Sınıra Askeri Sevkiyat

Sınıra Askeri Sevkiyat

Son dakika Sınıra askeri sevkiyat haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Sınıra askeri sevkiyat ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Sınıra askeri sevkiyat haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Sınıra Askeri Sevkiyat

haberleri sayfasında son dakika yaşanan sınıra askeri sevkiyat gelişmeleri de dahil olmak üzere 103 sınıra askeri sevkiyat haberi bulunmuştur. Tüm sınıra askeri sevkiyat haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ortak devriye öncesi sınıra askeri sevkiyat
Ortak devriye öncesi sınıra askeri sevkiyat Suriye’nin kuzeyine kurulacak güvenli bölgede yarın Türk ve ABD askerleri tarafından yapılacak ilk kara devriyesi öncesi, sınır hattına zırhlı araç sevkiyatı yapıldı.
7.09.2019 Gündem
Yüksekova'da askeri sevkıyat
Yüksekova'da askeri sevkıyat Kandil’e yönelik operasyon nedeniyle sınıra askeri sevkıyat sürüyor. Yüksekova 3. Piyade Tümen Komutanlığından çıkan 20’ye yakın ‘Kirpi’ adı verilen askeri araç, Şemdinli ilçesine doğru gitti. Ayrıca Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde bulunan Selahaddin Eyyubi Havalimanı'nda askeri hareketlilik yaşandı. Art arda alanan inen 3 askeri kargo uçağından çok sayıda asker indi, malzemeler indirildi.
7.06.2018 Gündem
O köy PKK'dan alındı! Cinderes'ye yoğun çatışma
O köy PKK'dan alındı! Cinderes'ye yoğun çatışma Afrin harekatının 25. gününde TSK ve ÖSO, Bülbül beldesine bağlı Ömer Simo köyünü PYD'den kurtardı. Böylece Bülbül ve Azez ceplerinin birleştirilmesi için bir önemli adım daha atılmış oldu. TSK ve ÖSO, Türkiye-Suriye sınır hattındaki yerleşimlere saldıran PYD/PKK'yı temizlemek için Cinderes'e yoğunlaştı. Cinderes'in Deviye köyündeki çatışmanın sıcak anları görüntülere yansıdı.
13.02.2018 Gündem
Son dakika! Teröristler kıstırıldı! Özel Kuvvetler şu anda...
Son dakika! Teröristler kıstırıldı! Özel Kuvvetler şu anda... Afrin'e Zeytin Dalı Harekatı'nda Özel Kuvvetler sabah saatlerinde iki bölgede geniş çaplı operasyon başlattı. Gelen bilgilere göre bölgede 380 kişilik terörist grup kıstırıldı ve teröristlere takviye yolları da kapatıldı.
11.02.2018 Gündem
Sınıra askeri sevkiyat
Sınıra askeri sevkiyat HATAY'dan, Suriye'nin Afrin kentindeki terör örgütü PYD/PKK mevzilerine dün top atışları yapılırken, bölgeye de askeri sevkiyat devam etti.
14.01.2018 Gündem
Suriye sınırına askeri sevkiyat
Suriye sınırına askeri sevkiyat Suriye sınırına sıfır noktada bulunan Kilis’te, Afrin bölgesinin karşısındaki hudut karakollarına fırtına obüs, zırhlı personel taşıcıyı M114, tank kurtarıcısı ile mühimmat sevk edildi.
29.09.2021 Gündem
Hatay’da sınıra askeri sevkiyat!
Hatay’da sınıra askeri sevkiyat! Hatay'ın Kırıkhan ilçesinden Suriye sınırına askeri mühimmat ve askeri personel takviyesi yapıldı.
29.09.2021 Gündem
Sınıra askeri sevkiyat devam ediyor
Sınıra askeri sevkiyat devam ediyor Türkiye'nin İdlib operasyonu kapsamında Hatay'ın Reyhanlı ilçesindeki sınır karakoluna tırlarla çok miktarda askeri mühimmat, teçhizat, alt yapı malzemesi, vinç ve bir zırhlı personel taşıyıcı araç sevk edildi.
29.09.2021 Gündem
"Türkiye, planlarını toprağa gömer!"
