Sms

Sms

Son dakika sms haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan sms ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını sms haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Sms

haberleri sayfasında son dakika yaşanan sms gelişmeleri de dahil olmak üzere 3.680 sms haberi bulunmuştur. Tüm sms haberleri aşağıda listelenmiştir.
Turkcell 30’uncu yılını kutluyor
Turkcell 30’uncu yılını kutluyor Türkiye’nin Turkcell’i 30 yaşında. Şirketin gelecek stratejisinin ana ekseninde ‘yenilikçi teknolojiler’ olduğunu söyleyen Turkcell Genel Müdürü Dr. Ali Taha Koç, “Nasıl ki 30 yıl önce ‘İnsan İçin Teknoloji’ vizyonuyla ülkemizde yeni bir çağ başlattıysak ve döneminin ötesinde bir strateji ortaya koyduysak; 30’uncu yılımızda da yine bugünün ötesinde bir vizyonla, yeni bir stratejiyle ülkemizin toplumsal, ekonomik ve kültürel gelişimine katkı sağlayacağız. ‘Uçtan uca teknoloji sağlayıcısı’ pozisyonumuzu daha da büyüteceğiz” dedi.
19.04.2024 Ekonomi
İnternet faturalarındaki fiyat artışıyla ilgili yeni karar! Hemen itiraz edin, geri ödenecek
İnternet faturalarındaki fiyat artışıyla ilgili yeni karar! Hemen itiraz edin, geri ödenecek İnternet fiyatlarına son aylarda yüzde 50'leri aşan zam geldi. Aydın'da internet abonesi olan bir tüketici vergileri bahane ederek fiyat yükselten şirketle anlaşmazlık yaşadı. Soluğu mahkemede alan tüketiciye mahkemeden emsal bir karar çıktı. İşte mahkemenin internet fiyatlarıyla ilgili verdiği emsal karar...
5.04.2024 Ekonomi
Bayramdan önce evde bakım maaşları yatacak mı, engelli maaşları ne zaman verilecek 2024? Nisan ayı engelli maaşı ve evde bakım aylığı ödeme takvimi
Bayramdan önce evde bakım maaşları yatacak mı, engelli maaşları ne zaman verilecek 2024? Nisan ayı engelli maaşı ve evde bakım aylığı ödeme takvimi Ramazan Bayramı heyecanı ülkeyi sardı. 11 ayın sultanı Ramazan ayını uğurlarken, bayram için alışveriş yapacaklar, 9 gün tatili değerlendirecek olan vatandaşlar maaşlarının bayram öncesi yatırılıp yatırılmayacağı sorgulanmaya başlandı. Peki, evde bakım maaşı ile engelli maaşları bayramdan önce yatacak mı, engelli maaşları ne zaman verilecek?
3.04.2024 Ekonomi
Kamu bankaları emekliye ne kadar promosyon veriyor? Kamu bankaları promosyon güncellemesi 2024: Kamu bankaları promosyon ne kadar oldu?
Kamu bankaları emekliye ne kadar promosyon veriyor? Kamu bankaları promosyon güncellemesi 2024: Kamu bankaları promosyon ne kadar oldu? Bankaların promosyon yarışı devam ediyor. Özel bankalar peş peşe promosyon tutarlarını açıklarken gözler kamu bankalarına çevrilmişti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, kamu bankalarında emekli banka promosyonlarının alt liminiti açıkladı. Peki, Kamu bankaları emekliye ne kadar promosyon veriyor? Kamu bankaları emekli promosyonu ne kadar oldu? İşte Kamu bankaları promosyon güncellemesi 2024…
22.03.2024 Ekonomi
Ali Taha Koç: Turkcell’in her yatırımı, Türkiye’nin dijital geleceğine yatırımdır
Ali Taha Koç: Turkcell’in her yatırımı, Türkiye’nin dijital geleceğine yatırımdır Turkcell, global telekomünikasyon sektörünün en önemli buluşması Mobil Dünya Kongresi’nden (MWC24) yeni nesil teknolojiler konusunda küresel markalarla yapılan iş birliği anlaşmaları ve ödüllerle döndü. Mobil Dünya Kongresi’nde düzenlenen iki panelde şirketin sürdürülebilirlik ve yapay zekâ alanındaki projelerini anlatan Genel Müdür Dr. Ali Taha Koç, MWC kapsamında Turkcell’in dijital gelecek vizyonunu değerlendirdi.
