Siren

Siren

Son dakika siren haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan siren ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını siren haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Siren

haberleri sayfasında son dakika yaşanan siren gelişmeleri de dahil olmak üzere 572 siren haberi bulunmuştur. Tüm siren haberleri aşağıda listelenmiştir.
Polis haftasına özel şiirli klip yapıldı!
Polis haftasına özel şiirli klip yapıldı! Türk Polis Teşkilatı'nın 179'uncu yıl dönümü nedeniyle kendi yazdığı şiiri seslendirdiği duygusal bir video klip yayınlayan Bolu Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren, İl Emniyet Müdürlüğü'nün sosyal medya hesabından yayınlanan şiirli klibi ilgi gördü.
8.04.2024 Gündem
Telefondaki KADES uygulaması hayatını kurtardı
Telefondaki KADES uygulaması hayatını kurtardı Bursa'da eski nişanlısıyla yolda karşılaşan kadın, telefonunda kurulu KADES uygulamasını kullanarak yardım istedi. Uzaklaştırması olduğu halde rahatsız eden eski nişanlı, polisin geleceğini anlayınca bölgeden kaçarak uzaklaştı. Yaklaşık 3 dakikada olay yerine gelen yunus timleri, eski nişanlıyı kısa sürede yakaladı.
7.03.2024 Gündem
Emniyet şeridindeki araçlar itfaiyeciyi isyan ettirdi
Emniyet şeridindeki araçlar itfaiyeciyi isyan ettirdi Sultangazi'de, trafik kazası ihbarına giden itfaiye aracı, emniyet şeridini kullanan araçlar yüzünden ilerleyemedi. O anlar, itfaiyenin araç kamerasına yansıdı.
4.03.2024 Gündem
Bahçelievler’de siren çalan ambulans şoförüne küfretti hasta taşımadığını iddia etti!
Bahçelievler’de siren çalan ambulans şoförüne küfretti hasta taşımadığını iddia etti! Bahçelievler’de bir motosiklet sürücüsü ambulans içinde hasta olmadığını ve boş yere siren çalındığını iddia ederek ambulans şoförüyle tartıştı. Hastane önünde ambulans şoförü içerideki hastayı gösterince motosiklet sürücüsü, "Aciliyeti var mı?" diye sordu. O anlar ambulans şoförünün cep telefonu kamerasına yansıdı.
28.02.2024 Gündem
Ezan Okunurken Köpekler Neden Havlar? Ezan Okunurken Köpekler Niye Havlıyor?
Ezan Okunurken Köpekler Neden Havlar? Ezan Okunurken Köpekler Niye Havlıyor? Ezan okunurken genellikle köpeklerin havladığına ya da uluduğuna şahit olmuşsunuzdur. Ezan okunurken köpeklerin neden bu şekilde tepki verildiği çok fazla merak edilmektedir.
28.01.2024 Gündem
Hizbullah'tan "Aruri" suikastına misilleme: İsrail hava üssüne 62 roket ateşlendi
Hizbullah'tan "Aruri" suikastına misilleme: İsrail hava üssüne 62 roket ateşlendi Lübnan'daki Hizbullah hareketi, Hamas’ın Siyasi Büro Başkan Yardımcısı Salih el-Aruri’ye yönelik suikasta misilleme olarak İsrail ordusuna ait bir askeri üssün 62 roketle hedef alındığını açıkladı.
6.01.2024 Dünya
Milyonluk çete araçları polis otosu oldu! Sokaklara çıkıyor
Milyonluk çete araçları polis otosu oldu! Sokaklara çıkıyor Comanchero çetesine yönelik operasyonda el konulan 21 lüks araç İstanbul Polisi’ne tahsis edildi. Beyaz renkle kaplanan ve üzerlerine ‘Polis’ yazılan otomobiller, İstanbul sokaklarında boy gösterecek.
