Sızdı

Sızdı

Son dakika sızdı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan sızdı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını sızdı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Sızdı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan sızdı gelişmeleri de dahil olmak üzere 959 sızdı haberi bulunmuştur. Tüm sızdı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz açıkladı: İşsizlik oranı son 11 yılın en düşük seviyesinde
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz açıkladı: İşsizlik oranı son 11 yılın en düşük seviyesinde Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, “Ekim ayında TÜİK’in yayınladığı işsizlik oranımız ise yüzde 8,5 düzeyindedir. Bu son 11 yılın en düşük işsizlik oranıdır. Mevsimsel etkilerden arındırılmış genç işsizliği ise Ekim ayında bir önceki yılın aynı ayına göre yaklaşık 5 puan düşmüş durumda, bu önemli bir performans" dedi.
15.12.2023 Gündem
Asgari ücrette ilk rakam ikinci toplantı öncesi sızdı: Bu rakam yeni zamlı asgari ücret olabilir!
Asgari ücrette ilk rakam ikinci toplantı öncesi sızdı: Bu rakam yeni zamlı asgari ücret olabilir! Asgari ücret tespit komisyonu 11 Aralık'ta ilk toplantısını yapmıştı. Milyonlar şimdiden brüt ve net asgari ücret hesabı yapmaya başladı. Refah payının da ekleneceği iddiaları sonrası yeni zamlı asgari ücretin ne kadar olacağına dair merak büyüdü. İkinci toplantıda işveren kesiminin ilk kez bir rakam ortaya koyacağı belirtildi. Vergi konusunda büyük ölçüde anlaşan taraflar 2024 yılı asgari ücrette ilk rakamı telaffuz etti.
15.12.2023 Ekonomi
Dilan Polat ile ilgili yeni iddia! Avukatları acil olarak cezaevine gitti
Dilan Polat ile ilgili yeni iddia! Avukatları acil olarak cezaevine gitti Kara para aklama soruşturmasında tutuklanan Dilan ve Engin Polat çifti Türkiye'nin gündeminde olmaya devam ediyor.. Polat soruşturması ile ilgili detaylar vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. Öte yandan dava ile ilgili son dakika bilgileri de geliyor. Son olarak Dilan Polat ve Engin Polat arasında gerçekleşen telefon görüşmesi ile ilgili ayrıntılar sızdı. İşte Polat çifti arasında yaşananlar...
25.11.2023 Gündem
Ünlü sosyal medya fenomeni torbacı çıktı
Ünlü sosyal medya fenomeni torbacı çıktı Motosikletiyle birbirinden tehlikeli videolar çekip sosyal medyada paylaşan ve fenomen olan ünlü Youtuber, İstanbul'dan İzmir'e motosikletiyle uyuşturucu taşırken yakalandı. İzmir Narkotik polisleri tarafından gözaltına alınan fenomen ve iki arkadaşı, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
24.11.2023 Gündem
Ezgi Mola anne oldu! 'Can' dünyaya 'merhaba' dedi
Ezgi Mola anne oldu! 'Can' dünyaya 'merhaba' dedi 8 Mayıs'ta dünyaevine giren oyuncu Ezgi Mola ile işletmeci Mustafa Aksakallı'nın bebeklerinin cinsiyeti, geçtiğimiz ay belli olmuştu. Sakin bir hamilelik dönemi geçiren Ezgi Mola, dün akşam saatlerinde oğlunu kucağına aldı
24.11.2023 Magazin
Dilan Polat ile Engin Polat arasındaki telefon görüşmesi sızdı! Dilan Polat ile ilgili bomba iddia kayıtlara geçti
Dilan Polat ile Engin Polat arasındaki telefon görüşmesi sızdı! Dilan Polat ile ilgili bomba iddia kayıtlara geçti Kara para aklama soruşturmasında tutuklanan Dilan ve Engin Polat çifti Türkiye'nin gündeminde olmaya devam ediyor.. Polat soruşturması ile ilgili detaylar vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. Öte yandan dava ile ilgili son dakika bilgileri de geliyor. Son olarak Dilan Polat ve Engin Polat arasında gerçekleşen telefon görüşmesi ile ilgili ayrıntılar sızdı. İşte Polat çifti arasında yaşananlar...
