Smart

Smart

Son dakika smart haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan smart ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını smart haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Smart

haberleri sayfasında son dakika yaşanan smart gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.037 smart haberi bulunmuştur. Tüm smart haberleri aşağıda listelenmiştir.
Türkiye’de bir ilk! D-Smart GO, T10X kullanıcılarının hizmetinde
Türkiye’de bir ilk! D-Smart GO, T10X kullanıcılarının hizmetinde Togg T10X’in sınıfının en büyük bilgi&eğlence ekranından D-Smart Go ile canlı TV kanalları izlenebilecek.
4.04.2024 Vatan TV
Türkiye’de bir ilk! D-Smart GO, T10X kullanıcılarının hizmetinde
Türkiye’de bir ilk! D-Smart GO, T10X kullanıcılarının hizmetinde Togg T10X’in sınıfının en büyük bilgi&eğlence ekranından D-Smart Go ile canlı TV kanalları izlenebilecek.
4.04.2024 Ekonomi
Bu kadarı da olmaz Ronaldo! Boş kaleye atamadı, izleyenler inanamadı
Bu kadarı da olmaz Ronaldo! Boş kaleye atamadı, izleyenler inanamadı D Smart'ta yayınlanan Asya Şampiyonlar Ligi Çeyrek Final rövanş maçında Al Nassr, sahasında Al Ain'i konuk etti. Karşılaşmaya Al Nassr forması giyen Cristiano Ronaldo damga vurdu. Mücadele 2-2 devam ederken 61'nci dakikada ceza sahasında topla buluşan Portekizli yıldız, boş kaleye gol atamadı. Futbolseverlerin şaşkınlıkla izlediği pozisyon sonrası Ronaldo büyük üzüntü yaşadı.
12.03.2024 Futbol
Türkiye'de bir ilk daha D-Smart ve D-Smart GO’da
Türkiye'de bir ilk daha D-Smart ve D-Smart GO’da Türkiye’de ilk kez gerçekleşecek olan Dünya Kar Motosikleti Şampiyonası hafta sonu Kayseri’den canlı yayınla D-Smart ve D-Smart GO’da ekrana gelecek.
8.03.2024 Şampiy10
Ali Taha Koç: Turkcell’in her yatırımı, Türkiye’nin dijital geleceğine yatırımdır
Ali Taha Koç: Turkcell’in her yatırımı, Türkiye’nin dijital geleceğine yatırımdır Turkcell, global telekomünikasyon sektörünün en önemli buluşması Mobil Dünya Kongresi’nden (MWC24) yeni nesil teknolojiler konusunda küresel markalarla yapılan iş birliği anlaşmaları ve ödüllerle döndü. Mobil Dünya Kongresi’nde düzenlenen iki panelde şirketin sürdürülebilirlik ve yapay zekâ alanındaki projelerini anlatan Genel Müdür Dr. Ali Taha Koç, MWC kapsamında Turkcell’in dijital gelecek vizyonunu değerlendirdi.
1.03.2024 Ekonomi
BİM Stanley Termos 2024 ne zaman gelecek? BİM Stanley Termos 1 Mart kataloğunda var mı, BİM Stanley Termos orjinal mi?
BİM Stanley Termos 2024 ne zaman gelecek? BİM Stanley Termos 1 Mart kataloğunda var mı, BİM Stanley Termos orjinal mi? 27 Şubat BİM kataloğu 2024 yayınlandı. Şubat ayının son aktüel kataloğuyla müşterilerin karşısına çıkan 27 Şubat BİM aktüelde Stanley One Hand Mug termos için araştırmalar arttı. Peki, BİM Stanley Termos 2024 ne zaman gelecek? BİM Stanley Termos 1 Mart kataloğunda var mı, BİM Stanley Termos orjinal mi?
27.02.2024 Ekonomi
Bugün kimin maçı var 7 Şubat? Ziraat Türkiye Kupası maç programı: Türkiye Kupası maçı bugün var mı?
