Siyasetçi

Siyasetçi

Son dakika siyasetçi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan siyasetçi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını siyasetçi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Siyasetçi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan siyasetçi gelişmeleri de dahil olmak üzere 3.672 siyasetçi haberi bulunmuştur. Tüm siyasetçi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 29 işçinin ölümüne göz yumdular
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 29 işçinin ölümüne göz yumdular Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İbn Haldun Üniversitesi ‘Geleneksel TÜRGEV İftarı’nda konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Sürekli ahlak tüccarlığı yapan sürekli işçinin, emekçinin hakkından bahseden bu çevreler önceki gün Beşiktaş'taki yangında hayatını kaybeden 29 emekçi kardeşimizle ilgili çıkıp tek cümle kurmadılar. Ekranları başında izleyenlere ve buradaki kardeşlerime sesleniyorum. Bu binaya inşaat ruhsatını veren, imar ruhsatını veren ve binanın en alt bodrum katlarını gazino haline getirmeye müsaade edenler kim? Şimdi tabii ki biz de savcılarımızla bunu takip ediyoruz. Bunu kovalıyoruz. Kovalamaya devam edeceğiz. Kimler bunlar? 29 tane orada vatandaşımızın ölümüne göz yumanlar kimler? Biz de kovalayacağız. Zerre kadar vicdanı olan herkesin tepkisini çekmesi gereken skandallar zinciri karşısında başlarını kuma gömmeyi tercih ettiler" dedi.
5.04.2024 Gündem
Meral Akşener Ankara'da oy kullandı
Meral Akşener Ankara'da oy kullandı İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Ankara'da oyunu kullandı. Akşener, "Seçim sonuçlarının Türkiye açısından iyi olacağını düşünüyorum" dedi.
31.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İmamoğlu'na tepki: Ya tatilde ya büyükelçilerle balıkta
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İmamoğlu'na tepki: Ya tatilde ya büyükelçilerle balıkta Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Sultanbeyli Kent Meydanı'nda düzenlenen mitingde halka hitap etti. Erdoğan, 'İstanbul'da yerel yönetim hamlesi son 5 yıldır durdu, ibre tersine döndü. Şu anda İstanbul'u yöneten belediye başkanının Sultanbeyli'ye en ufak yatırımı oldu mu? 'Tam ileri' diyor, sen tam gaz geri gidiyorsun. İstanbul içler acısı bir hale gelmiştir. Lazım olduğunda, hava bozuk olduğunda ya tatilde ya da cumhurbaşkanı yardımcılığı peşinde ya büyükelçilerle Sarıyer'de balıkta. Bu şehrin sorunlarını bunlar çözebilir mi? İstanbul yönetimi yarı zamanlı mesai ile olacak iş değildir. İstanbul kendine ortak kabul etmez." dedi. Erdoğan, Sultanbeyli'nin ardından Sancaktepe mitinginde önemli açıklamalarda bulundu. İBB Başkanı İmamoğlu'nu eleştiren Erdoğan, "Verdiği vaatleri unutan değil verdiği sözü tutacak başkanları seçeceğiz. İstanbul'un bir 5 yıl daha kaybetme lüksü yok." dedi. CHP'deki para sayma görüntülerini hatırlatan Erdoğan, "Bir tarafta temiz siyasetin temsilcileri diğer tarafta kaynağı karanlık, deste deste dolarlarla avrolarla para kulesi üretenler var. " ifadelerini kullandı.
29.03.2024 Gündem
AK Parti'li Gül İstanbul'daki son anketi açıkladı! Murat Kurum mu, Ekrem İmamoğlu mu?
AK Parti'li Gül İstanbul'daki son anketi açıkladı! Murat Kurum mu, Ekrem İmamoğlu mu? AK Parti'li Abdulhamit Gül, CNN TÜRK canlı yayınında İstanbul'daki son anketi paylaştı. Hamza Dağ'ın İzmir'de sürpriz yapacağını ifade eden Gül, CHP lideri Özgür Özel'in 'darbe' sözlerini de değerlendirdi.