24.11.2023 Gündem
Gece kulübünden çıktı, direksiyon başında sızdı! Polisler böyle uyandırdı
Gece kulübünden çıktı, direksiyon başında sızdı! Polisler böyle uyandırdı Bursa’da gece yarısı gazinodan çıktığını belirten sürücü, aracının direksiyonunda sızıp kaldı. Kentin en işlek caddesinde kaldırımda park halindeki otomobili görenler polisi arayınca, olay yerine gelen trafik ekipleri şahsı güçlükle uyandırdı. Ekipler, kaldırıma park eden sürücüye ceza yazıp, otomobili başka bir kişiye teslim ettiler.
13.11.2023 Vatan TV
Teröristi ölüme 'aşk'ı götürdü! MİT ajanlarından PKK hücresinde operasyon
Teröristi ölüme 'aşk'ı götürdü! MİT ajanlarından PKK hücresinde operasyon MİT’in Suriye’de etkisiz hale getirdiği MLKP yöneticisi Osman Nuri Ocaklı’ya yapılan nefes kesen operasyonun detayları ortaya çıktı. Ocaklı, aşk yaşadığı örgütün kadın sorumlularından H.A. ile PKK’nın sözde yöneticileri için oluşturduğu güvenli evde buluşunca nokta operasyonla öldürüldü.
3.11.2023 Gündem
Yunanistan'dan 1 yıllık vize müjdesi! Kapıda verilecek
Yunanistan'dan 1 yıllık vize müjdesi! Kapıda verilecek Atina yönetiminin, Türk vatandaşlarına Ege adalarında 1 yıl süreli “kapıda vize” uygulaması hazırlığında olduğu öğrenildi. Yunan basınının duyurduğu bilgilere göre, “kapıda vize” Rodos, Midilli, Sisam, Sakız, İstanköy, İleryoz ve Meis adalarında uygulanacak.
28.10.2023 Ekonomi
Hamas İsrail'e sızdı, Şabat baskını! Baskından sonra en çok paylaşılan görüntü ile ilgili gerçek ortaya çıktı
Hamas İsrail'e sızdı, Şabat baskını! Baskından sonra en çok paylaşılan görüntü ile ilgili gerçek ortaya çıktı Hamas, Gazze’den İsrail kentlerine yönelik eşi benzeri görülmemiş çapta bir saldırı başlattı. Binlerce roket fırlatan Hamas militanları İsrail kentlerine sızarak baskınlar düzenledi, sivilleri öldürdü. İsrail Başbakanı Netanyahu, “Savaştayız” dedi ve karşı saldırının başladığını duyurdu. Hamas'ın İsrail'in güneyine girmesinden kısa bir süre sonra sosyal medyada yayılan görüntüde hayatını kaybeden bir kadının kamyonet kasasında olduğu görüldü. Dünya basınında da infial yaratan olayın perde arkası ortaya çıktı.
8.10.2023 Gündem
İsrail elli yıl sonra resmi olarak savaş ilan etti
İsrail elli yıl sonra resmi olarak savaş ilan etti İsrail Başbakanı Benjamin Netanyahu, anayasanın 40. maddesini tam 50 yıl sonra ilk kez onayladı. Bu kararla birlikte İsrail resmi olarak Hamas ile savaşa girmiş oldu.
8.10.2023 Dünya
İnsansız deniz aracı Albatros, hedefi 12'den vurdu
İnsansız deniz aracı Albatros, hedefi 12'den vurdu Yerli ve milli imkanlarla üretilen kamikaze insansız deniz aracı (İDA) sürüsü Albatros, test atışı kapsamında denizdeki hedef gemiyi tam isabetle vurarak batırdı. Test atışı Deniz Kuvvetleri Komutanlığı karargahından anbean takip edildi.
8.10.2023 Gündem
Fenerbahçe 6 numarasını buldu! Ocak ayının transferi sızdı, Fred'le oynayacak
Fenerbahçe 6 numarasını buldu! Ocak ayının transferi sızdı, Fred'le oynayacak Fenerbahçe'de son dakika gelişmeleri yaşanıyor. İstediği 6 numarayı yaz dönemi transfer sezonunda alamayan Fenerbahçe arayışlarına devam ediyor. Fenerbahçe, ara transfer dönemi için yıldız ismi gözüne kestirdi. İşte detaylar...