Bugün kimin maçı var 7 Şubat? Ziraat Türkiye Kupası maç programı: Türkiye Kupası maçı bugün var mı? ZTK maç programı için yapılan aramalar arttı. Ziraat Türkiye Kupası son 16 tur maçları bu hafta oynanıyor. ZTK 7 Şubat maç programı sorgulanıyor. Peki, 7 Şubat bugün hangi maçlar var, kimin maçı var, hangi kanalda, saat kaçta?
7.02.2024 Şampiy10
BİM 26-29 Aralık aktüel katalog: Fırın tepsisi, Tost tavası, Krep  tava var! Yılın son katalogunda sürpriz kampanya!
BİM 26-29 Aralık aktüel katalog: Fırın tepsisi, Tost tavası, Krep tava var! Yılın son katalogunda sürpriz kampanya! BİM 26-29 Aralık aktüel katalog 2023 yayınlandı. Salı ve Cuma günleri ucuz alışveriş yapmak isteyen müşterilerine katalog veren ve indirimli ürünlerini yayınlayan zincir market BİM güncel katalogda fırın tepsisi, krep tava kablosuz yüzey temizleyiciye raflarda yerini verdi. LG 55 İnç 4K Smart TV 20.499 TL, Dijitsu 58 İnç UHD Smart Led TV 10.999 TL, Kumtel 5.5 L Yağsız Air Fryer 1.599 TL, Fakir Toz Torbasız Elektrikli Süpürge Atria 2.499 TL, Kablosuz Yüzey Temizleyici Mop Paspas 1.399 TL'ye satışta aldı.
24.12.2023 Ekonomi
49. Pantene Altın Kelebek Ödülleri sahiplerini buldu! İşte kazananlar
49. Pantene Altın Kelebek Ödülleri sahiplerini buldu! İşte kazananlar 49’uncusu düzenlenen “Pantene Altın Kelebek Ödülleri” sahiplerini buldu. Ödül töreni bu yıl ilk kez simultane işaret dili ve sesli betimleme ile ekrana geldi.
4.12.2023 Magazin
Pantene Altın Kelebek'te bir ilk! Yıldızlar kırmızı halıda...
Pantene Altın Kelebek'te bir ilk! Yıldızlar kırmızı halıda... Bu yıl 49’uncusu düzenlenecek olan Pantene Altın Kelebek Ödülleri, bu akşam Zorlu PSM’de gerçekleşecek.
3.12.2023 Magazin
Bugün kimin maçı var 30 Kasım 2023? 30 Kasım hangi maç var 2023? Maç programı
Bugün kimin maçı var 30 Kasım 2023? 30 Kasım hangi maç var 2023? Maç programı Galatasaray Manchester United 3-3 berabere kaldı. Bayern Münih ile Kopenhag ise 0-0 berabere kaldı. Peki, bugün kimin maçı var? 30 Kasım hangi maçlar var?
30.11.2023 Şampiy10
Ronaldo, penaltı kararını iptal ettirdi!
Ronaldo, penaltı kararını iptal ettirdi! Portekizli yıldız Cristiano Ronaldo, Al Nassr - Persepolis maçında kendisine çalınan penaltıyı, hakemin yanına giderek iptal ettirdi.
28.11.2023 Şampiy10
Hakem penaltı dedi, Ronaldo ‘yok’ diyerek iptal ettirdi
Hakem penaltı dedi, Ronaldo ‘yok’ diyerek iptal ettirdi Asya Şampiyonlar Ligi'nde oynanan Al Nassr-Persepolis maçının hakemi Ma Ning, karşılaşmanın ikinci dakikasında Ronaldo'nun ceza alanında yerde kalmasının ardından penaltı noktasını gösterdi. Hakemin penaltı kararından sonra 38 yaşındaki Portekizli yıldız futbolcu, pozisyonun penaltı olmadığını söyleyerek VAR’a gidilmesini sağladı ve karar değişti.
