kez medyaya yansıdı.
18.01.2020 Dünya
Polise yakalanmamak için intihar etti! Koltukta bir yaralı bulundu...
Polise yakalanmamak için intihar etti! Koltukta bir yaralı bulundu... İstanbul, Beşiktaş'ta, polisin şüphe üzerine durdurmaya çalıştığı otomobilin sürücüsü, silahla başına ateş ederek intihar etti. Otomobilin arka koltuğunda ise intihar edenin ortağı üzeri kartonla örtülmüş, ağır yaralı olarak bulundu. İki ortağın olay öncesi birlikte yürüdükleri güvenlik kamera görüntülerine yansıdı.
18.01.2020 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Son Anları ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki son anları haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.