1.03.2024 Ekonomi
Survivor'da iki eleme adayı belli oldu! Diskalifiye edilen Seda'dan zehir zemberek sözler
Survivor'da iki eleme adayı belli oldu! Diskalifiye edilen Seda'dan zehir zemberek sözler Survivor'da heyecan devam ediyor. Dün akşam gerçekleştirilen acil durum konseyi nedeniyle eleme adayı belli olamamıştı. Sema ile Pınar'ın kavgası sonrası Sema Survivor'dan diskalifiye olmuştu. Bugün yapılan konseyde 3. ve 4. eleme adayı belli oldu. Acun Ilıcalı konseyde konuştu: Zor günler geçiriyoruz. Şimdiye kadar bir çok olayı beraber yaşadık. Açıkçası Survivor'ın gelmiş geçmiş en gergin sezonu. Sebebi de performans üzerine ve SMS oylaması olmaması yarışmacıları daha frensiz hale getirdi bence. Maalesef Sema ile Pınar arasında istemediğimiz görüntüler oluştu.
28.02.2024 Magazin
Uydu üzerinden haberleşme için önemli iş birliği
Uydu üzerinden haberleşme için önemli iş birliği Turkcell, gelecek nesil teknolojileri ülkemize kazandırma konusundaki öncülüğünü sürdürme hedefi kapsamında, uydular üzerinden mobil servisler sunmayı amaçlayan Lynk ile iş birliği anlaşması imzaladı. Barselona’da düzenlenen dünyanın en büyük mobil teknoloji etkinliği Mobil Dünya Kongresi’nde (MWC24) Turkcell, dünyanın önde gelen uydu haberleşme şirketlerinden Lynk ile uydu üzerinden doğrudan telefonlara SMS, ses ve data servislerini deneme konusunda birlikte çalışmalar yürütecek.
26.02.2024 Yaşam
Turkcell’in paket aşımını önleyen Akıllı Fatura servisi artık herkese ücretsiz
Turkcell’in paket aşımını önleyen Akıllı Fatura servisi artık herkese ücretsiz Farklı ihtiyaçlara özel geliştirdiği ürün ve servislerle kullanıcılarına avantajlar sunan Turkcell, müşterilerinin farkında olmadan paketlerini aşmasını önleyen ‘Akıllı Fatura’ servisini herkes için ücretsiz hale getirdi. Turkcell’liler Akıllı Fatura özelliğini mobil uygulama, çağrı merkezi veya SMS üzerinden aktif edebilecek.
23.02.2024 Ekonomi
'Taksitli hac ve umre fırsatı' ilanıyla vatandaşları dolandırdı!
'Taksitli hac ve umre fırsatı' ilanıyla vatandaşları dolandırdı! Bolu'da, Umut Şenduygu (41), sosyal medyada 'Taksitli hac ve umre fırsatı' ilanını görüp linke tıkladıktan sonra, banka ismini taşıyan sahte internet sitesine, kimlik numarası ve kredi kartı şifresi gibi bilgileri girdi. Hesabından 31 bin 500 TL çekildiğini fark edip dolandırıldığını anlayarak şikayetçi olan Umut Şenduygu, "Hep duyuyorduk böyle şeyleri. Hac ve umre çekilişi olması beni daha çok cezbetti. Mağdur oldum, kimse mağdur olmasın" dedi.
23.02.2024 Gündem
İBB bursu 3. taksit ödemeleri ne zaman yatacak? İBB bursu son taksit ne zaman yatacak?
İBB bursu 3. taksit ödemeleri ne zaman yatacak? İBB bursu son taksit ne zaman yatacak? İBB bursu 3. taksit ödemeleri ne zaman, İBB bursu ne kadar? İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) bursu 3. taksit ödemelerinin yapılacağı tarih sorgulanıyor. Burs almaya hak kazanan öğrenciler İBB bursu 3. taksit ne zaman yatacak? Sorusuna yanıt arıyor. Toplamda 7 bin 500 TL verilecek bursun ilk taksit ödemeleri yapılmıştı. Şimdi gözler 2. taksit ödemlerine çevrildi.
