Skuter

Skuter

Son dakika skuter haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan skuter ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını skuter haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Skuter

haberleri sayfasında son dakika yaşanan skuter gelişmeleri de dahil olmak üzere 59 skuter haberi bulunmuştur. Tüm skuter haberleri aşağıda listelenmiştir.
15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde skuterle tehlikeli yolculuk kamerada
15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde skuterle tehlikeli yolculuk kamerada 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde skuterle ilerleyen sürücü, cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Yasağa aldırış etmeden köprüden geçen sürücünün hiçbir güvenlik ekipmanı kullanmaması dikkat çekti.
6.01.2024 Gündem
Skuterler Antalya’da da sabırları taşırdı
Skuterler Antalya’da da sabırları taşırdı Antalya'da usulsüz kullanılan, kazalara sebep olan skuterlerle ilgili valilik harekete geçti. Vali Hulusi Şahin, "Bu usulsüz kullanıma asla müsaade etmeyeceğiz. Usulüne uygun olmayan, protokolüne uygun olmayacak sayıda, fazlaca konuşlandırmış şirketler var. Bunlara tahammül etmeyeceğiz. Cezai işlemleri en sert şekilde yapacağız. Bu işi zapturapt altına alacağız" dedi.
28.12.2023 Gündem
İstanbul'un 5 ilçesinde skuter kararı
İstanbul'un 5 ilçesinde skuter kararı Skuter sürücüleri Kadıköy, Şişli, Beşiktaş, Beyoğlu ve Fatih'te yaya yoğunluğu fazla olan bölgelerinde en fazla saatte 12.5 kilometre hız yapabilecek.
18.11.2023 Gündem
UKOME'den servislere yeni düzenleme! Bundan sonra zorunlu olacak
UKOME'den servislere yeni düzenleme! Bundan sonra zorunlu olacak UKOME toplantısında servis hizmeti veren özel okulların, özel hizmet veren servislerin UKOME'de alınan fiyat tarifesine uygun servis bulundurması, veliye sunması zorunlu oldu. E-skuter ise vatandaşların yoğun olduğu bazı ilçelerde saatte 20 kilometre olan hız sınırının 12.5 kilometreye düşürülmesi teklifi kabul edildi.
31.08.2023 Ekonomi
Servislere yeni düzenleme! Zorunlu hale getirildi
Servislere yeni düzenleme! Zorunlu hale getirildi UKOME toplantısında servis hizmeti veren özel okulların, özel hizmet veren servislerin UKOME'de alınan fiyat tarifesine uygun servis bulundurması, veliye sunması zorunlu oldu. E-skuter ise vatandaşların yoğun olduğu bazı ilçelerde saatte 20 kilometre olan hız sınırının 12.5 kilometreye düşürülmesi teklifi kabul edildi.
31.08.2023 Gündem
Ehliyetsiz yakalanan kadın polisleri böyle tehdit etti: Mehmet abiyi tanıyor musunuz?
Ehliyetsiz yakalanan kadın polisleri böyle tehdit etti: Mehmet abiyi tanıyor musunuz? İstanbul Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri Kadıköy'de denetim yaptı. Trafik ekipleri kırmızı ışık ihlali yapan, seyir halinde cep telefonuyla konuşan ve emniyet kemeri takmayan sürücülere toplam 262 bin 252 TL ceza kesildi. Denetimlere ehliyetsiz yakalanan bir sürücü ise polis ekiplerine 'Şimdi ararım ve buraya yığarım. Şimdi burada sıkıntı çıkacak' dedi.
26.08.2023 Gündem
İstanbul trafiğinde büyük tehlike! Hızla şerit değiştirdi
İstanbul trafiğinde büyük tehlike! Hızla şerit değiştirdi Ümraniye Şile Otoyolu'nda yoğun trafikte skuter kullanan bir kişi hem kendi hayatını hem de trafik güvenliğini tehlikeye attı. O anlar bir sürücünün cep telefonu kamerası tarafından kaydedildi.