20.03.2024 Gündem
İYİ Partili eski milletvekili Ahmet Çelik kardeşi tarafından bıçaklandı!
İYİ Partili eski milletvekili Ahmet Çelik kardeşi tarafından bıçaklandı! İYİ Parti Eski Milletvekili Ahmet Çelik, Bahçelievler'deki ofisinde kardeşi Kemal Çelik tarafından bıçaklandı. Hastaneye kaldırılan Ahmet Çelik'in durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.
12.03.2024 Gündem
Deprem uyarısı Prof. Dr. Görür'den geldi: Bu işi halletmemiz lazım, aksi halde tarihin çöplüğüne gideriz
Deprem uyarısı Prof. Dr. Görür'den geldi: Bu işi halletmemiz lazım, aksi halde tarihin çöplüğüne gideriz Prof. Dr. Naci Görür, "Deprem dirençli yerler, bugünkü bilimle, teknoloji ile yapılabilir. Bunu yapabilecek her şeyimiz var. Olmayan, siyasetin iradesidir, halkın gözetim ve denetim görevidir. Eğer insanlarımız talep etmezse, siyaseti zorlamazsa siyasetçi bu işe girmez. Biz de her depremde binlerce insanımızı toprağa veririz. Bu iş böyle gitmez. Bu deprem işini halletmemiz lazım; aksi halde tarihin çöplüğüne atılır, gideriz."
11.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan CHP'ye tepki: Hayalleri sadece kendi siyasi çıkarlarıyla sınırlı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan CHP'ye tepki: Hayalleri sadece kendi siyasi çıkarlarıyla sınırlı Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Mersin mitinginde konuştu. Muhalefete sert sözlerle yüklenen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bunlarda vizyon, program, proje, müktesebat zaten yok. Hayalleri sadece kendi siyasi çıkarlarıyla sınırlı. Bunların genel merkezleri, genel başkanları ne ki Mersin’deki adayları teşkilatları ne olsun" ifadelerini kullandı. Ayrıca Erdoğan "Mersin, bu zübük siyasetçileri sırtında taşımak zorunda değil. Gelin 31 Mart'ta bu kıyafetsiz muhterislerin devrini kapatalım" dedi.
7.03.2024 Gündem
Nikki Haley kimdir? Nikki Haley ABD başlıkta seçiminde neden adaylıktan çekildi?
Nikki Haley kimdir? Nikki Haley ABD başlıkta seçiminde neden adaylıktan çekildi? ABD’de Cumhuriyetçi Parti’nin başkan aday adayı Nikki Haley başkanlık yarışından çekildi. "Artık kampanyamı askıya alma zamanı geldi" diyen Haley, "Hiçbir pişmanlığım yok. Artık aday olmayacak olsam da, inandığım şeyler için sesimi çıkarmaktan vazgeçmeyeceğim" ifadelerini kullandı. Peki, Nikki Haley kimdir, nereli, Yahudi mi? Nikki Haley neden adaylıktan çekildi?
7.03.2024 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İki parti gizli kapaklı anlaşmalar yaptı
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İki parti gizli kapaklı anlaşmalar yaptı Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Turgut Özal Spor Salonu önünde partisinin Antalya mitinginde açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "CHP'nin Genel Başkanı önce İstanbul'da, Mersin'de ve kimi başka yerlerde DEM ile DEM'lendi. İttifak yaptı. Bu iki parti kendi aralarında yaptıkları gizli kapaklı anlaşmalarla belediye başkan adaylıklarını, meclis üyeliklerini, belediye yönetimlerini paylaştılar. Sonra da utanmadan DEM'le ittifakımız yok diye demeç veriyor. Yalan bunların ağzına yuva yapmış" ifadelerini kullandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Antalya Şehir Hastanesi'nin açılışında önemli açıklamalarda bulundu.
