Gazete Vatan Logo
Beşiktaş Masuaku artık Beşiktaş'ta! 200 bin euro indirim yaptılar

Masuaku artık Beşiktaş'ta! 200 bin euro indirim yaptılar

Sözleşmesinde '25 maç oynarsa satın alma opsiyonu devreye girer' maddesi bulunan Masuaku 2 milyon euro'ya Beşiktaş'a imza atmış oldu.

Masuaku artık Beşiktaş'ta! 200 bin euro indirim yaptılar

Şenol Güneş yönetiminde yeni sezon için transfer çalışmalarına tam gaz devam eden Beşiktaş, Trabzonspor deplasmanından golsüz beraberlikle dönerken yeni sezonun da ilk transferini de resmen tamamladı.

GOLSÜZ BERABERLİK

Trabzonspor ile Beşiktaş, Süper Lig'in 29. haftasında 3 puan için kozlarını paylaştı. İlk yarısından yalnızca bir isabetli şutun çıktığı, ikinci devresinde de benzer bir senaryonun yaşandığı dev maçın son anları nefes kesti. Hem Uğurcan Çakır hem de Mert Günok'un devleştiği düellodan gol sesi çıkmadı, karşılaşma başladığı gibi 0-0 sona erdi.

ABOUBAKAR BU KEZ DURDU

Siyah-beyazlılar’ın yıldız golcüsü Vincent Aboubakar, Kara Kartal’da çıktığı son 5 lig mücadelesinde 6 gol ve 1 asistle tam 7 sayıya katkı yapmıştı. Trabzonspor karşılaşmasına da hem takımla hem de bireysel antrenörüyle beraber hazırlanan Kamerunlu santrfor, bu kez istediğini alamadı. Hücum hattında beklediği pasları alamayan Aboubakar, Bordo-Mavililer karşısında etkin bir görüntü sergileyemedi. Deneyimli isim, 0-0 sona eren karşılaşma sonrasında üzüntü yaşadı.

Haberin Devamı

100. GALİBİYETİ HÜKMEN OLACAK

Beşiktaş, bu sonuçla puanını 56’ya yükseltti ve 1 maç fazlasıyla lider Galatasaray’ın 10 puan farkla ardından ardından üçüncü sırada kaldı. Karşılaşmanın berabere bitmesi sonrasında Şenol Güneş’in Beşiktaş Teknik Direktörü olarak 100. galibiyeti çarşamba gününe kaldı. Güneş, Beşiktaş’ın Atakaş Hatayspor karşısında elde edeceği hükmen galibiyetle Siyah-beyazlılar’ın başındaki 100. galibiyetini elde etmiş olacak.

OPSİYON DEVREYE GİRDİ

Fanatik'te yer alan habere göre Beşiktaş’ın sezon başında West Ham United’dan kiralık olarak kadrosuna kattığı Arthur Masuaku, bu akşam Trabzonspor karşısında ilk 11’de sahaya çıktı. Yıldız oyuncunun böylece sözleşmesindeki '25 maç oynarsa satın alma opsiyonu devreye girer' maddesi aktifleşti ve Demokratik Kongolu yıldız 3 yıllığına daha Siyah-Beyazlılar’ın futbolcusu oldu.

BONSERVİSTE İNDİRİM YAPILDI

Kartal’ın, 29 yaşındaki sol bek için İngiliz kulübüne ise 4 taksitle 2.2 milyon Euro ödemesi gerekecekti. Son bir hamle yapan Beşiktaş Yönetimi, Trabzonspor karşılaşması öncesinde West Ham United’dan bir miktar indirim istedi. Beşiktaşlı idareciler, bonservis bedelini 200-300 bin euro da olsa aşağıya çekmeyi arzu ediyordu ve Ada ekibi, 200 bin euroluk indirimi yaptı. Oyuncunun bonservisi 2 milyon euro oldu.

Gazete Vatan

Haberin Devamı
" rel="box">Gazete Vatan