20.08.2023 Yaşam
Skuter ile tehlikeli yolculuk! Hızla şerit değiştirmekten çekinmedi
Skuter ile tehlikeli yolculuk! Hızla şerit değiştirmekten çekinmedi Ümreniye Şile Otoyolu'nda yoğun trafikte skuter kullanan bir kişi hem kendi hayatını hem de trafik güvenliğini tehlikeye attı. O anlar bir sürücünün cep telefonu kamerası tarafından kaydedildi.
20.08.2023 Haber
Skuter kazası davası istinafta; ölen 2 liselinin ailesi üst sınırdan ceza, sanık beraat talep etti
Skuter kazası davası istinafta; ölen 2 liselinin ailesi üst sınırdan ceza, sanık beraat talep etti Antalya'da skuterle yaya geçidinden geçen liseli 2 gence çarpıp ölümlerine neden olan otomobil sürücüsü Muhammet Can Gülmez'e verilen 8 yıl 4 ay 24 günlük hapis cezası kararı, hem sanığın, hem kazada yaşamını yitiren Ada Kayahan ve Mahmut Yağız Balcı'nın aileleri tarafından istinafa taşındı. Liseli gençlerin aileleri üst sınırdan 22,5 yıl ceza verilmesini talep ederken, sanık ise beraatini istedi.
5.05.2023 Gündem
İstanbul trafiğinde ölüme davetiye anları!  Dakikalarca bu şekilde yolculuk yaptı
İstanbul trafiğinde ölüme davetiye anları! Dakikalarca bu şekilde yolculuk yaptı İstanbul trafiğinde yaşanan ilginç görüntüler amatör kameralara yansıdı. Kimi seyir halindeki aracın açık olan kapısından ayağını dışarı çıkararak, kimi ise kafasındaki kuş ile yolculuk yaptı. Trafiğin işlek olduğu yolda ilerleyen elektrikli skuter sürücüsü de tehlikeye aldırış etmedi.
29.04.2023 Yaşam
İstanbul'a yeni raylı sistem geliyor! Bakan Karaismailoğlu müjdeyi verdi
İstanbul'a yeni raylı sistem geliyor! Bakan Karaismailoğlu müjdeyi verdi Sirkeci-Kazlıçeşme Raylı Sistem Hattında açıklamalarda bulunan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu,  "Sirkeci-Kazlıçeşme arasında atıl vaziyette duran 8,3 kilometrelik hattı gerekli iyileştirmeler ve değişimler yapılarak 8 istasyonla tekrar kullanıma başlatıyoruz" dedi.  
6.04.2023 Ekonomi
İstanbul'da skuter kullanımında yeni dönem! İşte detayları
İstanbul'da skuter kullanımında yeni dönem! İşte detayları İstanbul'da skuter kullanımını kolaylaştırmak ve park sorununun önüne geçmek amacıyla yeni eylem planı hayata geçirildi. Böylece, şehirde bin 500 yeni park alanı oluşturulacak, bazı bölgelerde hız sınırları belirlenecek ve kullanıcılara düzenli olarak eğitimler verilecek.  Uygulamaların İstanbulkart ile entegre olacağı eylem planının detaylarını paylaşan İstanbul Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanı Utku Cihan, "Amacımız şu anda teşvik mekanizmalarıyla, eğitim yöntemiyle, skuter kullanımını düzenlemek" dedi.
4.04.2023 Gündem
Skuterlerin kaldırım işgalleri son buldu!
Skuterlerin kaldırım işgalleri son buldu! İstanbul genelinde skuterler için 1500 park alanı yapılacak ve skuterleri park alanına bırakanlar indirim kazanacak. Kadıköy’de yolları kapatan skuterler toplanıp park alanı yapılınca kaldırımlar temizlendi.
4.04.2023 Gündem
Kuryeler bugün çalışıyor mu? 9 Şubat kuryeler yasak mı, kuryelere yasak kalktı mı, motokurye yasağı bitti mi?