2.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: KAAN aynı F-16 gibi, yeni müjdeler vermeyi sürdüreceğiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: KAAN aynı F-16 gibi, yeni müjdeler vermeyi sürdüreceğiz Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisince Afyonkarahisar'da düzenlenen mitingde önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, 'Adaylarını dahi vatandaşa değil, yapay zekaya soruyorlar. Yapay zeka kimi seçerse bu acemiler de milletin karşısına 'işte adayımız' diyerek onu çıkartıyor' dedi. İlk uçuşunu gerçekleştiren Milli Muharip Uçak KAAN ile ilgili olarak ise Erdoğan, 'Yaptık ve yapmaya devam edeceğiz. Daha neler gelecek neler.' ifadelerini kullandı.
21.02.2024 Gündem
Rus muhalif siyasetçi Aleksey Navalny hayatını kaybetti
Rus muhalif siyasetçi Aleksey Navalny hayatını kaybetti Rus ajansları, hapiste tutulan muhalif siyasetçi Aleksey Navalny'nin öldüğünü bildiriyor.
16.02.2024 Dünya
Aziz Yeniay saldırı anını ilk kez CNN Türk'te anlattı: Bana 'sizi vuracaklar' dediler
Aziz Yeniay saldırı anını ilk kez CNN Türk'te anlattı: Bana 'sizi vuracaklar' dediler AK Parti Küçükçekmece Adayı Aziz Yeniay seçim çalışmasına silahlı saldırıda yaşananları CNN Türk'te anlattı. Yeniay saldırıdan bir önce yanına gelen biri tarafından 'Lütfen dikkat edin, sizi vuracaklar' diye uyarıldığını açıkladı.
15.02.2024 Gündem
Murat Çepni kimdir? DEM Parti İstanbul Başkan adayı Murat Çepni kaç yaşında, nereli?
Murat Çepni kimdir? DEM Parti İstanbul Başkan adayı Murat Çepni kaç yaşında, nereli? Murat Çepni, DEM Parti İstanbul başkan adayı oldu. DEM Parti İstanbul Belediye Başkan adayı olan Murat Çepni'nin hayatı ve kariyeri sorgulanmaya başlandı. Peki, Murat Çepni kimdir? DEM Parti İstanbul Belediye Başkan adayı Murat Çepni kaç yaşında, hangi görevlerde bulundu?
9.02.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hiçbir ayrım yapmadan bölgeyi ayağa kaldırıyoruz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hiçbir ayrım yapmadan bölgeyi ayağa kaldırıyoruz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Şanlıurfa'da Harran Üniversitesi Spor Salonu'nda düzenlenen Deprem Konutları Kura ve Teslim Töreni'nde açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Milletçe yüreğimizin yandığı tüm bu afetlerde birileri sadece şov peşinde, sadece siyasi istismar peşinde koşarken biz bir an önce dertlere derman olabilmek için gecemizi gündüzümüze kattık" dedi. Erdoğan, "Deprem gibi hepimizi derinden sarsan ve yaralayan bir meseleyi günlük tartışmaların mezesi halinde getirmek son derece yanlış bir tutumdur. İlk günden itibaren bizim deprem bölgesiyle ilgili tavrımız hep böyle oldu. Hiçbir ayrım yapmadan deprem bölgesini yeniden hızla ayağa kaldırmaya çalıştık" ifadelerini kullandı.
7.02.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Tartışmalarla kaybedecek vaktimiz yok
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Tartışmalarla kaybedecek vaktimiz yok Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Şanlıurfa ilçe belediye başkan adayları tanıtım toplantısında açıklamalarda bulundu. Konuşmasında CHP'yi eleştiren Erdoğan, "Şu anda CHP kendi bünyesinde adeta bir iç savaş yaşıyor. Eskisinin bir taraftan yenisinin bir taraftan birbirine kılıç salladığı bu savaşın ne zaman biteceğini kimse bilmiyor." dedi. Dünkü Çağlayan Adliyesi'ndeki terör saldırısına değinen Erdoğan "Bu saldırıyı yapan teröristlerin en büyük hamisi CHP yöneticileridir. Özgür efendi genel başkan seçildiği kongre kürsüsünden bu örgütün cezaevindeki elebaşına bizzat selam gönderdi." ifadelerini kullandı.