24.12.2023 Gündem
Yılmaz Erdoğan’dan “İnci Taneleri” geliyor!
Yılmaz Erdoğan’dan “İnci Taneleri” geliyor! Yıllar sonra ekrana dönüş yapmaya hazırlanan Yılmaz Erdoğan’ın kaleminden çıkan ve başrolünü oynadığı dizinin ilk tanıtımı yayınlandı. Kanal D ekranlarında Yargı dizisi devam ederken yayınlanan şiirli tanıtım, kısa sürede sosyal medyada gündem oldu.
17.12.2023 Magazin
Konya’da patlama mı oldu, 21 Kasım Konya’da ne oldu? Patlama sesi nedir, sonik patlama ne demek?
Konya’da patlama mı oldu, 21 Kasım Konya’da ne oldu? Patlama sesi nedir, sonik patlama ne demek? Konya patlama 21 Kasım 2023! Konya’da binlerce vatandaş korku içinde arama motorlarına yöneldi. Bölgeye yakın havalimanının olduğu ve eğitim uçuşlarının yapıldığı Konya’da duyulan sesin patlama mı yoksa başka bir şey mi olduğu araştırılıyor. Peki, Konya’da ne oldu?
21.11.2023 Gündem
10 Kasım saygı duruşu kaç dakika? 10 Kasım’da neden 2 dakikalık saygı duruşu? 10 Kasım'da neden sirenler çalıyor?
10 Kasım saygı duruşu kaç dakika? 10 Kasım’da neden 2 dakikalık saygı duruşu? 10 Kasım'da neden sirenler çalıyor? 10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü'nde saat 9'u 5 geçe sirenler çalıyor ve insanlar sirenin ardından saygı duruşunda bulunur. Peki, 10 Kasım'da saygı duruşu kaç dakika? 10 Kasım'da neden sirenler çalıyor?
9.11.2023 Gündem
Polisten TOMA ve zırhlı araçlarla Cumhuriyet kutlaması
Polisten TOMA ve zırhlı araçlarla Cumhuriyet kutlaması Adana'da polis ekipleri, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 100’üncü yılı dolayısıyla; Türk bayraklarıyla donatılan TOMA ve zırhlı araçların da bulunduğu çok sayıda araçla kent turu yaptı. İlkokul öğrencilerinin çiçeklerle karşıladığı polisler, okul bahçesinde çocuklarla şarkı ve marş söyleyip, balon, şeker ve bayrak dağıttı.
28.10.2023 Gündem
'Melek Azad' lakaplı sosyal medya fenomenine operasyon! ‘Kasten yaralama’ suçundan tutuklandı
'Melek Azad' lakaplı sosyal medya fenomenine operasyon! ‘Kasten yaralama’ suçundan tutuklandı Şanlıurfa’da, ‘Kasten yaralama’ suçundan 2 yıl 3 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan 'Melek Azad' lakaplı sosyal medya fenomeni Fatma Demir (25) evinde yakalandı. Demir, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
25.10.2023 Gündem
CNN Türk canlı yayınında gazetecilerin yakınına roket atıldı
CNN Türk canlı yayınında gazetecilerin yakınına roket atıldı İsrail’in Gazze’ye düzenlediği hava saldırılarında hayatını kaybedenlerin sayısı 3 bin 785’e yükselirken, saldırılarda 600 çocuğun enkaz altında kaldığı açıklandı. CNN TÜRK Özel Haberler Şefi Fulya Öztürk, İsrail'de Gazze sınırında son durumu aktarırken gazetecilerin bulunduğu yakın bir noktaya roket atıldı. Fulya Öztürk o anları anlatırken, 'Bölgede tansiyon çok yükseldi. Havan veya roket atıldığını düşünüyoruz. Çok şiddetli bir patlama oldu. Biz hemen daha korunaklı menzile eğildik.' dedi.