17.02.2024 Gündem
Bankada parası olan, kredi ve kredi kartı kullananlar dikkat! Bugün itibarı ile değişti
Bankada parası olan, kredi ve kredi kartı kullananlar dikkat! Bugün itibarı ile değişti Bankada hesabı olan, kredi ve kredi kartı kullanan tüm tüketicileri doğrudan ilgilendiriyor. Değişiklik kararı verildi. Bugün itibarı ile başlıyor. Birçok kişiye bankasından SMS ile bildirildi. İşte bankacılık sistemi ile ilgili değişikliğin ayrıntıları...
16.02.2024 Ekonomi
İnternette güvenli alışveriş için bunlara dikkat
İnternette güvenli alışveriş için bunlara dikkat Kamuoyuyla paylaşılan bir raporda internet alışverişlerinde ödeme yapılırken tüketicilerin dikkat etmesi gereken püf noktalar açıklandı.
13.02.2024 Yaşam
İBB bursu 2. taksit ne zaman yatacak 2024? İBB burs ikinci ödeme tarihi belli mi, İBB 2. taksit hangi gün yatacak?
İBB bursu 2. taksit ne zaman yatacak 2024? İBB burs ikinci ödeme tarihi belli mi, İBB 2. taksit hangi gün yatacak? İBB bursu 2. taksit ödemeleri ne zaman yatacak 2024, şubatın kaçında? 2023-2024 İBB burs ödeme tarihleri için sorgulamalar arttı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) bursu 2. taksit ödemelerinin ne zaman yapılacağı öğrenciler tarafından yoğun bir şekilde araştırılıyor. Toplamda 7 bin 500 TL burs verecek olan İBB bursları için gözler İBB’ye çevrildi. Peki, İBB 2. bursu şubatın kaçında yatacak?
3.02.2024 Gündem
Gratis kart kalktı mı 2024? Gratis’te indirim artık yok mu,  kalktı mı, Gratis kart geri gelecek mi?
Gratis kart kalktı mı 2024? Gratis’te indirim artık yok mu,  kalktı mı, Gratis kart geri gelecek mi? Gratis kart kalktı mı, geri gelecek mi? Sorularına peşi sıra yanıt aranıyor. Kozmetik alışveriş meraklılarının sıkça tercih ettiği Gratis kartın kaldırıldığı haberlerin ardından Gratis kart ile ilgili aramalar arttı.
23.01.2024 Gündem
Survivor All Star'da maskeler düştü: SMS yok, kavga var! Nagihan ile Sercan bağır çağır tartıştı. Son sözü Acun Ilıcalı söyledi!
Survivor All Star'da maskeler düştü: SMS yok, kavga var! Nagihan ile Sercan bağır çağır tartıştı. Son sözü Acun Ilıcalı söyledi! Yeni sezonunda SMS oylamasının olmadığı Survivor All Star'da performans bekleyen seyirci, her bölümde kavga ve tartışma izliyor. Yarışmanın yeni bölüm fragmanında parkurda bağır çağır tartışyan Nagihan ve Sercan Yıldırım'ın arasına Turabi de girince savaş alanına döndü. Konseyde yüz yüze gelen ikiliye son ihtarı Acun Ilıcalı çekti. İşte Survivor'da yaşanan son gelişmeler...
12.01.2024 Televizyon
Acun Ilıcalı, Survivor'ın bir yıllık maliyetini açıkladı!
Acun Ilıcalı, Survivor'ın bir yıllık maliyetini açıkladı! 'SMS ile eleme' yerine 'düello' sisteminin uygulanacağı Survivor All Star 2024, 1 Ocak Pazartesi akşamı ilk bölümüyle yayınlanacak. Fenomen yarışmanın yapımcısı ve sunucusu Acun Ilıcalı, "Survivor neden bu kadar uzun sürüyor?" sorusuna cevap verdi.
