Soba

Soba

Son dakika soba haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan soba ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını soba haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Soba

haberleri sayfasında son dakika yaşanan soba gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.216 soba haberi bulunmuştur. Tüm soba haberleri aşağıda listelenmiştir.
Enerji Bakanı Bayraktar açıkladı: Diyarbakır’da günlük 15 bin varile yakın petrol üretiyoruz
Enerji Bakanı Bayraktar açıkladı: Diyarbakır’da günlük 15 bin varile yakın petrol üretiyoruz Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, “Diyarbakır bizim için önemli bir petrol yeri. Günlük 15 bin varile yakın petrol üretiliyor. İnşallah yeni keşiflerle daha da yukarıya götüreceğiz” dedi.
14.03.2024 Ekonomi
4 ilde kar tatili
4 ilde kar tatili Artvin merkez ve 5 ilçesinde olumsuz hava koşulları nedeniyle eğitime 1 gün ara verildi. Van'ın Erciş, Muradiye ve Özalp ilçelerinde yoğun kar yağışından dolayı taşımalı, Saray ilçesinde ise tüm okullarda eğitime 1 gün ara verildi. Ağrı’nın Hamur, Taşlıçay ve Diyadin ilçelerinin genelinde Tutak ve Patnos ilçelerinde ise köy ve taşımalı eğitim gören öğrenciler için çarşamba günü eğitime 1 gün süreyle ara verildi. Ayrıca Ardahan’da etkili olan yoğun kar yağışı nedeniyle il genelinde okullar tatil edildi.
6.02.2024 Gündem
Türkiye tam 1 yıl önce asrın felaketini yaşadı! 53 bin 537 can yitip gitti
Türkiye tam 1 yıl önce asrın felaketini yaşadı! 53 bin 537 can yitip gitti Türkiye tam 1 yıl önce asrın felaketini yaşadı. Dünya üzerinde görülmemiş şekilde 7 üzerinde iki deprem peş peşe geldi. Güneydoğu’da 11 kent yerle bir oldu, 14 milyon kişi doğrudan etkilendi. 53 binden fazla kişi hayatını kaybetti. Rakamların anlatmaya kifayetsiz kaldığı felaketten geriye, milyonlarca enkaz, yüz binlerce yaralı, gözü yaşlı insanlar ve hiç dinmeyecek acılar kaldı. Öte yandan depremin etkilerinden kurtulmaya çalışanlar yaşadıklarını anlattı.
6.02.2024 Gündem
Çanakkale için son dakika fırtına uyarısı
Çanakkale için son dakika fırtına uyarısı Çanakkale’de yarın fırtınanın etkili olması beklendiği belirtilerek vatandaşlardan olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması istendi.
29.01.2024 Gündem
Uzmanından uyarı: Yanıklara diş macunu ve yumurta akıyla müdahale risk teşkil ediyor
Uzmanından uyarı: Yanıklara diş macunu ve yumurta akıyla müdahale risk teşkil ediyor Sivas Numune Hastanesi İlk ve Acil Yardım Uzmanı Dr. Sedat Özbay, yanık vakalarına kişilerin yumurta akı, domates ve diş macunu gibi maddelerle müdahale etmesi durumunda enfeksiyon riski oluştuğunu belirtti.
18.01.2024 Sağlık
Yüreğimize ateş düştü, 16 yıl sonra aynı acı... Şehitlerimizin isimleri belli oldu
Yüreğimize ateş düştü, 16 yıl sonra aynı acı... Şehitlerimizin isimleri belli oldu Türkiye şehitlerine ağlıyor. Pençe-Kilit Harekâtı bölgesinde teröristlerle çıkan çatışmada şehit düşen kahramanlarımızın kimlikleri açıklandı. Piyade Sözleşmeli Er Kemal Batur, Piyade Uzman Çavuş Serkan Sayın, Piyade Sözleşmeli Er Müslüm Özdemir, Piyade Sözleşmeli Er Emrullah Gülmez, Piyade Üsteğmen Gökhan Delen, Piyade Uzman Çavuş Hakan Gün, Piyade Uzman Çavuş Ahmet Köroğlu, İstihkam Sözleşmeli Er Muhammed Tunahan Evcin ve Sözleşmeli Er Murat Atar'ın ailelerine şehadet haberi verildi. Şehit olan 9 askerin cenazeleri, Şırnak’ta Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler’in katıldığı törenle memleketlerine uğurlandı.