28.11.2023 Futbol
Dünyaca ünlü yıldızlar şampiyonluk için top koşturacak! Neymar ve Ronaldo sahnede
Dünyaca ünlü yıldızlar şampiyonluk için top koşturacak! Neymar ve Ronaldo sahnede Dünyanın en büyük kıtasında, futbolun en büyük yıldızlarının mücadelesi yarın başlayacak. Cristiano Ronaldo, Karim Benzema, Neymar, Sadio Mane, Kante, Fabinho ve Brozoviç gibi dünyaca ünlü yıldızlar şampiyonluk için top koşturacak.
17.09.2023 Şampiy10
Zaha top kaybetti, Icardi ve Mertens kahkaha attı! Torreira ne yaptıysa olmadı
Zaha top kaybetti, Icardi ve Mertens kahkaha attı! Torreira ne yaptıysa olmadı Şampiyonlar Ligi’nde gruplara kalma hedefiyle yola devam eden Galatasaray, 3. Ön Eleme Turu ilk maçında 3-0 yendiği Olimpija Ljubljana ile karşı karşıya geldi. D Smart'ta yayınlanan heyecan dolu maçta Mauro Icardi rüzgarı esti. Bunun yanında Arjantinli yıldız, 2019'dan bu yana bir ilki yaşadı. Öte yandan maçta Torreira'nın pozisyonu konuşulurken Zaha oyuna girdikten sonra Icardi ve Mertens'in görüntüsü maça damga vurdu.
16.08.2023 Galatasaray
D Smart GO’dan Disney’e ‘Veda’ mesajı
D Smart GO’dan Disney’e ‘Veda’ mesajı Atatürk dizisini yayınlamaktan vazgeçen Disney Plus’a tepkiler dinmiyor. Bugün oynanan Galatasaray – Olimpija Ljubljana karşılaşmasının yayıncı kuruluşu D-Smart, bu kez “Veda” filmiyle gol attı. Atatürk’ü konu alan Veda’nın D-Smart GO’da yayınlandığını ince bir gönderme yaparak, “Veda’yı minnet ve özlemle izleyeceğiz! Biz buradayız, izindeyiz.” mesajıyla birlikte tanıttı.
15.08.2023 Şampiyonlar Ligi
Galatasaray Olimpija Ljubljana canlı izle! | Galatasaray Olimpija Ljubljana maçını hangi kanal veriyor?
Galatasaray Olimpija Ljubljana canlı izle! | Galatasaray Olimpija Ljubljana maçını hangi kanal veriyor? UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu rövanş maçında Galatasaray Olimpija Ljubljana'yı ağırlıyor. Kritik maçın hakemi Marco Guida olacak. Yeni transferler Angelino, Bakambu, Zaha'nın da kadroda olacağı maçın muhtemel 11'leri de belli oldu. Sarı kırmızılılar Olimpija Ljubljana engelini aştığı takdirde Molde Klaswik maçının galibiyle play off mücadelesi verecek. Peki Galatasaray Olimpija Ljubljana maçını hangi kanal veriyor?
15.08.2023 Gündem
İlk Türk Astronom Nüzhet Gökdoğan Kimdir? Google’da Doodle olan Nüzhet Gökdoğan'ın hayatı: Kaç yaşında, nasıl ve neden öldü?
İlk Türk Astronom Nüzhet Gökdoğan Kimdir? Google’da Doodle olan Nüzhet Gökdoğan'ın hayatı: Kaç yaşında, nasıl ve neden öldü? Nüzhet Gökdoğan Atatürk ile akraba mı, neden öldü? Google, gökbilimci ve akademisyen Prof. Dr. Nüzhet Gökdoğan’a özel ‘Doodle’ hazırladı. Doodle tıklandığında kullanıcılar, 14 Ağustos 1910’da İstanbul’da dünyaya gelen Prof. Dr. Nüzhet Gökdoğan ile ilgili bilgi ve haberlerin yer aldığı sayfaya yönlendiriliyor. Peki, Nüzhet Gökdoğan kimdir, kaç yaşında, neden ve nasıl öldü? Nüzhet Gökdoğan Atatürk’ün neyi? İşte Nüzhet Gökdoğan’ın gençliği ve hayatı…
14.08.2023 Gündem
Aslan'ın şov gecesi D-Smart ve D-Smart Go'da
Aslan'ın şov gecesi D-Smart ve D-Smart Go'da Şampiyonlar Ligi gruplarına katılma yolunda engelleri bir bir geride bırakan Süper Ligin son şampiyonu Galatasaray'ın, Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu rövanşında Olimpija Ljubljana'yı konuk edeceği maç 15 Ağustos Salı saat 21.00'de sadece D-Smart ve D-Smart GO'da ekrana gelecek.