7.02.2024 Gündem
Murat Kurum son yaptırdığı anketin sonucunu açıkladı: Şu an biz 1,5 puan öndeyiz
Murat Kurum son yaptırdığı anketin sonucunu açıkladı: Şu an biz 1,5 puan öndeyiz Aday olduktan hemen sonra yaptırdığı ankette 2 puan geride olduğunu belirten AK Parti İBB Başkan Adayı Murat Kurum, "Şuan biz 1,5 puan öndeyiz. Bu CHP'nin yaptırdığı ankette de böyle" dedi. "İstanbul'daki heyecanı, coşkuyu gittiğim her yerde görüyorum" diye Kurum, 'mevcut yönetimin kendisini dağların tepesinde gördüğünü' ifade etti.
31.01.2024 Gündem
Kağıthane-Gayrettepe metrosu açıldı! Erdoğan: İstanbul’da trafik mesele olmaktan çıkacak
Kağıthane-Gayrettepe metrosu açıldı! Erdoğan: İstanbul’da trafik mesele olmaktan çıkacak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Havalimanı Metrosu Kağıthane-Gayrettepe Etabı Açılış Töreni'ne katıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan "Fatih'in emaneti olan aziz şehri, inşaatına başlanmış metroları bile yapamayan zihniyetin insafına bırakmadık, bırakmayacağız. 31 Mart seçimleriyle ilgili takvim işlemeye başladıkça maskeler düşüyor. Kimi şehrine aşkla hizmet ettiği kiminin de 3 dönüm bostan yan gel yat Osman misali vaktini boşa geçirdiği netleşiyor" dedi.
29.01.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ankara İlçe Belediye Başkan adaylarını açıkladı
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ankara İlçe Belediye Başkan adaylarını açıkladı AK Parti'nin Ankara ilçe belediye başkan adayları, Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından tanıtıldı. Erdoğan, ATO konferans salonunda gerçekleşen törende açıklamalarda bulundu. Muhalefete eleştiriler yönelten Erdoğan, "Bol bol şov ve tatil yaptılar. Milletimiz bunun hesabını 31 Mart'ta sandıkta soracaktır. AK Parti kurulduğu günden bu yana milletimizin gönlünde yer etmiştir." dedi.
24.01.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan asgari ücret ve enflasyonla mücadele mesajı: Sözümüze bir kez daha sadık kaldık
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan asgari ücret ve enflasyonla mücadele mesajı: Sözümüze bir kez daha sadık kaldık Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi Sergi Salonu'nda Muhtarlar Toplantısı'nda açıklamalarda bulunarak, "Buradan İçişleri Bakanımıza talimat veriyorum; muhtarlıklarımızın günümüz şartlarına göre yeniden yapılandırılası çalışmalarını gündeme alın. Vatandaşlarımızın, muhtarlarımızın, belediye başkanlarımızın, kaymakamlarımızın, valililerimizin görüşlerini alarak çalışmayı süratle hayata geçirelim. Meclis tatile girmeden, yetişmezse önümüzdeki yasama yılında çözüme kavuşturalım." dedi. Asgari ücret ile ilgili de konuşan Erdoğan, "Yeni asgari ücretle çalışanları enflasyona ezdirmeme sözümüze bir kez daha sadık kaldık. Yeni asgari ücretin işverenlere, çalışanlara ve ailelerine hayırlı olmasını diliyorum." ifadelerini kullandı.
28.12.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Piyasaları maniple etmeye çalışan tamahkarlara meydanı boş bırakamayız
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Piyasaları maniple etmeye çalışan tamahkarlara meydanı boş bırakamayız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Borsa İstanbul 150. Yıl Gong Töreni'ne katıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan "Daha kararlı duruş sergilememiz gerekiyor. İster siyasetçi ister ekonomist. Sermaye piyasalarını manipüle etmeye çalışan tamahkarlara meydanı boş bırakamayız. Gerek SPK, gerek BİST'ten bu konuda daha fazla hassasiyet göstermesini istiyoruz" dedi.