13.01.2024 Gündem
İzmir için fırtına ve kuvvetli sağanak uyarısı
İzmir için fırtına ve kuvvetli sağanak uyarısı İzmir'de bu geceden itibaren fırtına ve yarın sabahın ilk saatleri itibarıyla da gök gürültülü kuvvetli sağanağın etkili olmasının beklendiği bildirildi.
6.01.2024 Gündem
Sobayı tinerle yakmak isterken ağır yaralandı
Sobayı tinerle yakmak isterken ağır yaralandı Konya'nın Kulu ilçesinde Tuğba Y. (28), temizlik yaptığı iş yerinde tiner dökerek tutuşturmak istediği sobanın patlaması sonucu ağır yaralandı.
24.12.2023 Gündem
Iğdır'a ilk kar yağdı, Ardahan beyaza büründü, Kars'ta yollar kapandı
Iğdır'a ilk kar yağdı, Ardahan beyaza büründü, Kars'ta yollar kapandı Doğu Anadolu'nun Çukurovası olarak bilinen Iğdır'a, kış sezonunun ilk karı düştü. Kar Ardahan'ı beyaza bürürken, Kars'ta Susuz- Ardahan karayolu ile Kağızman- Cumaçay karayolunun 0- 18 kilometresi arası ve Selim- Bozkuş- Göle karayolunun 7- 15 kilometreleri arası ulaşıma kapandı.
23.12.2023 Gündem
Mardin'de soba faciası! Anne ile 5 çocuğu zehirlendi, durumları ağır
Mardin'de soba faciası! Anne ile 5 çocuğu zehirlendi, durumları ağır Mardin'de Gülistan Karaboğa (38) ile 5 çocuğu, sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlendi. Hastaneye kaldırılan aile üyelerinin tamamının durumunun ağır olduğu bildirildi.
18.12.2023 Gündem
Meteoroloji'den Marmara Bölgesi için 'fırtına' uyarısı
Meteoroloji'den Marmara Bölgesi için 'fırtına' uyarısı Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM), Marmara Bölgesi için fırtına uyarısı yapıp, dikkatli olunması yönünde çağrıda bulundu. Vatandaşların çatı uçması, soba ve doğal gaz kaynaklı zehirlemeler gibi olumsuzluklara karşı dikkatli olması istendi
1.12.2023 Gündem
Lapa lapa kar yağışı başladı! Hava buz kesecek, kar İstanbul'a geliyor, alarm verildi, fena vuracak
Lapa lapa kar yağışı başladı! Hava buz kesecek, kar İstanbul'a geliyor, alarm verildi, fena vuracak Lapa lapa kar yağışı başladı. Tüm yurdu etkisi altına alan soğuk hava dalgası etkili oluyor. Meteoroloji illeri açıkladı. Kar yağışı için yeni tarih verildi. Kuvvetli bir kar yağışı dönemine giriyoruz. Uzman isim de kar yağışı ve sıcaklıklarla ilgili flaş bir açıklamada bulundu. Kar adım adım İstanbul'a geliyor. Kar yağacak iller ise değişti. Öte yandan Meteoroloji, kuvvetli yağış ve fırtına nedeniyle 3 ili "turuncu", 18 kenti de "sarı" kodla uyardı. Yetkililer, sel, su baskını, muhtemel çatı uçması, ağaç ve direk devrilmesi, soba ve baca gazı kaynaklı zehirlenme riski ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerektiği konusunda uyardı.

İstanbul için uyarı üstüne uyarı yapılmıştı. Ancak acı haber geldi. İstanbul Valiliği, fırtınada direk devrilmesi sonucu yaralanan bir kişinin hayatını kaybettiğini açıkladı.
29.11.2023 Gündem
Polatlardan sonra fenomenler fakirleşti! İşte villalardan yer sofralarına değişen sosyal medya paylaşımları…
Polatlardan sonra fenomenler fakirleşti! İşte villalardan yer sofralarına değişen sosyal medya paylaşımları… Dilan-Engin Polat çiftinin tutuklanmasıyla fenomenleri de korku saldı. Lüks yaşantılarıyla göz çarpan fenomenler paylaşımlarını değiştirdi. Soruşturma korkusu yaşayan fenomenlerin bazısı köyde soba yaktı, bazısı köy sofrasında yerde yemek yedi. İşte fenomenlerin Polat ailesi tutuklandıktan sonra değişen sosyal medya paylaşımları…
22.11.2023 Gündem
Kış aylarının korkulan rüyası geri dönüyor! Çarpıcı uyarı
Kış aylarının korkulan rüyası geri dönüyor! Çarpıcı uyarı “Karbonmonoksit gazı” zehirlenmelerine karşı vatandaşları uyaran Samsun İl Sağlık Müdürlüğü Sağlık, İlaç ve Tıbbi Cihaz Hizmetleri Başkan Yardımcısı Dr. Emre Özgen, "Çoğunlukla insanlar zehirlendiğinin farkına bile varmadan bir daha uyanamayacakları bir uykuya dalmaktadırlar. Bu yüzden çok dikkatli olunmalıdır" dedi.
17.11.2023 Yaşam
İstanbul için alarm verildi! Meteoroloji saat verip açıkladı: Kuvvetli olacak
İstanbul için alarm verildi! Meteoroloji saat verip açıkladı: Kuvvetli olacak Meteoroloji 1. Bölge Müdürlüğü, Marmara Bölgesi'nde yarın kuvvetli rüzgar ve fırtına beklendiğini duyurdu.
10.11.2023 Yaşam
Meteoroloji'den son dakika yağmur uyarısı! 14 ili kuvvetli vuracak
Meteoroloji'den son dakika yağmur uyarısı! 14 ili kuvvetli vuracak Meteoroloji Genel Müdürlüğü haftalık hava tahmin raporunu yayımladı. Raporda 14 il için sarı kodlu uyarı kuvvetli yağış ve kuvvetli rüzgar uyarısı yapıldı. Vatandaşlara kuvvetli yağışlarla birlikte sel, su baskını, heyelan, yıldırım, yağış anında kuvvetli rüzgar, ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerektiği vurgulandı. İşte detaylar...
8.10.2023 Gündem
Evdeki doğal gaz tehlikesi! Sakın yapmayın, büyük risk taşıyor
Evdeki doğal gaz tehlikesi! Sakın yapmayın, büyük risk taşıyor İstanbul ve Ankara’da meydana gelen doğal gaz patlamalarının ardından aboneleri uyaran uzmanlar, çürük sarımsağa benzer kokunun alınması halinde Alo 187 doğal gaz hattına haber verilmesini, ortamın hemen havalandırılmasını istiyor.
30.09.2023 Ekonomi
Şakir Zümre kimdir? Şakir Zümre fabrikası ne zaman kapandı, Şakir Zümre fabrikasını kim kapattı? Şakir Zümre'nin ölümü...