"Türkiye, planlarını toprağa gömer!" Fırat Kalkanı Harekatı’nın birinci yıl dönümü yaklaşırken, Türkiye Suriye’de bu kez terör örgütü PKK/PYD’ye karşı operasyona hazırlanıyor.
29.09.2021 Gündem
Suriye sınırına askeri sevkiyat
Suriye sınırına askeri sevkiyat Kilis'in Suriye'nin sınırındaki birliklere, aralarında obüs ve çok namlulu roketatarların da bulunduğu askeri araç ve personel sevkiyatı yapıldı.
29.09.2021 Gündem
Gaziantep'te sınıra askeri araç sevkiyatı
Gaziantep'te sınıra askeri araç sevkiyatı Gaziantep'in İslahiye ilçesinden Oğuzeli ve Karkamış'taki sınır bölgesindeki askeri birliklere zırhlı araç ve zırhlı ambulans sevk edildi.
29.09.2021 Gündem
Sınıra askeri sevkiyat
Sınıra askeri sevkiyat Gaziantep'in İslahiye ilçesinden Oğuzeli ve Karkamış'taki sınır bölgesindeki askeri birliklere tank, zırhlı araç ve personel sevki gerçekleştirildi...
29.09.2021 Gündem
Sınıra askeri sevkiyat
Sınıra askeri sevkiyat Suriye sınırında görev almak üzere, Tunceli 4. Komando Tugay Komutanlığından yola çıkan askeri konvoy, Adıyaman'ın Gölbaşı ilçesinden geçti
29.09.2021 Gündem
Türkiye PYD ve IŞİD'i vurdu
Türkiye PYD ve IŞİD'i vurdu Türk Silahlı Kuvvetleri, Suriye'nin kuzeyindeki terör örgütü DAEŞ ve PYD'ye ait hedefleri obüslerle vurdu.
29.09.2021 Gündem
"Kilis'e geri dönün" çağrısı
"Kilis'e geri dönün" çağrısı Kilis Belediye Başkanı, "Şehirden giderek IŞİD’in ekmeğine yağ sürmeyelim." dedi.
29.09.2021 Gündem
Sınıra ağır sevkiyat
Sınıra ağır sevkiyat Suriye sınırındaki hareketlilik sürüyor. Gaziantep’ten yola çıkan çok sayıda tank ve zırhlı araç Kilis’e ulaştı. 2’nci Ordu Komutanı Orgeneral Adem Huduti de birlikleri denetledi
29.09.2021 Gündem
İşte kaçırılan o komutan!
İşte kaçırılan o komutan! Suriye sınırındaki Öncü Hudut Karokolu komutanı Özgür adlı kayıp astsubayın, terör örgütü IŞİD tarafından pusu kurularak kaçırıldığı ihtimali ağırlık kazandı.
29.09.2021 Gündem
Jetler hazır!
Jetler hazır! Tezkereyle birlikte Türkiye-Suriye sınırındaki hareketlilik arttı.
29.09.2021 Gündem
Mültecilerin dayandığı Suriye sınırına askeri sevkiyat!
Mültecilerin dayandığı Suriye sınırına askeri sevkiyat! İÇ karışıklığın sürdüğü Suriye’nin, Türkiye sınırındaki PKK’nın Suriye’deki yapılanması PYD kontrolünde bulunan Kobani (Ayn-El Arap) İlçesi’ni ele geçirmek isteyen IŞİD militanları ilerleyişini sürdürüyor...
29.09.2021 Gündem
Sınıra askeri sevkiyat başladı!
Sınıra askeri sevkiyat başladı! ŞANLIURFA’nın Suriye sınırındaki ilçelerine zırhlı araç sevkiyatı yapıldı.
29.09.2021 Gündem
Askeri sevkiyat hızla sürüyor
Askeri sevkiyat hızla sürüyor Suriye’ye müdahale tartışılırken TSK da önlem alıyor
29.09.2021 Gündem
Sınıra askeri sevkiyat!
Sınıra askeri sevkiyat! Yüzlerce sivil ve askeri araçla...
29.09.2021 Gündem
Sınıra askeri sevkiyat
Sınıra askeri sevkiyat Irak sınırındaki birliklere mühimmat sevkiyatı başladı.
29.09.2021 Gündem
Sınıra askeri sevkiyat
Sınıra askeri sevkiyat ŞIRNAK’ın Silopi İlçesi’nden sivil minibüslerle Irak sınırındaki birliklere asker sevkiyatı yapıldı...
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Sınıra Askeri Sevkiyat ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki sınıra askeri sevkiyat haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.