11.08.2023 Galatasaray
Galatasaray Kerem Demirbay'ı KAP'a bildirdi
Galatasaray Kerem Demirbay'ı KAP'a bildirdi Galatasaray tecrübeli orta saha Kerem Demirbay'ın transferini 3 milyon 700 bin euro bitirdiğini KAP'a bildiridi.
3.08.2023 Galatasaray
Disney'in skandal Atatürk dizisi kararı sonrası Türkiye ayağa kalktı! Sosyal medyada ‘abonelikler iptal’ boykotu
Disney'in skandal Atatürk dizisi kararı sonrası Türkiye ayağa kalktı! Sosyal medyada ‘abonelikler iptal’ boykotu Disney'in Atatürk dizisini yayınlamama kararı sonrası tepkiler peş peşe geldi. Devlet kurumlarıyla, siyasi partileriyle, vatandaşıyla tüm Türkiye ulu önder Atatürk’e sahip çıktı. Hürriyet’e konuşan RTÜK Başkanı Şahin, “Konuyla ilgili inceleme başlatıp Disney Plus’ın savunmasını istedik” dedi. Tüm siyasi partilerden tepki yağarken sosyal medyada da ‘abonelikler iptal’ kampanyası başladı...
3.08.2023 Gündem
Galatasaray-Zalgiris Vilnius (Maç özeti)
Galatasaray-Zalgiris Vilnius (Maç özeti) Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi 2. eleme turu rövanş maçında Litvanya temsilcisi Zalgiris'i sahasında ağırladı. Cimbom, Zalgiris'i Mertens'in muhteşem golüyle 1-0 mağlup etti.
2.08.2023 Galatasaray
Galatasaray-Zalgiris maçı sadece D-Smart ve D-Smart GO'da
Galatasaray-Zalgiris maçı sadece D-Smart ve D-Smart GO'da Süper Lig'in son şampiyonu Galatasaray'ın yeni sezonda taraftarıyla buluşacağı ilk maç Zalgiris mücadelesi bu akşam naklen ve sadece D-Smart'ta ekrana gelecek.
2.08.2023 Galatasaray
Galatasaray-Zalgiris Vilnius maçı D-Smart'ta
Galatasaray-Zalgiris Vilnius maçı D-Smart'ta Süper Ligin son şampiyonu Galatasaray, seyircisiyle bu sezon ilk kez D-Smart ekranlarında buluşacak. Galatasaray’ın Şampiyonlar Ligi 2. Ön Eleme Turu rövanş maçında Litvanya ekibi Zalgiris’i konuk edeceği mücadele D-Smart ve D-Smart GO’da ekrana gelecek.
1.08.2023 Galatasaray
Tercihler için son gün! Geleceğin iletişimcileri bu lisede yetişiyor
Tercihler için son gün! Geleceğin iletişimcileri bu lisede yetişiyor Demirören Medya ve Teknoloji Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi yeni öğrencilerini bekliyor. Lise tercihlerinin bitmesine bir gün kala Türkiye’nin ilk ve tek medya lisesi Demirören Medya ve Teknoloji Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, ‘geleceğin iletişimci ve medyacılarına kapılarını açıyor.
19.07.2023 Eğitim

Benzer Haber Etiketleri

Smart ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki smart haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.