Şakir Zümre kimdir? Şakir Zümre fabrikası ne zaman kapandı, Şakir Zümre fabrikasını kim kapattı? Şakir Zümre'nin ölümü... Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Türkiye Yüzyılı Vizyonu açıklamasında Şakir Zümre ile ilgili videosu gündem oldu. Türk savunma sanayisinin ilk özel teşebbüs askeri fabrikasını kuran Şakir Zümre İstiklal Savaşı'nın ilk Türk özel "uçak bombası" fabrikasının kurucusudur. Peki, Şakir Zümre kimdir? Şakir Zümre fabrikası ne zaman kapandı? Şakir Zümre neler yapmıştır? İşte detaylar…
3.08.2023 Gündem
Termometreler 45 dereceyi gösterirken onlar sobayla ısınıyor
Termometreler 45 dereceyi gösterirken onlar sobayla ısınıyor Hava sıcaklığının 45-50 derecenin üstüne çıktığı Gaziantep'te, sıcaklığın eksi 15 derece olduğu Kaleoğlu Mağarası yerli ve yabancı turistlerin akınına uğruyor. Dışarıda aşırı sıcağa rağmen kafe olarak işletilen mağaraya giren müşteriler ısınmak için elektrikli soba kullanıyor.
23.07.2023 Yaşam
Bakan Dönmez: Terörden temizlediğimiz topraklardan bereket fışkırıyor
Bakan Dönmez: Terörden temizlediğimiz topraklardan bereket fışkırıyor Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Gabar bölgesinde günlük 100 bin varil petrol üretecek rezerv tespit edildiğini hatırlatarak, “Cudi’de, bir zamanlar teröristlerin cirit attığı o dağlarda, oralardan terörü sildik. Kökünü kazıdık. Dağlardan, taşlardan terörü temizledik. Allah’a hamd olsun topraklarımızdan bereket fışkırıyor şimdi” dedi.
3.05.2023 Ekonomi
‘Köy hayatını çok seviyorum’ dediği için evlenmeye kalktı, 520 bin TL dolandırıldı
‘Köy hayatını çok seviyorum’ dediği için evlenmeye kalktı, 520 bin TL dolandırıldı Kıbrıs’ta yaşayan bir kişi, eşiyle Adana’daki köylerine gelmediği için kavga edip sosyal medyada bir kadınla tanıştı. Kadının, ‘Ben köy hayatını çok seviyorum. Sırtımda odun taşır, soba yakarım’ dediği için evlenmeye kalkan adam, evlilik vaadiyle 24 seferde toplam 520 bin lira dolandırıldı. 2 tarla satan, banka ve tefecilerden borç alan yaşlı adam şimdi kara kara ne yapacağını düşünüyor.
18.04.2023 Haber
Köyde yaşama isteği kabusa döndü! 1 ay içinde 24 kez dolandırıldı
Köyde yaşama isteği kabusa döndü! 1 ay içinde 24 kez dolandırıldı Her şey Kıbrıs’ta yaşayan bir kişinin köy hayatı yaşamak istemesi ile başladı. Adana’daki köylerine gelmediği için eşiyle kavga eden adama, sosyal medya üzerinden tanıştığı kadın hayatının kabusunu yaşattı. Kadının, ‘Ben köy hayatını çok seviyorum. Sırtımda odun taşır, soba yakarım’ sözlerine adeta mest olan adam, evlilik vaadi ile tam 24 kez dolandırıldı. İşte kurbanı kara kara düşündüren kaybettiği mal varlıkları.
18.04.2023 Yaşam
Sobaya attığı jel hayatına mal oldu!
Sobaya attığı jel hayatına mal oldu! Zonguldak Ereğli ilçesinde, sobaya attığı jelin patlaması sonucu yaralanan Semra Ergenekon Tikici, tedavi gördüğü hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.
7.04.2023 Yaşam
5 il için 'sarı' uyarı! Salı günü başlıyor
5 il için 'sarı' uyarı! Salı günü başlıyor Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Güney Ege için kuvvetli rüzgar uyarısında bulundu. Fırtınanın salı günü akşam saatlerinde etkisini kaybetmesi bekleniyor.
3.04.2023 Gündem
İstanbul'da yağmur etkili olmaya başladı
İstanbul'da yağmur etkili olmaya başladı  Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün Marmara Bölgesi için Balkanlar üzerinden gelen soğuk ve yağışlı hava ile ilgili yaptığı uyarının ardından gece saatlerinde İstanbul'da yağmur etkili olmaya başladı. 
28.03.2023 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Soba ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki soba haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.