Arabası olan herkesi ilgilendiriyor! Günler kaldı, ceza yağacak
Arabası olan herkesi ilgilendiriyor! Günler kaldı, ceza yağacak İstanbul'da meteorolojik veriler çerçevesinde kış lastiği kullanma zorunluluğunun 1 Aralık'tan 25 Kasım'a çekildiğinin açıklanmasıyla lastikçilerde yoğunluk yaşandı. Alınan kararla sürücüler kış lastiği zorunluluğunun başlamasına günler kala lastikçilere akın etti.
22.11.2023 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan 2. tur için mesajı verdi: Büyük Türkiye Zaferi için herkes sandığa
Cumhurbaşkanı Erdoğan 2. tur için mesajı verdi: Büyük Türkiye Zaferi için herkes sandığa Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, CNN TÜRK-Kanal D ortak yayınında açıklamalarda bulundu. Muhalefetin seçim gecesi 'kazandık' açıklamasına tepki gösteren Erdoğan, "Bal gibi önde olduğumuzu biliyorlardı. Kendi seçmenlerini aldatmaktan utanmıyorlar" dedi. Erdoğan, "Tüm seçmenleri sandıklara birinci turda olduğu gibi gitmesi en büyük tavsiyemdir. Atılacak başlık da onların bu sandıkları önemsemesiyle 'Büyük Türkiye Zaferi için herkes sandığa.'" diye konuştu.
16.05.2023 Gündem
Deniz aldatıldığını öğrendi! Kraliçe ilk bölümde neler oldu?
Deniz aldatıldığını öğrendi! Kraliçe ilk bölümde neler oldu? Kanal D'nin yeni dizisi Kraliçe dün akşam ilk bölümüyle seyirci karşısına çıktı. Başrollerinde Burcu Özberk, Gökhan Alkan, Selin Şekerci ve Özgün Karaman gibi başarı isimlerin yer aldığı Kraliçe dizisi, hayatları bir günde alt üst olmuş bir ailenin “köklerine tutunarak yeniden var olma” hikayesi anlatıyor. İşte ilk bölümde yaşananlar...
23.03.2023 Magazin
Annesi ile sevgilisini okula gelip başlarından vurdu! İfadesi ortaya çıktı
Annesi ile sevgilisini okula gelip başlarından vurdu! İfadesi ortaya çıktı Eşinden ayrılan ve çocuklarının velayeti babasında olan kadın, ortaokulda okuyan 2 çocuğunu görmeye gitti. 50 yaşındaki kadın, okulda 17 yaşındaki oğlunun silahlı saldırısına uğradı ve öldü. Çocuk aynı zamanda, annesinin erkek arkadaşını da okul bahçesinde kafasından ve sağ göğsünden vurdu. 17 yaşındaki çocuk tutuklandı, babasına ise elektronik kelepçe takılarak ev hapsi uygulanacak. Çocuğun ifadesi de ortaya çıktı.
6.01.2023 Yaşam
Notere verdikleri belge sonrası şoke oldu! Nüfus memurları da inanamadı
Notere verdikleri belge sonrası şoke oldu! Nüfus memurları da inanamadı İstanbul’da akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı. Motosikletinin plakası çalınan Koray Başpınar notere gitti. Yeni plaka çıkarmak istiyordu ama yapamadı çünkü sistemde ölü görünüyordu. Bunun üzerine başka bir notere daha giden Başpınar orada ‘ölü’ olarak gözükünce bu kez nüfus müdürlüğüne gitti. Nüfus müdürlüğünde ise ‘sağ’ olarak gözüktüğünü kendisine söylenerek yaşadığına dair belge verildi. İşte şoke eden olayın detayları…
10.11.2022 Yaşam
Oya Başar'dan 'çarptı kaçtı' iddiasına yanıt! 'Oğlum sizi arayacak'
Oya Başar'dan 'çarptı kaçtı' iddiasına yanıt! 'Oğlum sizi arayacak' Oya Başar'ın, 4 Temmuz gecesi saat 23.00 civarı Bodrum Türkbükü Defne Evleri civarında seyir halindeyken, arabayı yeni park eden ve içinde çocuklar olan B.Ö. isimli bir kadının otomobiline çocuklar araçtan indikten çok kısa bir süre sonra çarptığı iddia edildi. Usta oyuncudan özür bekleyen ailenin, duydukları sözle ikinci bir şok yaşadığı öne sürüldü.
12.08.2022 Magazin
Trabzonspor 55 yaşında! Trabzonspor’un kuruluş tarihi ve hikayesi ne? Kulüp ne zaman, kaç yaşında kuruldu?