30.12.2023 Televizyon
İHH Konya Binance mesajı | İHH Konya nedir, İHH Konya Binance mesajı yeni bir dolandırıcılık yöntemi mi?
İHH Konya Binance mesajı | İHH Konya nedir, İHH Konya Binance mesajı yeni bir dolandırıcılık yöntemi mi? İHH Konya mesaj geldi, şikayetleri arttı. Son günlerce birçok vatandaş Binance üyeliğim ya da hesabı olmamasına rağmen İHH Konya adlı kullanıcıdan bloke konmuştur aktif etmek için linke tıklayın tarzında mesajlar alıyor. Mağduriyetlerini dile getiren vatandaşlar İHH Konya Binance mesajı ile ilgili aramalarını hızlandırdı. Peki, İHH Konya nedir, İHH Konya Binance mesajı dolandırıcı mı? İşte İHH Konya dolandırıcılığı ile ilgili merak edilenler…
27.12.2023 Gündem
Gulmtal tarafından adınıza alıcı ödemeli kargo mesajı nedir? Gulmtal mesaj geldi, ne yapmalıyım? Gulmtal dolandırıcılığı ne demek, Gulmtal nedir?
Gulmtal tarafından adınıza alıcı ödemeli kargo mesajı nedir? Gulmtal mesaj geldi, ne yapmalıyım? Gulmtal dolandırıcılığı ne demek, Gulmtal nedir? Gulmtal mesajı nedir, Gulmtal tarafından adınıza alıcı ödemeli kargo mesajı dolandırıcı mı? Son günlerde “adınıza alıcı ödemeli kargo gönderi kabul edilmiştir” şeklindeki mesajlarda artış var. Dolandırıcılar her geçen gün yeni taktiklerle binlerce vatandaşı mağdur ediyor. Şimdiki dolandırıcılığı adı ise Gulmtal oldu.
22.12.2023 Gündem
Dualı, ayetli, sözlü, uzun kısa ve resimli Cuma mesajları yeni sözler! SMS, Facebook, X ve Instagram için birbirinden farklı Cuma mesajları 15 Aralık
Dualı, ayetli, sözlü, uzun kısa ve resimli Cuma mesajları yeni sözler! SMS, Facebook, X ve Instagram için birbirinden farklı Cuma mesajları 15 Aralık Cuma mesajları, Cuma gününü kutlamak, sevdiklerine iyi dilekler iletmenin bir aracı olarak vatandaşlar tarafından sorgulanıyor. Müslümanlara, cuma gününün faziletini, önemi hatırlatmak için hayırlı duaları etmek için biz de Dualı, ayetli, sözlü, uzun kısa ve resimli Cuma mesajları derledik. Twitter, Facebook, Pinterest, BİP, Telegram, Instagram için paylaşmalık 15 Aralık 2023 en güzel, resimli, yeni, kısa, farklı ve anlam yüklü cuma mesajları…
15.12.2023 Gündem
Adabeyan kargo dolandırıcılığı || Adabeyan kargo takip linke tıkladım, ne yapmalıyım? Adabeyan mesaj linke tıklayınca ne olur?
Adabeyan kargo dolandırıcılığı || Adabeyan kargo takip linke tıkladım, ne yapmalıyım? Adabeyan mesaj linke tıklayınca ne olur? Ada Beyan şirketi üzerinden alındığı iddia edilen kargo SMS'leri tedirginlik yarattı. Vatandaşlar, SMS üzerinden alınan linke tıkladıklarında, böyle bir gönderinin olmadığını ya da sonuçsuz kaldığını belirterek şikayetlerde bulundu. Öte yandan Adabeyan kargo takip linke tıkladım, ne yapmalıyım? Adabeyan mesaj linke tıklayınca ne olur? Sorularına yanıt aranmaya başlandı.
1.12.2023 Gündem
Bu sabah milyonlarca kişiye aynı mesaj gitti! Akılalmaz tuzak
Bu sabah milyonlarca kişiye aynı mesaj gitti! Akılalmaz tuzak Bu sabah Türkiye genelinde milyonlarca kişi cep telefonlarına gelen "Adabeyan kargo gönderiniz yola çıktı" mesajıyla uyandı.