Kuryeler bugün çalışıyor mu? 9 Şubat kuryeler yasak mı, kuryelere yasak kalktı mı, motokurye yasağı bitti mi? Sipariş vermek isteyenler, kurye yasağının devam edip etmediğini kuryelerin çalışıp çalışmadığını sorguluyor. İstanbul'da etkili olan kar yağışı ve rüzgar nedeniyle motosiklet, elektrikli scooter ve motokuryelerin trafiğe çıkmasına izin verilmeyecek açıklaması yapılmıştı. Peki Kuryeler yasak mı, motokurye yasağı bitti mi? Kuryeler çalışıyor mu 9 Şubat?
9.02.2023 Gündem
Motokurye yasağı kalktı mı 9 Şubat 2023? Motosiklet, Skuter, Motokurye yasağı ne zaman bitiyor, bitti mi, devam ediyor mu?
Motokurye yasağı kalktı mı 9 Şubat 2023? Motosiklet, Skuter, Motokurye yasağı ne zaman bitiyor, bitti mi, devam ediyor mu? Motokurye yasağı kalktı mı? İstanbul Valisi Yerlikaya, motosiklet, elektrikli skuter ve motokuryelerin trafiğe çıkışına saatini açıkladı. Peki, Motokurye yasağı ne zaman bitiyor, bitti mi, devam ediyor mu?
9.02.2023 Gündem
Ücretlere yüzde 60 zam geldi! Yediemin otoparkları için flaş karar, yeni ücret belli oldu
Ücretlere yüzde 60 zam geldi! Yediemin otoparkları için flaş karar, yeni ücret belli oldu İstanbul Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME) toplantısında Yediemin Otoparklarına çekilerek muhafaza altına alınan araçların günlük otopark ve çekici ücretlerinin yeniden düzenlenmesi teklifi kabul edildi. Böylece, park yasağı halinde 250 lira olan çekme ücreti ve park yasağı dışındaki özel taşıma ücretleri değişti. İşte haberin detayları...
26.01.2023 Ekonomi
Kadıköy’de kaldırımları işgal eden skuterlar toplanmaya başladı
Kadıköy’de kaldırımları işgal eden skuterlar toplanmaya başladı Kadıköy'de belediye ekipleri yayaların haklarını korumak ve kanunundaki maddeyi uygulamak amacıyla kaldırım üzerinde bulunan skuterları toplayarak cezai işlem uyguladı. Bugün 17.00’a kadar sürecek olan denetimde şimdiye kadar 80 adet skuter belediye ekipleri tarafından toplanırken 60 adet scooter ise firma yetkilileri tarafından oldukları yerden kaldırıldı. Toplanan skuterlar kapsamında toplamda 49 bin 360 TL cezai işlem uygulandı.
17.01.2023 Yaşam
Kadıköy Belediye Başkanı'ndan skuter açıklaması! Bugün yarın toplayacağız
Kadıköy Belediye Başkanı'ndan skuter açıklaması! Bugün yarın toplayacağız Kadıköy Belediye Başkanı Şerdil Dara Odabaşı, ilçede kullanımı oldukça yaygın olan skuterlara yönelik uygulama öncesi bilgilendirme toplantısı yaptı. Odabaşı, "Yaya hakkı öncelikli bir haktır. Kaldırımı işgal eden tüm skuterları bugün yarın topladığımızı göreceksiniz, sözde kalmayacak" dedi.
16.01.2023 Gündem
Bakan Soylu: İmamoğlu ile 40 telefon araması gerçekleştirilmiştir
Bakan Soylu: İmamoğlu ile 40 telefon araması gerçekleştirilmiştir İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile bugüne kadar 40 telefon görüşmesi gerçekleştirdiğini söyleyerek, "Bunun 29 tanesini karşı taraf, 11'inde de ben geri dönmüşüm. Bunar olabilir, peki niye yalan söyleme gereği duyuyorsunuz" dedi.
4.01.2023 Gündem
Antalya'da skuter için hız ve yol sınırı
Antalya'da skuter için hız ve yol sınırı Antalya Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Koordinasyon Merkezi'nce (UKOME) kentte skuterlerin hız sınırının 50 kilometreyi aştığı yollara girmesinin engellenmesi, hızlarının 20 kilometreye düşürülmesi ve bazı noktalara girişinin engellenmesi kararı alındı. Kararlar, uygulanması için şirket temsilcilerine tebliğ edildi.
4.01.2023 Gündem
Taksici kaldırımdaki skuterli kadına çarptı
Taksici kaldırımdaki skuterli kadına çarptı Esenyurt'ta kaldırımdan ilerleyen taksi şoförü, skuter kullanan kadına hafif şekilde çarparak uzaklaştı. İhbar üzerine trafik polisleri tarafından yakalanan taksi şoförü, aracında hasta olduğu için kaldırımdan gittiğini söyleyerek kendini savunsa da 4 bin 64 lira ceza yedi, ruhsatı ise 10 gün süre ile iptal edildi.
4.01.2023 Yaşam
Skuterlar ile ilgili flaş karar! Kadıköy'de resmen başladı
Skuterlar ile ilgili flaş karar! Kadıköy'de resmen başladı İstanbul'un birçok yerinde kaldırımlara bırakılan, elektrik direklerine bağlanan elektrikli skuterlar için temmuz ayında park alanı çalışması başlatıldı. Pilot bölge olarak Kadıköy belirlendi. Ancak Bağdat Caddesi'nde manzara değişmedi. Skuterlerin park alanı yerine rast gele bırakılması dikkat çekiyor. İBB tarafından yürütülen park alanı çalışmaları Beşiktaş, Fatih, Şişli, Üsküdar, Bakırköy gibi skuter kullanımının yoğun olduğu ilçelerde de hayata geçirileceği kaydedildi.
8.12.2022 Gündem
Yok böyle takas! Araçtaki ilanı gören telefona sarılıyor
Yok böyle takas! Araçtaki ilanı gören telefona sarılıyor Sivas’ta yaşayan Furkan Topal, 10 yıldır kullandığı aracını, iPhone 14 Pro Max ile takas etmek için harekete geçti. Otomobilinin arka camında ’iki İphone 14 Pro Max ile takas olur’ yazısını görenler, Topal’a ulaşarak çeşitli teklifler vermeye başladı. Kendisine gelen ilginç teklifleri anlatan Topal, bir kuryenin kendisine ‘Ağabey 15 çıksın 15’le takas edelim’ dediğini belirtti.
7.11.2022 Yaşam
Avukatlık bürolarından arayıp dolandırıyorlar; 7 güne dikkat
Avukatlık bürolarından arayıp dolandırıyorlar; 7 güne dikkat  Avukatlık bürolarından arayarak 145 liralık kargo ücreti borcunun ödenmemesi durumunda icra takibi başlatılacağını söyleyen dolandırıcılara karşı 7 gün uyarısı geldi. Tüketici Konfederasyonu Başkanı Aydın Ağaoğlu, "Tebligat ulaştığında 7 gün içinde itiraz etmeleri gerekiyor. İtiraz etmeyenler için borçlu olduğu iddia edilen para hukuken kesinleşiyor. Avukatlık ücreti, tebligat giderleri, icra başvuru harcı, icra tahsil harcı ve diğer ödemelerle birlikte, borcu ödemek zorunda kalıyor. Ödemediği takdirde haciz uygulaması başlıyor" diye konuştu. Tüketici Konfederasyonu da yüzlerce şikayet alan hukuk bürolarının, barolara ihbar edilmesi talebiyle suç duyurusunda bulundu.
7.11.2022 Gündem
15 yaş altındakiler skuter yasağını ön ödemeli banka kartlarıyla aşıyor
15 yaş altındakiler skuter yasağını ön ödemeli banka kartlarıyla aşıyor Skuter kazalarını önlemek amacıyla, kullanıcılar için getirilen 15 yaş sınırının, ön ödemeli kartlarla aşıldığı ortaya çıktı. Marketlerde de satılan bankalara ait ön ödemeli kartlarla uygulamaya kayıt yaptıran 15 yaşın altındakiler, skuter kullanabiliyor.
7.11.2022 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Skuter ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki skuter haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.