Trabzonspor 55 yaşında! Trabzonspor’un kuruluş tarihi ve hikayesi ne? Kulüp ne zaman, kaç yaşında kuruldu? Trabzonspor ne zaman kuruldu, kaç yaşında kuruldu? Trabzonspor'un 55. Yıldönümünde kulüp ile ilgili yapılan aramalar arttı. İşte Trabzonspor kuruluş tarihi ve hikayesi…
2.08.2022 Şampiy10
Şalvarına doldurarak 1000 liralık balık çaldı!! Hırsızlara tepki: 'Kılçığı boğazlarına batsın'
Şalvarına doldurarak 1000 liralık balık çaldı!! Hırsızlara tepki: 'Kılçığı boğazlarına batsın' Kadıköy’de bir balıkçı dükkânına gelen şüpheli şahıslar, tezgâhta duran balıkları şalvarlarına doldurarak çaldı. Çaldıkları bin liralık balıkla kayıplara karışan şüphelilerin hırsızlık anı ise güvenlik kamerasına yansıdı.
17.03.2022 Yaşam
Binance Türkiye'de haciz şoku! 240 bin dolar buhar oldu
Binance Türkiye'de haciz şoku! 240 bin dolar buhar oldu Binance Türkiye’deki hesabına aktardığı 240 bin dolarının dakikalar içinde çalındığını öne süren Beşir Baran şirkete yönelik ihtiyati haciz kararı aldı. Karar sonrası icra müdürlüğü görevlileri şirketin merkezinde haciz işlemi yaptı. Şirketten yapılan açıklamada ise, “Müşterinin ifade ettikleri iddiadan ibaret” denildi.
9.09.2021 Gündem
Yardım için gönderilen elbiseleri pazarda sattılar!
Yardım için gönderilen elbiseleri pazarda sattılar! Yardım için toplanan mont, kazak, pantolon gibi giysileri pazarda satmakla suçlanan 13 kişi hakkında dava açıldı. İddianamede, tutuklu bulunan Türk Kızılayı Sancaktepe Şubesi’nin eski koordinatörü Emrah Aytar’ın giysi dolu 100’ü aşkın yardım TIR’ını, pazarcı olan babası ile birlikte kiraladığı depolara yönlendirdiği kaydedildi.
9.01.2021 Gündem
Sahte psikiyatrdan telefon vurgunu!
Sahte psikiyatrdan telefon vurgunu! İstanbul'da 500 daireden oluşan lüks bir siteye 8 ay önce taşınan Engin Gürkan Yıkıcı, çevredekilere kendisini psikiyatr olarak tanıttı ve cep telefonu bayileri olduğunu söyledi. Komşularına “Size uygun fiyata telefon getirebilirim” diyen Yıkıcı, yeni telefon alma hayali kuran yüzlerce kişiyi 5 milyon liralık borç yükü altında bırakarak sırra kadem bastı.
28.09.2020 Yaşam
Seren Serengil için şok iddia: Corona virüs nedeniyle darp edip ormana attı
Seren Serengil için şok iddia: Corona virüs nedeniyle darp edip ormana attı Şarkıcı Seren Serengil ve erkek arkadaşı hakkında, Özbekistan uyruklu yardımcılarını koronavirüs olduğu için darp ettikleri ve ormana bıraktıkları, avukatları Esennur Ezgi hakkında da bu kişiyi tehdit ettiği iddiasıyla suç duyurusunda bulunuldu.
2.04.2020 Magazin
BM açıkladı: Suudi Prens, Bezos'un telefonunun hacklenmesine karışmış olabilir
BM açıkladı: Suudi Prens, Bezos'un telefonunun hacklenmesine karışmış olabilir Birleşmiş Milletler'den yapılan son dakika açıklamasında, "Suudi Prens bin Selman, Jeff Bezos'un telefonun hacklenmesine karışmış olabilir" ifadeleri kullanıldı
22.01.2020 Dünya
Poligondaki intiharın altından "Tosuncuk çıktı" iddiası
Poligondaki intiharın altından "Tosuncuk çıktı" iddiası İstanbul Başakşehir'de dün gittiği bir poligonda kalbine tek el ateş ederek hayatına son veren Recep Ataş'ın Çiftlikbank'a para kaptırdığı için bunalımda olduğu ve bu nedenle canına kıydığı iddia edildi.
22.11.2019 Yaşam
Babayla yaşamak isteyen çocuktan hakime duygulandıran mektup
Babayla yaşamak isteyen çocuktan hakime duygulandıran mektup İstanbul’da yaşayan Murat B. (45), 2013 yılında boşandığı eşinden olan 11 yaşındaki kızının velayetini almak için velayet değişikliği davası açtı ve hakimden tedbir velayeti talebinde bulundu. Mahkeme bunun üzerine pedagog görüşü istedi. Uzmanın ‘çocuğun dava sürecinde tedbiren 4 ay babanın yanında kalması çocuğun üstün yararına uygun olabilir’ görüşünün aksine mahkeme talebi reddetti.