19.10.2023 Gündem
Türk gazetecilerin bulunduğu bölgeyi hedef aldılar! Adem Metan o anları anlattı
Türk gazetecilerin bulunduğu bölgeyi hedef aldılar! Adem Metan o anları anlattı İsrail Sderot'ta Hamas güçlerinin füze atışında Türk gazeteciler ölümden döndü. Birkaç metre yakınına bomba düşen gazeteci Adem Metan, CNN TÜRK Özel Haberler Şefi Fulya Öztürk'e konuştu. Metan, yaptığı açıklamada "Sderot'ta tepe noktada bir yerde görüntü alırken üzerimizde çok sayıda roket gelmeye başladı. Demir kubbe çoğunu imha etti. 15-20 metre yakınımıza düştü. Çok korkunçtu. O anları tarif etmek çok zor." dedi. Ayrıca çatışma bölgesinde görev yapan gazetecilerin telefonlarına Ulaştırma Bakanı Abdulkadir Uraloğlu'nun talimatıyla sınırsız ve ücretsiz kullanım hakkı sağlandı.
18.10.2023 Gündem
Gazze'de insanlık dışı saldırı! Hastaneyi bombalayan İsrail'den itiraf gibi paylaşım geldi
Gazze'de insanlık dışı saldırı! Hastaneyi bombalayan İsrail'den itiraf gibi paylaşım geldi İsrail Gazze'de sivilleri katletmeye devam ederken hastaneye bomba yağdırması dünyayı ayağa kaldırdı. Abluka altındaki Gazze’de Baptist Hastanesi’nin (Al Ahli Arab Hastanesi) İsrail savaş uçakları tarafından bombalandı. insanlık dışı saldırı nedeniyle en az 500 kişi hayatını kaybetti. İsrail tarafından konu ile ilgili itiraf gibi bir paylaşım gelirken, ABD'li vekiller ateşkes çağrısında bulundu.
18.10.2023 Dünya
İsrail-Filistin arasında çatışma başladı! Hamas 'Aksa Tufanı' operasyonunu dünyaya duyurdu
İsrail-Filistin arasında çatışma başladı! Hamas 'Aksa Tufanı' operasyonunu dünyaya duyurdu Hamas'ın silahlı kanadı Izzeddin Kassam, İsrail'e karşı 'Aksa Tufanı' isimli bir operasyon başlattığını duyurdu. Son dakika haberleri gelmeye devam ediyor. Operasyonun ilk aşamasında 5 bin roket ve havan topu fırlatıldı. Dünyanın gündemine birinci sıradan giriş yapan bu gelişmenin ardından İsrail Başbakanı Netanyahu 'savaştayız' dedi. Karşılıklı operasyonların ardından kanlı bilanço ortaya çıktı. İsrail ve Filistin'den kayıplara dair peş peşe açıklamalar geldi.
7.10.2023 Gündem
Trafik kurallarına uymayan sürücülere ceza yağdı
Trafik kurallarına uymayan sürücülere ceza yağdı  Kadıköy'de trafik ekiplerinin yaptığı denetimlerde kurallara uymayan sürücülere ceza yağdı. Hız yapan, abart egzoz kullanan sürücülere ve modifiyeli araçlara yönelik yapılan trafik denetimlerinde, 143 sürücüye toplam 353 bin 535 TL ceza uygulandı.
13.08.2023 Yaşam
Fenomen Gizem Karamelek suç makinası çıktı! Kaçırttığı kıza taciz ettirdi
Fenomen Gizem Karamelek suç makinası çıktı! Kaçırttığı kıza taciz ettirdi Bir moda yarışmasında ünlenen Gizem Karamelek isimli fenomenin kıskançlık kriziyle yaşattığı kabusta yeni detaylar ortaya çıktı. Suç örgütünün üyesi olduğu öğrenilen Gizem Karamelek'in dehşet villasında verdiği talimat ise şoke etti.