22.12.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan enflasyon mesajı: Süreci başlattık
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan enflasyon mesajı: Süreci başlattık Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye-Katar Yüksek Stratejik Komite 9. Toplantısı'na katılmak üzere Katar'a kritik ziyaret gerçekleştirdi. Erdoğan, Katar Emiri Şeyh Temim bin Hamad Al Sani ile bir araya geldi. Erdoğan kritik toplantıda dünyaya önemli mesajlar verdi. Katar ziyareti sonrası Erdoğan, gazetecilerin sorularını yanıtladı. Erdoğan, enflasyonla mücadele ve fiyat istikrarında kararlılık vurgusunda bulundu.
6.12.2023 Gündem
Bahçeli: CHP ya HEDEP'i içlerine almalı ya da HEDEP'e katılmalıdır
Bahçeli: CHP ya HEDEP'i içlerine almalı ya da HEDEP'e katılmalıdır MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, ''CHP Genel Başkanı'na tavsiyem, uydur gaydır bir kurultay yapıp ya HEDEP'i içlerine almaları ya da derhal HEDEP'e katılmalarıdır. Bölücülük parkurunda CHP ile HEDEP'in yarışmasında öne çıkan olmaz. Çünkü HEDEP demek CHP demektir. Artık CHP'yle PKK arasındaki teğet noktaları sayılamayacak kadar fazlalaşmıştır'' dedi.
28.11.2023 Gündem
Evinin önüne kendi mezarını yaptırdı
Evinin önüne kendi mezarını yaptırdı  Van'ın Gürpınar ilçesinde kravata olan düşkünlüğüyle bilinen bu nedeniyle evinin bir bölümünü kravat koleksiyonuna çeviren Bedir Akbulut (71), ölmeden önce kendi mezarını yaptırdı. İsmi ve doğum tarihi yazılı, ölüm tarihinin ise boş bırakıldığı mezarını bir ay önce yaşamını yitiren oğlu Mehmet Akbulut'un (35) vasiyeti üzerine yaptırdığını belirten Akbulut, "Oğlum ölmeden önce bana, mezarımı hazırlamamı istemişti. Ben de onun vasiyetini yerine getirdim. Kravata olan tutkum nedeniyle de mezar taşımın her iki tarafına kravat resminin bulunmasını istedim" dedi.
25.11.2023 Yaşam
Erdoğan’dan Gazze’de katliamı durduracak çıkış: Biz hazırız
Erdoğan’dan Gazze’de katliamı durduracak çıkış: Biz hazırız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türk Devletleri Teşkilatına (TDT) üye ve gözlemci ülke liderleri "Türk Devri" sloganıyla Kazakistan'ın başkenti Astana'da bir araya geldi. Kritik zirve sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan önemli mesajlar verdi. Kritik zirvede ülke liderleriyle görüşmeler yapan Erdoğan'ın ana gündem maddesi Gazze'de yaşananlar oldu. Zirve sonrası Erdoğan gazetecilerin sorularını yanıtladı. İşte detaylar...
4.11.2023 Gündem
Türkiye Cumhuriyeti 100 yaşında! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Anıtkabir'de 100. yıl mesajı
Türkiye Cumhuriyeti 100 yaşında! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Anıtkabir'de 100. yıl mesajı Başkent Ankara'da da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve beraberindeki devlet erkanı, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla Anıtkabir'e ziyarette bulundu. Erdoğan, Anıtkabir Özel defterine "Aziz Atatürk, 21 yıllık iktidarımızda emanetinize sahip çıkmaya çalıştık. En büyük yatırım hamlelerinde bulunarak Cumhuriyet'imizin 2. asrını Türkiye yüzyılı ile taçlandıracağız. Cumhuriyetimiz, hiç olmadığı kadar güvendedir." yazdı.
29.10.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Siyasetçi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki siyasetçi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.