23.10.2019 Yaşam
Genç kıza dehşeti yaşatmıştı! Gözyaşları içinde...
Genç kıza dehşeti yaşatmıştı! Gözyaşları içinde... AVCILAR'da 5 ay önce kendisinden ayrılmak isteyen kız arkadaşı Rabia Kaçmaz'ın (25) boğazını falçatayla keserek, tecavüz etmeye çalışan, ardından öldüğünü düşünerek göl kenarına bırakan ve üzerinden arabayla geçen Emre Çiçek (25) hakim karşısına çıktı.
4.07.2019 Yaşam
AK Parti Sözcüsü Çelik: Aşırı sağ, ırkçılar Avrupa'nın DAEŞ'idir
AK Parti Sözcüsü Çelik: Aşırı sağ, ırkçılar Avrupa'nın DAEŞ'idir AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Yeni Zelanda'da iki camiye yönelik terör saldırısına ilişkin, "Tek başına vahşet olarak yeterince şok  edici ve hepimizin içi yandı. Vahşet çağındayız artık. İkinci Dünya Savaşı sonrası kurulan liberal konsensüs ortaya çıkan bazı gelişmelerle sona eriyor."  dedi.
16.03.2019 Gündem
BM'den Suudi Arabistan'a Kaşıkçı çağrısı
BM'den Suudi Arabistan'a Kaşıkçı çağrısı Birleşmiş Milletler (BM) İnsan Hakları Yüksek Komiseri Michelle Bachelet, Suudi Arabistan'a, gazeteci Cemal Kaşıkçı'nın öldürülmesine ilişkin soruşturmaya uluslararası bağımsız uzmanların da dahil edilmesi ve Kaşıkçı'nın cesedinin nerede olduğunun açıklanması çağrısında bulundu.
30.10.2018 Dünya
Kasımpaşalı Trezeguet için Katar iddiası!
Kasımpaşalı Trezeguet için Katar iddiası! Katar'da transfer döneminin kapanmasına bir gün kala Al Rayyan, Kasımpaşalı Trezeguet için devreye girdi.
12.09.2018 Kasımpaşa Spor
FETÖ firarisi Aydoğan Vatandaş ABD'de görüntülendi
FETÖ firarisi Aydoğan Vatandaş ABD'de görüntülendi FETÖ'nün medya yapılanmasının önde gelen isimlerinden firari Aydoğan Vatandaş, AA tarafından ABD'nin New Jersey eyaletinde görüntülendi.
23.06.2018 Gündem
Bahçeli'den o iddialara sert çıkış: ‘Şerefsizce...’
Bahçeli'den o iddialara sert çıkış: ‘Şerefsizce...’ MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli İstanbul’daki bayramlaşma programında yaptığı konuşmada "Yüzde 5-6'ya düştüğümüzü şerefsizce iddia etsinler, bunlara aldırış etmeyiniz, bunları asla ciddiye ve dikkate almayınız" dedi.
16.06.2018 Siyaset
"Eline megafon alan asker: Artistlik yapmak için gelmedik!"
"Eline megafon alan asker: Artistlik yapmak için gelmedik!" Darbe girişiminde Kartal Köprüsü ve Samandıra gişelerindeki olaylara ilişkin 116 askerin yargılandığı dava da 6 tutuklu sanık savunmasını yaptı.
29.09.2021 Gündem
Kısmetse Olur'un kazananı sızdı!
Kısmetse Olur'un kazananı sızdı! Tartışmalı evlendirme programı Kısmetse Olur'un kazanan ismi basına sızdı. Cansel ve Eser çifti ilk sezonun kazananı olmasına rağmen evlenmek istemedi. Peki Kısmetse Olur'da kim evlenecek. Kısmetse Olur hakkında merak edilen tüm ayrıntılar haberimizde...
1.07.2016 Magazin
41 kişi tutuklandı! İçlerinden biri...
41 kişi tutuklandı! İçlerinden biri... PKK, DHKP-C, IŞİD ve MLKP terör örgütlerine yönelik yapılan operasyonlarda gözaltına alınan 235 kişiden 41'i tutuklandı.
29.09.2021 Gündem
İstanbul’daki terör operasyonları: 41 kişi tutuklandı
İstanbul’daki terör operasyonları: 41 kişi tutuklandı PKK, DHKP-C, IŞİD ve MLKP terör örgütlerine yönelik yapılan operasyonlarda gözaltına alınan 235 kişiden 41’i tutuklandı...
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri