Gazete Vatan Logo

Annesi ile sevgilisini okula gelip başlarından vurdu! İfadesi ortaya çıktı

Eşinden ayrılan ve çocuklarının velayeti babasında olan kadın, ortaokulda okuyan 2 çocuğunu görmeye gitti. 50 yaşındaki kadın, okulda 17 yaşındaki oğlunun silahlı saldırısına uğradı ve öldü. Çocuk aynı zamanda, annesinin erkek arkadaşını da okul bahçesinde kafasından ve sağ göğsünden vurdu. 17 yaşındaki çocuk tutuklandı, babasına ise elektronik kelepçe takılarak ev hapsi uygulanacak. Çocuğun ifadesi de ortaya çıktı.

Annesi ile sevgilisini okula gelip başlarından vurdu! İfadesi ortaya çıktı

Samsun'un Canik ilçesindeki bir ortaokulda dehşete düşüren bir olay meydana geldi. 50 yaşındaki Zerrin Büyük, eşi Ali Ö.’den ayrıldı. Çocukların velayeti de boşandığı eşi Ali Ö.'ye verildi. Zerrin Büyük, Tevfik İleri Ortaokulu’nda öğrenim gören 2 çocuğunu görmek için okula gitti.

17 YAŞINDAKİ OĞLU DEHŞET SAÇTI

Okul idaresi velayeti babada olan çocuklarını annesinin görmek istediğini telefonla bildirdi. Bunun üzerine Zerrin Büyük’ün 17 yaşındaki oğlu A.A.Ö. silahla okula gelip içeri girdi. Annesini okulun içinde gördüğünde kafasının 2 yerinden tabancayla vurdu.

ANNESİNİN SEVGİLİSİ OLDUĞUNU İDDİA EDİLEN ADAMI VURDU

Ardından dışarı çıktı ve okulun bahçesinde bulunan ve annesinin sevgilisi olduğu iddia edilen 53 yaşındaki Bilgin İ.’yi de kafasından ve sağ göğsünden vurdu. Ardından A.A.Ö., olay yerinden kaçarak Soğuksu Mahallesi’ndeki evlerine gitti.

Çok sayıda veli olayı duyunca telaşlanarak okula geldi ancak polis olayın okulla bir ilgisinin olmadığını belirterek velileri sakinleştirdi. İhbar üzerine okula ambulansla polis ekipleri sevk edildi.

Haberin Devamı

ANNE HAYATINI KAYBETTİ, SEVGİLİSİ AĞIR YARALI

Oğlunun kafasından vurduğu Zerrin Büyük kaldırıldığı özel bir hastanede hayatını kaybetti. Bilgin İ. ise ambulansla Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Bilgin İ.’nin hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.

BABASI DA EVDEYDİ

Annesini ve annesinin arkadaşını tabancayla vuran A.A.Ö. ve babası Ali Ö. Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Bürosu ekipleri tarafından kısa sürede evlerinde, suçta kullanılan tabancayla birlikte yakalanarak gözaltına alındı.

ADLİYEYE SEVK EDİLDİLER

Baba Ali Ö.'nün Cinayet Bürosundaki sorgusu devam ederken, A.A.Ö. ise Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürlüğüne teslim edildi.

Çocuk Şubede işlemleri tamamlanan A.A.Ö. ile Cinayet Bürosundaki sorgusu tamamlanan babası Ali Ö. bugün Samsun Adliyesine sevk edildi.

"BAŞKASIYLA BİRLİKTE OLDUĞUNU ÖĞRENİNCE SİNİRLENDİM"

A.A.Ö. polisteki ifadesinde, "Annemin babamdan ayrılıp başkasıyla birlikte olduğunu öğrenince çok sinirlendim. Okula geldiğini öğrenince ben de tabancayla ateş ettim" dediği öğrenildi.

Haberin Devamı

Otopsi işlemleri tamamlanan Zerrin Büyük'ün cenazesi ise defnedilmek üzere İstanbul Çerkezköy'e gönderildi. 

ÇOCUK TUTUKLANDI, BABASINA EV HAPSİ

Çocuk Şubede işlemleri tamamlanan A.A.Ö. ile Cinayet Bürosundaki sorgusu tamamlanan babası Ali Ö. bugün Samsun Adliyesine sevk edildi.

Nöbetçi mahkemeye ifade veren A.A.Ö. tutuklanarak Kavak Çocuk Cezaevine gönderilirken, babası Ali Ö. ise elektronik kelepçe takılarak ev hapsi uygulanmasına karar verildi.