21.09.2023 Fenerbahçe
Galatasaray'ın transfer formülü sızdı: 4-6-8! Son 48 saate girildi, işte takıma gelecek isimler
Galatasaray'ın transfer formülü sızdı: 4-6-8! Son 48 saate girildi, işte takıma gelecek isimler UEFA Şampiyonlar Ligi'nde gruplara kalan Galatasaray'da gözler orta saha transferine çevrildi. Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'nde iddialı bir kadro oluşturma peşinde. Avrupa listesini 4 Eylül'e kadar bildirmek zorunda olan sarı-kırmızılılarda öncelik belirlendi. İşte son dakika transfer haberinin detayları...
1.09.2023 Galatasaray
Ali Koç coştu! İki transfer çalımı, özel uçak detayı sızdı: Cengiz Ünder ve Fred...
Ali Koç coştu! İki transfer çalımı, özel uçak detayı sızdı: Cengiz Ünder ve Fred... Fenerbahçe'de son dakika transferleri yaşanıyor. Yeni sezon öncesi kadro planlamasını büyük ölçüde tamamlayan Fenerbahçe; kaleci, orta saha ve kanat bölgeleri için mesai harcamaya devam ediyor. Transfer çalışmalarına devam eden Fenerbahçe, son olarak Manchester United forması giyen Fred ile el sıkıştı. Sarı-lacivertliler, bu transferden sonra bir bomba daha patlattı. Süper Lig devi, yıldız futbolcu ile anlaşma sağladığı öğrenildi. Öte yandan transfer bombalarıyla ilgili görüşme detayı ortaya çıktı.
12.08.2023 Fenerbahçe
Billur Kalkavan'ın mezarı görenleri şaşırttı! Mezar taşı kırılmış
Billur Kalkavan'ın mezarı görenleri şaşırttı! Mezar taşı kırılmış Geçtiğimiz yıl ekim ayında akciğer kanseriyle mücadele ederken 59 yaşında hayatını kaybeden oyuncu Billur Kalkavan'ın mezarlığının görüntüsü sosyal medyada gündem oldu.
21.07.2023 Magazin
Ekrem İmamoğlu'nun değişim toplantısının görüntüsü gündeme bomba gibi düştü! Yarkadaş: İzlerken utandım
Ekrem İmamoğlu'nun değişim toplantısının görüntüsü gündeme bomba gibi düştü! Yarkadaş: İzlerken utandım Değişim tartışmalarının devam ettiği CHP'de İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun ekibi ile yaptığı çevrim içi değişim toplantısının bir kısmı sosyal medyaya sızdı. Kayıtlarda ne konuşuluyordu, kimler vardı? Toplantıya ilişkin ayrıntıları CNN TÜRK Muhabiri Melike Görür anlattı. Değişim toplantısına ilişkin tartışmalar sürerken görüntülere bir tepki de Barış Yarkadaş'tan geldi. Yarkadaş, 'Belediye başkanının “amiri” pozisyonunda olanlar, belediye başkanının “memuru” gibi sıraya geçip “arz ediyor.”' dedi.
19.07.2023 Gündem
15 TEMMUZ ŞİİRLERİ: Kısa, 1-2-3-4 kıtalık en güzel duygusal 15 Temmuz ile ilgili şiirler
15 TEMMUZ ŞİİRLERİ: Kısa, 1-2-3-4 kıtalık en güzel duygusal 15 Temmuz ile ilgili şiirler 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Şiirleri, 15 Temmuz’un yıldönümünün 7. Yılda gündeme geldi. 15 Temmuz 2016 tarihinde Türkiye Cumhuriyeti tarihinin en karanlık ve en uzun gecelerinden birini yaşadı. Türk Silahlı Kuvvetleri içine sızmış olan FETÖ (Fethullahçı Terör Örgütü) mensuplarının halka ait silahlarla halka karşı gerçekleştirdiği terörist eylemleri, Türk halkı engellemiş, cesareti ve inancıyla birlikte, sokaklara çıkarak demokrasiye sahip çıktı. Bu tarih sonrasında15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik günü olarak kabul edildi. Biz de bu tarihi ve şehitleri anan 15 Temmuz şiirleri bir araya getirdik. İşte 1-2-3-4 kıtalık en güzel duygusal 15 Temmuz ile ilgili şiirler…
14.07.2023 Gündem
Yalı Çapkını 32. bölüm 3. fragmanı: Ferit Seyran'ı kaçırıyor, Orhan'ın babalık sırrı ortaya çıkıyor!
Yalı Çapkını 32. bölüm 3. fragmanı: Ferit Seyran'ı kaçırıyor, Orhan'ın babalık sırrı ortaya çıkıyor! Yalı Çapkını 32 bölüm 3 fragmanı yayınlandı. Star Tv'de yayınlanan ve başrollerinde Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir, Çetin Tekindor'un yer aldığı dizinin yeni bölüm fragmanında Ferit garson kılığına girip Suna'nın düğününe sızdı. Halis Ağa'nın, "Kadın peşinden gidemezsin, sakın sözümden çıkma çocuk" tehdidine Orhan karşı çıktı. Ferit ilk kez Orhan'a "Teşekkür ederim babam olduğun için" dedi.
15.05.2023 Televizyon
Parkta sızan 2 genç kadın ekipleri alarma geçirdi
Parkta sızan 2 genç kadın ekipleri alarma geçirdi Aydın'ın Efeler ilçesinde iddialara göre alkol aldıktan sonra parkta sızan 2 genç kadın, polis ve sağlık ekiplerini alarma geçirdi.
25.04.2023 Yaşam
Ercan Güven: Volkan Demirel kalbini yapmacıksız koydu ortaya
Ercan Güven: Volkan Demirel kalbini yapmacıksız koydu ortaya Kahramanmaraş'ta meydana gelen ve 10 ili etkileyen 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremlerin ardından tüm Türkiye'ye seslenen Volkan Demirel göz yaşlarını tutamazken, genç teknik direktörün “Allah Rızası İçin yardım" sözleri ise kamuoyunu derin bir üzüntüye boğdu. Usta yazarlardan Ercan Güven "ondan hoşlanmayanlar dahil yüreği cız etmeyen bir kişi var mı?" ifadelerini kullanırken, Güven'in "Ağla Volkan Ağla… Bizim adımıza da. Hepimizin hüznü ve talebi o mesajda" satıları ise okuyucuların içine işledi.
7.02.2023 Süper Lig
ABD bu skandalla çalkalanıyor! Eşcinsel çiftten evlatlık çocuklarına iğrenç işkence
ABD bu skandalla çalkalanıyor! Eşcinsel çiftten evlatlık çocuklarına iğrenç işkence ABD'de yaşayan eşcinsel çift iki erkek çocuğu evlat edindi. Sosyal medyadan mutlu aile pozları paylaşılsa da durumun iç yüzü hiç de göründüğü gibi değildi. Ülke bu iğrenç olayla çalkalanıyor.
22.01.2023 Dünya
MİT'ten  Kuzey Irak ve Suriye'de operasyon! Etkisiz hale getirildiler
MİT'ten Kuzey Irak ve Suriye'de operasyon! Etkisiz hale getirildiler Terör örgütüne yönelik operasyonlar başarıyla devam ederken Milli İstihbarat Teşkilatı'ndan kritik bir operasyon daha düzenledi. Teröristler Songül Tarıncı ve Osman Mutlu'nun öldürüldüğü bildirildi.
15.12.2022 Gündem
Rumlar tartışmalı 6’ncı parsel önemli miktarda doğalgaz keşfettiklerini açıkladı
Rumlar tartışmalı 6’ncı parsel önemli miktarda doğalgaz keşfettiklerini açıkladı Kıbrıs Rum yönetimi, Antalya açıklarında bir bölümü Türkiye’nin kıta sahanlığı içinde yer alan 6 numaralı parselde önemli miktarda doğalgaz keşfettiklerini açıkladı. 6’ncı parsel, Türkiye’nin yetki alanıyla çatışan bölgede yer alıyor.
23.08.2022 Dünya
Bakan Çavuşoğlu: FETÖ’cülerin kamudan çıkarılmasıyla sayımız azaldı, gücümüz arttı
Bakan Çavuşoğlu: FETÖ’cülerin kamudan çıkarılmasıyla sayımız azaldı, gücümüz arttı 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü için Alanya’ya gelen Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Kamu kurumlarındaki FETÖ üyelerinin çıkarılmasıyla personel sayısının azaldığını ancak içeride ve yurt dışında güç kazanıldığını söyledi.
15.07.2022 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Sızdı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki sızdı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.