Şoke Eden Görüntüler

Şoke Eden Görüntüler

Son dakika şoke eden görüntüler haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan şoke eden görüntüler ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını şoke eden görüntüler haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Şoke Eden Görüntüler

haberleri sayfasında son dakika yaşanan şoke eden görüntüler gelişmeleri de dahil olmak üzere 145 şoke eden görüntüler haberi bulunmuştur. Tüm şoke eden görüntüler haberleri aşağıda listelenmiştir.
Lisede rezalet görüntü! Zorla yaptırdılar, öğrenciler gözaltına alındı
Lisede rezalet görüntü! Zorla yaptırdılar, öğrenciler gözaltına alındı Lisede şoke eden görüntüler. Öğrenciler utanmadan videoya çekti. Zonguldak'ta bir lisede yaşanan olay ilçeyi ayağa kaldırdı. Kaymakamlık harekete geçti. Öğrencilerle ilgili flaş karar verildi. İşte haberin detayları...
29.12.2022 Yaşam
Tokat’ta özel hastanede skandal: Hemşireler felçli hastanın ağzını ve boğazını böyle sıktı
Tokat’ta özel hastanede skandal: Hemşireler felçli hastanın ağzını ve boğazını böyle sıktı Tokat’ta faaliyet gösteren Medicalpark Hastanesinde sağlık skandalı yaşandı. Bilinci yerinde olmayan felçli hastaya biri kadın biri erkek olmak üzere iki hemşire şiddet uyguladı. Hemşireler cihazlara bağlı olduğu halde hastanın çarşafla yüzünü kapatıp elleriyle ağzını ve boğazını sıktı. Şoke eden görüntüler kameraya anbean yansırken yaşananlar vicdanları sızlattı.
19.11.2022 Gündem
Melisa Döngel'in saç saça baş başa kavga ettiği görüntüler ortaya çıktı
Melisa Döngel'in saç saça baş başa kavga ettiği görüntüler ortaya çıktı Son dönemde adı sık sık duyulan ünlü oyuncu Melisa Döngel ile ilgili şoke eden görüntüler ortaya çıktı. Melisa Döngel'in Arnavutköy'de bir başka kadınla saç saça baş başa kavga ettiği görüntüler cep telefonu kameralarına yansıdı.
14.09.2022 Magazin
Melisa Döngel'in saç saça baş başa kavga ettiği görüntüler ortaya çıktı
Melisa Döngel'in saç saça baş başa kavga ettiği görüntüler ortaya çıktı Son dönemde adı sık sık duyulan ünlü oyuncu Melisa Döngel ile ilgili şoke eden görüntüler ortaya çıktı. Melisa Döngel'in Arnavutköy'de bir başka kadınla saç saça baş başa kavga ettiği görüntüler cep telefonu kameralarına yansıdı.
14.09.2022 Magazin
Megan Fox -Machine Gun Kelly aşkı doludizgin sürerken şoke eden görüntüler ortaya çıktı! Kafasında kadeh kırdı
Megan Fox -Machine Gun Kelly aşkı doludizgin sürerken şoke eden görüntüler ortaya çıktı! Kafasında kadeh kırdı Film setinde tanışan ve bir yılı aşkın bir süredir birlikte olan ABD'li oyuncu Megan Fox ile Machine Gun Kelly (MGK), geçtiğimiz aylarda nişanlanmıştı. Mutlu birliktelikleri ve sıra dışı tarzlarıyla adlarından söz ettiren çift, gizlice evlendikleri ve Fox'un hamile olduğu iddiaları hakkında konuştu. MGK ise, Madison Square Garden konserindeki agresif tavırları ve sonrasında kutlamaya gittiği mekanda kafasında şampanya kadehi kırmasıyla magazin gündemine oturdu.
30.06.2022 Magazin
Dünyayı şoke eden görüntüler! Sivillerin gözlerini bağlayıp katlettiler...
Dünyayı şoke eden görüntüler! Sivillerin gözlerini bağlayıp katlettiler... Suriye istihbaratı El Muhaberat ajanlarının katliamları dünyayı şok etti. Bir acemi askerin izlediği video kaydının Suriye dışına çıkarılması üç yıl aldı. Görüntülerde, Şam'ın dış mahallelerinden Tadamon'da elleri ve gözleri bağlı sivillerin teker teker vurulup bir çukura atılması vardı. Koşmaları istenen sivilleri katleden Suriyeli istihbaratçılar kurbanlarla alay ederken, en az 41 kişinin cesetlerinin yakıldığı görüldü.
29.04.2022 Dünya
Yüzde 70 indirimi duyan oraya koştu, fiyatlar düştü...
Yüzde 70 indirimi duyan oraya koştu, fiyatlar düştü... Ankara’da açılışı yapılan bir alışveriş merkezinde yüzde 70’e varan indirimli ürün satışının yapıldığının duyurulmasının ardından yüzlerce vatandaş AVM’ye akın etti. Yaşanan yoğunluk nedeniyle izdiham yaşandı. Polis ekipleri metrelerce uzunluktaki kalabalığı dağıtmak için saatlerce çaba sarf ederken mağaza içerisine girmeye çalışan bazı vatandaşların ezilme tehlikesi atlattığı görüldü.
17.03.2022 Yaşam
'515 Haşimi'ler sınır dışı edildi! Şoke eden görüntüler sonrası...
'515 Haşimi'ler sınır dışı edildi! Şoke eden görüntüler sonrası... Adana'da kendilerini '515 Haşimi' olarak tanıtan aşiret grupları arasındaki anlaşmazlık nedeniyle döner bıçakları ve sopalarla sokakta yürüyen Suriyelilerden kimliği belirlenen 20’si gözaltına alındı. Suriyeliler, sınır dışı edilmek üzere İl Göç İdaresi Müdürlüğü’ne teslim edildi.
11.01.2022 Gündem
Milli futbolcu Ahmet Çalık'ın kaza anı görüntüleri ortaya çıktı!
Milli futbolcu Ahmet Çalık'ın kaza anı görüntüleri ortaya çıktı! Konyaspor'da forma giyen 27 yaşındaki milli futbolcu Ahmet Çalık, trafik kazasında hayatını kaybetmişti. Futbolcu Ahmet Çalık’ın kaza anına dair güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.
11.01.2022 Konya Spor
Sosyal medyada şoke eden görüntüler!
Sosyal medyada şoke eden görüntüler! Antalya'nın Serik ilçesinde seyir halindeki otomobilin ön kaputuna oturan iki genç, yakıtı biten başka bir aracı ayaklarıyla itekleyerek götürdü. Gençler, o anları kayda alıp sosyal medyada paylaştı.
5.12.2021 Yaşam
İstanbul'da şoke eden görüntüler! Kalabalıktan araçlar hareket edemedi
İstanbul'da şoke eden görüntüler! Kalabalıktan araçlar hareket edemedi Kurban Bayramı'nın son günü Eminönü'ndeki yoğunluk dikkat çekti.
23.07.2021 Yaşam
Görüntüler büyük tepki çekmişti! Cezası belli oldu
Görüntüler büyük tepki çekmişti! Cezası belli oldu Tarım ve Orman Bakanlığı, Çanakkale'nin Biga ilçesi Kozçeşme köyünde, ayaklarıyla biber ezen kişinin çalıştığı işletmeye gerekli yaptırımın uygulandığını ve işletmenin üretim aşamasındaki 2,5 ton ürününe el konularak imha edildiğini bildirdi.
10.09.2020 Gündem
Sosyal medyada tepki çeken görüntüler! Önce salça şimdi de...
Sosyal medyada tepki çeken görüntüler! Önce salça şimdi de... Turşu yapılmak için hazırlanan fıçıya çıplak ayaklarıyla giren ve içindeki biberlere ayak ve elleriyle bastırdığı görüntüleri sosyal medyada paylaşan gencin davranışı tepkilere neden oldu. Sosyal medyada yoğun eleştiriye yol açan görüntülerin nerede çekildiği araştırılıyor.
9.09.2020 Gündem
Şoke eden görüntüler! Sosyal mesafe hiçe sayıldı
Şoke eden görüntüler! Sosyal mesafe hiçe sayıldı Kütahya’da belediyeye ait fuar alanında, çevre illerden modifiye araçlarla gelen ve izinsiz drift gösterisi düzenleyen bir grup, bu anların görüntülerini sosyal medyada paylaştı. Görüntülerde, sosyal mesafe ve maske kurallarının da hiçe sayıldığı görüldü.
28.08.2020 Haber
Tüm uyarılar hiçe sayıldı! İşte şoke eden görüntüler...
Tüm uyarılar hiçe sayıldı! İşte şoke eden görüntüler... Corona virüs tedbirleri kapsamında yapılan tüm uyarılara rağmen, Beylikdüzü'nde düğünde halay çekildi. O anlar cep telefonu kameralarıyla kaydedildi.
23.08.2020 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Şoke Eden Görüntüler ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki şoke eden görüntüler haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.