8.08.2023 Yaşam
Çatıda çıplak halde güneşlenen, apartmanın sahibi çıktı; 617 TL ceza uygulandı
Çatıda çıplak halde güneşlenen, apartmanın sahibi çıktı; 617 TL ceza uygulandı Düzce’de, bir binanın çatısında çıplak şekilde yatıp güneşlendikten sonra polis sirenini duyup kaçan kişinin apartmanın sahibi S.Y. (50) olduğu ortaya çıktı. Almanya'da emekli olduktan sonra Türkiye'ye yerleştiği öğrenilen S.Y.'ye Kabahatler Kanunu kapsamında 617 TL ceza kesildi.
27.07.2023 Gündem
Tuzla'da ambulansı durdurdu; 'Hasta mı var' diye sordu
Tuzla'da ambulansı durdurdu; 'Hasta mı var' diye sordu Tuzla'da iddiaya göre ambulansa yol vermeyen otomobil sürücüsü, sağlık çalışanları ile tartışarak araçta hasta olup olmadığını sordu.
15.06.2023 Yaşam
Şehit polisin adı verilen zırhlı araç evine getirildi; ailesi duygulandı
Şehit polisin adı verilen zırhlı araç evine getirildi; ailesi duygulandı Şırnak'ta, 2015 yılında, PKK'lı teröristlerin saldırısında şehit olan polis memuru Şahin Altmış'ın adı, kızı Zeynep Altmış'ın (22), 'babasının adının yaşatılması' isteğiyle bir zırhlı araca verildi. 'Şehit Şahin Altmış' adlı aracın siren sesini duyup balkona koşan ailesi, duygulandı. Zeynep Altmış, "Babamın adını taşıyan aracın gelmesi, bir anlamda görevine devam ediyor olması, beni çok duygulandırdı" dedi.
31.05.2023 Gündem
FSM'deki çakarlı düğün konvoyuna ceza
FSM'deki çakarlı düğün konvoyuna ceza Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nde tüm şeritleri kapatarak ilerleyen düğün konvoyundaki çakarlı düğün konvoyundakilere ceza yağdı.
1.05.2023 Gündem
İstanbul'da vapurlardan düdük çalma eylemi
İstanbul'da vapurlardan düdük çalma eylemi İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Şehir Hatları AŞ.ye bağlı vapurlar, toplu iş sözleşmesinde anlaşmaya varılamaması üzerine İstanbul Boğazında bir dakikalık düdük çalma eylemi yaptı
28.04.2023 Gündem
Doğum günlerine 1 gün kalmıştı! Anne ve ikizler yan yana toprağa verildi
Doğum günlerine 1 gün kalmıştı! Anne ve ikizler yan yana toprağa verildi Hatay'ın İskenderun ilçesinde yıkılan Eda Apartmanı’nın enkazından cansız bedenleri çıkarılan Cavide Şahutoğlu ile ikizleri Deniz ve Zeynep Şahutoğlu (10), Samandağ'da yan yana toprağa verildi. Son seçimde CHP'nin İskenderun Belediye Başkan adayı olan Dr. Yılmaz Şahutoğlu, eşi ile yarın doğum günleri olan ikizlerinin cenazesinde gözyaşı döktü.
16.02.2023 Yaşam
Savcıdan hakime, öğretmenden akademisyene; Türk insanının sahte mesleklerle imtihanı!
Savcıdan hakime, öğretmenden akademisyene; Türk insanının sahte mesleklerle imtihanı! Tekirdağ’da ortaya çıkan sahte doktor skandalı, Türkiye’de yakın zamanda yaşanan diğer sahtekarlıkları akıllara getirdi. Öyle ki hakim olmadığı halde savcı eşini kandıran da var, öğretmen olmadığı halde okulda müdürlük yapan da... Akademisyenin yaptığı oyun ise şeytanın bile aklına gelmeyecek cinsten. İşte Türk insanının sahte mesleklerle imtihanı...
1.12.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Siren ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki siren haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.