30.11.2023 Gündem
Fuhuş operasyonu! Çok sayıda kişi gözaltına alındı
Fuhuş operasyonu! Çok sayıda kişi gözaltına alındı Sakarya’nın Karasu ilçesinde eğlence mekanlarına 300 polisin katılımı ile düzenlenen fuhuş operasyonunda 61 yabancı uyruklu kadın ile 6 organizatör gözaltına alındı. 6 organizatörden 5'i tutuklanırken, 61 kadından 4'ünde HIV virüsüne rastlandı. Kadınların sınır dışı edilmesi için çalışma başlatıldı.
30.11.2023 Gündem
Paranız sıfırlanabilir! 'SMS' oyununa kanmayın
Paranız sıfırlanabilir! 'SMS' oyununa kanmayın Son zamanlarda vatandaşların telefonlarına dolandırıcılardan gelen mesajlardaki linklere tıklamaları sonrası yaşanan mağduriyetler sıklıkla gündeme geliyor. Bu konuda uyarılarda bulunan Avukat Eyüp Can Sevim, “Yalan bir beyanda bulunarak mesaj gönderiyorlar. Bir tıkla bütün bilgilerimiz kaybolabilir, bankadaki tüm paramız sıfırlanabilir, tüm şifrelerimize, hatta galerimizde yer alan fotoğraflarımıza dahi ulaşımlar sağlanabilir. Son zamanlarda Adalet Bakanlığı’nın resmi logosu kullanılarak soruşturma başlatıldığına dair belgeler gönderiliyor, avukat meslektaşların ismi kullanılıyor. Özellikle bir savcının, savcının bir kaleminin şahsa Whatsapp üzerinden ulaşarak şu kadar ödemeyi hesabımıza gönderirsen bugün dosya kapanacak demesi mümkün değil. O yüzden tüm vatandaşların bu konuda dikkatli olması gerekiyor” dedi.
30.11.2023 Gündem
Lapa lapa kar yağışının ardından kar fırtınası vuracak! İstanbul dahil 72 il için alarm verildi, sıcaklık eksi 14'ü gördü, günlerce sürecek
Lapa lapa kar yağışının ardından kar fırtınası vuracak! İstanbul dahil 72 il için alarm verildi, sıcaklık eksi 14'ü gördü, günlerce sürecek Kar yağışı ile ilgili son dakika gelişmeleri vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. İstanbul için yapılan uyarıların ardından özellikle sabah saatlerinde kar yağışı etkili oldu. Lapa lapa kar hem İstanbul hem de Marmara'da pek çok ilde etkisini gösterdi. Kar yağışının kar fırtınasına dönmesi bekleniyor. Uyarı üstüne uyarı yapılıyor. Meteoroloji vatandaşları sosyal medya üzerinden uyarırken, AFAD SMS ile bilgilendirme yapıyor. İstanbul dahil 72 il için alarm verildi. MGM illeri tek tek açıkladı. İşte yoğun kar yağışı ile ilgili son dakika gelişmelerinin detayları...
21.11.2023 Gündem
Fırtına ara tatili uzattı! 20 Kasım Pazartesi okullar tatil mi? İstanbul, Ankara, Bursa'da okullar tatil edilir mi?
Fırtına ara tatili uzattı! 20 Kasım Pazartesi okullar tatil mi? İstanbul, Ankara, Bursa'da okullar tatil edilir mi? Bu hafta sonu İstanbul'da yağış var. 18-19 Kasım 2023 Cumartesi ve Pazar günü Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre fırtına bekleniyor. AFAD, konuyla ilgili tam fırtına uyarısı yaparak tüm vatandaşları SMS ile bilgilendirdi. İstanbul Valiliği, AKOM ve Meteoroloji Genel Müdürlüğü, çatı uçması, sel baskını ve yıldırım gibi olumsuzluklara karşı uyarırlarda bulundu. Türk Hava Yollar ise birçok seferi karşılıklı olarak iptal etti. Peki Milli Eğitim Bakanlığı Pazartesi günleri okulları tatil edecek mi? Tarihi fırtına sonrası İstanbul'da 20 Kasım okullar tatil edildi mi? Detaylar haberimizde.
19.11.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Sms ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki sms haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.